June 15, 201016 yr comment_42466 Stelluta, sa ai o zi frumoasa ca tine!La multi ani, sanatosi si fericiti! Pupici maximi! Report
June 15, 201016 yr comment_42473 ce ingramadeala de zile de nastere pe metru patrat in ultima vreme stella, la multi ani!!! iti doresc, multa sanatate si muuulte bucurii Report
June 15, 201016 yr comment_42497 La multi ani, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Report
June 15, 201016 yr comment_42503 LA MULTI ANI!!! cu sanatate, bucurii, fericire, dragoste si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!! Report
June 15, 201016 yr comment_42507 La multi ani Stella, sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi! Report
June 15, 201016 yr comment_42511 La multi ani Stellina mia !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
June 15, 201016 yr comment_42519 Cind tu treceai pe linga noi eram la munte, am gasit dupa ani de zile de cind nu-i vedeam un bujor pe care am scris cu dragSa fii mereu fericita alaturi de familia ta si sa ai parte de bucurii si soare in Puglia. Report
June 15, 201016 yr comment_42520 Draga mea draga! Acum stiu de ce ziua asta a fost plina, dar plina de noroc si sansa pentru mine, asa sa stii. Nu pot sa explic aici de ce, cu siguranta insa ziua asta nu o voi uita niciodata. Si ci siguranta ca tu ai avut cred o influenta in bine asupra acestei zile, pentru ca te.ai nascut azi, nu? Iti doresc din toata toata inima mea sa iti fie viata ca hohotele de aur ale lui Mihnea cel Voinic (citat din Cara)! La multi ani fericiti si luminati, inteleapta si buna mea Stella! Report
June 15, 201016 yr comment_42532 Wow, merci, merci . ce de complimente doamnelor. asa e , se stie ca e plin de gemeni pe forum , asa ca aniversarile se succed intr-o veselie.eu profit de faptul ca sunt nascuta spre miez de noapte si declarata oficial in acte pe 16 iunie, asa ca *ma serbez* 2 zile consecutiv ...avantaj geaman zuz .sanatate si noroc plus multe bucurii tuturor. Report
June 15, 201016 yr comment_42552 Draga mea Stella, o minune de geaman, dar un om care ar face cinste oricarei zodii. Sa fii fericita alaturi de cei pe care-i iubesti si sa fii toata viata la fel de tanara si un prieten la fel de bun pentru cei care te iubesc. :) :) Report
June 15, 201016 yr comment_42566 Draga Stella, sunt tare mandra ca cunoscut asa o DOAMNA! Sa-ti fie viata o muzica divina, sa ai parte de pace, sanatate, bucurii si fericire!:) Report
June 15, 201016 yr comment_42574 La multi ani, Stella! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei pe care-i iubesti! Report
June 15, 201016 yr comment_42580 Geamana si Bella Stella, vin si eu la rand, sa-ti doresc numai zile insorite in viata, multa armonie in casa si multa fericire in suflet. O femeie ca tine plina de atatea virtuti e un model in viata oricui si pentru mine in mod special. Tare as vrea sa imbratisez personal acest ...model si sa bem o tequila impreuna. Pana atunci... o fac virtual si iti doresc La Multi Ani Fericiti, draga mea prietena. Report
June 15, 201016 yr comment_42605 Merci din suflet tuturor.Yandira, pana ajung eu la Mexic la o tequila, poate ajungi tu mai repede in Iurope.si atunci ori o tuica, ori un limoncello ori ce vrei tu Report
June 15, 201016 yr comment_42608 Stella, La Multi Ani! Sa ne (in)canti mult timp de-acum inainte cu prezenta ta si sa ne incanti privirile cu retete bune!Iti ofer cu drag, cativa maci de pe campurile de langa noi: Report
June 16, 201016 yr comment_42670 [center]La multi ani Stella, multe bucurii si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca! [/center] Report
June 16, 201016 yr comment_42767 Doamna Stella, draga Stella, îti doresc multi ani fericiti si sanatate Ah, si-ti mai doresc sa ne întîlnim la Paris, la un pahar de vorba Report