Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Ma simt bineeeeeee!!!! Si asta datorita unei fete superbe, care si-a facut pomana cu un pachetel minunat! Dulciuri, un ulei minunat, o tava superba dar, mai ales, olivierele muuuult cautate! :D Abia am ridicat pachetul, dar n-am reusit sa le verific pe toate, ca-s la scarbiciu. Abia astept sa ajung acasa diseara! :D

Mii de multumiri pentru tot! :D :-* :D

Ma simt bineeeeeee!!!! Si asta datorita unei fete superbe, care si-a facut pomana cu un pachetel minunat! Dulciuri, un ulei minunat, o tava superba dar, mai ales, olivierele muuuult cautate! :D Abia am ridicat pachetul, dar n-am reusit sa le verific pe toate, ca-s la scarbiciu. Abia astept sa ajung acasa diseara! :D

viva Espana!

Salmida, super canapeaua,asa zic si eu ca am sa-mi iau,nu-s ce a fost in capul meu acu 2 ani cand am luat din piele(si nu oricum, ci crem :-* )

De lucrusoare nu mai zic nimic ca ma emotionez.Abia astept sa vina ziua cand si mami meu v-a face la fel.Si felicitari pt analizele bune.

Adriana, sa le folosesti cu placere.Eu am zis ca nu ma mai uit la Lizi ca dau in damblageala.

Fox, bravos sa le folosesti cu placere si o :D pt expeditore

Bravo fetele se vede Foxy din mesajul tau cat esti de bucuroasa!

Asta da satisfactie si pentru expeditor care mai mult ca sigur l-a facut din tot sufletul :D !

Cand e apreciat, satisfactia e si mai mare :D !

Daca as putea sa fac asta pe fiecare zi as fi cea mai fericita fiinta de pe pamant! :D

Poate sunt mai "flower-power", dar tare mult imi place sa vad oameni zambind si fericiti! Sa le folosesti cu drag!

Da, asa e! Ma simt taaare bine. Si-s curioasaaa... Mai am nitel pana ajung acasa si desfac tot pachetelu'...

Am gresit mai sus, cand am zis otet. Io-s cam chioara si cititul in metrou in timpul mersului si a balanganelii nu-i chiar o idee prea buna..... :-* E vorba de un ulei de masline extravirgin, care-s sigura ca-i nemaipomenit!!!! :D Tre' sa inaugurez oliviera diseara! :D :D

Ma simt bineeeeeee!!!! Si asta datorita unei fete superbe, care si-a facut pomana cu un pachetel minunat! Dulciuri, un ulei minunat, o tava superba dar, mai ales, olivierele muuuult cautate! :D Abia am ridicat pachetul, dar n-am reusit sa le verific pe toate, ca-s la scarbiciu. Abia astept sa ajung acasa diseara! :-*

Mii de multumiri pentru tot! :D :D :D

Daca as putea sa fac asta pe fiecare zi as fi cea mai fericita fiinta de pe pamant! :D

Poate sunt mai "flower-power", dar tare mult imi place sa vad oameni zambind si fericiti! Sa le folosesti cu drag!

Si eu sunt cam la fel ca tine! Imi place sa le fac celor dragi cadouri. E drept ca si sa primesc imi place.... dar parca satisfactia e mai mare atunci cand dai ceva cuiva si vezi cum se bucura. Si, daca mai si foloseste cadoul cu pricina.... deja nu mai sunt cuvinte sa exprim cum ma simt! :D

Iti multumesc mult :D pentru tot! Esti o persoana cu totul si cu totul deosebita! :D Sper sa-ti pot intoarce, candva, favoarea! :D

Se pare ca am fost taaaaaaare cumintica anu' asta. Drept urmare, Mosu' deja avenit! =)) Iaca si dovada:

post-46-13215524196321_thumb.jpg

Cand a vazut ce-i pe masa, jupanu' a facut niste ochi maaaari =)) si-a intrebat ce s-a intamplat acolo, pentru cate persoane e pachetelu'! =))

Normal ca dupa ce i-am zis ca totul e pentru noi, a purces la verificat care si ce-s cu ele si m-a intrebat gales: da' mie ce-mi dai? =)) =)) I-am dat cateva bombonele sa rontaie si n-a mai ramas nimic in urma. De fapt, mint, a ramas celofanul! =))

Saru' mana pentru tot, inca o data! =))

Salmida, f frumoase canapelele. Parca sunt din revista, prea bine arata!!

Adriana, super bijuterii ti-ai cumparat!! Imi plac f mult.

Foxyy, f frumos gest, foarte frumos cadou. Ma bucur pt tine si mii de pupici persoanei care l-a trimis.

Pupici!!

Adriana, sa le folosesti cu placere.Eu am zis ca nu ma mai uit la Lizi ca dau in damblageala.

Multumesc, si eu am zis ca nu ma mai uit ca nu rezist, si Stefano periodic imi zice: iar ai trimis bani la turci :scratch:

E foarte practica si frumoasa canapeaua Salmida. Sa o stapaniti sanatosi.

Cat de lucrusoare ce sa zic - sunt o minunatie cele lucrate de mama ta sunt pretioase. Si celelalte sunt foarte faine si vesele. spor la spalat, calcat, impachetat. Ai aranjat camera bebeilor? Vei avea ajutor ca imi imaginez ca cu doi nu va fii usor. Pe de alta parte bucuria ce va vor aduce va fii dubla. Sa pui poze cu bebeii cand vor veni te rog!

[font=Comic Sans MS]Multumesc, Cristina! :D

De calcat mai am un pic si apoi sa fac bagajele.

Camera buburuzelor e aproape gata. Mai are sotul de montat arcurile la picioarele unuia dintre patutzuri (ca sa poata fi leganat) si sa cumparam perdele si covor. Le-am lasat intentionat la urma.[/font]

Salmida, imi place la nebunie canapeaua ta.

[font=Comic Sans MS]Ma bucur, Adriana. Acum avem deja alt aranjament al lor. :D[/font]

Salmida, super canapeaua,asa zic si eu ca am sa-mi iau,nu-s ce a fost in capul meu acu 2 ani cand am luat din piele(si nu oricum, ci crem :fuckme: )

De lucrusoare nu mai zic nimic ca ma emotionez.Abia astept sa vina ziua cand si mami meu v-a face la fel.Si felicitari pt analizele bune.

[font=Comic Sans MS]Si noi ne-am gandit si razgandit in privinta canapelelor de piele. Ni s-au parut mai "reci" pt stilul nostru, desi multi au zis ca sunt mai practice daca ai copii. A ta e totusi fain ca e crem, chiar daca poate e mai greu de intretinut.

Iti doresc din suflet ca ziua dorita cu doua liniute sa vina cat mai curand si pt. voi. Stiu ca luptati si voi pt reusita. :D [/font]

Salmida, f frumoase canapelele. Parca sunt din revista, prea bine arata!!

[font=Comic Sans MS]Multumesc, Oana! Cel mai greu a fost sa alegem combinatia de materiale. Ne-au adus atatea monstre ca nici nu mai stiam ce vrem si ce ar fi mai potrivit pt noi. =))

Adriana, imi plac mult bijuteriile. Mie insa mai mult colierele decat inelele. Inelele stiu ca nu imi vin bine pt ca eu am degete prea subtiri (nu acum, bineinteles :D ).

Bijuteriilor mele nici nu le-am gasit locul pana acum, dupa ce ne-am mutat. Dar azi am cumparat un dulap in camera de zi si stiu ce pun intr-unul din sertare.

Tare cuminte trebuie sa fii fost tu, Foxyy. :D Pana si cadoul de la Mosu' a venit deja. Banuiesc ca e doar avansul. :D

Sa folosesti si sa consumi cu placere cadourile![/font]

[font=Comic Sans MS]Tare cuminte trebuie sa fii fost tu, Foxyy. ;) Pana si cadoul de la Mosu' a venit deja. Banuiesc ca e doar avansul. :-h

Sa folosesti si sa consumi cu placere cadourile![/font]

Daaa, se pare ca am fost cumintenia intruchipata! :unsure:

Daca asta-i doar avansu'.... deja ma ia cu ameteala. Ce-ar mai putea sa-mi aduca Mosu'??? :-h Ori acu' i-a pus careva piedica si-au cazut cateva chestii din sac? Asa.... la nimereala? :-h

[center]La mine a ajuns Mos Craciun cel torinez! Ho, ho, ho! http://www.sherv.net/cm/emo/christmas/santa-dance.gif

Merci, sorella! :)

post-5-13223340255524_thumb.jpg

Oliera, umpluta cu oloi de masline extra virgin :)

post-5-13223340403171_thumb.jpg

Noroc cu cutia si pernuta de aer, ca altfel nu stiu unde se dezmeirda si culca Felix! :)

Detalii AICI! :)

post-5-1322334157821_thumb.jpg

[/center]

ce mosi generosi pe aici, bravos,surioare intre ale olivierelor :) sa le folositi cu placere
  • 2 weeks later...

Azi in ajun de mos Nicolae a sunat cineva la usa,cu un pachet de la o anume tanti' Stella...Cine o vede sa o bata din partea mea ca nu ma mai opresc din bocit :) mai rau ca un copchil sub brad am deschis cu mainile tremurande pachetul...

post-405-13230938543267_thumb.jpg

Lego la bub',o bila care sare si canta si face lumini,un joc de gatit ce o sa-l folosim amandoi ca are castronel tacamuri,ruleta ondulata de taiat,sucitor forme cu fluturasi de decupat fursecuri etc...,o tona de ciocolata si dulciuri ,cafea,o esarfa rosie cu paiete,asa ca poza cu mine indianca cu benghi in frunte va asteapta la artistii culinari...

Bub' in stare de soc profund... :)

post-405-13230938478119_thumb.jpg

Bub in stare de soc,,,

post-405-13230938617647_thumb.jpg

Bub se desmeticeste...

post-405-13230938779327_thumb.jpg

Bub' extrem de fericitt!! :rolleyes:

post-405-13230938714397_thumb.jpg

Multumim tanti Stelutza si te iubim mmuulltt!!! :) :D

:D

Azi in ajun de mos Nicolae a sunat cineva la usa,cu un pachet de la o anume tanti' Stella...Cine o vede sa o bata din partea mea ca nu ma mai opresc din bocit :) mai rau ca un copchil sub brad am deschis cu mainile tremurande pachetul...

Lego la bub',o bila care sare si canta si face lumini,un joc de gatit ce o sa-l folosim amandoi ca are castronel tacamuri,ruleta ondulata de taiat,sucitor forme cu fluturasi de decupat fursecuri etc...,o tona de ciocolata si dulciuri ,cafea,o esarfa rosie cu paiete,asa ca poza cu mine indianca cu benghi in frunte va asteapta la artistii culinari...

Bub' in stare de soc profund... :)

Bub in stare de soc,,,

Bub se desmeticeste...

Bub' extrem de fericitt!! :rolleyes:

Multumim tanti Stelutza si te iubim mmuulltt!!! :) :D

:D

Da, da si eu o stiu pe tanti Stelutza sau Mos Stelutza si frumos din partea ei ca v-a facut asa o mare surpriza si bucurie. Sanatate tanti Stelutza sa mai faci pe Mos Stelutza si altadata!!

si ziua mea este mai frumoasa,pentru ca tanti Stelluta i-a facut ziua frumoasa lui Geani si la bubu ei .''Tanti''Steluta sa traiesti si sa fii sanatoasa o mie de ani de acum incolo.Frumos gest.Gata ,nu mai zic nimic.

Breeeeeeee , am reusit sa descumpanesc ochiosu' Geaninei :) . fac pariu ca cel mai mult i-a place de bila saritoare :) .

Sa va fie di ghini, si sa va fursecariti impreuna, si sa ne arati productia " la hectar " :)

o seara placuta tuturor de la moasha Stella :rolleyes:

Stellino, sa traiesti o mie de ani ca sa bucuri copii mici si mari!M-am emotionat eu, da' bietul bub! Imi inchipui ce fericit e!

Nu-l dezlibeshte' nimeni de jocul cela de gatit... :)

post-405-13231030490959_thumb.jpg

post-405-13231030569655_thumb.jpg

E incantat peste poate :) Multumesc mult!

Cred ca Moasa Stella, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif i-a deschis drumul Bubuletului.

Bucatar il face mama .post-48-13231052029528_thumb.jpg

Ziua mea e mai frumoasa, si parca si depresarea-mi trece uitandu-ma la poze si bucurandu-ma de bucuria altora... imi place si mie sa primesc cate ceva din an in paste.. dar cel mai mult imi place sa daruiesc, caci bucuria din ochii celui ce primeste... n-are pret... Si-al meu ar fi belit ochii la Lego.. si-am fi zis.... wooow ce bello-i de frumos! Felicitari Mos Steluta, pentru bunatatea de care debordezi.. si felicitari Geany, ca esti un om demn de bunatatea altora.