Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Mai, s-o pregati ea pentru vremurile care vin, dar totusi, cînd e de distractie, hai sa nu ne zgîrcim! :)

Mai, si eu am dat aproape $8 pe doua sticlute de apa (Dasani, pur si simplu apa de la chiuveta) la film. Sincer, imi venea sa le dau cu sticla in cap, dar asta e, eu nu beau dulcegarii si apa la tzashnitoare nu era. Sincer, ma enervez foarte tare, cand apa mea preferata, San Benedetto, adusa din Italia (la 1.5 litri) e $1 -$1.50 (depinde de oferta)

Deci ok, eu sunt departe de zgarcita dar astia chiar sunt nesimtiti la maximum!

si noi luam suc si lollies in poseta pt la film. e diferenta de aproape 5$. biletele la film nu sant ieftine daca vor 3D + popcorn(platesti si omul de l-a cules si transportul si uleiul etc).

asa ca luam m&m's in geanta si soft drink de-acasa :)

o inteleg pe Denise :)

Eu ma iau de mana cu Denise.... :) Cand merg la un film, iau sticla de apa dupa mine. Nu-mi convine sa dau un sac de bani pentru o sticloanta mica, de jumate. Calica, necalica.... asa procedez!

Eu ma duc la film ca sa vad un film, nu ca sa beau cine stie ce sucuri / ape scumpe. Daca vreau sa beau ceva, atunci ma duc la o crasma / terasa... sau fac cumparaturi si ma betivanesc acas'. :)

Deci nu suntem niciuna zgarcite, suntem doar chibzuite! In frunte cu Denise, c-a luat-o de mititica cu economia. Pai da! :crying:

Mai, s-o pregati ea pentru vremurile care vin, dar totusi, cînd e de distractie, hai sa nu ne zgîrcim! :crying:

Mai, si eu am dat aproape $8 pe doua sticlute de apa (Dasani, pur si simplu apa de la chiuveta) la film. Sincer, imi venea sa le dau cu sticla in cap, dar asta e, eu nu beau dulcegarii si apa la tzashnitoare nu era. Sincer, ma enervez foarte tare, cand apa mea preferata, San Benedetto, adusa din Italia (la 1.5 litri) e $1 -$1.50 (depinde de oferta)

Deci ok, eu sunt departe de zgarcita dar astia chiar sunt nesimtiti la maximum!

Si mie îmi place mult San Benedetto, si chiar e o apa ieftina, dar exact pe gustul meu!

Deci nu suntem niciuna zgarcite, suntem doar chibzuite! In frunte cu Denise, c-a luat-o de mititica cu economia. Pai da! :crying:

Chibzuitelor care sîneteti! :(

Individioaso!

[font=Comic Sans MS]Zile frumoase ...

Ieri ne-au sosit canapelele comandate. Inainte de termen chiar. Am ales sa fie modulare ca sa putem sa le aranjam cum vrem. Azi le-a schimbat sotul si arata ca in poza, ca sa am eu mai mult loc cand stau la tv, cica. :tongue3:

post-697-13213687931153_thumb.jpg

Iar azi am ridicat pachetul de la parintii mei. Nici acum nu am strans lucrusoarele pt ca mai vreau sa inspir toata dragostea cu care mama mea le-a facut sau cu care le-au cumparat si dragostea cu care tatal meu a scris scrisorica insotitoare. =))

post-697-13213688250609_thumb.jpg

Si ca sa nu fie tati suparat, si o dedicatie pt. el, aleasa in cunostiinta de cauza. ;)

post-697-13213688450402_thumb.jpg

In plus am iesit bine si la controlul pe care moasha il face periodic: glucoza, fierul, analiza de urina, tensiunea - ok. Am ascultat si bataile de inima ale bebelusilor. =))

Toate astea sunt umbrite totusi de faptul ca soacra a cazut si si-a rupt femurul. Azi a operat-o si sa speram ca va fii bine. Sotul nu are curajul sa plece si sa ma lase singura tocmai acum. Noroc ca avem pe cineva de incredere care are grija sa ii fie totul bine.

Cam asa e intotdeauna ... si cald si rece ...

Referitor la discutia de mai sus: Noi suntem un amestec de Denise si Maya. La un film poate ca si noi am lua apa cu noi. Mai ales ca apa de la robinet e f buna aici. :hungry:

In schimb cand ne propunem sa ne rasfatam, atunci o facem, e valabil mai ales in concedii sau chiar si fara motiv sau daca gasim, e acceptat si un motiv minor.

Sunt sigura, Maya, ca Denise are si ea momentele ei cand nu conteaza ca ceva costa x euro. :) [/font]

Salmida draga, sa te hodini si sa stai cat poti de mult in cele canapele comode.

Si gemenii tai sa poarte cu placere lucrusoarele superbe de la bunici.

Cam asa e intotdeauna ... si cald si rece ...[/font]

Salmida, sunt foarte frumoase lucrusoarele luate de bunici! Sa le poarte bebelusii cu mare placere! :hungry:

Sanatate multa soacrei tale! :tongue3:

Salmida ,

Superba Turbo_canapeaua !

Iar pozele cu minunatiile din pachet spun tot .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Cat despre Mall-Kino ...... eu nu ma pot lipsi de Popcorn.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/happy1.gif

L-as lua de acasa,dar se raceste pe drum .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Salmida, f frumoasa canapeaua, s-o stapaniti sanatosi toti 4!

cat despre pachet, m-am emotionat eu cand am vazut toate acele lucrusoare, imi inchipui ce sentimente frumoase ai trait tu!

Superba canapeaua!

Lucrusoarele pentru bbei însa, m-au emotionat la maxim! Sînt atît de dragute. Eu apreciez mult lucrurile facute de mîna. Cît era Denise mica, îi tricotam pulovarase, caciulite and Co. Cît mai colorate si cît mai deocheate!

Eee ce de cadouri au bebelusii!! Sanatosi sa fie si sa le rupa pe toate :lol:

[font=Comic Sans MS]Multumim frumos tuturor! :lol: & :71:

O sa fie prima lor costumatie caci se pare ca aici nu iti trebuie decat caciulite pt ei cat timp esti in spital/maternitate. Aflam mai multe saptamana viitoare cand mergem la o prezentare a maternitatii. [/font]

Superba canapeaua!

Lucrusoarele pentru bbei însa, m-au emotionat la maxim! Sînt atît de dragute. Eu apreciez mult lucrurile facute de mîna. Cît era Denise mica, îi tricotam pulovarase, caciulite and Co. Cît mai colorate si cît mai deocheate!

Asa e , Maya, lucrusoarele facute de mana nu au pret nici pt mine mai ales ca stiu ca nu i-a fost usor mamei mele sa le tricoteze ... spondiloza, migrene

Aaaa, ce-mi place inelul ala cu piatra maro!E chihlimbar? Sa le porti sanatoasa!
  • Author

E foarte practica si frumoasa canapeaua Salmida. Sa o stapaniti sanatosi.

Cat de lucrusoare ce sa zic - sunt o minunatie cele lucrate de mama ta sunt pretioase. Si celelalte sunt foarte faine si vesele. spor la spalat, calcat, impachetat. Ai aranjat camera bebeilor? Vei avea ajutor ca imi imaginez ca cu doi nu va fii usor. Pe de alta parte bucuria ce va vor aduce va fii dubla. Sa pui poze cu bebeii cand vor veni te rog!

Adriana foarte classy bijuteriile - imi plac toate.