November 25, 200916 yr comment_680 Uite o veste buna pe ziua de azi, merci Anat Felicitari tuturor celor care au facut posibila reintalnirea celor "vechi". Report
November 25, 200916 yr comment_684 Hei hei hei!! Ma bucur sa va revad fete dragi, mein lieber Sper ca aici sa ne putem reuni in formatiile dragi noua si sa ne putem desfasura mai departe indeletnicirile bucataricesti si de alte feluri:) Va pup pe toate/toti! Numai un barbat in formatia asta? Report
November 25, 200916 yr comment_686 Nuuuuu, mai e si Peter, si neaRadu, vaxile, dragos, mai sînt si eu, dar ca de obicei, nu aveti ochi decît pentru n_puiu Report
November 25, 200916 yr comment_687 Nuuuuu, mai e si Peter, si neaRadu, vaxile, dragos, mai sînt si eu, dar ca de obicei, nu aveti ochi decît pentru n_puiu Ne-ai ghicit . bere la toti domnii cu scuzele de rigoare Report
November 25, 200916 yr comment_688 Si Miloradul Bonicellian cui il lasati? ia, hai sa nu se simta discriminat! Report
November 25, 200916 yr comment_689 Dupe akcent ie ... sa fie al' cu Noie ???? Si sa stiti ca eu oricum stau la voi, [b]si daca nu ma primiti cu imbratisari, da ??? :oops: Ca eu de la voi am invatat sa fac mancare si prajituri ... si nu poci fara voi ... [/b] Subscriu ! Nici eu nu am primit imbratisari,nici pupici,dar eu insist si persist ca o alta clasica in viatza . Report
November 25, 200916 yr comment_691 Of, penurie de berbanti la casa noua... Bine v-am re/gasit! Eu am primit dubla invitatie Julix si Hana, le foarte multumesc. O sa am nevoie de un rezumat, o telenovela concentrata, sa procesez si eu evenimentul, mai clar.Aveti nevoie de emoticoane? Report
November 25, 200916 yr comment_692 Nuuuuu, mai e si Peter, si neaRadu, vaxile, dragos, mai sînt si eu, dar ca de obicei, nu aveti ochi decît pentru n_puiu Cel putin din unele poze,n_puiu pare mai mafiot,ashe,si fetelor le plac baetii rai Report
November 25, 200916 yr comment_695 Si Miloradul Bonicellian cui il lasati? ia, hai sa nu se simta discriminat! Ohhhhhhhhhhhh, milord mii de scuze, taman pe mneata sa te uit bre......da am o scuza ca neuronul meu ii obosit, si cu ocazia asta imbratzisez virtual piscotelul si salut cu mare entuzioasm toata populatia artei culinare.ma distreaza numele, ca asta era semnatura mea intr-un timp " arta culinara, singura arta care isi hraneste omul /l'art culinaire, le seul qui nourrit son homme " Report
November 25, 200916 yr comment_698 Of, penurie de berbanti la casa noua... Bine v-am re/gasit! Eu am primit dubla invitatie Julix si Hana, le foarte multumesc. O sa am nevoie de un rezumat, o telenovela concentrata, sa procesez si eu evenimentul, mai clar.Aveti nevoie de emoticoane? Bine te-am gasit Guguluff, ca de mult nu te-am mai vazut Da,da, eu vreau emoticoane :mrgreen: Report
November 25, 200916 yr comment_702 Gugu, salutare si bun venit. Bun venit si celor care au pasit aici, de la ultimul mesaj citi de mine, adica de azi dimineata. ui ar za best, ce mai. Report
November 25, 200916 yr comment_706 Nuuuuu, mai e si Peter, si neaRadu, vaxile, dragos, mai sînt si eu, dar ca de obicei, nu aveti ochi decît pentru n_puiu Nah ca nu citisi cum trebuie...doar unul e mein lieber Sa fie intr-un ceas bun! Imi e greu sa ma "despart" de culi si am privit, marturisesc, cu oareshce suspiciune proiectul. Dar un sfarsit e un nou inceput asa ca regele a murit, traiasca regele!! Report
November 25, 200916 yr comment_708 [size=150]Bine v-am regasit si eu! imi place mult cu arata forumul! ce se va intampla cu vechiul?[/size] Report
November 25, 200916 yr comment_721 [size=150]Bine v-am regasit si eu! imi place mult cu arata forumul! ce se va intampla cu vechiul?[/size] Va fi invadat de useri noi, clone si clonele si o sa mai dam , poate , pe acolo, asa de dor sau .... Report
November 25, 200916 yr comment_724 Si Miloradul Bonicellian cui il lasati? ia, hai sa nu se simta discriminat! Ohhhhhhhhhhhh, milord mii de scuze, taman pe mneata sa te uit bre......da am o scuza ca neuronul meu ii obosit, si cu ocazia asta imbratzisez virtual piscotelul si salut cu mare entuzioasm toata populatia artei culinare.ma distreaza numele, ca asta era semnatura mea intr-un timp " arta culinara, singura arta care isi hraneste omul /l'art culinaire, le seul qui nourrit son homme " Multumec Stella !Sper ca te-ai facut bine !O imbratisare virtuala si de la mine pentru toate fetele si baietii ! Report
November 25, 200916 yr comment_728 [size=150]Bine v-am regasit si eu! imi place mult cu arata forumul! ce se va intampla cu vechiul?[/size] Va fi invadat de useri noi, clone si clonele si o sa mai dam , poate , pe acolo, asa de dor sau .... Il ungem cu slanina sa-l manance cainii Report
November 25, 200916 yr comment_734 Buna seara, buna seara! Oups, m-am impiedicat de o galeata de var la intrare! Tare frumos miroase a casa noua si a curat. Sa ne fie cu noroc si multumesc Hana de invitatie! Report
November 25, 200916 yr comment_742 Buna seara, buna seara! Oups, m-am impiedicat de o galeata de var la intrare! Tare frumos miroase a casa noua si a curat. Sa ne fie cu noroc si multumesc Hana de invitatie! Bine ai venit si sper ca nu te-ai lovit prea tare. Poate punem si aici de o calatorie, ca m-am cam lasat pe tanjeala si m-am mai lunecat cu firea la cate un covrig. Report
November 25, 200916 yr comment_743 Buna seara, buna seara! Oups, m-am impiedicat de o galeata de var la intrare! Tare frumos miroase a casa noua si a curat. Sa ne fie cu noroc si multumesc Hana de invitatie! Bine ai venit si sper ca nu te-ai lovit prea tare. Poate punem si aici de o calatorie, ca m-am cam lasat pe tanjeala si m-am mai lunecat cu firea la cate un covrig. Multumesc de primire!Compatimesc alaturi de tine.... Hai sa ne cumintim macar acu' inainte de Craciun, ca pe urma o sa ne fie mai greu! Report
November 25, 200916 yr comment_747 Buna seara, buna seara! Oups, m-am impiedicat de o galeata de var la intrare! Tare frumos miroase a casa noua si a curat. Sa ne fie cu noroc si multumesc Hana de invitatie! Bine ai venit si sper ca nu te-ai lovit prea tare. Poate punem si aici de o calatorie, ca m-am cam lasat pe tanjeala si m-am mai lunecat cu firea la cate un covrig. Multumesc de primire!Compatimesc alaturi de tine.... Hai sa ne cumintim macar acu' inainte de Craciun, ca pe urma o sa ne fie mai greu! Inainte de Craciun, exact, "ma cumintesc" intr-o excursie prin 3 capitale europene. Cam ce crezi ca pot manca, hein ? Report
November 25, 200916 yr comment_749 Piscotel multumesc mult!Julix, eu imi mananc unghiile ca mi-e ciuda pe tine, deci 1-0 la regim Report