February 23, 201511 yr comment_226273 Sunt fericita tare, Ale s-a calificat la olimpiada nationala de fizica (desi e in clasa a 8-a si anul acesta s-a axat mai mult pe mate, pe care o iubeste si pe romana, care nu-i prea place, dar e musai). Asa ca, se pare ca va vedea Vasluiul in primavara asta.Bravo si felicitari! Acum vreo doj'd-anisori (cand au zburat??????) eram si eu a 2-a sub linia celor ce mergeau la nationala de fizica.... Tare repede zboara, asa-i? Report
February 23, 201511 yr comment_226279 Felicitari (ma laud si eu in paranteza si bub' a luat f.b la evaluari si mate si scriere,ma uitam cu domnu' Geany la o problema pe care au avut-o:''lupul(din capra cu trei iezi)ii da iedului o problema care spune asa:ma gandesc la un numar,la care adaug predecesorul numarului 200 si-mi rezulta cel mai mare numar impar din trei cifre...raspunsul fiind: a+199=999a=999-199a=800 La clasa a doua iar asta e pe un manual obtional pe care doamna il tine doar la clasa tocmai ca noi parintii sa nu il putem vedea ca sa nu ajutam copii sa lucram inainte cu ei..ca mna' altfel copii ar sti..culmea ..daca asi fi vazut lucrat la clasa ,predat,dat la tema pt. acasa etc,si apoi abea dat test de evaluare,nu mi-ar fi ciuda...asa ca deaia lucrez cu el aproape non stop ca sa tinem ritmul)Scuzati bla-blaul mult dar cred ca mai am un pic si o iau pe alee ...eu ,ca bub' vad ca e f. pe felie dealtfel Felicitari lui Alex!!!!! Sa-i spui ca il pupa dulce Tanti Giorgiana!!! Report
February 24, 201511 yr comment_226307 Bravo la toti scolerii silitori si mult succes mai departe. Report
February 24, 201511 yr comment_226313 Bravo la toti scolerii silitori si mult succes mai departe. Report
February 26, 201511 yr comment_226374 Felicitari Ale, felicitari Bub, felicitari parintilor de scolari! La cat mai multe motive de bucurie! Report
February 27, 201511 yr comment_226383 Felicitari Ale, la cat mai multe realizari! Felicitari 2ut Felicitari Bub si Geany,spor pe mai departe! Report
February 27, 201511 yr comment_226385 Suna soneria. Deschid si in fata mea apare un imens buchet e flori asezat intr-un cosulet si o sticla de sampanie. Am rama sfara cuvinte, am semnat rapid si m-am grabit sa citesc felicitarea ce era atasata la cosulet. A trebuit sa o citesc de cateva ori sa inteleg ce scrie asa emotionata am fost. Multumesc frumos Monica, suflet frumos si mare, pentru surpriza si bucuria ce a insotit minunatul tau cadou.Multumesc Foxy ! Report
February 28, 201511 yr comment_226413 Suna soneria. Deschid si in fata mea apare un imens buchet e flori asezat intr-un cosulet si o sticla de sampanie. Am rama sfara cuvinte, am semnat rapid si m-am grabit sa citesc felicitarea ce era atasata la cosulet. A trebuit sa o citesc de cateva ori sa inteleg ce scrie asa emotionata am fost. Multumesc frumos Monica, suflet frumos si mare, pentru surpriza si bucuria ce a insotit minunatul tau cadou.Multumesc Foxy !Placerea a fost de partea mea! Vazand si poza, m-am convins ca am facut o alegere buna! Report
March 2, 201511 yr comment_226461 Multumim mult, Dani si Carmen!Foarte faina surpriza, Foxy si Carmen, ma bucur pentru voi! Report
March 3, 201511 yr comment_226514 Bravo Foxxy pentru gestul frumos !Doua doamne frumoase !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
March 3, 201511 yr comment_226518 Si te asteptai la altceva din partea Foxulinei? Ea e o maestra la surprize de-astea frumoase!Pe mine m-a emotionat! Iar tu meriti deplin surprize d-astea! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
March 3, 201511 yr comment_226523 Multumesc fetelor!Am fost foarte bolnava de gripa- viroza asta ce circula acum. Am tras mai bine de o luna, astfel ca surpriza Foxulinei a fost balsam curat. Tare imi e draga. Report
March 4, 201511 yr comment_226537 Doamnelor, ma faceti sa rosesc! N-a fost nimic premeditat, a fost o chestie spontana. Ba chiar imi pare rau ca nu m-am gandit mai din timp..... dar totul e bine cand se termina cu bine! Report
March 7, 201511 yr comment_226598 Hehe, Foxulina a mai dat o lovitura gratioasa....si eu am fot cadorisita cu un splendid buchet de trandafiri jingasi si minunati ....merci Fox. oi pune mai acusica si o poza. Report
March 7, 201511 yr comment_226601 Iara trebuie sa scriu ca esti nebuna. Foxyy draga, ce faci iara? Cind a scris Stella tot ma gandeam ca daca te cunosc bine..... Si uite ca am avut dreptate. Multe multumiri de la Brigitte. E f. bucuroasa cu buchetul de flori si mai ales cu vaza(are colectie)Si eu te cinstesc cu un tort de primavara(ca si asa avem prima zi de primavara pe meleagurile mele aici). Potisa-l imparti aici la han. Multam fain Moni. Peter Report
March 7, 201511 yr comment_226602 Iara trebuie sa scriu ca esti nebuna. Foxyy draga, ce faci iara? Cind a scris Stella tot ma gandeam ca daca te cunosc bine..... Si uite ca am avut dreptate. Multe multumiri de la Brigitte. E f. bucuroasa cu buchetul de flori si mai ales cu vaza(are colectie)Si eu te cinstesc cu un tort de primavara(ca si asa avem prima zi de primavara pe meleagurile mele aici). Potisa-l imparti aici la han. Multam fain Moni. PeterCu mult drag si mare placere! Yumiiiiii, ce bun e tortul! Luati si voi o feliuta, ajunge pentru toata lumea! Report
March 7, 201511 yr comment_226614 Si nu, sezonul înca nu s-a încheiat. Foxxy, a dat primavara în tine? Multumesc mult pentru lalele, florile mele de suflet forever! <3 Merci si de vaza, ciocolata... si pisoii îti multumesc pentru jucarie (despre asta o sa scriu la feline cum am timp ). Chiar si pisica din vecini e încîntata Report
March 7, 201511 yr comment_226615 Si nu, sezonul înca nu s-a încheiat. Foxxy, a dat primavara în tine? Multumesc mult pentru lalele, florile mele de suflet forever! <3 Merci si de vaza, ciocolata... si pisoii îti multumesc pentru jucarie (despre asta o sa scriu la feline cum am timp ). Chiar si pisica din vecini e încîntata Chiar ca-s frumoase lalelele! Imi plac tare mult! La mine e primavara de vreo luna jumate, asa ca am zis sa le-o trimit si altora! Cu mult drag si mare placere le-am trimis pe toate! Report
March 8, 201511 yr comment_226625 Chiar ca-s frumoase lalelele! Imi plac tare mult! La mine e primavara de vreo luna jumate, asa ca am zis sa le-o trimit si altora! Foxxy, felicitari, da tu esti in tara florilor? ce frumoase sunt! Report
March 8, 201511 yr comment_226637 Da, sigur! Foxulina e in Tara Florilor (eu tot cred ca-i in Olanda!) si e Zana Primaverii!Dadeam eu azi asa, linistita, cu mopul (dupa ce bagasem o tava de cartofi la cuptor, ca asta am gatit azi, cand...canta telefonul!Ooopppss! "FanCurier, buna ziua! Avem ceva sa va livram!" Ajunge omu' la usa si zice: "Ca sa nu va mai cer buletinul, stiti de la cine este livrarea? "Eu, vazand ce se petrece p-aici, zic fara sa rasuflu: "Foxy! Aaaa...si zic numele!" Cica ghicisem! Si...voila de iata: Deci, zanele exista! Si Mos Craciun, si Iepurasul de Paste! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Foxulino! Superbe(trufele nu mai sunt!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif ) Report