August 4, 201115 yr comment_98978 ce'mi placeee, foaaarte tare bilca, sa te plimbe mult si bine sub soare ... si nu te mai gandi ca'ti imbatranesc gusturile pt ca nu are legatura: simplicity is the highest form of sophistication (ai o dedicatie:P) Report
August 11, 201115 yr comment_99773 Agriseeeeeee nu am manacat niciodata agrise. Mi se pare sau sunt paroase ? Report
August 11, 201115 yr comment_99774 Nu-s paroase , sunt ca niste boabe de struguri , dar in capete au niste mustati.Si mie im plac , astea galbene , dar aici cu greu am gasit din astea , doar din cele rosii. Report
August 11, 201115 yr comment_99826 azi ajunge mama la mine Ma bucur pt tine... are cine sa te rasfete acum. Report
August 11, 201115 yr comment_99864 azi ajunge mama la mine Ma bucur pt tine... are cine sa te rasfete acum. si cine sa te ajute! cum sa nu te bucuri!?soacra-mea imi este de mare ajutor, desi nu face ea cum as vrea eu (de strict), dar ar trebui sa-i pup si mainile, ca nu stiu ce ma faceam fara ea! asa ca sa dea domnul sa-ti fie de folos! Report
August 11, 201115 yr comment_99865 Nu-s paroase , sunt ca niste boabe de struguri , dar in capete au niste mustati.Si mie im plac , astea galbene , dar aici cu greu am gasit din astea , doar din cele rosii. si unde se gasesc la noi? la piata? Report
August 11, 201115 yr Author comment_99866 Da Sorina - acum se odihneste dupa un drum lung si emotia revederii. Report
August 11, 201115 yr Author comment_99867 azi ajunge mama la mine Ma bucur pt tine... are cine sa te rasfete acum. si cine sa te ajute! cum sa nu te bucuri!?soacra-mea imi este de mare ajutor, desi nu face ea cum as vrea eu (de strict), dar ar trebui sa-i pup si mainile, ca nu stiu ce ma faceam fara ea! asa ca sa dea domnul sa-ti fie de folos! Daaa - este topita toata dupa Annabelle. Tare as vrea sa fie si un concediu pentru ea ca de mult nu a avut timp pentru ea doar. Report
August 11, 201115 yr comment_99869 sa stii ca pt soacra-mea e un concediu, o mare bucurie. Desi sta cu bebelusa de la 9 la 21 zice ca nu e obosita deloc, ca e cea mai mare placere si ca nu e munca deloc Sper sa ma revansez si eu cumva pe lumea asta ... cand oi avea nepoti cred ca voi fi prea hoasca ... Report
August 12, 201115 yr comment_99894 Agriseeeeeee nu am manacat niciodata agrise. Mi se pare sau sunt paroase ? Paroase? Ce haios suna!Pe mine nu ma deranjeaza, cele rosii is "depilate".Cel putin asa le are vecinul. Cristina, ma bucur pentru tine si pentru mama ta.E o mare bucurie si pentru ea si pentru voi. Report
August 13, 201115 yr comment_100038 Cristina, enjoy ,si sa petreceti memonte sublime cu totii. Report
August 17, 201115 yr comment_100403 Am motiv de bucurie ...s-a hotarat ...pe 2 septembrie mergem in Romania , pentru 3 saptamani S-a facut rezervare la bac ,s-a platit , pentru ca mergem cu masina. Am ocazia sa vad si tarile baltice si Polonia . Numar zilele. Report
August 17, 201115 yr comment_100404 Am motiv de bucurie ...s-a hotarat ...pe 2 septembrie mergem in Romania , pentru 3 saptamani S-a facut rezervare la bac ,s-a platit , pentru ca mergem cu masina. Am ocazia sa vad si tarile baltice si Polonia . Numar zilele. Woaw super veste Izuk! brava! Tocmai am vorbit aseara cu prietenii mei care merg anual in Finlanda. Mi-au spus ca e splendid sa vezi tarile baltice si Polonia cu vapoarele acelea mari (ceva mai mari decat feriboat, ceva mai mici decat navele de croaziera). Au spus ca si masa e foarte buna. Ati luat cu cabina si cu 1 masa? Report
August 17, 201115 yr comment_100405 A , nuu , Daniella , noi trecem doar Marea Baltica , pana la Tallin / Estonia , 3 ore cu bacul , apoi cu masina . Nu am luat ferry pana in Polonia . Era o varianta , dar am preferat sa vedem pe uscat tarile baltice. Va fi destul de obositor pentru Izabela , dar era pacat , daca avem ocazia. Ne vom opri o noapte in Polonia , apoi ne vom continua drumul . Report
August 17, 201115 yr comment_100414 A , nuu , Daniella , noi trecem doar Marea Baltica , pana la Tallin / Estonia , 3 ore cu bacul , apoi cu masina . Nu am luat ferry pana in Polonia . Era o varianta , dar am preferat sa vedem pe uscat tarile baltice. Va fi destul de obositor pentru Izabela , dar era pacat , daca avem ocazia. Ne vom opri o noapte in Polonia , apoi ne vom continua drumul .Izuk, daca plecati dis de dimineata din Helsinki si nu va optriti sa vedeti una alta prin baltice seara ajungeti in Polonia. Noi ne opream in Augustow, e un pic mai incolo de granita si din intamplare am gasit un super hotel, doar urmarind semnele de pe strazi. Acum nu imi mai amintesc cum se numea, dar foarte dragut. Eu cred ca voi, cu fetita va trebui sa va opriti undeva in baltice mai ales daca si vreti sa vizitati cate ceva. Report
August 22, 201115 yr comment_100690 Ne-am hotarat: mai plecam 11 zile in vacanta, la inceput de septembrie, in Sicilia, la Taormina . Abia astept. Imi doream vacanta asta de ...vreo 10 ani ...tot visez la ea . Acum bucata cu bucata construiesc puzzle, sa vedem ce o iesi ... organizare pe cont propriu ... . 11 zile plecata de la serviciu nu am mai fost din 2005 asa ca poate era cazul ... . Eh, credeam ca odihna e pentru mine numai pe lumea ailalta, dar uite ca mai vine cate un an cu neasteptat de multe vacante ... se vede treaba ca imbatranesc si devin mai inteligenta Este adevarat ca odata cu maternitatea toata viziunea asupra vietii si asupra lucrurilor importante din viata se schimba ... ca altfel am bagat ca migul in ultimii 18 ani de munca si mai ales in ultimii 5. Am inceput si eu ca Izuk sa numar zilele AMR pana pe 4 septembrie... Daca imi da cineva sfaturi sau impresii de vacanta din Sicilia as fi recunoscatoare. O zi si o saptamana superbe va doresc! Report
August 23, 201115 yr comment_100768 A trecut mai bine de un an de cand nu am mai avut sub 60 kg. Azi dimineata cantarul arata 59,9 kg Iupiiiiiiiii . 12 Kg to go! Mi-a spus chiar si iubi ca am slabit ...uraaa , dar burta, burta ramane la fel de mare ca in luna a 7! Ce o fi de facut? Report
August 23, 201115 yr comment_100769 Super vesti Daniella , ma bucur pentru tine , ce bine e sa ai atat de multe vacante. Iar de kg date jos nici nu mai zic . Cu burta cred ca cel mai greu , acolo cred ca e nevoie si de ceva exercitii(si eu am ramas cu burta , cred ca de fapt e singurul lucru care ma deranjeaza cu adevarat la corpul meu). Report
August 23, 201115 yr comment_100771 A trecut mai bine de un an de cand nu am mai avut sub 60 kg. Azi dimineata cantarul arata 59,9 kg Iupiiiiiiiii . 12 Kg to go! Mi-a spus chiar si iubi ca am slabit ...uraaa , dar burta, burta ramane la fel de mare ca in luna a 7! Ce o fi de facut?La burta doar abdominale la greu! Nu ma amagesc ca stiu exact ce a dat rezultate de cind sint!Abia astept si eu sa incep! Ce faceti cu fetita? Ea unde ramine? O luati cu voi in vacanta? Report
August 23, 201115 yr comment_100772 Bebelusa a fost cu noi 1 saptamana in Cipru la 8 luni si 1 saptamana in Italia la 9 luni. Ne-am descurcat binisor ca era mai micuta inca statea in carucior. In croaziera nu am luat-o am trimis-o cu mamaie-sa si verisoara-sa la munte. Acum nu mai sta o clipa si nu o luam, pentru ca noi am planificat multe excursii, Sicilia merita (parerea mea ... mai ales ca posibil 1 data in viata) daca o strabati pe uscat/pe mare si cu bebelusa ar fi imposibil, toata ziua trebuie sa i-o dedici. Acolo si-ar pierde si orele de somn si ar fi un mare halimai. Asa ca ramane acasa cu mamaie (cu care sta oricum cat sunt eu la serviciu 10-19:30 de luni pana vineri). I-am oferit sa mearga la munte, dar a zis ca e deajuns si ca tot mai bine acasa (sunt conditii mai bune, e totul organizat, poate sa-i gateasca mancare proaspata).intr-adevar anul asta am facut multe vacante, dar tineti cont ca aproape 5 ani nu am facut nici o vacanta, am muncit ca migul non-stop. La fel ca tine Lizura nici acasa (Seara si in we) nu am o clipa libera sunt pe blackberry, pe laptop, pe telefoane. Oricum, o sa vezi ca se schimba multe odata cu maternitatea in ceea ce priveste implicarea 24/24h in munca. Ei si de acum am focusat si alocat destul din viata mea pt cariera, e timpul sa gasesc un echilibru. Faceam si eu abdomene cand eram slabatura, 200 pe zi in 2 serii de 100 seara si dimineata. De multi ani m-am lenevit. Acum mi-am cumparat de la farmacie niste budigai Lytess cu microcapsule de cafea, care cica in 40 zile slabesti 2.4 cm. As fi vrut sa fie mai stramti, dar cea mai mica masura e S/M si nu ma strang chiar tare. M-am apucat sa-i port de vreo 3 saptamani, pare ca au rezultat, folosesc si seruri anticelulitice tot de atunci ... vedem. Report
August 23, 201115 yr comment_100775 Cunosc sentimentul de nevacanta. Daca spun cuiva ca nu am avut o vacanta in 8 ani o sa creada ca mint...Am avut 3-sau 4 escapade de 2-3 zile in interes de serviciu cu al meu aici in State si 5 zile tot in interes de serviciu in Germania si in Berna, peste drum:) la vecini. Aici nimeni nu isi ia vacanta mai mult de 5 -6 zile.Niciodata nu a fost timp pt noi, nu am avut nici luna de miere. Asa ca luna de miere va avea loc la anul in vara speram noi, dupa ce intzarcam bebelusul/bebelusa.Sincer incepusem sa realizam ca trebuie sa schimbam macazul de anul trecut cind al meu s-a simtit f rau, de oboseala, de ce o fi fost, era la pamint. Report
August 23, 201115 yr comment_100779 Inteleg perfect ce spui Lizura. Si eu la fel, daca spun cuiva ca plec dimineta vin seara (uneori noaptea, sau chiar dimineata) cand sunt prea sleita sa mai misc un pai, iar in we nu vreau decat sa zac, ceilalti nu pot sa inteleaga ... . Sunt zile la serviciu cand nu apuc sa mananc nimic si nici sa beau apa. Norocul meu este ca dispun de o enorma energie ... si modul acesta de actiune permanenta mi se potriveste, in plus am enorma sansa sa am un serviciu care imi place foarte mult prin specific, mediu, colegi, sefi/patroni si mai ales satisfactii pentru aprecierea muncii etc ... dar oare pentru cat timp poti rezista sa muncesti ca un taur? Mai este si stresul enorm al nenumaratelor raspunderi si neprevazuturi ale fiecarui ceas din zi. Una peste alta acum ca am dovedit ceea ce trebuia sa dovedesc, nu prea imi vine sa cred, insa am inceput sa mai pot sa-mi iau si vacanta, evident conectata la job cu toate mijloacele moderne de comunicare care exista azi. Sper ca si tu la urmatorul job sa nimeresti mai bine, pentru ca satisfactiile pe care ti le da aprecierea muncii tale de catre patroni (cand oferi mereu mai mult decat se asteapta) iti da mereu noi puteri. Eu desi muncesc intr-un ritm infernal de cand ma stiu ..., la ultimul serviciu simt de multe ori ca nu muncesc nici o zi. Si asta este super, e un hobby in final pt mine si nu as putea fara ... Dar cum spuneam, vine o vreme cand trebuie gasit echilibrul just intre job si viata personala, iar aparitia unui copil este acel moment pentru o femeie. Report
September 5, 201115 yr comment_102023 Nu stiu daca filmuletul asta mi-a infrumusetat ziua, mai degraba m-a intristat. Nu va suparati...daca dati cumva, din intamplare, peste tara mea natala - si aceasta din film este tara mea natala!- vorba Corinei, sa-i amintiti, va rog frumos, adresa mea...o mai astept si mai sper http://www.youtube.com/watch?v=C7HBZzuz_Cg&feature=player_embedded Si pentru voi, o mica dedicatie, tot din tara mea natala : http://www.youtube.com/watch?v=AUgsoVXxnlg Report
September 5, 201115 yr comment_102067 Sunt happy ca m-am mobilizat si am mers azi pentru prima data la aquagim. Si sunt si mai happy pt ca mi-a placuuuuut! Report