April 16, 201016 yr Author comment_32839 Stella, numai un artist putea sa spuna ceea ce ai spus tu si cum ai spus tu. Report
April 16, 201016 yr comment_32855 Stella, Eu sunt mandra ca tu canti acolo.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Primeste si un buchet de flori din partea mea Report
April 16, 201016 yr comment_32860 Si eu ma gandesc ca m-as infiora sa intru in culisele Scalei, sa ma pregatesc de intrare asa cum au facut de sute de ani incoace celebritatile lumii ...ce meserie superba ai si cate satisfactii iti da Si eu te admir Stella. Spune: cum sant culisele? Banuiesc ca totul e modernizat mult dar s-au pastrat oare ceva mobile sau ceva din intimitatea faimosilor de altadata? Sau toate se pastreaza in muzeu? Nu am fost la Milano de jde ani dar am vazut ca in Metropolitan e un muzeu cu "antiques" operistice Banuiesc ca stii si multe anecdote de acolo Report
April 16, 201016 yr comment_32863 Bonicica, miroase si pentru mine ca n-am vazut muguri si flori ca alea decat in navetele primavaratice la fii-mea. Dar acolo nu miros. Imi imaginez ce nebunie il apuca pe Matisse in mijlocul naturii inconjuratoare. Hmm, dar vad ca "jurul tau" da inspre garla.Nu va e teama asa, fara gard? Report
April 16, 201016 yr comment_32865 Stella rocks! Imi sunt asa de dragi pomii infloriti ca ma opresc ca tontul pe strada si nu mi-as lua privirea de la ei...Au inflorit magnoliile in Toronto! Pupaceli "ursuletului" Panda Pun si eu o bucatica de apus de soare (poza nu e facuta acum, dar asta ma bucura aproape seara de seara, apartamentul meu devine rosu-portocaliu...) Report
April 17, 201016 yr comment_32890 Yandira, dupa cum stii, a fost renovata Scala, dar fara sa schimbe nimic din aspect.culisele sunt multe si numeroase, noi am fost "canalizati" unde erau instrumentele si cam atat. am mai fost si la cafeteria...unde poti cere "una spremuta di arance fresche" ( lux mare) si diversi pannini , plus cafeaua care e mereu wow, oriunde o bei.e o mare intortocheala de coridoare scari, scarisoare, etc...plus cele cateva nivele sub scena .cred ca tot ce e "antic" e la muzeul Scala. nu am fost de jde ani de zile...ar trebui sa ma ouc odata mai pe indelete .de data asta a fost un voiaj cadentzat , si de job...deci nu prea turism .mai pun poze, din pacate setate aiurea , cu plafonul si candelabrul , si loja centrala/regala , Report
April 17, 201016 yr comment_32914 Boni, Scala e o sala mitica. cu toate ca e facuta pentru opera /lirica si nu pentru simfonic, este ceva deosebit sa canti acolo.Incercam sa "dam totul" indiferent de sala si de public; meseria noastra este sa facem placere , facandu-ne in acelasi timp placere noua...nu stiu cum sa exprim asta mai bine in cuvinte. pentru mine personal mai impresionant decat publicul, era faptul ca in sala asta au cantat artisti incredibili , si ca undeva toate aceste splendori trebuie sa fie "in suspensie" si sa creeze acea atmosfera deosebita...si da , eu care am asistat in trecut la niste spectacole si concerte date la Scala, va garantez ca cea mai splendida "vedere" este de pe scena spre sala Stella, Citindu-te am realizat, a cita oara, cita dreptate ai.... Report
April 20, 201016 yr comment_33156 Ieri in Bucuresti scuza-ma, Boni, nu stiu cum arata in realitate, dar in poze mi se pare ca e sange nu apa rosie(nu e vina ta, tu nu ai facut altceva decat sa fotorafiezi, pozele sunt foarte reusite, culoarea apei ma cutremura) Report
April 20, 201016 yr comment_33158 Cred ca asta e si ideea, ca banuiesc ca se comemoreaza masacrul de la Tiananmen - aprilie 89. Report
April 20, 201016 yr Author comment_33189 Bristena, acolo scria ca-i ziua internationala a hemofiliei, deci ideea era de sange, cred. Si pe mine m-a cutremurat, dar cred ca-i colorant alimentar, de obicei asta pun.Raluca, s-ar putea sa fie coincidenta de date, sau era ceva comun, eu chestia cu hemofilia am vazut-o. Report
April 20, 201016 yr comment_33192 Ralu, protestele studentesti in china au inceput in 15 aprilie, dar masacru a fost pe 4 iunie Report
May 13, 201016 yr comment_37083 Nu numai ca frigul si ploaia nu se termina, azi si grindina, bietele mele seminte de flori nu stiu daca or sa mai rasara Report
May 15, 201016 yr comment_37307 Imi pare rau, Adriana!Stiu ce inseamna... am stat lipita de geam cat a fost grindina... mi-era asa o mila de bietele mele plante, dar am fost norocoasa... Au rezistat eroic... Report
May 15, 201016 yr comment_37360 I am stat lipita de geam cat a fost grindina... Eu eram in masina asta am gasit cind am ajuns acasa. Report
May 17, 201016 yr comment_37645 Unii au o pasarica, altii un stol... Si doua pisici cautind umbra intr-o gradinita in downtown Ottawa, atat de ostenite erau ca nici n-au deschis ochii cand le-am strigat Report