April 13, 201115 yr Author comment_85566 Terrine strikes again! Orange and blood orange terrine:M-am portocalit de ciuda ca n-am cum sa halesc din minunatia facuta de tine! Arata intr-un fel...... Report
April 13, 201115 yr comment_85569 Ce idee misto mi-ai dat,mai Lorica mai! Te pup apasat pe nas! Ia sa te vad cu ce apari! Ce-ti mai coace mintea? Waiting...waiting.Aaa,nu-mi coace nika,doar ca terina ta a aparut la fix!Asta una,si a doua,ca mi-ai dat ideea cu forma asta detasabila Foxulica,ma bucur ca te vad pe aici Report
April 13, 201115 yr comment_85572 Foxulica,ma bucur ca te vad pe aici Si eu azi am vazut-o de 2 ori Report
April 13, 201115 yr Author comment_85577 Aaa,nu-mi coace nika,doar ca terina ta a aparut la fix!Asta una,si a doua,ca mi-ai dat ideea cu forma asta detasabila Foxulica,ma bucur ca te vad pe aici Si eu azi am vazut-o de 2 ori Si eu ma bucur sa va vad!!!!! Report
December 24, 201114 yr comment_117651 Foxyy, Pisco banuiesc ca robotiti, dar sper ca ma aude careva sa ma indrume, va rog mult! am asa:- 1 l frisca hulala- 500 g mascarpone- circa 400 g smantana normala, romaneasca/Napolact- visine congelate- NU am foi de gelatina ci doar gelatina dr otker tort jelee (4 plicuri) si vegan (destule). Cu gelatina la fiecare plic tb sa pun 250 ml apa rece ? si ce fac apoi cu atata lichid? Probleme: primele 3 laptoase merg combinate? sa mi se si intareasca crema? la cant asa cat zahar? le mai pun pe foc? mi-e frica sa bag mixerul in mascarpone, de cate ori am facut.o s-a facut subtire ca un lapte. Report
August 6, 201313 yr comment_203866 hello girls! credeti ca se poate face terina numai din iaurt, fara branza sau alte laptoase? multumiri anticipate Report
August 6, 201313 yr comment_203867 N-as vrea sa ma bag ca musca in lapte, insa eu cred ca da... eventual il pui intr-un tifon si il lasi la scurs cateva ore sau folosesti un iaurt grecesc, gras Eu fac si cheesecake asa, lasa iaurtul la scurs cateva ore si devine mai gros, mai consistent. Report
August 7, 201313 yr comment_203874 Si eu zic ca si Olguta, se poate. Trebuie sa lasi iaurtul peste noapte la scurs si se face gros ca o crema. Report
August 7, 201313 yr comment_203940 multumesc mult dragele mele! chiar iaurt grecesc de 10 % am excedentar de care doream sa scap si inca vreo 2 sortimente. Asa voi face, multumesc mult si dau de stire, cand ma apuc de treaba, vineri-sapmbata probabil. Pun oare mai multa gelatina? Report
August 8, 201313 yr comment_203941 Eu gelatina, o cumpar granule, o pun mereu dupa instructiuni. Daca zice ca un plic intareste 500 ml lichid, pun un plic. Chiar daca la mine lichidul e iaurt sau crema de vanilie. Report
August 8, 201313 yr comment_203959 Dizolvata in apa sau suc de fructe, Daniella.Eu pun mereu 1-2g mai putin, caci altfel mi se pare prea gelatinoasa compozitia, dar eu zic ca respectand reteta si cantitatile din reteta asta iese numai bine, chiar si cu iaurt, mai ales daca il lasi putin la scurs. Report
August 15, 201313 yr comment_204211 as pute sa folosesc si alte fructe? imi poti recomanda care? multumesc anticipat Edited August 16, 201313 yr by Alexandru Publicitate neautorizata Report
January 10, 201412 yr comment_211363 E divina prajitura, abia astept sa o fac si eu, astept cu nerabdare sa vina vara si sa ne putem bucura de fructele si legumele proaspete si romanesti sa fie! Report
January 13, 201412 yr Author comment_211530 E divina prajitura, abia astept sa o fac si eu, astept cu nerabdare sa vina vara si sa ne putem bucura de fructele si legumele proaspete si romanesti sa fie!Merge si cu citrice, ca tot sunt pe piata.Poti pune si fructe congelate. Nu e musai sa fie proaspete.Eu chiar ma gandesc sa iau niste zmeura si sa fac. Report
January 13, 201412 yr Author comment_211531 as pute sa folosesc si alte fructe? imi poti recomanda care? multumesc anticipatAcum am vazut intrebarea, scuze.Poti folosi cam orice fruct vrei. Nu cred ca e vreo limita... Report
August 12, 20233 yr comment_268677 Sa o scoatem putin si de la naftalina pe dumneaei. Ramane de atatia ani de zile pe locul unul in top vara <3 Cu zmeura: Report