Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bine v-am regasit!

Featured Replies

Ma bucur ca v-am (re)gasit! Noroc cu blogul lui Maya.

:D

Si la mine si cu snej,ca am si uitat sa-i multumesc pt mesaj :oops:

:hello: nu puteam sa te las mai ales ca stiam ca iti doresti asa cadou de sarbatori :lol: :lol:

Bine v-am regsit :lol:

Cine imi gaseste si mie un avatar nou si simpatic? Alexandru, esti dispus? :hello:

Ia sa vedem, ceva în genul asta ar merge? :mrgreen:

53_9b01686430035f020a4ba1184ba172d2_thumb.jpg

Mmmm da :hello: Acum fa-ti pomana completa sau invata-ma pe mine cum sa-l atasez

Ps. Cine zicea ceva de blonde? am reusit singurica

Mmmm da :lol: Acum fa-ti pomana completa sau invata-ma pe mine cum sa-l atasez

dai click cu butonul drept de la shoarec pe imagine, alegi "save picture", o descarci în computerul tau (te uiti bine unde o pui) si pe urma mergi la panoul utilizatorului si o încarci la "profil", "modificare avatar", "încarcare de pe computer", "browse" si acolo iei imaginea de unde ai pus-o.

Da' cum sînt bine dispus, te scutesc de munca la ora asta :hello:

Mmmm da :lol: Acum fa-ti pomana completa sau invata-ma pe mine cum sa-l atasez

Ps. Cine zicea ceva de blonde? am reusit singurica

Whoaaa, m-ai luat la viteza :hello:

Bine v-am regasit! Multumesc si eu pentru invitatie si pentru ca m-ati primit si-aici! :hello:
Bun gasit tuturor. eu cum sunt gripata chiar sunt in pijama si-n papuci :lol:

Fa-te bine, c-avem treaba! :hello:

Bine v-am regasit! Multumesc si eu pentru invitatie si pentru ca m-ati primit si-aici! :lol:

Bun venit,zoazoricule! :hello:

Multumesc! :lol: Dar forumul asta cand s-a deschis? Se renunta la vechiul Culi? Ar fi maaare pacat!

deci da!!!!!!am gasit ce cautam!!!!

vroiam sa spun si eu :

Bine v-am gasit :hello: si multumesc de invitatiune

deja ma simt tare bine pe aici printre voi

hei ! buna dimineata! ce ma bucur ca v-am gasit(noroc cu blogul mayei pe care il frecventez).parca aici e mai cald,dincolo se facuse cam `racoare` si nu intelegeam cine tot lasa `usa` deschisa :lol:

mi-ati `fericit` ziua :hello:

...Se renunta la vechiul Culi? Ar fi maaare pacat!

De ce sa se renunte? Omul se poate simti bine în mai multe locuri, nu? :love7:

Bine v-am regasit si eu! Multumesc dragei de Kiken care mi-a atras atentia asupra forumului.

Deja ma simt ca intre prieteni, pe cei mai multi dintre membri am avut onoarea sa-i cunosc (virtual) deja.

Hai noroc in cinstea Artei culinare!!! :love7:

Neata ! :love7: Ieri nu prea am avut timp sa ma uit cum arata noua casuta, am venit azi de dimineata sa vad cum sunt aranjate recetele pe policioare , imi pare rau dar tot fara daruri am venit , incerc in urmatoarele zile sa vin cu ceva - sunt ceva poze ce asteapta sa fie puse la locul lor .

Ce cadou placut imi facu :love7: , ieri eram tare emotionata , dintr-o rasuflare i-am spus tot d-lui , fericita ca am gasit ceia ce credeam deja pierdut.

Va doresc o casuta cit mai luminoasa cu stapini/oaspeti binevoitori, intelegatori, pasnici, cu simtul umorului si la cit mai multe "lucruri" gustoase si frumoase.

Neata ! :love7: Ieri nu prea am avut timp sa ma uit cum arata noua casuta, am venit azi de dimineata sa vad cum sunt aranjate recetele pe policioare , imi pare rau dar tot fara daruri am venit , incerc in urmatoarele zile sa vin cu ceva - sunt ceva poze ce asteapta sa fie puse la locul lor .

Ce cadou placut imi facu :love7: , ieri eram tare emotionata , dintr-o rasuflare i-am spus tot d-lui , fericita ca am gasit ceia ce credeam deja pierdut.

Va doresc o casuta cit mai luminoasa cu stapini/oaspeti binevoitori, intelegatori, pasnici, cu simtul umorului si la cit mai multe "lucruri" gustoase si frumoase.

Bine ai venit edi! :love7:

hop si eu :love7:

bine v-am gasit

EDIT: ca de emotie am uitat ce era mai important: multumesc mult de invitatie Hana!!! ma bucur ca m-ati chemat si pe mine aici :love7:

O zi buna la toata lumea!!! ;)

Si eu am primit un mesaj de la Maya si cu multa placere "m-am prezentat la raport, Sa traiti, prezent la datorie!!!".

Multumesc ca m-ati chemat si sper sa ma si primiti printre voi!!! Chiar nu stiam pe unde ati disparut?!?!

Deci aici erati... ;)

Hana, multumesc pentru invitatie ;)

Bine v-am gasit. Felicitari pentru site ;) La cat mai multe momente frumoase si retete delicioase ;)

Felicitari pentru site,ma bucur sa vad pe aici persoane dragi.

Multumesc mult pt invitatie,ma simt foarte onorata ca v-ati gandit la mine.

Va ofer cu mult drag

144_e0d20c7497148fb7609d3eee42760b61_thumb.gif