Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La multi ani, Stella Bella!

Featured Replies

Am lipsit de-acasa si n-am luat netul cu mine,la mare!

Primeste te rog si urarile mele facute cu tot dragul:sa fii sanatoasa, voioasa, sa te bucuri in tihna de tot ce ai si ti-e drag.La multi ani!

• 11 months later...

La multi ani stimata Doamna! :toothy9; Sa mai traiesti inca 60 de ani si sa ne intalnim ori de cate ori vom avea ocazia. Fie aici, fie pe alte meleaguri..... :sad3: Multa sanatate iti doresc si sa iti urez sa ai parte numai de lucruri bune in viata.

Te imbratisez (din nou) cu mult drag si astept sa ne (re)vedem, ca sa te felicit live.

post-46-1371324413093_thumb.jpg

La multi ani, draga mea Stella!

Sa fii fericita si sanatoasa, sa fii insotita mereu de cei meniti sa te iubeasca.

post-42-13713254121924_thumb.jpg

La Multi Ani Stella draga, cu multa sanatate, bucurii si fericire. Sa fii mereu la fel de tanara, inimoasa si iubita de toti ca si acum!

post-685-13713267526155_thumb.jpg

Din tot sufletul si cu toata inima, vin si eu sa te strang la keptu-mi jeneros, sa te tzuc apasat si sa-ti urez viata lunga, sanatate, bucurii si tineretea vesnica fie cu tine.Ca tare bine-ti sade-asa tanara si plina de energie, madame Duracell! Multumesc ca existi si ca te-am cunoscut!:toothy9; :sad3: =))

post-73-13713583651926_thumb.jpg

La multi ani, Stella noastra draga!

Ma emotionez chiar si in fata monitorului la gandul ca trebuie sa fac urari unui om de calibrul tau, asa ca mi-am luat un ajutor(clip) care sa spuna tot, tot ce as vrea sa spun eu, de fapt noi( domnul Vio zice intruna de cand s-a sculat, sa nu uit sa te urez). Te imbratisam cu toata caldura si prietenia noastra( cu parerea de rau ca am fost prea aglomerati si n-am putut da fuga sa te asteptam in scara blocului cu un buchet mare, mare de trandafiri).

La multi ani draga DOAMNA a muzicii ,a animalelor,a artei culinare si a noastra!

Sa ne traiesti in multi ani sanatosi si sa stii ca ne mindrim cu tine!! :fuckme:

Fusei pe Feisbuc ,vin si aici si-ti doresc Doamna mea tot ce-i mai bun pe lume si toate lucrurile pe care mi le doresc si mie.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Tzuc .