November 9, 201015 yr comment_63736 Hi hi hi ,cand am vazut ca-mi da ''un problem nush' ce''...Zic :maii m-or fi exclus de pe forum,da ce gafa oi fi facut?!...bine ca eu gafez non stop da' zic,na' am facut eu altadata si mai groase si mi-o mers,dau sa scriu lu' Maya mi-am prins urechile la ce-mi cerea pe acolo parole nush ce,tzip la sot,pan' sa vie scrisese deja sefu'...zic:aia e, nu-s io' e problema tehnica... Report
November 10, 201015 yr comment_63814 Mai Geany, metaforoasa mica ce esti tu iaca si eu la bâlbâdâc....daca curje apa calda, macar sa ne balacimsi io, si io, ca ieri am stat nespalata si nu m-am simtit prea bine Report
November 10, 201015 yr comment_63817 S-o reparat tzava' curge apa calda ce bine de voi ! la noi se opreste maine apa rece , dar is off topic Meeiiyy,nz,nz,nz!!!faceam mishto,ca s-o dat drumu' la forum,era ashea o metafora alea,alea(bancu cu s-o spart teva cu prosti ,in cazul nostru cu destepti),eu am centrala... super tare ! nu ma gandeam la forum ca la o teava cu apa calda ! fata , ti-ai gresit cariera ! sadoveanu scrie pe tine Report
November 10, 201015 yr comment_63821 la mine si fata o fo' nelinistita ieri....nu si-o gasit locu'.... azi o rasuflat usurata Report
November 10, 201015 yr comment_63835 S-o reparat tzava' curge apa calda ce bine de voi ! la noi se opreste maine apa rece , dar is off topic Meeiiyy,nz,nz,nz!!!faceam mishto,ca s-o dat drumu' la forum,era ashea o metafora alea,alea(bancu cu s-o spart teva cu prosti ,in cazul nostru cu destepti),eu am centrala... super tare ! nu ma gandeam la forum ca la o teava cu apa calda ! fata , ti-ai gresit cariera ! sadoveanu scrie pe tine Hi hi hi!! imaginatia mea este debordanta...Scuze... Sadogeanu' suna ghini'... Report
November 10, 201015 yr comment_63838 In sevraj am fost si eu ieri ca nu am putut intra aiciAm tot aruncat ochii in blogul Maei dupa vreo veste despre forum.Azi si soarele soare straluceste mai tare Report
November 10, 201015 yr comment_63839 Si eu sunt dependenta daca nu-mi iau doza zilnica de ''arta'' fac urat de tot... Report
November 10, 201015 yr comment_63866 Sincer nici nu stiam unde sa postez,ca la mine n-a mers forumu` vreo 2 zile,de fapt atunci s-a intamplat evenimentu`, insa nu si-a pierdut farmecul,eh` bine am primit pachet de acasa,cu parfum din gradina lui Pisco ,si din alimentarile invecinate, las poza sa vorbeasca.Draga Anca,iti multumesc din suflet si pentru surpriza si pentru bunatati! Report
November 10, 201015 yr comment_63884 Din pacate,ieri eu am aparut foarte tîrziu pe aici,la fel ca azi.Am vazut ca mi-ati scris e-mails ,mesaje pe blog,si mesaje offline pe yahoo.Cum am aparut am postat pe blog un anunt cu rosu sa stiti ca nu ati fost banati Pe Yahoo am lasat mesaj la status,care l-a copiat si Adriana...am anunat si noi cum am putut Îmi pare rau ca nu v-am putut raspunde si la emailuri,dar am fost crizata de timp...tare-tare! Va pup pe toti ca sînteti niste dulci! Dar nu înteleg de ce ati crezut ca vi s-a suspendat/sters contul.Am gasit o gramada de mesaje offline si fiecare ma întreba: Ce am facut?,Am facut ceva?, Am facut vreo gafa?,De ce mi-ati sters contul?sau : Sînt banat/a? si..si...si Poi voi ne credeti asa rai? ...sau ati facut ceva? Hmmmmm .... Report
November 10, 201015 yr comment_63887 EEeee!!!ashea suntem noi,mici si prosti,si strigam la mamu' nostru' mami,mami!!!! Eu ma gandeam ce oi fi spus,mai nashpa ashea,ca altadata am facut eu si mai groase si mi-a mers,ce-oi fi facu nene?!!...Deacu' ma gandeam ca oi fi pus prea multe poze cetoase si stric fata forumului ,nu stiu ma gandeam la o mie de chestii... Report
November 10, 201015 yr comment_63907 Mă bucur că nu-s singura paranoică de aici Io eram sigură că am fost pedepsită că n-am mai pus poze de mult...N-o luaţi ca sugestie, da?Deja mă gândeam cum să fac să-mi spăl păcatele şi să primesc iertarea , că şi eu sunt dependentă.No, bine că-s numa paranoică, şi nu-i ceva serios. Report
November 10, 201015 yr comment_63908 Daca tu-ti inchipui ca-mi faci mie concurenta aicea care-i mai para(noica),para(normala)(panara...),imi statea mie pe limba,te rog fremos sa stai cilivizat la rand cu nr. de ordine,dddddddddddddddddaa?!!!! MAII !! CE RAU E FARA VOI!!!! Zau ashea!! Report
November 10, 201015 yr comment_63909 Eu m-am gandit ca "Gazda" face probleme,pentru ca s-a mai intamplat. + ca ma gandeam ca poate cei care au sponsorizat pana acum s-au plictisit sa tot bage bani fara sa se aleag cu nimic. + ca noi ,astea rele ,mai suntm si obraznice cateodata.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Una peste alta,aveam un sentiment de frustrare . Am tras concluzia ca-s addicted....to you https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.youtube.com/watch?v=qvpNa5O-0-8 Report
November 11, 201015 yr comment_63948 Maya, cand incercam sa intru pe arta, imi aparea pe ecran un mesaj :account suspended,de aici si panica noastra cred. Pisco are dreptate era un sentiment de frustrare si da sunt addicted, chiar dacastau prost cu timpul, de citit citesc, cat de des pot Report
November 11, 201015 yr comment_64010 Îl vad pe Peter pe forum! Mi-a înseninat ziua,ca tot sper ca apare cu vreo reteta sau un peisaj asa cum numai el stie sa-l "captureze" Report
November 11, 201015 yr comment_64082 Anca....ce sa fac sa-mi trimiti si mie :)ma bucur pt tine Nico Report
November 12, 201015 yr comment_64098 Anca....ce sa fac sa-mi trimiti si mie ;)ma bucur pt tine Nico cred ca daca pui 4 ochisori albastri sa se roage de ea se topeste toata eu, dupa ce am vazut pachetul lui Nico, am fugit si mi-am cumparat halva Report
November 12, 201015 yr comment_64118 ii pun si 8 (toti avem ochi albastri ), numai ca la mine intra doar daca are pisco pile uriese...nu lasa funze si alte minuni la vama din pacate ....da e misto sa stii ca vrea cineva sa-ti trimita ceva Report
November 13, 201015 yr comment_64355 Ziua mea azi a fost frumoasa pentru ca m-a sunat de la Toronto cuscrella mea cea draga, Mariana si am palavragit o juma de ora Report
November 14, 201015 yr comment_64450 Ziua frumoasa ca de ziua Sf Valentin am intalnire cu dragul de Bon Jovi (alaturi de multi/multe fani la AC centre, Toronto) Mai mult, e a doua oara cand primeste prietena mea cadou biletele de la seful ei asa ca nu mai trebuie sa cotizez $150! Report
November 15, 201015 yr comment_64721 [b][center]Azi am primit i-Padul! http://www.root86.org/images/smilies/thxu.gif [/center] Dintre cele 100 de carti de bucate care au fost cîstigate de votanti(tras la sort),doua au ajuns sau sînt pe cale sa ajunga la doi dintre ai mei.Gitti-Shefa lui Peter si Jürgen-sotul prietenei mele Lucia.[/b] Report
November 15, 201015 yr comment_64732 Brava Maya . super si cadourile pentru Shefa lu' peter si sotul prietenei. ma bucur tare. Report