Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Multumesc, Daniella. A fost extraordinar. Dupa aproape trei zile, inca fredonez melodiile...

Maia mea si-a scos primul dintisor (se misca deja de vre-o 2 saptamani) :)

Io tin minte ca noua ne ziceau sa-l aruncam peste casa ca sa crestem mari presupun, da' de unde daca eu stateam la etajul 4 :(

Aici se pune sub pernuta seara si dimineata soricelul a trecut, a luat dintele si a lasat un banut :)

Io i-am tinut pe toti intr-o cutiuta mica ascunsa nu mai tin minte pe unde in baie, a venit la un moment dat un copil in vizita care era un dezastru si a facut ce a facut de-a gasit cutiuta si i-a aratat-o lui Marco si asa mi-a deziluzionat pentru prima si sper ultima data copilul :)

Maia mea si-a scos primul dintisor (se misca deja de vre-o 2 saptamani) :unsure:

Io tin minte ca noua ne ziceau sa-l aruncam peste casa ca sa crestem mari presupun, da' de unde daca eu stateam la etajul 4 :scratch:

Asa era pe vremuri, sa-l dam peste casa sa-l fure cioara :D

Insa nepota-miu m-a intrebat daca zana maseluta nu i-a lasat ceva sub perna mea in Canada?! I-am spus ca bineinteles ca da, ca zana Canadiana a aflat de dintisorii lui!

Era foarte mandru ca toate zanele stiu (inclusiv cea spaniola de la nasi-sa!)

Felicitari, Boni!

Si Mara a pierdut primul dintisor acum de curand. Deja de pregateste de caderea celui de-al doilea.

Unde mai pui ca au inceput sa o doara gingiile ca vor sa-i iasa niste maselute... mi-e mila de ea. Daca ai vedea-o cum mananca...

si eu stiam de "aruncat peste casa", dar cum si eu am locuit la bloc de mica si pana in prezent, ei nu i-am mai spus despre asta.

de zana maseluta stia de pe la gradi si de la varul ei. asa ca am impachetat intr-un servetel dintisorul si l-am pus sub perna. dar, inainte sa adoarma m-a cheamt la ea si mi-a spus: "Mami, eu nu vreau sa-mi ia dintisorul... Nu-mi trebuie banuti... Imi vreau dintisorul."

asa ca am despachetat dintisorul si l-am pus bine intr-o cutiuta. si a trebui sa lasam un biletel pentru zana maseluta sa stie sa nu il ia, ca asta ramane la noi :scratch:

mi-a fost asa de draga!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif

Sorina, voi sunteti mai "avansate". pana la masele cred ca mai este destul de mult pentru Maia.

ce scumpaaa boni!

eu nu-mi mai amintesc asta cu aruncatul ..., ca tot asa stateam la bloc ...

noua :rolleyes: tocmai ne-a strapuns primul dintisor de sus si gingia celui de al patrulea e umflata tare, apare si el

ce scumpaaa boni!

eu nu-mi mai amintesc asta cu aruncatul ..., ca tot asa stateam la bloc ...

noua :rolleyes: tocmai ne-a strapuns primul dintisor de sus si gingia celui de al patrulea e umflata tare, apare si el

Si eu tot la bloc (din pacate) dar era vorba :drool:

Draga de ea..sa te tii acum de balosenii :appl:

• 2 weeks later...

Agriseeeeeee :floare:

N-am "halit", vorba Mayei, niciodata agrise, dar parca stiam ca sunt micute, astea ale tale sunt uriase. Ori e strachinuta mica. In orice caz, ma bucur si eu de bucuria ta :pupic:

Agriseeeeeee :floare:

N-am "halit", vorba Mayei, niciodata agrise, dar parca stiam ca sunt micute, astea ale tale sunt uriase. Ori e strachinuta mica. In orice caz, ma bucur si eu de bucuria ta :pupic:

Eu am halit juma' de kila acu' vreo 3 zile!Tot de astea babane,dar mai rosioare.Au acelasi gust ca cele verzi.Iubesc agrisele! :-*

Agriseeeeeee :D

N-am "halit", vorba Mayei, niciodata agrise, dar parca stiam ca sunt micute, astea ale tale sunt uriase. Ori e strachinuta mica. In orice caz, ma bucur si eu de bucuria ta :D

Eu am halit juma' de kila acu' vreo 3 zile!Tot de astea babane,dar mai rosioare.Au acelasi gust ca cele verzi.Iubesc agrisele! :D

Ce ma-niervati! :D Unde gasesc io agrise in orasu' asta prafuit si torid?? Ha? Unde? Maine caut compot, parca am vazut odata in supermarket. Presimt ca imi plac agrisele :D

Nici eu nu am mai mancat de ani de zile agrise... Acum, ce sa fac? Ma bucur si eu de bucuria ta... si-mi pare rau ca eu nu poci sa ma rasfat cu asa ceva.

Astazi ziua mea este mai frumoasa pentru ca:

am primit prima bicicleta din viata mea,de care m-am îndragostit la prima vedere!

Am avut o mîna buna de biciclete pîna acum.Toate mi-au placut,ca doar de aia le-am avut,

dar de asta m-am îndragostit!Pîna acum am avut Mountain Bikes,sau na,modele mai sportive

cu telescoape,chestii,trestii,multe viteze si toata paleta.Ei,asta este cea mai simpla,

model clasic...pur si simplu un City Bike de dame.Super lucrat bike-ul.Deh,marfa nemteasca :)

Trebuie oare sa-mi fac griji,ca-mi îmbatrînesc gusturile? :)

post-5-13123751771085_thumb.jpg

post-5-13123752605896_thumb.jpg

post-5-13123752728285_thumb.jpg

Mai tre' sai însurubez soneria,si am plecat s-o scot la plimbare!Bye,bye :)

Frumoasa bicicleta, sa o calaresti sanatoasa :) Numa' vezi ca Felixina are un gand cu ea :)

genul asta de bicicleta imi place si mie.

Prima mea bicicleta, cu care am invatat de altfel sa biciclesc, a fost asemanatoare si tare draga mi-a fost.

acum am una sport, dar ma plimb rar cu ea.

MAYA, s-o calaresti sanatoasa (mi-a placut cum a zis Uma) bicicleta!!!

Si Alex o sa primeasca maine o bicicleta noua (a lucrat tacs-o la cineva si in loc de bani el a acceptat o bicicleta noua pt.fisu. Ce nu fac parintii astia pt.copii lor!)

Frumoasa bicicleta, sa o calaresti sanatoasa :) Numa' vezi ca Felixina are un gand cu ea :D

Felixina i-a facut testul odeur...nimic interesant,înca nu continea informatii :D

Am tras deja o tura prin tot orasul :)

Acum mi-e o lene sa-mi fac treaba...

Merci,Uma :)

genul asta de bicicleta imi place si mie.

Prima mea bicicleta, cu care am invatat de altfel sa biciclesc, a fost asemanatoare si tare draga mi-a fost.

acum am una sport, dar ma plimb rar cu ea.

Mie înainte nu-mi placeau.Ultima care am calarit-o era una de aia sport cu aripi scurte si telescoape fitzoase.Cînd treceam peste o bordura parca eram pe cal :)

Nu zic ca nu-mi place s-o calaresc si pe aia,dar asta îmi încînta pupila mea de domnisoara hahhahahhaha !!!la maxim :)

E confortabila,merge foarte usor.O sa-mi trag si un cos de ala în fata...ca babetele.Cum ziceam,îmi fac griji ca îmi îmbatrînesc gusturile :)

Dar ne trebuie un cos,si ai clar ca nu vor cosuri pe bitigle!SI unu tre sa care apa,chestii de ros...una alta :)

Uite,un de asta vreau :D

http://www.shop-016.de/shop_cfg/zweiradacht/05020580.jpg

MAYA, s-o calaresti sanatoasa (mi-a placut cum a zis Uma) bicicleta!!!

Si Alex o sa primeasca maine o bicicleta noua (a lucrat tacs-o la cineva si in loc de bani el a acceptat o bicicleta noua pt.fisu. Ce nu fac parintii astia pt.copii lor!)

Gio,merci :)

Pai daca s-a rentat afacerea,de ce nu?Important este ca munca sa fie rasplatita.

Transmiti lui Alex,s-o calareasca sanatos si fara peripetii! :-*

Da,deci turul meu cu bicicleta s-a rezumat la o runda rapida prin oras...asa vreo 6 km,apoi a inceput sa ploua cu galeata!

De vazut nu se vede bine ca e filmat cu telefonul,dar se aude! :)

De ieri fiind tot cald,soare si frumos,ne-am baricadat cu un Sonnensegel peste marchize,umbrela si paravan,

iar azi ne-a prins ploaia pe nepregatite si acusi le adunam pe toate de pe jos :-*

http://www.youtube.com/watch?v=MUlBY2rtGcI