November 25, 200916 yr comment_540 Eu n-am dibuit topicu' asta din prima, asa ca vin acum cu salutarile de bun venit si cu multumirile pentru primire! Simona si Kiken multam de invitatie! Report
November 25, 200916 yr comment_542 Multam fain de strigatura, fata verde!Io cu arta si culinareala, mai subtire, da' am resurse sa ma minunez de voi Pup iu ol! Report
November 25, 200916 yr comment_554 Aici erati bata-va norocu'! Am incercat sa va caut pe alte forumuri, nu stiam pe unde v-ati cuibarit, deja-mi pierdusem sperantele. Mersi Maya de invitatie! Report
November 25, 200916 yr comment_557 Aici erati bata-va norocu'! Am incercat sa va caut pe alte forumuri, nu stiam pe unde v-ati cuibarit, deja-mi pierdusem sperantele. Mersi Maya de invitatie! Ma întrebam chiar, pe unde mi-ai umblat Bine ai venit, Laura Report
November 25, 200916 yr comment_559 ...Se renunta la vechiul Culi? Ar fi maaare pacat! De ce sa se renunte? Omul se poate simti bine în mai multe locuri, nu? Normal! Da! Inca odata multumiri! Report
November 25, 200916 yr comment_561 Ma întrebam chiar, pe unde mi-ai umblat Bine ai venit, Laura Bine va regasesc! Cred ca ati avut ceva de lucru ca sa puneti la punct locsorul acesta. Sa vedem cu ce pot si eu contribui la retete in imagini. Deja am o idee, sper sa nu mi-o ia cineva inainte, cu atea gospodine harnice ce bantuie pe aici. :mrgreen: Report
November 25, 200916 yr comment_563 O zi buna la toata lumea!!! Si eu am primit un mesaj de la Maya si cu multa placere "m-am prezentat la raport, Sa traiti, prezent la datorie!!!".Multumesc ca m-ati chemat si sper sa ma si primiti printre voi!!! Chiar nu stiam pe unde ati disparut?!?! Off, afost mai rapida ca mine! Voiam eu sa fac asta! Bine-ai venit si bine ne-am regasit! Report
November 25, 200916 yr comment_580 Bine ati venit! Moatzo, mentiune speciala pentru al 100-lea membru Report
November 25, 200916 yr comment_621 poca, droopi, cosmina-liana, bulinuta -pot sa le chem, sau se supara cineva? si mai sant cateva, dar nu mai imi aduc aminte pe cine nu vreti pe-aici mai bine zis? :laughing7: Report
November 25, 200916 yr comment_626 Toata lumea e binevenita Absolut toata lumea.Ca doar nu facem o bisericuta! Report
November 25, 200916 yr comment_627 Acu aflai de ferberea de pre culinar si de nasterea astui for. Nu poci zice decat ca nu mai zic nika si ca doresc nascatorilor si nascatoarelor de nou for... pofta mare! Report
November 25, 200916 yr comment_630 Dragos?Dragos cu chifteluta? el e carnatzul bre, nu stiai :laughing7: Report
November 25, 200916 yr comment_631 Dupe akcent ie ... sa fie al' cu Noie ???? Si sa stiti ca eu oricum stau la voi, si daca nu ma primiti cu imbratisari, da ??? :oops: Ca eu de la voi am invatat sa fac mancare si prajituri ... si nu poci fara voi ... Report
November 25, 200916 yr comment_634 Acu aflai de ferberea de pre culinar si de nasterea astui for. Nu poci zice decat ca nu mai zic nika si ca doresc nascatorilor si nascatoarelor de nou for... pofta mare! O, conu' Dragos, bun venit printre noi Report
November 25, 200916 yr comment_636 Dupe akcent ie ... sa fie al' cu Noie ???? Si sa stiti ca eu oricum stau la voi, si daca nu ma primiti cu imbratisari, da ??? :oops: Ca eu de la voi am invatat sa fac mancare si prajituri ... si nu poci fara voi ... Iaca si îmbratisari http://s17.rimg.info/98ecd5cb5587dee07bac163c2ba7d73d.gifNu a al cu Noie, dar poate vin si ei mai încolo. Report
November 25, 200916 yr comment_649 In sfarsit m-a imbratisat cineva !!!!!! :mrgreen: Multam!!! Deci nu ie ... sa-i aducem atunci Report
November 25, 200916 yr comment_657 Bine v-am gasit ! Eu sunt Mon@ dar n-am reusit sa ma inregistrez cu "@"Multumesc Adriana pentru adresa forumului.Ma bucur sa vad printre membri pe cele doua Laure (Sava si Laurentiu ) si pe Gabi Cara ,pentru ca imi lipseau de pe culi.Cum nu vad nici o floricica,va dau un tort...ca la astea ma pricep mai bine Report
November 25, 200916 yr comment_668 Bine v-am (re)gasit si multumesc mult Kikenhana de invitatie!Este primul mesaj,postat asa,din goana calului,cind o sa am un pic de timp liber ma apuc de citit si postat.Ma bucur tare de reintilnire! Report
November 25, 200916 yr comment_670 Bine v-am regasit si eu si multumesc de invitatie. Ati avut o idee excelenta si initiativa jos palaria Report
November 25, 200916 yr comment_674 Bine v-am (re)gasit si eu si multumesc mult Kikenhana de invitatie! Report