November 24, 200916 yr comment_406 Ma bucur ca v-am (re)gasit! Noroc cu blogul lui Maya. Si la mine si cu snej,ca am si uitat sa-i multumesc pt mesaj :oops: nu puteam sa te las mai ales ca stiam ca iti doresti asa cadou de sarbatori Report
November 24, 200916 yr comment_407 Bine v-am regsit Cine imi gaseste si mie un avatar nou si simpatic? Alexandru, esti dispus? Ia sa vedem, ceva în genul asta ar merge? :mrgreen: Report
November 24, 200916 yr comment_409 Mmmm da Acum fa-ti pomana completa sau invata-ma pe mine cum sa-l atasez Ps. Cine zicea ceva de blonde? am reusit singurica Report
November 24, 200916 yr comment_411 Mmmm da Acum fa-ti pomana completa sau invata-ma pe mine cum sa-l atasez dai click cu butonul drept de la shoarec pe imagine, alegi "save picture", o descarci în computerul tau (te uiti bine unde o pui) si pe urma mergi la panoul utilizatorului si o încarci la "profil", "modificare avatar", "încarcare de pe computer", "browse" si acolo iei imaginea de unde ai pus-o.Da' cum sînt bine dispus, te scutesc de munca la ora asta Report
November 24, 200916 yr comment_412 Mmmm da Acum fa-ti pomana completa sau invata-ma pe mine cum sa-l atasez Ps. Cine zicea ceva de blonde? am reusit singurica Whoaaa, m-ai luat la viteza Report
November 24, 200916 yr comment_413 Bine v-am regasit! Multumesc si eu pentru invitatie si pentru ca m-ati primit si-aici! Report
November 24, 200916 yr comment_416 Bine v-am regasit! Multumesc si eu pentru invitatie si pentru ca m-ati primit si-aici! Bun venit,zoazoricule! Report
November 24, 200916 yr comment_418 Bun gasit tuturor. eu cum sunt gripata chiar sunt in pijama si-n papuci Fa-te bine, c-avem treaba! Report
November 24, 200916 yr comment_419 Bine v-am regasit! Multumesc si eu pentru invitatie si pentru ca m-ati primit si-aici! Bun venit,zoazoricule! Multumesc! Dar forumul asta cand s-a deschis? Se renunta la vechiul Culi? Ar fi maaare pacat! Report
November 24, 200916 yr comment_432 deci da!!!!!!am gasit ce cautam!!!!vroiam sa spun si eu :Bine v-am gasit si multumesc de invitatiune deja ma simt tare bine pe aici printre voi Report
November 25, 200916 yr comment_449 hei ! buna dimineata! ce ma bucur ca v-am gasit(noroc cu blogul mayei pe care il frecventez).parca aici e mai cald,dincolo se facuse cam `racoare` si nu intelegeam cine tot lasa `usa` deschisa mi-ati `fericit` ziua Report
November 25, 200916 yr comment_457 ...Se renunta la vechiul Culi? Ar fi maaare pacat! De ce sa se renunte? Omul se poate simti bine în mai multe locuri, nu? Report
November 25, 200916 yr comment_458 Bine v-am regasit si eu! Multumesc dragei de Kiken care mi-a atras atentia asupra forumului. Deja ma simt ca intre prieteni, pe cei mai multi dintre membri am avut onoarea sa-i cunosc (virtual) deja.Hai noroc in cinstea Artei culinare!!! Report
November 25, 200916 yr comment_459 Neata ! Ieri nu prea am avut timp sa ma uit cum arata noua casuta, am venit azi de dimineata sa vad cum sunt aranjate recetele pe policioare , imi pare rau dar tot fara daruri am venit , incerc in urmatoarele zile sa vin cu ceva - sunt ceva poze ce asteapta sa fie puse la locul lor .Ce cadou placut imi facu , ieri eram tare emotionata , dintr-o rasuflare i-am spus tot d-lui , fericita ca am gasit ceia ce credeam deja pierdut.Va doresc o casuta cit mai luminoasa cu stapini/oaspeti binevoitori, intelegatori, pasnici, cu simtul umorului si la cit mai multe "lucruri" gustoase si frumoase. Report
November 25, 200916 yr comment_468 Neata ! Ieri nu prea am avut timp sa ma uit cum arata noua casuta, am venit azi de dimineata sa vad cum sunt aranjate recetele pe policioare , imi pare rau dar tot fara daruri am venit , incerc in urmatoarele zile sa vin cu ceva - sunt ceva poze ce asteapta sa fie puse la locul lor .Ce cadou placut imi facu , ieri eram tare emotionata , dintr-o rasuflare i-am spus tot d-lui , fericita ca am gasit ceia ce credeam deja pierdut.Va doresc o casuta cit mai luminoasa cu stapini/oaspeti binevoitori, intelegatori, pasnici, cu simtul umorului si la cit mai multe "lucruri" gustoase si frumoase. Bine ai venit edi! Report
November 25, 200916 yr comment_497 hop si eu bine v-am gasit EDIT: ca de emotie am uitat ce era mai important: multumesc mult de invitatie Hana!!! ma bucur ca m-ati chemat si pe mine aici Report
November 25, 200916 yr comment_503 O zi buna la toata lumea!!! Si eu am primit un mesaj de la Maya si cu multa placere "m-am prezentat la raport, Sa traiti, prezent la datorie!!!".Multumesc ca m-ati chemat si sper sa ma si primiti printre voi!!! Chiar nu stiam pe unde ati disparut?!?! Report
November 25, 200916 yr comment_512 si bine (ca) v-am regasit .Sa dea DD sa avem parte numai de clipe frumoase si placute Report
November 25, 200916 yr comment_515 Deci aici erati... Hana, multumesc pentru invitatie Bine v-am gasit. Felicitari pentru site La cat mai multe momente frumoase si retete delicioase Report
November 25, 200916 yr comment_537 Felicitari pentru site,ma bucur sa vad pe aici persoane dragi.Multumesc mult pt invitatie,ma simt foarte onorata ca v-ati gandit la mine. Va ofer cu mult drag Report