Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

[font=Comic Sans MS]You made my day!

Venisem din zari indepartate, cu tolba plina de povesti si poze si nu pricepeam unde ati fugit ... Apoi m-am dumirit.

Ma bucur ca a intrat totul in normal acum ... viata lunga si activitate intensa. :angryfire: [/font]

mii de mulţumiri lui Mon Cher( se ştie care :rolleyes:

Jos minuta de pe mon cher ca e numai al meu :floare:

Mie mi-au inveselit ziua multe chestii azi, prima jumatate a zilei mi-am petrecut-o la Briançon facind cumparaturi si mincind la restaurant, apoi am fost la un aperitiv cu niste prieteni si acum merge forumul, in sfirsit.

In absenta forumului mi-am inveselit o duminica cu noua moderatoare, ea nu e in poza asta, dar am ales-o pentru ca Manu avea expresia cea mai frumoasa :headbang:

post-4-12921039535407_thumb.jpg

Adriana bine te-am regasit,am urmarit mereu blogul asa ca te-am simtit aproape desi eram departe,bine ca merge forumul acum,poza e de exceptie,iti stralucesc ochii,ce bine ca si tu ai avut o zi frumoasa ca si noi toti. :headbang:

Eu va pup,frumoaselor! :headbang:

Eu te pup si aici, Mos Niculai :floare: Pentru ca tu mi-ai facut ziua mai frumoasa ieri. :rolleyes:

Marco mi-a mincat deja jumatate din after eight. :P

Stollen-ul l-am ascuns si il mincam ori in seara de Ajun ori de Sfintu Stefan

post-4-12921051717197_thumb.jpg

Si daca tot ne pupi, uite-o si pe Lili.

post-4-12921056038692_thumb.jpg

Ei, deci nu am zis eu ca top-modeala scrie pe ea? Uite-o la ea ce stylish e!! Lil, te rog sa ii arati la fata cum tre' sa posteze la topicul cu shoshoni, cu parfumuri, cu machiajuri si sa deschidem un topic de moda. Pupa-i-as eu ochii aia de te baga-n boale!

Adriana, dupa cum iti stralucesc ochii n-as spune ca ti-ar displacea inca un copil :headbang:

Adriana, dupa cum iti stralucesc ochii n-as spune ca ti-ar displacea inca un copil :floare:

Cre ca straluceau de la gerul care era :headbang:

Daca as avea certitudinea ca e ca Manu de frumoasa, dar Lili a zis ca nu stie cum a facut :rolleyes:

In locul celui de-al doilea copil am luat-o pe Puffy :P

Eu va pup,frumoaselor! :headbang:

Eu te pup si aici, Mos Niculai :floare: Pentru ca tu mi-ai facut ziua mai frumoasa ieri. :rolleyes:

Marco mi-a mincat deja jumatate din after eight. :P

Stollen-ul l-am ascuns si il mincam ori in seara de Ajun ori de Sfintu Stefan

post-4-12921051717197_thumb.jpg

Si daca tot ne pupi, uite-o si pe Lili.

post-4-12921056038692_thumb.jpg

Atunci va pup pe toate trei,frumoaselor! :P

Citisem pe undeva ca nu mai ai sare afumata,si cum stiam ca o adori,ma gîndeam sa-ti fac o surpriza! :P

Ei, deci nu am zis eu ca top-modeala scrie pe ea? Uite-o la ea ce stylish e!! Lil, te rog sa ii arati la fata cum tre' sa posteze la topicul cu shoshoni, cu parfumuri, cu machiajuri si sa deschidem un topic de moda. Pupa-i-as eu ochii aia de te baga-n boale!

Adriana, dupa cum iti stralucesc ochii n-as spune ca ti-ar displacea inca un copil :)

Si asta-i fata ei de copil in convalescenta, ca pe drum ne-am tot oprit ca-i era rau!Dar la restaurant si-a revenit cand a vazut varza din farfurie! :)

Ah, Lory, daca am timp fac poze la gentile ei si parfumurile ei! :)

Transmit pupicii!

Daca as avea certitudinea ca e ca Manu de frumoasa, dar Lili a zis ca nu stie cum a facut :)

Daca nu mi-o aratau imediat ce au scos-o din burta, nu credeam nici eu ca-i a mea! :)

Lumea se uita la mine, la ea, probabil ca-n mintea lor isi spun imposibil dintr-o mama urata un copil frumos, ma intreaba: doar nu-i a ta!Esti bona, nu? :)

Daca nu mi-o aratau imediat ce au scos-o din burta, nu credeam nici eu ca-i a mea! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

Lumea se uita la mine, la ea, probabil ca-n mintea lor isi spun imposibil dintr-o mama urata un copil frumos, ma intreaba: doar nu-i a ta![b][color=#ff0000]https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifEsti bona, nu [/color][/b]? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Toti suntem bone.

Am citit undeva o chestie care mi-a placut :

Copiii nu sunt ai nostri.

Ne-au fost dati doar in grija.

Sa-i crestem.

Apoi trebuie sa fie liberi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

As fi vrut sa mananc varza cu voi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

iuhuuuuuuuuu. bine v-am regasit. :biggrin:

si pe deasupra la noi e ca in povesti, si ninge in continuare

Am avut o zi frumoasa ieri, cu baietii mei care m-au sunat sa-mi zica la multi ani la ora 6 dimineata, cu prieteni dragi in timpul zilei (ori la telefon ori in persoana) si cu o prietena draga, draga care m-a sunat de peste mari si tari si cu care am incheiat ziua vorbind de-ale noastre (pupici prietena draga xoxo)

Am avut o zi frumoasa ieri, cu baietii mei care m-au sunat sa-mi zica la multi ani la ora 6 dimineata, cu prieteni dragi in timpul zilei (ori la telefon ori in persoana) si cu o prietena draga, draga care m-a sunat de peste mari si tari si cu care am incheiat ziua vorbind de-ale noastre (pupici prietena draga xoxo)

Ca de obicei,telefonatul ore-n sir cu tine este o placere deosebita.

...you are special,you are unique,i love you girl! :icon_fessee:

Ca de obicei,telefonatul ore-n sir cu tine este o placere deosebita.

...you are special,you are unique,i love you girl! :tongue3:

Me too girl :icon_fessee: (adica pi matale, ca asa cum am scris se intelege ca si eu ma iubesc pe mine :) Se vede ca inca sunt adormita!)

Hello , azi ziua mea e mai frumoasa, ca m-am intors acasa, si am trecut doar sa dau buna ziua, si fug langa semineu.

am fost vreo 6 zile la clinica (in satul meu ;) ), caci am avut o interventie chirurgicala. totul e ok si sub control.

o seara placuta tuturor,

ps am admirat frumoasa Manu si doamnele care o acompaniau :P si am citit ca Geany era zglobinoasa si happy ca ne-a regasit pe toti. :)

Hello , azi ziua mea e mai frumoasa, ca m-am intors acasa, si am trecut doar sa dau buna ziua, si fug langa semineu.

am fost vreo 6 zile la clinica (in satul meu :P ), caci am avut o interventie chirurgicala. totul e ok si sub control.

o seara placuta tuturor,

ps am admirat frumoasa Manu si doamnele care o acompaniau :) si am citit ca Geany era zglobinoasa si happy ca ne-a regasit pe toti. ;)

Bine ai revenit acasa, scumpa! Deduc ca totul merge cum trebuie, da? :P