Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

n-am scris pana acu' la topicul asta,dar azi tre' musai:-)

azi ziua mea e mai frumoasa pt ca am primit de la o Craciunitza-culinareasa frumoasa foc asa : o chestie de taiat funde de la wilton( http://www.pastrychef.com/assets/images/large/ribbon_cutter_embosser_set_front_large.jpg ),niste cutters pt cifre si litere mari tot de la wilton( http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/acatalog/abc-123-cutter-set-3.jpg ) si niste stamine dragute,micute pt crini-o sa fac si poze maine.chestia aia de taiat funde pare tare promitatoare si sunt happy,happy.acu' poate nu toata lumea intelege bucuria mea,da' cele ce tortalesc de zor sigur inteleg :)

multumesc draga Elena :)

post-9-12947541137148_thumb.jpg

O mega, mega surpriza.Am primit ceva ce-mi doream foarte mult si Gabitza(La Chef A), mi-a indeplinit aceasta dorinta.A fost surpriza pentru ca adresa mea o are de la o prietena comuna( :hug: ) si pentru ca nu stiam nici ce contine pachetul.

Am si eu lemnele mele acum. :blob8: da, da am lemne pentru somon afumat.

Gabita, un mare si cand zic mare spun maaaaare :hug: din partea mea si unul si din partea lui Manu. :-*

post-9-12947541137148_thumb.jpg

O mega, mega surpriza.Am primit ceva ce-mi doream foarte mult si Gabitza(La Chef A), mi-a indeplinit aceasta dorinta.A fost surpriza pentru ca adresa mea o are de la o prietena comuna( :hug: ) si pentru ca nu stiam nici ce contine pachetul.

Am si eu lemnele mele acum. :blob8: da, da am lemne pentru somon afumat.

Gabita, un mare si cand zic mare spun maaaaare :-* din partea mea si unul si din partea lui Manu. :P

Lili, :hug: cu mare placere. Acum stii care imi va fi rasplata, nu? Abia astept sa vad placile alea folosite asa cum stii tu mai bine. Si nu uita sa faci multe poze. Multi pupici pentru Manu.

Suuuper fetele mi-ati luminat si mie seara , o asemenea prietenie merita aplauze :blob8:

Suuuper fetele mi-ati luminat si mie seara , o asemenea prietenie merita aplauze :-*

nane, ca sa o citez pe Lili: [i]"eu de asta sunt recunoscatoare forumului: am cunoscut virtual si personal, persoane extraordinare si mi-am facut prietenii pe care in mod normal nu as fi avut ocazia sa le fac." :-*[/i]

• 2 weeks later...
nu e azi e maine....voi fi aussie sitoaien =)) oficial :cheers:......mac sa mai repet imnul ca s-or razgandi astia si nu mai imi dau cetatenia =))

felicitari ingerasule!!! ;)

pentru asta ai facut tortul de morcovi? ;)

mersi, da pt prieteni ca s-au anuntat...maine e ziua nationala si nu se lucreaza

Congratulation ;)

mersic frumos

mersi fetele, mi-e cam naspa sa cant imnul dar de, ce pot sa fac ;)

l meu vrea a traga pe camera, sa poata sa ma tachineze dupa...

Lasa ca o sa te descurci foarte bine, n-o sa aiba de ce sa rada! Felicitari!!

O mega, mega surpriza.

Iar azi mega surpriza mi-ai facut-o tu mie ;)

Abia m-am despartit de Lili care mi-a facut cadou razatoarea pentru brinza Tête de Moine

https://forum.artaculinara.ro/topic/1114-branzeturi/page__view__findpost__p__73277

In seara asta rozette cu un pahar de Arneis, tot de la ea.

Multumesc din suflet Lili, esti o comoara ;)

Daca nu ne intalneam azi, nu-mi cumparam rochie.

Piacere tutto mio. :)

Tre sa ne organizam, si intr-o zi cind tu ai timp sa vii si eu pot ramine in zona dupa ce ies de la serviciu, mergem impreauna la piata :hungry:

multumesc tuturor, la mine e dimineata deja :) ma pregatesc de plecare....am emotii un pic :hungry:

Maii eu iar bocesc!!! O sa ma omorati cu zile voi pe mine... =)) :pupic:

Maii am primit iar pachet de la Petunica,mancaoar' mama pe ea. =)) Mi-a facut cadou o forma de teflon cu inel si cu 2 forme simplu de tort sau cu deaia cu tzeava in mijloc si cu model..scrisoarea,super emotionanta =)) si ciocolata la bubulet...

Maii da' ce am facut eu sa merit asa afectiune?!

Petu te pupez!!Sarumana... =)) =))

post-405-1296038896865_thumb.jpg

Wow, sa le folosesti cu placere si folos, sa ne delectezi ochii si imaginatia.

Sa nu mai bocesti, ca strica la ten, si un mare pupiloi la Petunela. :pupic: