Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Ioana ma bucur pentru tine, stiu cum e cand primesti pachet de-acasa!

sincer , e prima data cand primesc, fiinca nu am cerut niciodata sa-mi trimita ceva, produse romanesti mai gasesc pe aici, da voiam bulbii si semintele plus ce-mi trebuia pt lapte/branza si cum eu in tara nu ajung pre curand.

Adevarul e ca as vrea produse romanesti, gen vase ceramica si chestii artizanale,astea ma bucura cel mai mult

Eu astept sa-mi soseasca ghebele la borcan :rolleyes: , pe care le fac cu maioneza, un aperitiv pe care il ador!!!

Ceramica mi-au adus ai mei in vara si le-am pus la mare pe pereti afara unde mancam si deja stie mama ca-mi mai trebuie in continuare sa completez.

Ceramica extrem de frumoasa se gaseste si aici, insa iubita mea ceramica de Corund pentru mine e cea mai cea!

de-ai stii ce ma bucur pentru tine, ca te vad aici la topicul cu fericiri https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

+1

+1

Ioana ma bucur penTru tine. E normal sa duci dorul produselor de acasa cu care ai copilarit si crescut ... Chiar ca pachet fain ai primit! Deci, la cat mai multe pachete!

Any merg cu maioneza ghebele si daca sunt congelate? ms :rolleyes:

Ioana superb pachet !

Oala e dotata si cu tifon .Numai o mama putea sa stie ca nu se poate branza fara dotare corespunzatoare .

Arta conversatiei am citit-o de mai multe ori si o recitesc oricand cu placere .

"Sfaturile bunicii " e buna in orice casa . Am sa o caut si eu la editura Aquila .

Bijuteriile m-au dat pe spate .Cine e Lizi ?

Ea face bijiteriile sau le-a cumparat ?

In plus , in pachetul ala e si foarte multa dragoste .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Daniella, da uneori duc dorul produselor din tara, dar sincer anumite chestii care imi placeau in copilarie nu mai au gustul pe care il stiam.De exemplu cavitul nu mai e cum era odata.

Lia, da, e multa dragoste acolo :) .Lizi face bijuteriile, vezi ca o am in lista pe FB.o are si Adriana, la un moment dat pusese si ea poze ce ce luase de la Lizi

Lia, da, e multa dragoste acolo :hug: .Lizi face bijuteriile, vezi ca o am in lista pe FB.o are si Adriana, la un moment dat pusese si ea poze ce ce luase de la Lizi

Aha, deci de-aia n-au ajuns ale mele, ca ti le-a trimis tie mai intii :beer2:

Glumesc, evident :-* stai sa vezi cind ajung ale mele ce frumoase sunt :(

Ioana, trebuie intr-adevar sa fie un moment special cand primesti un pachet de la cei dragi, de acasa si mai ales cand iti trimit si ce iti doreai!

Dar Mitzi nu a primit nimic? :beer2:

Lia, da, e multa dragoste acolo :blush: .Lizi face bijuteriile, vezi ca o am in lista pe FB.o are si Adriana, la un moment dat pusese si ea poze ce ce luase de la Lizi

Aha, deci de-aia n-au ajuns ale mele, ca ti le-a trimis tie mai intii :angryfire:

Glumesc, evident :) stai sa vezi cind ajung ale mele ce frumoase sunt :)

haha Adriana, daca ai sti de cand le astept, mai ales ca au facut traseul TR-RO-DE .

Da,da stiu ce ai luat, pe unul pusesem eu ochii da ai fost mai rapida :tongue3:

azi cand ma-ntorceam de la serviciu, cu totul si cu totul neprogramat, m-am oprit la un coafor micutz, la parterul unui bloc. intru, coafeza, una-singura si libera pe deasupra. ii zic eu ce vreau, amintindu-i ca o alta coafeza si-a exprimat indoiala asupra a ceea ce vreau eu.

-nu exista, dna, se poate. si-o sa va prinda. v-ati gandit f bine!

ma dezbrac, dau sa m-asez pe scaun.

-vai da' ce bine aratati!

ma rog, trecusem si pe la piata, cam batea vantul, aveam si doua plase cu mere, pan-acolo imi propusesem sa-mi fac si miscarea zilnica asa ca bagasem goneta..nu stiu daca eram chiar the diva :violent6:

-merci, zic, deja multumita de abordare.

incepe ea sa ma piguleasca...

-da' ce frumos mirositi, cu ce parfum v-ati dat?

-cu angel, zic

ea: :tongue7:

-inger, pe romaneste

-aaa, da, asa miroase.

deja mi-era jena de cat ma lingusea.

continua sa ma tunda, la fiecare doua miscari imi aducea oglinda sa ma vad la spate, era clar ca voia sa fiu multumita si s-o plac.

-dna, da' unde lucrati?

nu stiam ce sa-i zic, da'n fond ea era draguta, nu merita s-o reped, si sa mint pe nerasuflate n-am putut.

-la cfr, zic. deja asteptam vesnica intrebare da' maine, maine la cat e tren spre Braila? asa ca ma grabesc repede s-adaug:

-da' nu la ghiseu, in gara.

-aaaa, dezamagita.

mai tunde, mai o oglinda...

-da' lucrati de mult?

acuma n-oi fi eu o tinerica, da' cat de demult puteam sa lucrez? totusi ii zic:

-da, de ceva timp.

-inseamna ca sunteti buna

- :o

-pai la cat a dat afara de la cfr...acuma au ramas numai aia buni. ;)

deja imi muscam limba sa nu rad, in sinea mea ma distram teribil, plus ca ma tot bibilea, imi potrivea fiecare suvita, da-i cu peria, da-i cu foehnu'...

-dna, da' ce culoare frumoasa aveti!

acuma, eu chiar ma gandeam sa-mi trag o vopsea sambata, ca s-a dus asta. zic:

-ei, merci, da' nu chiar!

-nu, nu , e f bine, un auriu spre roscat! si nici par alb n-aveti!

continua bibileala...

-aaa, uite sunt aici 2 fire...

-da' nu se vad!

deja am izbucnit in ras

-fiindca aveti un par bun - (aiurea, e putin si firul subtire)- si vi-l aranjati f frumos -(dimineata burnitzase, acuma batea vantul, eu ma grabisem...). va pricepeti!

in sfarsit, oglinda de final, fixativul de rigoare...

-cat ma costa? intreb

-12 lei.

-cat? nu-ntelesesem si ei i s-a parut ca zic eu ca-i prea mult.

-de fapt, da, ca v-am tuns numai la spate, a fost mai putin...10 lei.

i-am intins 20, nu-ntelegea, i-am zis scurt sa-i opreasca si-am plecat ca cine stie ce-mi mai zicea iar. :)

O s-o mai vizitezi? :violent6:

[u]

Edit:[/u]

Na, vad ca s-a schimbat pagina. Mesajul îi este adresat Moatzei.

cand mi-o fi self-esteemu' la limita. e ca o terapie, nu m-a deranjat. :tongue7:

:tongue7: misto postare, frumoasa zi Moatza! sa-ti fie de bine tunsoarea!

io zic sa te si vopsesti la duduia, o poti folosi linistita si ca terapie de binedispunere :violent6:

Moatzoooooooooooooo, m-ai facut sa rad in hohote...aici de obicei barbatii folosesc expresia " e buna" si

nu se refera la job :violent6:. deci da ...esti buna :tongue7: , asa ca si eu zic sa mai mergi la fatuca aia, ridica moralul .

o seara faina.

Moatzo, ne-ai binedispus si pe noi!

Ceva similar, dar la scara mult mai redusa, mi s-a intamplat si mie, tot azi. Cum n-am avut timp dimineata sa ma spal pe cap (mi-a mai zis si sotul ca nu are cum sa duca el copiii la scoala, asa ca am luat-o la galop cu ei pe jos), mi-am tras si eu o "coafura", parul rasucit la spate si prins cu o clama din aia mare. La serviciu aud la un moment dat in spate doua voci, erau doua colege din alt departament, pe care nu le cunosteam, comentau de zor ce bine arata freza lu' aia; "aia" fiind io, am aflat cateva secunde mai tarziu, ca m-au intrebat cum am facut de sta asa frumos :tongue7: . Cum era sa le spun secretul :violent6: ?

Mi-am mai adus pe urma aminte ca dimineata in autobuz m-am pus fata in fata cu o cucoana care ma privea insistent, asteptam sa-mi spuna ca ma cunoaste de undeva, pana la urma si-a coborat privirea in ziarul pe care-l citea; acum ma gandesc ca probabil imi admira si ea coafura mestesugita. Sa va spun drept, dupa ce am coborat din autobuz am scos oglinjoara din poseta sa vad daca nu mi-a ramas ceva pasta de dinti pe la colturile gurii sau alte surprize, dar n-am vazut nimic suspect :) .

Da, si mie mi-a placut ce mi s-a intamplat iei, de-aia v-am povestit si voua. Basca a fost si iefteneaua :tongue7:

Adi, cel mai tare :violent6: cand ne iese fara sa ne straduim, sa tot avem de-astea.

hihi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif frumoase zile ati avut https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif
Moatza, super tare intamplarea, iar daca ai fost multumita si de tunsoarea care ti-a facut-o, merita sa te mai duci la ea!

Moatza, faina zi ai avut, eu cand am inceput sa citesc zic stai sa vezi ce freza i-a facut, cred c-a slutit-o ca lumea pe saraca Moatza, dar dupa aia mi-am amintit la ce topic eram.

Asa ca pentru mine povestea ta a avut un final fericit, totul e bine cand se termina cu bine :thumleft: !

moatzo, la mine cand fac de-astea coafezele, nota de plata ma face sa plang instantaneu :thumleft: