Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Terina de fructe (zmeura, afine, piersici, citrice...)

Featured Replies

Ce idee misto mi-ai dat,mai Lorica mai! Te pup apasat pe nas! :pupic:

Ia sa te vad cu ce apari! Ce-ti mai coace mintea? :floare: Waiting...waiting.

Aaa,nu-mi coace nika,doar ca terina ta a aparut la fix!Asta una,si a doua,ca mi-ai dat ideea cu forma asta detasabila :pupic:

Foxulica,ma bucur ca te vad pe aici :occasion14:

• Author

Aaa,nu-mi coace nika,doar ca terina ta a aparut la fix!Asta una,si a doua,ca mi-ai dat ideea cu forma asta detasabila =))

Foxulica,ma bucur ca te vad pe aici :floare:

Si eu :pupic: azi am vazut-o de 2 ori :occasion14: :pupic:

Si eu ma bucur sa va vad!!!!! =))

• 8 months later...

Foxyy, Pisco banuiesc ca robotiti, dar sper ca ma aude careva sa ma indrume, va rog mult!

am asa:

- 1 l frisca hulala

- 500 g mascarpone

- circa 400 g smantana normala, romaneasca/Napolact

- visine congelate

- NU am foi de gelatina ci doar gelatina dr otker tort jelee (4 plicuri) si vegan (destule). Cu gelatina la fiecare plic tb sa pun 250 ml apa rece ? si ce fac apoi cu atata lichid?

Probleme: primele 3 laptoase merg combinate? sa mi se si intareasca crema? la cant asa cat zahar? le mai pun pe foc? mi-e frica sa bag mixerul in mascarpone, de cate ori am facut.o s-a facut subtire ca un lapte.

:71: =)) =))

• 1 year later...
N-as vrea sa ma bag ca musca in lapte, insa eu cred ca da... eventual il pui intr-un tifon si il lasi la scurs cateva ore sau folosesti un iaurt grecesc, gras :tongue3: Eu fac si cheesecake asa, lasa iaurtul la scurs cateva ore si devine mai gros, mai consistent.
Si eu zic ca si Olguta, se poate. Trebuie sa lasi iaurtul peste noapte la scurs si se face gros ca o crema.
multumesc mult dragele mele! chiar iaurt grecesc de 10 % am excedentar de care doream sa scap si inca vreo 2 sortimente. Asa voi face, multumesc mult si dau de stire, cand ma apuc de treaba, vineri-sapmbata probabil. Pun oare mai multa gelatina?
Eu gelatina, o cumpar granule, o pun mereu dupa instructiuni. Daca zice ca un plic intareste 500 ml lichid, pun un plic. Chiar daca la mine lichidul e iaurt sau crema de vanilie.

Dizolvata in apa sau suc de fructe, Daniella.

Eu pun mereu 1-2g mai putin, caci altfel mi se pare prea gelatinoasa compozitia, dar eu zic ca respectand reteta si cantitatile din reteta asta iese numai bine, chiar si cu iaurt, mai ales daca il lasi putin la scurs.

as pute sa folosesc si alte fructe? imi poti recomanda care? multumesc anticipat

Edited by Alexandru
Publicitate neautorizata

• 4 months later...
E divina prajitura, :toothy9; abia astept sa o fac si eu, astept cu nerabdare sa vina vara si sa ne putem bucura de fructele si legumele proaspete si romanesti sa fie!
  • Author

E divina prajitura, :bounce: abia astept sa o fac si eu, astept cu nerabdare sa vina vara si sa ne putem bucura de fructele si legumele proaspete si romanesti sa fie!

Merge si cu citrice, ca tot sunt pe piata.

Poti pune si fructe congelate. Nu e musai sa fie proaspete.

Eu chiar ma gandesc sa iau niste zmeura si sa fac. :bounce:

• 9 years later...