December 5, 201114 yr comment_114110 Stella, cred ca tie ti se potriveste tare bine vorba aia "dar din dar se face rai", esti o persoana minunata, iar "beneficiarii" (Geany, ) merita cu prisosinta darurile. Report
December 5, 201114 yr comment_114129 Multumesc frumos tuturor! va dati seama ce emotionata sunt si nu prea am cuvintele la mine (am trait s-o vad si pe asta )nu ma pot opri din bocit asa ca sa-mi dati si niste servetele ci sa fac daca-s sensibiloasa'?! Report
December 5, 201114 yr comment_114131 Ma bucur pt tine Geany, asa prieteni tot sa ai!!Stela de la mine ai totii pupicii!! Report
December 5, 201114 yr comment_114132 Ma bucur pt tine Geany, asa prieteni tot sa ai!!Stela de la mine ai totii pupicii!!Asa e ,si tu esti printre ei si voi toti! ... Report
December 5, 201114 yr comment_114139 Si ziua mea e mai frumoasa fiindca exista OAMENI ca "Mos Stella" care stiu s-aduca stelute lucitoare in ochi de copii.Si-atunci Bub a sunat-o pe "tanti 'Cuieta" si i0-a zis ca "ubece pe tanti Steluta si pe tanti Cuieta (desi eu nu i-am dat nimic!) si ca "pa si putzi!"M-a topit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
December 5, 201114 yr Author comment_114169 Ce frumos gest Stella ar fi trebuit sa te cheme Santa Stella ! Report
December 6, 201114 yr comment_114188 Stella, ne-ai facut ziua mai frumoasa la toti, nu numai Gianinei! Nu ma mir c-a plans Geany, ca m-au dat si pe mine lacrimile, numai citind si uitandu-ma la poze! God bless you! Report
December 6, 201114 yr comment_114194 Multumesc fetelor tuturor! Ha ha ha! santa Stella , e tare asta ! o sa-i placa... Report
December 6, 201114 yr comment_114213 Stella, jos palaria! Geany, sa va bucurati de jucarii, sa haliti dulciurile cu maaaaaare placere! Salul te prinde de minune, arati extraordinar! Mi-ati facut si mie ziua mai frumoasa! Report
December 6, 201114 yr comment_114239 Ma bucur si eu ca mai exista si oameni pe pamantul asta.Stella,jos palaria!Geany,sa va bucurati de cadouri si sa fiti fericiti ca aveti asa oameni in jurul vostru,chiar daca sunt si la distanta.Eu din pacate nu pot vedea nici o poza,nici macar nu stiu cum iti sta cu salul,dar le cred pe fete Report
December 6, 201114 yr comment_114243 Ma bucur Fox ca ti-am facut si tie ziua mai frumoasa Petu' da de ce tu nu poti sa vezi poze?! Ce nashpa...Eu nu ma pricep la deastea sa te sfatui Report
December 6, 201114 yr comment_114247 Ma bucur Fox ca ti-am facut si tie ziua mai frumoasa Petu' da de ce tu nu poti sa vezi poze?! Ce nashpa...Eu nu ma pricep la deastea sa te sfatui Nu stiu,am mai avut problema asta,dar nimeni nu stie de la ce vine;a avut si Laponica o data aceeasi chestie.La tine nu vad ultimele poze,la Zozo...La mine se intampla mai des,dar nu mai zic nimic Uite asa vad: Report
December 6, 201114 yr comment_114248 Pai nu avem un topic ceva cu brobleme' tehnice sau ceva?! Sa intrebam pe Alexandru sau pe Nrares sau pe Maya,Fox?! Pozele cu salul ros sunt la Artistii culinari...Nici acolo nu poti sa vezi?! Ore daca schimbi brausul?! eu am ala albastru steel Report
December 6, 201114 yr comment_114252 Pai nu avem un topic ceva cu brobleme' tehnice sau ceva?! Sa intrebam pe Alexandru sau pe Nrares sau pe Maya,Fox?! Pozele cu salul ros sunt la Artistii culinari...Nici acolo nu poti sa vezi?! Ore daca schimbi brausul?! eu am ala albastru steel Am mai postat mai demult cand am avut aceeasi problema,dar s-a rezolvat de la sine,apoi iar a aparut si tot asa.Nu-i nimic ca mi te imaginez si cred ca te prinde tare fain Report
December 6, 201114 yr comment_114257 Pai o fi o broblema tehnica si poate sa poate rezolva Sa incerc sa-ti trimit pe p.m?! Oare merge?! Report
December 6, 201114 yr comment_114261 Pai o fi o broblema tehnica si poate sa poate rezolva Sa incerc sa-ti trimit pe p.m?! Oare merge?! Ia posteaza ceva poza astazi,sa vad daca merge,te rog Report
December 6, 201114 yr comment_114264 Astea le vezi? Iaca-o pe Geany. Postata de mine o vezi? La setari-> Optiunile tale-> Forumuri vezi daca ai bifat corect/adica sa vezi imaginile postate. Actualizeaza browserul, schimba-l cu altul de test... ai activate scripturile? Ai persoane pe lista de ignor? Ale caror useri nu le vezi? Imaginile? Toate, sau doar în anumite subiecte? Nu vezi nicio poza d'a Geaninei, egal ce subiect, sau doar anumite subiecte/topice? De la alt computer le vezi? Intreb, ca sa vadem unde ar putea fi buba... pen'ca probleme tehnice nu-s, ca altfel ar avea toata lumea acelasi regim. Report
December 6, 201114 yr comment_114279 Postata de tine o vad;si farfuria ta o vad Multzam! Geany,iti sta fain Report
December 8, 201114 yr comment_114690 Stella e zana buna ! Bun si Genay chiar au fost cei mai cuminti si merita! e adorabil bub la aparatele culinare! Report
December 8, 201114 yr comment_114692 Postata de tine o vad;si farfuria ta o vad Multzam! Geany,iti sta fain am patit si eu sa nu vad pozele si.mi apareau cum ai aratat, era insa pt ca nu ma logasem, desi am folosit ca sa accesez site-ul un link unde eram deja logata, asa fac in fiecare zi, probabil insa am ales alt link ...ca am mai multe in history Report
December 9, 201114 yr comment_114886 Ieri, am primit muffins-ul asta gigant de ceramica, pentru pastrat biscuitii. De la socrii si cumnata. Ideea a fost a cumnatei. Report
December 9, 201114 yr comment_114887 Bine c-ai zis ca-i de ceramica!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif In ce fel poa's-arate! Zici ca-i real!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Frumos tare! Biscuiti sa faci! Report
December 9, 201114 yr comment_114902 Foarte faina ideea cumnatei,Any!S-o folosesti sanatoasa! A fost cu ocazia vreunui eveniment sau din drag?Ce n-as da sa am si eu asa cumnate si socri.Dar,nu ne plangem, putea fi si mai rau Nu e nici o indoiala ca va face biscuiti,Zoazorel!Mai ales c-a facut deja si repetitii Report
December 9, 201114 yr comment_114904 Bine c-ai zis ca-i de ceramica!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif In ce fel poa's-arate! Zici ca-i real!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Frumos tare! Biscuiti sa faci! Da, e foarte faina.Intamplarea face ca ieri cand ne-am dus la ei, m-am dus incarcata de biscuiti facuti de mine .Merci Zoazo ! Foarte faina ideea cumnatei,Any!S-o folosesti sanatoasa! A fost cu ocazia vreunui eveniment sau din drag?Ce n-as da sa am si eu asa cumnate si socri.Dar,nu ne plangem, putea fi si mai rau Nu e nici o indoiala ca va face biscuiti,Zoazorel!Mai ales c-a facut deja si repetitii Da, merci mult !Nu a fost nici un eveniment, nimic. Zicea cumnata-mea acum cateva zile ca a vazut ea ceva ce nu poate lipsi din bucataria mea. Si ieri am fost chiar foarte surprinsa, le-am zis ca chestii de astea asa, cadouri extra, pot sa mai faca ca-mi plac . Report