Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta.

Bravo si felicitari! :icon_fessee: :D

Acum vreo doj'd-anisori (cand au zburat??????) eram si eu a 2-a sub linia celor ce mergeau la nationala de fizica.... :D

Tare repede zboara, asa-i?

Felicitari :D

(ma laud si eu in paranteza :D si bub' a luat f.b la evaluari si mate si scriere,ma uitam cu domnu' Geany la o problema pe care au avut-o:''lupul(din capra cu trei iezi)ii da iedului o problema care spune asa:ma gandesc la un numar,la care adaug predecesorul numarului 200 si-mi rezulta cel mai mare numar impar din trei cifre...raspunsul fiind:

a+199=999

a=999-199

a=800

La clasa a doua :icon_fessee: iar asta e pe un manual obtional pe care doamna il tine doar la clasa tocmai ca noi parintii sa nu il putem vedea ca sa nu ajutam copii sa lucram inainte cu ei..ca mna' altfel copii ar sti..culmea :D ..daca asi fi vazut lucrat la clasa ,predat,dat la tema pt. acasa etc,si apoi abea dat test de evaluare,nu mi-ar fi ciuda...

asa ca deaia lucrez cu el aproape non stop ca sa tinem ritmul)

Scuzati bla-blaul mult dar cred ca mai am un pic si o iau pe alee :D ...eu ,ca bub' vad ca e f. pe felie dealtfel :D

Felicitari lui Alex!!!!! Sa-i spui ca il pupa dulce Tanti Giorgiana!!!

Felicitari Ale, la cat mai multe realizari! Felicitari 2ut :hungry:

Felicitari Bub si Geany,spor pe mai departe! :hungry:

Suna soneria. Deschid si in fata mea apare un imens buchet e flori asezat intr-un cosulet si o sticla de sampanie. Am rama sfara cuvinte, am semnat rapid si m-am grabit sa citesc felicitarea ce era atasata la cosulet. A trebuit sa o citesc de cateva ori sa inteleg ce scrie asa emotionata am fost.

Multumesc frumos Monica, suflet frumos si mare, pentru surpriza si bucuria ce a insotit minunatul tau cadou.

Multumesc Foxy !

post-42-14250410685972_thumb.jpg

Suna soneria. Deschid si in fata mea apare un imens buchet e flori asezat intr-un cosulet si o sticla de sampanie. Am rama sfara cuvinte, am semnat rapid si m-am grabit sa citesc felicitarea ce era atasata la cosulet. A trebuit sa o citesc de cateva ori sa inteleg ce scrie asa emotionata am fost.

Multumesc frumos Monica, suflet frumos si mare, pentru surpriza si bucuria ce a insotit minunatul tau cadou.

Multumesc Foxy !

Placerea a fost de partea mea! :floare: Vazand si poza, m-am convins ca am facut o alegere buna! :floare:

Multumim mult, Dani si Carmen!

Foarte faina surpriza, Foxy si Carmen, ma bucur pentru voi!

Si te asteptai la altceva din partea Foxulinei? Ea e o maestra la surprize de-astea frumoase!

Pe mine m-a emotionat! Iar tu meriti deplin surprize d-astea! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Multumesc fetelor!

Am fost foarte bolnava de gripa- viroza asta ce circula acum. Am tras mai bine de o luna, astfel ca surpriza Foxulinei a fost balsam curat. Tare imi e draga.

Hehe, Foxulina a mai dat o lovitura gratioasa....si eu am fot cadorisita cu un splendid buchet de trandafiri jingasi si minunati ....merci Fox.

oi pune mai acusica si o poza.

Iara trebuie sa scriu ca esti nebuna. :floare: Foxyy draga, ce faci iara? Cind a scris Stella tot ma gandeam ca daca te cunosc bine.....

Si uite ca am avut dreptate.

post-27-14257288326713_thumb.jpg

post-27-14257288256188_thumb.jpg

Multe multumiri de la Brigitte. E f. bucuroasa cu buchetul de flori si mai ales cu vaza(are colectie)

Si eu te cinstesc cu un tort de primavara(ca si asa avem prima zi de primavara pe meleagurile mele aici). Poti

sa-l imparti aici la han. :)

post-27-14257288175947_thumb.jpg

Multam fain Moni.

Peter

Iara trebuie sa scriu ca esti nebuna. :floare: Foxyy draga, ce faci iara? Cind a scris Stella tot ma gandeam ca daca te cunosc bine.....

Si uite ca am avut dreptate.

Multe multumiri de la Brigitte. E f. bucuroasa cu buchetul de flori si mai ales cu vaza(are colectie)

Si eu te cinstesc cu un tort de primavara(ca si asa avem prima zi de primavara pe meleagurile mele aici). Poti

sa-l imparti aici la han. :)

Multam fain Moni.

Peter

Cu mult drag si mare placere! :)

Yumiiiiii, ce bun e tortul! Luati si voi o feliuta, ajunge pentru toata lumea! :)

Si nu, sezonul înca nu s-a încheiat. Foxxy, a dat primavara în tine? :thumleft:

Multumesc mult pentru lalele, florile mele de suflet forever! <3

Merci si de vaza, ciocolata... si pisoii îti multumesc pentru jucarie (despre asta o sa scriu la feline cum am timp :floare: ). Chiar si pisica din vecini e încîntata :D

Lalele Moni (4).jpg

Lalele Moni (2).jpg

Lalele Moni (3).jpg

Lalele Moni (1).jpg

Si nu, sezonul înca nu s-a încheiat. Foxxy, a dat primavara în tine? :D

Multumesc mult pentru lalele, florile mele de suflet forever! <3

Merci si de vaza, ciocolata... si pisoii îti multumesc pentru jucarie (despre asta o sa scriu la feline cum am timp :D ). Chiar si pisica din vecini e încîntata :D

Chiar ca-s frumoase lalelele! Imi plac tare mult! :thumleft:

La mine e primavara de vreo luna jumate, asa ca am zis sa le-o trimit si altora! :floare:

Cu mult drag si mare placere le-am trimis pe toate!

Chiar ca-s frumoase lalelele! Imi plac tare mult! :thumleft:

La mine e primavara de vreo luna jumate, asa ca am zis sa le-o trimit si altora! :floare:

Foxxy, felicitari, da tu esti in tara florilor? ce frumoase sunt!

Da, sigur! Foxulina e in Tara Florilor (eu tot cred ca-i in Olanda!) si e Zana Primaverii!

Dadeam eu azi asa, linistita, cu mopul (dupa ce bagasem o tava de cartofi la cuptor, ca asta am gatit azi, cand...canta telefonul!

Ooopppss! "FanCurier, buna ziua! Avem ceva sa va livram!" Ajunge omu' la usa si zice: "Ca sa nu va mai cer buletinul, stiti de la cine este livrarea? "Eu, vazand ce se petrece p-aici, zic fara sa rasuflu: "Foxy! Aaaa...si zic numele!" Cica ghicisem! Si...voila de iata:

post-73-14258145711653_thumb.jpg

Deci, zanele exista! Si Mos Craciun, si Iepurasul de Paste!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Foxulino! Superbe(trufele nu mai sunt!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif )