September 28, 201114 yr comment_104602 Boni ce frumoasa e Maia! Mult succes la scoala!Sorina ai doua fetite tare dragalase! Eu am avut o luna frumoasa - mama a fost la mine Si de acum fiecare zi a mea este frumoasa - Annabelle mi le infrumuseteaza.Cu o asemenea frumusete de fetita, cred si eu ca zilele tale sunt frumoase! Am admirat-o la celalalt topic... Report
September 28, 201114 yr comment_104604 Sorina, frumoasa poza de familie! Ai slabit enorm! Kiken, ma bucur foarte tare pentru tine! Doamne-ajuta sa mearga bine! Sa imi dai neaparat adresa Eu ma bucur azi din cauza asta: :) Yumiiii...... numa' bunataturi pe acolo. Da' si mie macar un pahar de beutura! N-o bea singurica pe toata! Report
September 28, 201114 yr comment_104605 Pe mine azi m-au bucurat astea,chiar daca sotul meu face mereu ochii 'iarasi flori'?Trebuie sa admit ca sunt boala mea.Am mai pierdut din ele,de aia,ori de cate ori prind vreo promotie,garantat imi iau macar una.Sotul,bombaneste el cat bombaneste,dar se bucura si el de fiecare data cand infloresc.Superba! Si eu ador florile, as lua zi de zi, de-ar fi dupa mine. Si daca as avea unde sa le pun... Report
September 28, 201114 yr comment_104608 Poate unora li se pare o banalitate dar eu imi doresc de ani de zile un divan colt, astazi in sfirsit a sosit Ce bine arata..... si invitant. Parca imi vine sa ma intind pe ea! Report
September 28, 201114 yr comment_104619 Multumesc frumos eu si Marco am pus deplina stapinire pe el Stefano inca nu pentru ca are de lucru asa ca sta la pc Am crezut ca-i pentru Pufi! Report
September 28, 201114 yr comment_104622 Puffy are patul ei n-are ce cauta pe divan Nu i-a dat nici o importanta. Report
September 28, 201114 yr comment_104704 E foarte faina,Adriana!Si mie imi place mult mobila in 2 culori/modele de captuseala.S-o folositi cu placere!Abia astept sa amenajez si eu o casa a noastra,doar ca mai intai trebuie sa vina casa.Drum lung,mai e de asteptat. Report
September 28, 201114 yr comment_104710 Multumesc, iti tin pumnii ca sa vina, mergi si arunca in banut la fantana dorintelor ca poarta noroc Report
October 1, 201114 yr comment_105093 Multumesc,Adriana! Am vazut ca ai si tu ceva,sa vina si la tine ceea ce astepti.Vin de-acolo si daca tot zici ca functioneaza,apoi e bine de-o vizitat mai des Report
October 7, 201114 yr comment_105803 'Ziua' mea a inceput sa fie mai frumoasa de ieri de la 12h de cand am semnat actele la notar si am luat in primire cheile de la casuta noastra.Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa. Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.Mi-e un pic teama de ce va fi, tinand cont ca nu a mai locuit nimeni de 10 ani.Daaaar, e frumoasa ziua mea, nu? Report
October 7, 201114 yr comment_105808 'Ziua' mea a inceput sa fie mai frumoasa de ieri de la 12h de cand am semnat actele la notar si am luat in primire cheile de la casuta noastra.Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa. Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.Mi-e un pic teama de ce va fi, tinand cont ca nu a mai locuit nimeni de 10 ani.Daaaar, e frumoasa ziua mea, nu?Felicitari, Sorina...sa o stapaniti sanatosi si sa traiti numai momente fericite acolo Report
October 7, 201114 yr comment_105815 Sorina felicitari! sa o stapaniti sanatosi si sa traiti fericiti in ea! Report
October 7, 201114 yr comment_105834 Daaaar, e frumoasa ziua mea, nu?E splendida, felicitari si sa aveti parte numai de fericire in ea Report
October 7, 201114 yr comment_105835 'Ziua' mea a inceput sa fie mai frumoasa de ieri de la 12h de cand am semnat actele la notar si am luat in primire cheile de la casuta noastra. Felicitari! E un moment special! Report
October 7, 201114 yr comment_105843 'Ziua' mea a inceput sa fie mai frumoasa de ieri de la 12h de cand am semnat actele la notar si am luat in primire cheile de la casuta noastra.Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa. Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.Mi-e un pic teama de ce va fi, tinand cont ca nu a mai locuit nimeni de 10 ani.Daaaar, e frumoasa ziua mea, nu? Felicitari Sorina!! Sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea. Sper sa am si eu o zi din asta frumoasa ca a ta in curand Report
October 7, 201114 yr comment_105875 Va multumesc muuult de tot! Maria, iti doresc sa ai parte cat mai curand de o astfel de bucurie! Report
October 9, 201114 yr comment_106002 Ce frumos, Sorina! Sanatate si fericire în noua casa si sa aveti doar clipe minunate în ea! Report
October 9, 201114 yr comment_106014 Sorina, s-aveti parte doar de bucurii in noua voastra casuta! Report
October 9, 201114 yr comment_106019 Sorina, s-aveti parte doar de bucurii in noua voastra casuta! + 1.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Fericire multa in casa noua !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
October 9, 201114 yr comment_106024 Sorina, s-o stapaniti sanatosi si cu placere, multi ani de acum inainte.bafta la curatat si gradinarit... Report
October 10, 201114 yr comment_106079 Va multumesc, mult de tot, pt toate gandurile bune! Stellina, nu am nici cea mai vaga idee cand vom termina cu gradina... Nu am vazut in viata mea asa ceva. Am fost si sambata si duminica si tot nu am ajuns la capatul tunelului... Cu curaj, tot inainte! Report
October 11, 201114 yr comment_106146 'Ziua' mea a inceput sa fie mai frumoasa de ieri de la 12h de cand am semnat actele la notar si am luat in primire cheile de la casuta noastra.Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa. Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.Mi-e un pic teama de ce va fi, tinand cont ca nu a mai locuit nimeni de 10 ani.Daaaar, e frumoasa ziua mea, nu? Sorina, sa tot ai asa zile frumoase, inca odata sa va bucurati sanatosi de noua casa! Report
October 11, 201114 yr comment_106173 Va multumesc, mult de tot, pt toate gandurile bune! Stellina, nu am nici cea mai vaga idee cand vom termina cu gradina... Nu am vazut in viata mea asa ceva. Am fost si sambata si duminica si tot nu am ajuns la capatul tunelului... Cu curaj, tot inainte! Daca fetele sunt fericite acolo, o sa ai numai zile fericite!! Report
October 11, 201114 yr comment_106179 Felicitari Sorina!! Sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea. Sper sa am si eu o zi din asta frumoasa ca a ta in curand Eu iti tin pumnii Maria si arunc si un banut in fantana sa fie cat mai curand indeplinita dorinta ta ! Report