November 8, 201114 yr comment_110015 vaaaai! ce osmoza, dragalasi mai sunt mielutii aia calare iti aduce fericirea pe chip! multumim de impartasirea pozei, Iulia! Report
November 8, 201114 yr comment_110016 Eu oricum ma topesc la poze cu animale, dar mielutul ala de pe cal da tonul! Superba imagine. Multumim Report
November 8, 201114 yr comment_110029 io vad doi mititei pe cal? o fi de la grappa ? Nu, înca nu te-ai îmbatat, sînt doi Dar ala din fata face toti banii! Atît de relaxat, atît de firesc, s-a retras pe "calul mama" , sa nu-i înghete copitutele Sper ca te refereai la cei doi mielutei, si nu i-ai vazut deja mititei pe gratar, alaturi de mustar cu sifon Report
November 8, 201114 yr comment_110031 nu, dar ceva ameteala m-a luat deja, de vreme ce am citit micutul ala de pe cal, in loc de mielutul chiar m-a trecut un fior cand am vazut poza si ma gandeam ca de paste se mananca mielutii aia ! Report
November 9, 201114 yr comment_110187 Fetelor, ma bucur ca v-a mers poza si voua la suflet.Eu nu stiu ce am apreciat mai mult, naturaletea mielului sau toleranta caluilui... Report
November 11, 201114 yr comment_110465 Azi am primit pachet de la scumpii si iubitii mei parinti !Ghebe la borcan de facut salata cu maioneza preferata mea, dulceata de gutui, dulceata de zmeura, visine in aspirina (zeama e minunata de insiropat torturi), zacusca de ghebe, miez de nuca 2 kg de facut cozonac si fursecuri de Craciun, rahat, mac, lapte praf 6 pungi (pentru ciocolata de casa . Iar de la vecina mea draga 3 kg de fasole boabe, din aia marunta si buna, o bucata de slanina afumata de ti se topeste in gura de buna ce e de la bunica . Cat au stat ai mei la noi toata vara, am facut cu mama dulceata de piersici, smochine si pere din gradina de la noi, de caise, zacusca de vinete minunata. Asa ca mama mi-a trimis in continuare ce-mi mai lipsea.Mai am de cirese amare si capsuni, trimise tot de-ai mei pastrate acolo pentru cand fac papanasi . Report
November 13, 201114 yr comment_110549 sa te bucuri cu placere de pachetul de la parinti Any!cum se fac ghebele cu maioneza? in ce-s puse la borcan? saramura? sau otet? Report
November 13, 201114 yr comment_110556 Any sa le degustati cu placere. si eu am primit de la fratello zacusca , foi de vitza si de fasole, muraturi, ardei iuti , dulceata de cirese amare etc etc...plus de la prietene dragi toba, burduf, ghiudem ,babici si alte nebunii, caisata, visinata si dulceturi variate ;la randu-mi le impart cu prietenii de aici din sat ca stii tu vorba din batrani...dar din dar... Report
November 13, 201114 yr comment_110575 sa te bucuri cu placere de pachetul de la parinti Any!cum se fac ghebele cu maioneza? in ce-s puse la borcan? saramura? sau otet? Multumesc Daniela!Ghebele sunt fierte deja, puse cu putin ulei, eu le scot din borcan, le clatesc bine, le las la scurs bine de tot, apoi le toc marunt la robot si le amestec cu maioneza. Any sa le degustati cu placere. si eu am primit de la fratello zacusca , foi de vitza si de fasole, muraturi, ardei iuti , dulceata de cirese amare etc etc...plus de la prietene dragi toba, burduf, ghiudem ,babici si alte nebunii, caisata, visinata si dulceturi variate ;la randu-mi le impart cu prietenii de aici din sat ca stii tu vorba din batrani...dar din dar... Multumesc Stela, la fel si tie iti doresc!Eu tot asa, imi place sa am cand vin prietenii sa mancam impreuna, le place la toti zacusca, papansii cu dulceata de cirese amare, sarmale, etc, tre' sa am mereu ceva romanesc pe masa.Oricum, am observat ca in top e zacusca de vinete, place tuturor, ma-ntreaba de dinainte daca am sa le dau. Report
November 14, 201114 yr comment_110710 Astazi am trimis-o pe fiica-mea sa cumpere niste prosciutto cotto, ca uitasem. Intra pe usa c-o moaca acra si zice: " Cînd o sa fiu pe banii mei, ma fac vegetariana, la cît costa sunca asta! Tu chiar dai atîta de fiecare data?" Eu: "Nu, cîteodata îi fac ochi frumosi macelarului si o primesc pe gratis!" (din pacate la vînzare sînt doar muieri ) Denise, e o zgîrcioaba de nu se poate! Nici eu nu azvîrl cu banii, dar ea este de groaza! Merge la cinema cu sticla de suc în poseta! A spus ca din principiu, ea nu poate da 4 euro pe un pahar cu suc! Am întrebat-o daca nu-i jenant sa scoti sticla din poseta, si a zis ca nu-i singura )))))) M-am oferit sa-i dau extra 5 euro sa-si cumpere un suc de acolo, dar a zis ca pot sa-i dau si o suta ca tot Fanta din poseta bea... Report
November 14, 201114 yr comment_110712 Astazi am trimis-o pe fiica-mea sa cumpere niste prosciutto cotto, ca uitasem. Intra pe usa c-o moaca acra si zice: " Cînd o sa fiu pe banii mei, ma fac vegetariana, la cît costa sunca asta! Tu chiar dai atîta de fiecare data?" Eu: "Nu, cîteodata îi fac ochi frumosi macelarului si o primesc pe gratis!" (din pacate la vînzare sînt doar muieri ) Denise, e o zgîrcioaba de nu se poate! Nici eu nu azvîrl cu banii, dar ea este de groaza! Merge la cinema cu sticla de suc în poseta! A spus ca din principiu, ea nu poate da 4 euro pe un pahar cu suc! Am întrebat-o daca nu-i jenant sa scoti sticla din poseta, si a zis ca nu-i singura )))))) M-am oferit sa-i dau extra 5 euro sa-si cumpere un suc de acolo, dar a zis ca pot sa-i dau si o suta ca tot Fanta din poseta bea...Maya, nu e zgarcioaba! Eu cred ca e realista, are personalitate si are simt practic! ii prevad un viitor stralucit Report
November 14, 201114 yr comment_110724 Maya, nu e zgarcioaba! Eu cred ca e realista, are personalitate si are simt practic! ii prevad un viitor stralucit +1 Report
November 14, 201114 yr comment_110734 Maya, nu e zgarcioaba! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Eu cred ca e realista, are personalitate si are simt practic! ii prevad un viitor stralucit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif +1 +1 E pregatita pentru vremurile pe care le traim .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
November 14, 201114 yr comment_110739 Mai, s-o pregati ea pentru vremurile care vin, dar totusi, cînd e de distractie, hai sa nu ne zgîrcim! Report
November 14, 201114 yr comment_110740 Mai, s-o pregati ea pentru vremurile care vin, dar totusi, cînd e de distractie, hai sa nu ne zgîrcim! nu mi se pare zgarcenie... distractia e aceeasi, filmul-film, sucul-suc.eu fac la fel indiferent cati bani am... desigur atunci cand am timp la dispozitie sa ma pregatesc. cand nu e timp, nu e timp si gata. Report
November 14, 201114 yr comment_110741 Asa e si fii-miu asta mare, nu-l lasa pe ala mic nici sa deseneze ca cica risipeste prea multa hartie, nu-si cheltuie banii din pusculita, zice el ca mai bine ii scrie lui Mos Craciun sa-i aduca ceva mai scump ca asa iese gratis si nu-mi vine sa-l iau cu mine la cumparaturi pe nicaieri ca mereu imi zice "mamiii, avem deja destule acasa!" Report
November 14, 201114 yr comment_110747 Ma bucur ca Denise gindeste asa si tu trebuie sa fii mindra. Sper sa ramina asa pentru ca e un bine in ziua de azi, evident ca nu sunt bune excesele nici intr-o directie dar ideea cu sucul in poseta ca sa nu dai de 4 ori cit face eu o aprob. Asa cum daca avem de mers undeva imi iau sandwic-ul si sticluta de apa in rucsac decit sa dau acolo citiva euro pe cine stie ce. Marco nu vrea sa umble cu mai mult de 10 euro in portofel desi merge cu motocicleta si are nevoie sa puna benzina, dar cind stie ca tre s-o puna isi ia exact 8 euro cit il costa plinul in plus Sa vezi ce ma cearta cind ma vede ca cumpar cite ceva in Internet, ma intreba la ce-mi trebuie De-ar continua asa asa Report
November 14, 201114 yr comment_110749 Si eu ma bucur ca nu e cheltuitoare, dar cîteodata mai trebuie si sa cheltui aiurea Ei, se mai rasfata si ea, si da un ban pe ceva care i se pare ei ca merita. Dar mie mi se pare ca prea multe griji îsi face ea cît costa un suc cînd merge la cinema. Ca doar nu merge zilnic.Cum spuneam, nici eu nu arunc cu banii în jurul meu (bun acum , stiu ca mai si pacatuiesc ) , dar daca tot ies undeva, nu ma uit cît costa cafeaua... ca doar de aia ies, sa ma amuz, nu sa calculez Report
November 14, 201114 yr comment_110763 ... dar daca tot ies undeva, nu ma uit cît costa cafeaua... ca doar de aia ies, sa ma amuz, nu sa calculez Maya, dar ea nu se duce la film sa bea suc, ci sa vada filmul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifimi place de fata ta, ne-am potrivi bine.a mea nu-i asa. nu seamana cu mine sau inca nu a invatat ce inseamna banul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report