November 25, 200916 yr comment_850 Bine ati venit! Moatzo, mentiune speciala pentru al 100-lea membru a, da? ce frumos! Report
November 25, 200916 yr comment_852 Bine ati venit! Moatzo, mentiune speciala pentru al 100-lea membru a, da? ce frumos! Da, dar nu ti se da, ti se ia! Report
November 25, 200916 yr comment_855 Bine ati venit! Moatzo, mentiune speciala pentru al 100-lea membru a, da? ce frumos! Da, dar nu ti se da, ti se ia! n-asteptam nimic, doar imi place sa fiu prima suta. 8-) Report
November 25, 200916 yr comment_858 Deci, bine v-am gasit (regasit)... eu specific de la inceput ca nu am pijamale. Lasand la o parte pijamalele, am primit o invitatie pt aceasta petrecere si am raspuns... dar as cam avea si eu o intrebare: ce s-a intamplat cu vechiul forum? Nu de alta dar eu sunt cazuta din nori... nu am idee de nimic. Sunteti voi asa de dragute sa ma instiintati si pe mine?Va pupez! Sorina Report
November 25, 200916 yr comment_876 hooop si eu (lisa_magic)!!! Bine ai venit Lisa !Te rog o vreme pana ma obisnuiesc semneaza si cu nik-ul vechi.E valabil si pentru alte fete care-si schimba nik-ul. Multumesc.Sper sa intelegeti si sa nu mi-o luati in nume de rau,dar nik-ul vechi are deja o istorie.E pacat sa nu stiu cucine vorbesc. Report
November 25, 200916 yr comment_895 Boticello,te pup de nu te vezi!!! Eu ma bucur de invazie,si sper chiar sa ne onorezi cu invazia ta! si eu te pup Report
November 25, 200916 yr comment_907 si eu te pupO trebuit sa-mi iau haina de KGB ca sa-mi dau seama ca esti tu Ce ma bucur sa te vad, Ghiocelule! Va rog sa ma iertati ca nu apuc sa dau binete fiecaruia in parte dar sunt cam pe fuga si pe drum pe drum pe drum si acasa nicidecum da-mi revin io :roll: Report
November 26, 200916 yr comment_922 Acu aflai de ferberea de pre culinar si de nasterea astui for. Nu poci zice decat ca nu mai zic nika si ca doresc nascatorilor si nascatoarelor de nou for... pofta mare! O, conu' Dragos, bun venit printre noi mersi Report
November 26, 200916 yr comment_923 In sfarsit m-a imbratisat cineva !!!!!! Te-as fi imbratisat si io de fo cateva ori da' merge netu' prost. Report
November 26, 200916 yr comment_924 Hello tulemond. Dragos e tatl chiftelei ? Nene, da' ma stie o gramada de lume. Ma simt de-a dreptul magulit Report
November 26, 200916 yr comment_930 Hello tulemond. Dragos e tatl chiftelei ? Nene, da' ma stie o gramada de lume. Ma simt de-a dreptul magulit din cauza de chiftea te stie lumea, nu te umfla prea tare Report
November 26, 200916 yr comment_932 vreau sa pun si eu un avatatr mic si tot nu ma lasa, asta vreau Report
November 26, 200916 yr comment_937 Hello tulemond. Dragos e tatl chiftelei ? Nene, da' ma stie o gramada de lume. Ma simt de-a dreptul magulit nu uita de mitza!! apropo, ce-mi povesteai tu ca-i face fiica-ta la mitza ... sa vezi ce cinta fii-miu la doo mitze Report
November 26, 200916 yr comment_938 Cu intarziere si eu va dau binete...caci de-abia acum am dat de topic. In loc sa merg la nani, ca-i aproape miezul noptii, am stat sa citesc 20 pagini aici ... Da' ma simt tare bine cand revad atatea persoane dragi mie. Bine v-am regasit ! Report
November 26, 200916 yr comment_940 Ah, stati linistite, v-am "invadat" doar pentru ca m-a invitat Alex iar el, impreuna cu Adriana si Maya sunt cam singurii mei prieteni aici. Uitasem de "amabilitatea" forumistica romaneasca. Alex, Maya si Adriana, bafta cu noul forum, ma bucur ca faceti ceva pe cont propriu.Scuza-ma, eu sunt de vina, dar am crezut ca face cineva misto de mine. Adica, daca observi avem nume asemanatoare, foarte asemanatoare. :laughing7: :laughing7: Bine-ai venit, . Ma scuzi? Zi, ma scuzi? Ai, te rog. Iti dau bomboana cu martipan facuta de mine, vrei? :laughing7: Report
November 26, 200916 yr comment_955 boticello (nu bonicello, muica da' chiar e greu!!) da' noi nu stem rai si agresivi!! "ailaltz" sunt aia rai ... nush care-s "ailaltz", da' intelegi tu ... "aia", care nu-s aici Report
November 26, 200916 yr comment_961 boticello (nu bonicello, muica da' chiar e greu!!) da' noi nu stem rai si agresivi!! "ailaltz" sunt aia rai ... nush care-s "ailaltz", da' intelegi tu ... "aia", care nu-s aici vaxilica, iti trag o vizita in ianuar? :roll: ca vin la tine pe nor :laughing7: Report
November 26, 200916 yr comment_963 boticello (nu bonicello, muica da' chiar e greu!!) da' noi nu stem rai si agresivi!! "ailaltz" sunt aia rai ... nush care-s "ailaltz", da' intelegi tu ... "aia", care nu-s aici vaxilica, iti trag o vizita in ianuar? :roll: ca vin la tine pe nor :laughing7: pi cumnu! sa-mi zici atunci in stamina aia sa-tz dau nr tel, ceva. ah, si daca vii din za iues ... nush exact unde-n iues, da' sa stii ca aici in ianuarie tot 32 de grade C is (ca de altfel tot restu' anului) si tot 95-98% umiditate. asa ca sa nu-tz iei shuba ca iei tzapa Report
November 26, 200916 yr comment_965 vreau sa pun si eu un avatatr mic si tot nu ma lasa, asta vreau [attachment=0]post-34303-1237195007.gif[/attachment] Anjelina,ca rezolutie e bun,dar are prea multi kb(ca e animat). Report
November 26, 200916 yr comment_966 boticello (nu bonicello, muica da' chiar e greu!!) da' noi nu stem rai si agresivi!! "ailaltz" sunt aia rai ... nush care-s "ailaltz", da' intelegi tu ... "aia", care nu-s aici vaxilica, iti trag o vizita in ianuar? :roll: ca vin la tine pe nor :laughing7: pi cumnu! sa-mi zici atunci in stamina aia sa-tz dau nr tel, ceva. ah, si daca vii din za iues ... nush exact unde-n iues, da' sa stii ca aici in ianuarie tot 32 de grade C is (ca de altfel tot restu' anului) si tot 95-98% umiditate. asa ca sa nu-tz iei shuba ca iei tzapa [color=#FF0040]vin din tokyo, la inttoarcere stam o sapt in singapore si tu esti singurul pe care-l stiu in zona. te anunt, plec pe 8 ian in japonia si stam 2 sapt. ma vad cu cristink, abia astept [/color] Report
November 26, 200916 yr comment_968 [color=#FF0040]vin din tokyo, la inttoarcere stam o sapt in singapore si tu esti singurul pe care-l stiu in zona. te anunt, plec pe 8 ian in japonia si stam 2 sapt. ma vad cu cristink, abia astept [/color] aha, aha. pi sa-tz dau de-amu' nr de tel. da' faza cu shuba ramine, in tokyo iarna mai si ninge, deci tot impusti o diferenta de temperatura bunicica. Report