Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Hi hi hi :cheers: ,cand am vazut ca-mi da ''un problem nush' ce''...Zic :maii m-or fi exclus de pe forum,da ce gafa oi fi facut?!...bine ca eu gafez non stop da' zic,na' am facut eu altadata si mai groase si mi-o mers,dau sa scriu lu' Maya mi-am prins urechile la ce-mi cerea pe acolo parole nush ce,tzip la sot,pan' sa vie scrisese deja sefu'...zic:aia e, nu-s io' e problema tehnica... :cheers:

Mai Geany, metaforoasa mica ce esti tu :wasted:

iaca si eu la bâlbâdâc....daca curje apa calda, macar sa ne balacim

si io, si io, ca ieri am stat nespalata si nu m-am simtit prea bine :wasted:

S-o reparat tzava' :blush: curge apa calda

ce bine de voi ! la noi se opreste maine apa rece :wasted: , dar is off topic :wasted:

Meeiiyy,nz,nz,nz!!!faceam mishto,ca s-o dat drumu' la forum,era ashea o metafora alea,alea(bancu cu s-o spart teva cu prosti ,in cazul nostru cu destepti),eu am centrala... :lol:

super tare ! nu ma gandeam la forum ca la o teava cu apa calda ! :lol: fata , ti-ai gresit cariera ! sadoveanu scrie pe tine :lol:

la mine si fata o fo' nelinistita ieri....nu si-o gasit locu'....

azi o rasuflat usurata :wasted:

S-o reparat tzava' :blush: curge apa calda

ce bine de voi ! la noi se opreste maine apa rece :wasted: , dar is off topic :wasted:

Meeiiyy,nz,nz,nz!!!faceam mishto,ca s-o dat drumu' la forum,era ashea o metafora alea,alea(bancu cu s-o spart teva cu prosti ,in cazul nostru cu destepti),eu am centrala... :lol:

super tare ! nu ma gandeam la forum ca la o teava cu apa calda ! =)) fata , ti-ai gresit cariera ! sadoveanu scrie pe tine :lol:

Hi hi hi!! :(( imaginatia mea este debordanta...Scuze... :lol: Sadogeanu' suna ghini'... :(

In sevraj am fost si eu ieri :wasted: ca nu am putut intra aici

Am tot aruncat ochii in blogul Maei dupa vreo veste despre forum.

Azi si soarele soare straluceste mai tare :wasted:

Sincer nici nu stiam unde sa postez,ca la mine n-a mers forumu` vreo 2 zile,de fapt atunci s-a intamplat evenimentu`, :pupic: insa nu si-a pierdut farmecul,eh` bine am primit pachet de acasa,cu parfum din gradina lui Pisco :-* ,si din alimentarile invecinate, :-* las poza sa vorbeasca.

Draga Anca,iti multumesc din suflet si pentru surpriza si pentru bunatati! :-*

post-119-128939595178_thumb.jpg

Din pacate,ieri eu am aparut foarte tîrziu pe aici,la fel ca azi.Am vazut ca mi-ati scris e-mails ,mesaje pe blog,si mesaje offline pe yahoo.Cum am aparut am postat pe blog un anunt cu rosu :pupic: sa stiti ca nu ati fost banati :-* Pe Yahoo am lasat mesaj la status,care l-a copiat si Adriana...am anunat si noi cum am putut :-*

Îmi pare rau ca nu v-am putut raspunde si la emailuri,dar am fost crizata de timp...tare-tare!

Va pup pe toti ca sînteti niste dulci! :-* Dar nu înteleg de ce ati crezut ca vi s-a suspendat/sters contul.Am gasit o gramada de mesaje offline si fiecare ma întreba: Ce am facut?,Am facut ceva?, Am facut vreo gafa?,De ce mi-ati sters contul?sau : Sînt banat/a? :-* si..si...si

Poi voi ne credeti asa rai? ...sau ati facut ceva? Hmmmmm .... :-*

EEeee!!!ashea suntem noi,mici si prosti,si strigam la mamu' nostru' mami,mami!!!! :pupic: :-*

Eu ma gandeam ce oi fi spus,mai nashpa ashea,ca altadata am facut eu si mai groase si mi-a mers,ce-oi fi facu nene?!!...Deacu' ma gandeam ca oi fi pus prea multe poze cetoase si stric fata forumului ,nu stiu ma gandeam la o mie de chestii... :-*

Mă bucur că nu-s singura paranoică de aici :pupic:

Io eram sigură că am fost pedepsită că n-am mai pus poze de mult...N-o luaţi ca sugestie, da?

Deja mă gândeam cum să fac să-mi spăl păcatele şi să primesc iertarea , că şi eu sunt dependentă.

No, bine că-s numa paranoică, şi nu-i ceva serios. :hungry:

Daca tu-ti inchipui ca-mi faci mie concurenta aicea care-i mai para(noica),para(normala)(panara...),imi statea mie pe limba,te rog fremos sa stai cilivizat la rand cu nr. de ordine,dddddddddddddddddaa?!!!! =)) =))

MAII !! CE RAU E FARA VOI!!!! Zau ashea!! :hungry: :pupic: :-*

Eu m-am gandit ca "Gazda" face probleme,pentru ca s-a mai intamplat.

+ ca ma gandeam ca poate cei care au sponsorizat pana acum s-au plictisit sa tot bage bani fara sa se aleag cu nimic.

+ ca noi ,astea rele ,mai suntm si obraznice cateodata.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Una peste alta,aveam un sentiment de frustrare .

Am tras concluzia ca-s addicted....to you https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=qvpNa5O-0-8

Maya, cand incercam sa intru pe arta, imi aparea pe ecran un mesaj :account suspended,

de aici si panica noastra cred.

Pisco are dreptate era un sentiment de frustrare si da sunt addicted, chiar daca

stau prost cu timpul, de citit citesc, cat de des pot :violent1:

Anca....ce sa fac sa-mi trimiti si mie ;) ;)

ma bucur pt tine Nico

cred ca daca pui 4 ochisori albastri sa se roage de ea se topeste toata ;)

eu, dupa ce am vazut pachetul lui Nico, am fugit si mi-am cumparat halva :hug:

ii pun si 8 (toti avem ochi albastri ;)), numai ca la mine intra doar daca are pisco pile uriese...nu lasa funze si alte minuni la vama din pacate ;)....da e misto sa stii ca vrea cineva sa-ti trimita ceva :hug:
Ziua frumoasa ca de ziua Sf Valentin am intalnire cu dragul de Bon Jovi (alaturi de multi/multe fani la AC centre, Toronto) Mai mult, e a doua oara cand primeste prietena mea cadou biletele de la seful ei asa ca nu mai trebuie sa cotizez $150!

[b]

[center]Azi am primit i-Padul! http://www.root86.org/images/smilies/thxu.gif

post-5-128982966762_thumb.jpg[/center]

Dintre cele 100 de carti de bucate care au fost cîstigate de votanti(tras la sort),doua au ajuns sau sînt pe cale sa ajunga la doi dintre ai mei.Gitti-Shefa lui Peter si Jürgen-sotul prietenei mele Lucia.

[/b]