December 2, 200916 yr comment_4447 sa speram ca merge pana la primavara , io nush ce am facut , dar cred ca m-am ingrasat ceva saptamana asta , cred ca pt ca vin zilele..... simpt parac pe haine , sau poate mi-s doar balonata? Hai ca venim si noi cu intariri nu dezarma ! Ia scrie ce mananci...dar nu asa general .Zilnic.Scriu si eu .De maine promit ! Raluco,hai si tu ! Report
December 2, 200916 yr comment_4487 eu nu mai gasesc ...singura poza cu mine...facuta cu un an inainte de a ma apuca de slabit....bine ,...aveam cateva...le-am rupt ...de ciuda... dar una singura pastrasem ...eram cu fica-mea tot la mare dar eram in umbra nuj cum...mutra nu se vedea clar, dar de la gat in jos parca aveam roba groaznic..., nu mint, nici nu exagerez...124 kg, si poate nu ma apucam de slabit...dar in una din zile ma aflam in magazinul Orion si...uitandu-am pe la imbracaminte(nu se modernizase inca :roll: ).am ametit...dar nu ...mai curand am auzit un tiuit puternic in urechi..., mi s-a innegrit tot in fata ochilor....,nu mai vedeam nimic doar auzeam doua doamne ceva comentand,parca m-as fi sprijinit de niste rafturi...nu mai stiu exact...si nu stiu cat a durat...mi-am revenit...si am tulit-o nici nu stiu cum, spre casa, locuiesc foarte aproape. cand sa ies din magazin ma intalnesc cu o cunostinta si zice...:-mah ce e cu tine , parca ai murit si ai inviat :roll: da io zic de ce? pai esti vanata toata pe fata -fetelor, m-am speriat...!Doamne!nu mai stiu daca a doua zi...dar oricum mi-am facut analizele si mi-a iesit colesterolul mare...nu exagerat, dar oricum... nu mai pot uita...si acum povestind am retrait totul...mi s-a facut pielea de gaina...e clar m-am hotarat brusc...si nu mi-am permis,gym si altele..singura in casa...genoflexiuni , abdominale,rationata la mancare...oricum...ce sa va zic greu, greu mi-a fost, dar nu imposibil...mi-a fost cumplit pe la inceput...apoi nu ma mai puteam opri...stiti cum s-au topit 13 kile in prima luna...wow...daca n-as fi trait toate astea as zice ca sunt povesti...m-a afectat intr-un fel si dieta...-stari emotionale profunde, depresii...nu mi-a fost usor , dar cand ma uitam in ochii fica-mii ,... cum ma incuraja, ce sa va zic nu mai simteam greul. de asta zic, ca una care credeti-ma, am trecut ...prin foc, cel mai bine intai analize...si apoi un munte de vointa, luati-va inima in dinti..., DOAMNELOR , meritam sa fim sanatoase,privite si sa -i facem pe cei dragi sa fie mandrii de noi! Report
December 3, 200916 yr Author comment_4637 Hai ca venim si noi cu intariri nu dezarma ! Ia scrie ce mananci...dar nu asa general .Zilnic.Scriu si eu .De maine promit ! Raluco,hai si tu ! meniul de azi: MD: un iaurt ( 190 gr) si o paraAmiaza:2 felii paine de secara 125 gr legume ( guacamole cu rosie si 5 masline verzi) 75 gr pasta de fasole 1 marCina: 85 gr branza o felie de paine de secara 135 gr ciuperci Report
December 3, 200916 yr comment_4837 Eu azi : Mic dejun : -cafea....multa. :roll: -2 oua fierte -3 clementine mici Pranz -Salata de telina cu pui si rodii Cina -file de pangasus + o felie de paine neagra (100g)+ usturoi(hi,hi)+zeama de lamaie. In timpul zilei 2 mere. Report
December 3, 200916 yr comment_4854 MDomleta cu ardei gras si brinza prinz fructe cina ostropel de pui cu fasole verde Report
December 3, 200916 yr Author comment_4894 Rectific: in seara asta nu vreau ciumperci , fac guacamole (in loc de) si beau un vin..... Maine va spun de ce Report
December 4, 200916 yr Author comment_5220 Neah , nu inca Dar azi am primit de la sefu' diploma/ certificatul Am jurat frumos si mi s-a marit salariul cu vreo 700 ( netto!!!!!!!!!!) De azi mi-s BEAMTINNNNNNNNNNNN! Report
December 4, 200916 yr comment_5340 felicitari simo si eu acum vreo trei ani ajunsesem la 75 kg si mi se parea groaznic in prima faza,intr-o perioda de 5-6 luni am slabit pana la 67-68kg,greutate ce mi-am mentinut-o mult timp,din primavara anului acesta ,cam din martie am inceput sa mananc respectand regulile din cartea lu' Mireille Guiliano si acum am 61 kg,am un meniu mai lejer,dar la mine are efect!acum doua saptamani pusesem vreo doua kg,care acum s-au dus...si sper ca pana la Craciun sa mai slabesc doua kg Asa ca am o admiratie deosebita pentru cei ce reusesc in lupata cu kilogramele!!! Report
December 5, 200916 yr comment_5809 Bravo Simona ! Eu nu m-am tinut azi de regima ca....Mosul a adus dulciuri.Nu puteam sa-l refuz ca s-ar fi suparat. Report
December 5, 200916 yr comment_5853 piscotelEu nu m-am tinut azi de regima ca....Mosul a adus dulciuri.Nu puteam sa-l refuz ca s-ar fi suparat. deci ai trisat! da nu se pune! Report
December 6, 200916 yr Author comment_5887 Io am trisai vineri Am gatit cu colegii la servci ( facem asta in fiecare an in preajma Craciunului ) si am mancat si eu ca si ei , plus ca am baut o leaca de spumos , o leaca de vin.....am mancat si desert , o felie de tarte Tatin cu 2 bile de inghetata....Cica o data pe saptamana am voie sa trisez Meniul de ieri:MD: un ou tare si 95 gr legume cu 2 felii de paineamiaza: 75 gr cascaval afumat cu 2 felii de paine si 3 morcovi ( 125 gr) , 1 marseara: Rumpsteak cu salata ( am mancat la ochi pt ca am mancat in oras ) si un pahar de vin Report
December 6, 200916 yr comment_5939 deci ai trisat! da nu se pune! Am trisat maica. Mi-a adus bomboane cu cirese in alcoholee... No, cum sa zici NU ? Azi am fost cuminte. Mic dejun (brunch la ora 12) - 2 oua fierte -100 g brana vaci-ulei de masline ora 1 - 2clementine mici Pranz- nimic,ca ne-am trezit tarziu.Am mai mancat 2 clementine mici. Cina.Un sote de legume cu ciuperci si ceva carnita la gratar. Report
December 6, 200916 yr comment_5945 hmmm...MD placinta cu dovleacPrinz bomboane cu ciocolatace credeti, o sa fiu cuminte la cina? :oops: Report
December 6, 200916 yr comment_5967 Raluca, Daca mai ai bomboane de ale bune nu ! Eu am mancat ieri si l-am rugat pe al meu sa le termine. Ce fata buna !Ma bat singura pe spate. Acuma serios.Heloooo....Hai sa ne tinem de treaba ! Eu am targhet 5 kg pana la Revelion.Adica tre sa revin la greutatea din vara.Nu ma intrebati cum o sa fac ca nu e o metoda prea ortodoxa. De maine intra in aplicare.La sfarsitul saptamanii ma cadorisesc cu ceva frumos pentru Party.Dupa ce scap de ele trec la SOUTH BEACH DIET. Am chef de chef ! Cred ca merita un mic sacrificiu sa ne simtim bine in pielea noastra.HAI FETELE !!!! Report
December 6, 200916 yr comment_5974 Io am target de cind ma stiu asheaaaa... vreo 5 kile dar e St. Nick, si imi fac de cap de miine ma dau de 3 ori peste cap si ma fac cuminte, parol! Report
December 6, 200916 yr Author comment_6154 Fetele , azi dimineata : 70.6 !!!!!!!!!!!! Raluca , si io am tarhet 6 kile , acu' , dupa ce scapai de alea 17 Report
December 8, 200916 yr Author comment_6915 Ce mancai ieri: MD. iaurt si un fruct ( mango).dar nu l-am macat pe tot , era prea mult amiaza: o salata ( rucola , ciuperci , salata , juma de rosie) cu o lg de ulei de masline si pasta de naut ( 75 gr)1 marseara: 2 felii de paine de secara cu cascaval ( 85 gr) si ridiche alba ( 135 gr) Azi: MD: fulgi de ovaz ( 30 gr) cu lapte ( 190 ml)amiaza: pasta de fasole ( 75 gr) cu 2 felii de paine de secara si cu 2 morcovi cruzi 8 125 gr)1 marseara: branza telemea de capra ( 85 gr) cu 2 felii de paine de secara si pasta de conopida ( 135 gr) Report
December 8, 200916 yr comment_6964 Eu azi am mancat complect aiurea. O cafea si nimic pana la ora 16.Cand am mancat iahnie de fasole si o felioara de paine cu vinete.Ceai si suc de grape.Ce sa zic.Cand viata e ca o avalansa,asa e si dieta.Trebuie sa fac un meniu pe cateva zile si sa fac cumparaturi...Daca nu apuc maine sa fac planificarea si cumparaturile,am solutia de avarie.O zi de iaurturi,ca tot am 6 in frigider. :roll: Report
December 8, 200916 yr Author comment_6991 Eu azi am mancat complect aiurea. O cafea si nimic pana la ora 16.Cand am mancat iahnie de fasole si o felioara de paine cu vinete.Ceai si suc de grape.Ce sa zic.Cand viata e ca o avalansa,asa e si dieta.Trebuie sa fac un meniu pe cateva zile si sa fac cumparaturi...Daca nu apuc maine sa fac planificarea si cumparaturile,am solutia de avarie.O zi de iaurturi,ca tot am 6 in frigider. :roll: Si io tot 6 am in frigi, numai ca io manc 1 pe zi Stii , acum vreo 2 luni aproape , pe la sfarsitul lui Septembrie am facut cura lui Poca , aia cu o zi una , o zi alta. Care a fost rezultatul? dupa 5 zile kilogramele la fel si la analizele de sange o usoara anemie.Nu mai fac asa ceva in viata mea! Report
December 8, 200916 yr comment_7024 Simona,Stai blanda.Eu ziceam ca fac maine zi de iaurturi.Apoi fac meniul,cumparaturi cu ...lista si o sa fie OK.Si eu am tinut regimul ala,dar am luat vitamine si nu am patit nimic.Mai mult,m-am mentinutpana luna trecuta.Cand se face frig,imi creste brusc pofta de mancare si pun cateva KG.Tre sa ma mut intr-o tara calda. Report
December 10, 200916 yr Author comment_7622 Azi fusai la analize de sange , asa ca dimineatza devreme nici o papa Mancai pe la 9.00 un iaurt si un mar. Si o cafea mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Azi nush ce manc , nu m-am gandit....cred ca o branza cu ceva....si deseara o leaca de carne de curcan cu o ciorbitza de legume. Report
December 11, 200916 yr Author comment_8131 In seara asta-mi fac de cap! Merg cu colegele la teatru si mergem sa papam in oras , asa ca , pazeaaaaaaaaaaaaaaaaaa Azi dimineatza am mancat un iaurt si niste mango , la amiaza niste legume ( dovlecei , masline , vinete , ceapa) cu branza de burduf. asa ca am voie Report
December 13, 200916 yr Author comment_8606 Fetele io tre sa ma las de sportul asta , acum suntem 2 .Marti am Termin la Heilpraktikerin si o sa spun Adio la Metabolic Balance pt urmatorul an , poate si mai mult. Voi incepe sa mananc si carbohidrati , nu numai proteine si legume. Report
March 4, 201016 yr comment_24494 Simona, am citit despre Metabolic Balance dar pe la noi din nefericire nu se pracica aceste analize.Dar tu spui ca a trebuit sa slabesti pentru serviciu, Asta inseamna ca toti care sant Beatmin sant slabuti? DAca sant persoane capabile si nu au greutatea nu pot ajunge beamtin? Adica doar functionarii particulari pot fi grasuti? Desi sant de acord cu ideea cred ca e o discriminare, nu? LA noi ar trebui introdusa metoda pentru ca toti sefii sant ca niste purcelusi Report