Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Boni ce frumoasa e Maia! Mult succes la scoala!

Sorina ai doua fetite tare dragalase!

Eu am avut o luna frumoasa - mama a fost la mine :)

Si de acum fiecare zi a mea este frumoasa - Annabelle mi le infrumuseteaza.

Cu o asemenea frumusete de fetita, cred si eu ca zilele tale sunt frumoase! :) Am admirat-o la celalalt topic... :)

Sorina, frumoasa poza de familie! Ai slabit enorm!

Kiken, ma bucur foarte tare pentru tine! Doamne-ajuta sa mearga bine! Sa imi dai neaparat adresa :)

Eu ma bucur azi din cauza asta: :) :) :)

Yumiiii...... numa' bunataturi pe acolo. Da' si mie macar un pahar de beutura! :) N-o bea singurica pe toata!

Pe mine azi m-au bucurat astea,chiar daca sotul meu face mereu ochii 'iarasi flori'?

Trebuie sa admit ca sunt boala mea.Am mai pierdut din ele,de aia,ori de cate ori prind vreo promotie,garantat imi iau macar una.

Sotul,bombaneste el cat bombaneste,dar se bucura si el de fiecare data cand infloresc.

Superba! Si eu ador florile, as lua zi de zi, de-ar fi dupa mine. Si daca as avea unde sa le pun... :)

E foarte faina,Adriana!Si mie imi place mult mobila in 2 culori/modele de captuseala.S-o folositi cu placere!

Abia astept sa amenajez si eu o casa a noastra,doar ca mai intai trebuie sa vina casa.Drum lung,mai e de asteptat. :rolleyes:

Multumesc,Adriana! =)) Am vazut ca ai si tu ceva,sa vina si la tine ceea ce astepti.

Vin de-acolo si daca tot zici ca functioneaza,apoi e bine de-o vizitat mai des :)

'Ziua' mea a inceput sa fie mai frumoasa de ieri de la 12h de cand am semnat actele la notar si am luat in primire cheile de la casuta noastra.

Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.

Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa.

Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.

Mi-e un pic teama de ce va fi, tinand cont ca nu a mai locuit nimeni de 10 ani.

Daaaar, e frumoasa ziua mea, nu?

'Ziua' mea a inceput sa fie mai frumoasa de ieri de la 12h de cand am semnat actele la notar si am luat in primire cheile de la casuta noastra.

Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.

Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa.

Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.

Felicitari, Sorina...sa o stapaniti sanatosi si sa traiti numai momente fericite acolo :D

Felicitari! E un moment special!

Felicitari Sorina!! Sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea.

Sper sa am si eu o zi din asta frumoasa ca a ta in curand :tongue3:

Sorina, s-aveti parte doar de bucurii in noua voastra casuta!

+ 1.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Fericire multa in casa noua !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Sorina, s-o stapaniti sanatosi si cu placere, multi ani de acum inainte.

bafta la curatat si gradinarit...

Va multumesc, mult de tot, pt toate gandurile bune!

Stellina, nu am nici cea mai vaga idee cand vom termina cu gradina... Nu am vazut in viata mea asa ceva. Am fost si sambata si duminica si tot nu am ajuns la capatul tunelului... Cu curaj, tot inainte!

Sorina, sa tot ai asa zile frumoase, inca odata sa va bucurati sanatosi de noua casa!

Va multumesc, mult de tot, pt toate gandurile bune!

Stellina, nu am nici cea mai vaga idee cand vom termina cu gradina... Nu am vazut in viata mea asa ceva. Am fost si sambata si duminica si tot nu am ajuns la capatul tunelului... Cu curaj, tot inainte!

Daca fetele sunt fericite acolo, o sa ai numai zile fericite!! :(

Felicitari Sorina!! Sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea.

Sper sa am si eu o zi din asta frumoasa ca a ta in curand :D

Eu iti tin pumnii Maria si arunc si un banut in fantana sa fie cat mai curand indeplinita dorinta ta ! :D :( :(