December 30, 2025Dec 30 Author comment_271492 Am incercat in seara asta sa fac creveti si inele de calamar (totano?) panèerau buni dar nu crocanti probabil pentru ca cele 2 tavi de legume au creat prea multa umiditate voilà Report
February 20Feb 20 comment_271520 care m-am uitat pe topic si m-au apucat toate poftele posibile. Acum ca am fost la Palermo, toate postarile Anutzei au si mai mult sens paste de saptamina trecuta, au costat scoicile cit o friptura babana wagyu (2kg de scoici) PS nu pot sa adaug emoticoane, imi da eroare Report
February 21Feb 21 comment_271526 Moama ce de bunatati pe aici!!! Pe mina ma bate gandul la o supa de peate si fructe de mare, mai vedem? Report
April 30Apr 30 comment_271591 Si eu eram ecoul: Mama, ce de-a bunatati pe-aici! Dar, Dexule, mi-ai luat piuitul cu pastele alea. Eu, à la roumaine: hamsii si peste prajit cu mamaligusion si usturision: Report
May 4May 4 comment_271604 Eu, à la roumaine: hamsii si peste prajit cu mamaligusion si usturision:Laponico, am lesinat! Report
May 4May 4 comment_271605 Tre' sa vin sa te resuscitez, Belissimo, ca nu vreau sa te am pe constiinta Report
May 5May 5 Author comment_271609 Eu, à la roumaine: hamsii si peste prajit cu mamaligusion si usturision:Lori, de-astea ma faci si pe mine sa poftesc, am incercat cred ca o singura data (dar la cuptor), sa refac pestele prajit cum il facea mama, trecut prin faina de porumb.Dar acum mi-ai dat o idee, pentru ca eu cautam peste mare pe care sa-l prajesc bucati (cred ca ea il facea cu pastrav) adica se poate face si cu pestisori mai mici ca e si mai usor Report
May 5May 5 comment_271610 Tre' sa vin sa te resuscitez, Belissimo, ca nu vreau sa te am pe constiinta Vino, vino, dar ia si farfuria aia cu tine! Report
May 6May 6 comment_271611 Eu, à la roumaine: hamsii si peste prajit cu mamaligusion si usturision:Lori, de-astea ma faci si pe mine sa poftesc, am incercat cred ca o singura data (dar la cuptor), sa refac pestele prajit cum il facea mama, trecut prin faina de porumb.Dar acum mi-ai dat o idee, pentru ca eu cautam peste mare pe care sa-l prajesc bucati (cred ca ea il facea cu pastrav) adica se poate face si cu pestisori mai mici ca e si mai usor Draguta mea, fa-ti o data pohta ce-ai pohtit si gata. N-are rost sa il bagi la cuptor, ca prajeala ii da tot gustul acela tipic. Eu incing super tare uleiul si tin scurt, cat sa stiu ca si-a facut crusta crocanta si pe-o parte si pe alta, apoi dau focul mai mic si il intorc frecvent, stau acolo langa el si -l blagoslovesc pana stiu ca a patruns carnea cat sa fie gatita, dar suculenta, in acelasi timp. Maxim 15 minute de invartit la el. Pun intre timp un tutorial ceva si cand e gata, scos si pus pe prosopele de hartie. Vai, si nu mai zic si cum e cu hrean facut cu sfecla rosie, ca nu stiam ce sa fac, usturoi sau hrean? La hreaul cu sfecla rosie ii bun si peste rasol. Hai ca iar mi se face foame si tocmai ce am bobinat o ciorba cu perisoare. Tre' sa vin sa te resuscitez, Belissimo, ca nu vreau sa te am pe constiinta Vino, vino, dar ia si farfuria aia cu tine! Ei hai, ai grija ce-ti doresti ))Off topic: Voi sunteti pe Insta? Report