January 6, 201115 yr comment_70557 Ramona,ma bucur ca a ajuns pachetul,si mai ales ca e întreg.Îmi faceam griji sa nu se sparga sticla de la diploma Te pup! Ati ajuns cu bine acasa,dupa cum se pare!La multi ani! Report
January 6, 201115 yr comment_70597 n-am scris pana acu' la topicul asta,dar azi tre' musai:-) azi ziua mea e mai frumoasa pt ca am primit de la o Craciunitza-culinareasa frumoasa foc asa : o chestie de taiat funde de la wilton( http://www.pastrychef.com/assets/images/large/ribbon_cutter_embosser_set_front_large.jpg ),niste cutters pt cifre si litere mari tot de la wilton( http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/acatalog/abc-123-cutter-set-3.jpg ) si niste stamine dragute,micute pt crini-o sa fac si poze maine.chestia aia de taiat funde pare tare promitatoare si sunt happy,happy.acu' poate nu toata lumea intelege bucuria mea,da' cele ce tortalesc de zor sigur inteleg multumesc draga Elena Report
January 11, 201115 yr comment_71430 O mega, mega surpriza.Am primit ceva ce-mi doream foarte mult si Gabitza(La Chef A), mi-a indeplinit aceasta dorinta.A fost surpriza pentru ca adresa mea o are de la o prietena comuna( ) si pentru ca nu stiam nici ce contine pachetul. Am si eu lemnele mele acum. da, da am lemne pentru somon afumat. Gabita, un mare si cand zic mare spun maaaaare din partea mea si unul si din partea lui Manu. Report
January 11, 201115 yr comment_71444 O mega, mega surpriza.Am primit ceva ce-mi doream foarte mult si Gabitza(La Chef A), mi-a indeplinit aceasta dorinta.A fost surpriza pentru ca adresa mea o are de la o prietena comuna( ) si pentru ca nu stiam nici ce contine pachetul. Am si eu lemnele mele acum. da, da am lemne pentru somon afumat. Gabita, un mare si cand zic mare spun maaaaare din partea mea si unul si din partea lui Manu. Lili, cu mare placere. Acum stii care imi va fi rasplata, nu? Abia astept sa vad placile alea folosite asa cum stii tu mai bine. Si nu uita sa faci multe poze. Multi pupici pentru Manu. Report
January 11, 201115 yr comment_71450 Suuuper fetele mi-ati luminat si mie seara , o asemenea prietenie merita aplauze Report
January 11, 201115 yr comment_71494 Suuuper fetele mi-ati luminat si mie seara , o asemenea prietenie merita aplauze nane, ca sa o citez pe Lili: [i]"eu de asta sunt recunoscatoare forumului: am cunoscut virtual si personal, persoane extraordinare si mi-am facut prietenii pe care in mod normal nu as fi avut ocazia sa le fac." [/i] Report
January 25, 201115 yr comment_73820 nu e azi e maine....voi fi aussie sitoaien oficial ......mac sa mai repet imnul ca s-or razgandi astia si nu mai imi dau cetatenia Report
January 25, 201115 yr comment_73827 felicitari ingerasule!!! pentru asta ai facut tortul de morcovi? Report
January 25, 201115 yr comment_73837 felicitari ingerasule!!! pentru asta ai facut tortul de morcovi? mersi, da pt prieteni ca s-au anuntat...maine e ziua nationala si nu se lucreaza Congratulation mersic frumos Report
January 25, 201115 yr comment_73843 mersi fetele, mi-e cam naspa sa cant imnul dar de, ce pot sa fac l meu vrea a traga pe camera, sa poata sa ma tachineze dupa... Report
January 25, 201115 yr comment_73848 Lasa ca o sa te descurci foarte bine, n-o sa aiba de ce sa rada! Felicitari!! Report
January 25, 201115 yr comment_73869 O mega, mega surpriza.Iar azi mega surpriza mi-ai facut-o tu mie Abia m-am despartit de Lili care mi-a facut cadou razatoarea pentru brinza Tête de Moine https://forum.artaculinara.ro/topic/1114-branzeturi/page__view__findpost__p__73277In seara asta rozette cu un pahar de Arneis, tot de la ea.Multumesc din suflet Lili, esti o comoara Report
January 25, 201115 yr comment_73899 mersi fetele, mi-e cam naspa sa cant imnul dar de, ce pot sa fac l meu vrea a traga pe camera, sa poata sa ma tachineze dupa... Felicitari Darky si daca te filmeaza sotu, vrem si noi sa te vedem. Report
January 25, 201115 yr comment_73900 Multumesc din suflet Lili, esti o comoara Destinul domn'le.Daca nu ne intalneam azi, nu-mi cumparam rochie. Piacere tutto mio. Report
January 25, 201115 yr comment_73957 Daca nu ne intalneam azi, nu-mi cumparam rochie. Piacere tutto mio. Tre sa ne organizam, si intr-o zi cind tu ai timp sa vii si eu pot ramine in zona dupa ce ies de la serviciu, mergem impreauna la piata Report
January 25, 201115 yr comment_73972 multumesc tuturor, la mine e dimineata deja ma pregatesc de plecare....am emotii un pic Report
January 25, 201115 yr comment_73982 Felicitari multe, draga Inger ! De-acum o sa fii Bi, adica bi-citizen! Numai bune iti urez! Report
January 26, 201115 yr comment_74006 multumesc tuturor, la mine e dimineata deja ma pregatesc de plecare....am emotii un pic Cantam si noi cu tine! http://www.youtube.com/watch?v=tSyCqa0YiBc Report
January 26, 201115 yr comment_74014 Maii eu iar bocesc!!! O sa ma omorati cu zile voi pe mine... Maii am primit iar pachet de la Petunica,mancaoar' mama pe ea. Mi-a facut cadou o forma de teflon cu inel si cu 2 forme simplu de tort sau cu deaia cu tzeava in mijloc si cu model..scrisoarea,super emotionanta si ciocolata la bubulet... Maii da' ce am facut eu sa merit asa afectiune?! Petu te pupez!!Sarumana... Report
January 26, 201115 yr comment_74019 Wow, sa le folosesti cu placere si folos, sa ne delectezi ochii si imaginatia. Sa nu mai bocesti, ca strica la ten, si un mare pupiloi la Petunela. Report