Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Wow, sa le folosesti cu placere si folos, sa ne delectezi ochii si imaginatia.

Sa nu mai bocesti, ca strica la ten, si un mare pupiloi la Petunela. :occasion14:

Multumesc deja am o reteta frumoasa in plan si i-o dedic lui Petunela si voua... :occasion14:

Mai,Geany,ma bucur ca a ajuns inainte de Paste :occasion14:

Pup si eu pe toata lumea;ma intorc acum la teme

[b]Maii eu iar bocesc!!! O sa ma omorati cu zile voi pe mine... :read2: :read2:

[/b]

Maii am primit iar pachet de la Petunica,mancaoar' mama pe ea. :occasion14: Mi-a facut cadou o forma de teflon cu inel si cu 2 forme simplu de tort sau cu deaia cu tzeava in mijloc si cu model..scrisoarea,super emotionanta :sad3: si ciocolata la bubulet...

Maii da' ce am facut eu sa merit asa afectiune?!

Petu te pupez!!Sarumana... =)) :occasion14:

post-405-1296038896865_thumb.jpg

[b]Mai,Geany,ma bucur ca a ajuns inainte de Paste :director: [/b]

Hi, hi, hi! Acu sa te vaz...ai de toate. Indreapta pestielca, bigudiurili si la treaba!

Sa pup si eu o rossie (Romanian/Australian breed)! How's it goin' hot mom?

Gata, la treaba!

Mai,Geany,ma bucur ca a ajuns inainte de Paste :occasion14:

Multumesc iubita mult,mult de tot :occasion14: :director:

Geany,nu plînge fata,ca strica la frumusete! :D

Petunela,frumos gest! :floare:

Eh! Usor de zis greu de facut ,doar stii ce sensibiloasa,mi-s (a se cit miss). :rolleyes:

[b]Maii eu iar bocesc!!! O sa ma omorati cu zile voi pe mine... :D :D

[/b]

Maii am primit iar pachet de la Petunica,mancaoar' mama pe ea. :floare: Mi-a facut cadou o forma de teflon cu inel si cu 2 forme simplu de tort sau cu deaia cu tzeava in mijloc si cu model..scrisoarea,super emotionanta :(( si ciocolata la bubulet...

Maii da' ce am facut eu sa merit asa afectiune?!

Petu te pupez!!Sarumana... :(( :rolleyes:

post-405-1296038896865_thumb.jpg

[b]Mai,Geany,ma bucur ca a ajuns inainte de Paste :D [/b]

Hi, hi, hi! Acu sa te vaz...ai de toate. Indreapta pestielca, bigudiurili si la treaba!

Sa pup si eu o rossie (Romanian/Australian breed)! How's it goin' hot mom?

Gata, la treaba!

Laponica e si manuta ta peacolo!(am eu un filing ashea' ;) ) Numa de conspiratii te tii... :D

Fetelor,va pup si eu;dar hai sa va povestesc de unde a inceput totul si cum a ajuns sa se sfarseasca asa tarziu,ca sa nu credeti ca am luat-o chiar razna :rolleyes:

Deci,a inceput totul de aici:Concurs"Cel mai dulce desert"/"Prajitura Lamaita"

Pentru ca Geany zicea ca nu are inel pt torturi(si pentru ca mie mi-a placut prajitura ei) am vrut sa-i fac surpriza de Craciun,daaar,din cauza ca am fost foarte ocupata cu familionul si cu lucrul,nu am apucat sa ma interesez de adresa ei,asa ca mi-au luat-o inainte Stella si Laponica(mersi lapo ;) :bounce: )

M-am gandit ca e mai util un set de asta,decat de un inel special cu reglaj.

Ei,daca am vazut ca deja are o surprizica,am zis "Lasa ca-i trimit pachetul din Romania,ca sigur ajunge mai repede;daca tot am mers de sarbatori acasa":N-am apucat ca au fost prea multe zile cand au avut posta inchisa din cauza sarbatorilor(asa e la noi la sat,na),asa ca a ramas sora mea responsabila cu trimisul.Pana ne-am lamurit care e treaba cu adresa(laponica,era gresit numarul :lol: ) si printre cateva examene(a avut ea de dat) a reusit sa trimita si pachetul(de asta am zis ca bine ca a ajuns inainte de Paste).

Pachetul asta e cu peripetii,deci se potriveste perfect la Geany :lol:

Ah,Geany,ceva am uitat sa scriu in scrisoare:ouale care in mod normal le folosesti pentru aparatul foto,poti sa le bagi in tava acum :-*

Sper ca ati inteles ceva din tot ce am scris;sunt foarte incoerenta la ora asta,de fapt,cam ca de obicei.

Pupiloi si pupilici!!!

Inteles tot,dar mai am o intrebare,pt. un blat de tip pandishpan ,forma asta de teflon se unge cu ulei sau unt,tapeteaza cu faina,hartie de copt sau cum sa fac?

Cat despre peripetii si eu am stat mult azi la posta la coada sa iau pachetul si am ajuns un pic mai tarziu la bubulet care a fost prins intr-un conflict cu doamna daca ajungeam mai devreme nu s-ar fi ajuns acolo..Hi hi hi! Dar tot raul spre bine... :rolleyes:

Inteles tot,dar mai am o intrebare,pt. un blat de tip pandishpan ,forma asta de teflon se unge cu ulei sau unt,tapeteaza cu faina,hartie de copt sau cum sa fac?

Cat despre peripetii si eu am stat mult azi la posta la coada sa iau pachetul si am ajuns un pic mai tarziu la bubulet care a fost prins intr-un conflict cu doamna daca ajungeam mai devreme nu s-ar fi ajuns acolo..Hi hi hi! Dar tot raul spre bine... :rolleyes:

Cel mai sigur,si impecabil ca aspect este unsul cu unt/margarina si tapetatul cu faina.

Cat despre peripetii si eu am stat mult azi la posta la coada sa iau pachetul si am ajuns un pic mai tarziu la bubulet care a fost prins intr-un conflict cu doamna daca ajungeam mai devreme nu s-ar fi ajuns acolo..Hi hi hi! Dar tot raul spre bine... :floare:

Cel mai sigur,si impecabil ca aspect este unsul cu unt/margarina si tapetatul cu faina.

Aha multumesc Maya!... :floare:

Astazi ziua mea cu siguranta e muuult mai frumoasa.De dimineata , fiica-mea m-a apucat de picior , mi l-a strans in brate si a spus "mamaaaaa...besc mut" (te iubesc mult) . Venind din gurita unui copil de 2 ani si 5 luni , am plans mai rau ca un copil de bucurie/emotie.Mi-a mangaiat sufletul .

superb moment...

noi am vazut Tangled (filmul)si cand mi-a zis 'i love you mami' Ada i-am raspuns 'i love you more'....instantaneu mi-a raspuns 'i love you most' :toothy6: ..... atunci intr-adevar m-am topit si eu :tongue4:

o sa simti cum intineresti cand iti zice ca nu ai nevoie de machiaj ca esti cea mai frumoasa din lume :love3: si stii ca sufletelul ala spune adevarul si asa si esti (cel putin pt ei :love3: )

Astazi ziua mea cu siguranta e muuult mai frumoasa.De dimineata , fiica-mea m-a apucat de picior , mi l-a strans in brate si a spus "mamaaaaa...besc mut" (te iubesc mult) . Venind din gurita unui copil de 2 ani si 5 luni , am plans mai rau ca un copil de bucurie/emotie.Mi-a mangaiat sufletul .

Imi inchipui cum te-ai simtit,sa-ti traiasca si sa va bucurati de ingeras. :tongue4:

Al meu bubulet a zis prima oara tata,avea mai putin de un an si chiar il filmama cum facea primii pasi singur de la dulap la pat,taica-su era de servici si bubuletul zicea ttaattaa ttaattii!!!,am sunat sotul si nu-i venea a crede ,nu-si mai incapea in piele de bucurie,cand a venit acasa nu se mai satura sa vada filmuletul(nici acum nu se mai satura) si-mi tot scoate ochii ca baietul lui tata o zis' prima oara :love3: :toothy6:

superb moment...

noi am vazut Tangled (filmul)si cand mi-a zis 'i love you mami' Ada i-am raspuns 'i love you more'....instantaneu mi-a raspuns 'i love you most' :toothy6: ..... atunci intr-adevar m-am topit si eu :tongue4:

o sa simti cum intineresti cand iti zice ca nu ai nevoie de machiaj ca esti cea mai frumoasa din lume :love3: si stii ca sufletelul ala spune adevarul si asa si esti (cel putin pt ei :love3: )

Asa este , copiii spun adevarul , spun ceea ce simt , declaratiile de la ei sunt cele mai sincere si frumoase.

Si Izabela a spus prima data tot tata :love3:

Mda! Ci sa spun mandrii mari' pi' capu' lor... :toothy6: Al taticilor adicalea vreau sa zac.. :tongue4: :love3:

Si eu ma simt cea mai cea si ma topesc toata :thumleft: cand Andrei al meu, care are 4 ani, ma striga in gurita mare de la baie: "Mami cea frumoasaaaa, te rog sa vii sa ma stergi la fund!!!!!"

Si eu ma simt cea mai cea si ma topesc toata :occasion14: cand Andrei al meu, care are 4 ani, ma striga in gurita mare de la baie: "Mami cea frumoasaaaa, te rog sa vii sa ma stergi la fund!!!!!"

Pai e educat ca te roaga frumos si-ti face si un compliment, cum sa-l refuzi? =))

eu zic sa te bucuri ca nu iese din Wc si sta cu curu'n sus in asteptare :D ca eu cunosc :D

cu toate nebuniile care le fac piticii, eu cred ca am fost plictisita rau inainte de copii :D :D...acum nu am timp sa ma plictisesc nici sa vreau :D

eu zic sa te bucuri ca nu iese din Wc si sta cu curu'n sus in asteptare :D ca eu cunosc :D

[b]cu toate nebuniile care le fac piticii, eu cred ca am fost plictisita rau inainte de copii :D :D...acum nu am timp sa ma plictisesc nici sa vreau[/b] :D

...dar rau de tot;cunosc si eu :D

Acum parca sunt zile cand chiar imi doresc sa ma plictisesc macar o ora :D

[b]cu toate nebuniile care le fac piticii, eu cred ca am fost plictisita rau inainte de copii :D :D...acum nu am timp sa ma plictisesc nici sa vreau[/b] :D

...dar rau de tot;cunosc si eu :D

Acum parca sunt zile cand chiar imi doresc sa ma plictisesc macar o ora :D

eu vreau doar sa dorm o sambata sau o duminica mai mult de ora 6dim :D atat! sa dorm cat pot fara sa am degete in ochi sau sa aud: mamiiiiii are you awake? .....cred ca n-am mai dormit cat pot de ani de zile :D multa energie mai au frate...cad la datorie la 7 - 7.30 seara si la 6-7 sant fresh si in wend : mergem la plaja? cu ce ma imbrac? unde-i papusa mea? vreau codite! faci clatite? eu vreau ou! mi-e foame, fac pipi, unde mergem azi?...mami, ia uite ce-mi face! sst, mami doarme mai auzi din cand in cand dar nu in soapta, nu!!!! Off :D