Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bine v-am regasit!

Featured Replies

Travestit? Chiar nu sunt, n-am fost, dar niciodata nu e prea tarziu :lol:

De la avatar ti se trage, bre! ;)

Da sfioasa mai esti! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" />

Bu(Uu-uu!)n gasit! ;)

Azi a poposit si trenul meu in gara cea noua.

Gara noua, ne redefinim si noi un pic nespa?

Cu drag

Paparotti (pentru prieteni Mamadeus :lol: )

Esti maretz, Shefu' Hai ca te-mbogatesti! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" />

Nu e nici o poveste. Poate doar faptul ca cand i-am zis "chiftea" lumea s-a amuzat. Si mai pusei niste poze cu chifteaua si pe culinar.

Chifteaua...

Mishto chiftea! Eu as numi-o prajiturica, da' merge si chiftea! :lol:

Chiar un copil reusit! Sa va traiasca!

Ma bucur sa va gasesc in casa noua .

Sa fie intr-un ceas bun si cu multe succese !

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" /> Bun venit! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" />

Azi a fost prima oara cand am intrat pe blog-ul Mayei. Nici nu stiu ce m-a apucat. Cred ca imi era dor sa vad niste poze frumoase. Si iata surpriza...

So...bine v-am gasit. :pupic:

Chiar daca "vorbesc" putin, citesc tot si gatesc aproape tot. Doar lenea si lipsa de timp ma face sa apar atat de rar la o sueta.

Dar sunt aici...

Acum am vazut lista de membri! Nashicoooo! Bine venisi! :pupic: :P[attachment=0]cangur.jpg[/attachment]

Nashica nu are canguri acolo la ea Zoazorel - doar kiwi birds si possums :mrgreen:

Bine ai venit Nasha!!

[b][color=#808000]Bine v-am regasit dragelor!!!!...Felicitari pentru site!!!!!

Sunteti deosebite!!!!...N-am gasit printre emoticons o floare ca sa vi-o pot oferi ;) [/color][/b]

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif;)<" title="arms" /> Bun venit, fata frumoasa si dulce! :headbang:

ei...bine va gasii

na ca m-am inregistrat in sfarsit.

;)

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif;)<" title="arms" /> nu mai veneai odata? ;) Bun venit! :headbang:

Nashica nu are canguri acolo la ea Zoazorel - doar kiwi birds si possums =adica d-astia?124_98924bfea0e44a4185bba5755710171e_thumb.jpg

Cangurul avea si bere!

124_8b7398b669bffa70cb1bbdef9fc91c52_thumb.jpg

Bine v-am regasit! :headbang: ma bucur sa vad lume cunoscuta. :laughing7: Multumesc pentru invitatie ;)

Vai, ce s-a aglomerat casuta noastra! Si ce bine imi pare! Inseamna ca ne mutam in vila, nu? Sa incapa si cei de dau tarcoale pe afara si se sfiesc sa intre.

Bun venit tuturor si reteta cat mai multe si mai interesanta.

Va imbratisez pe toti. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :read2: :lol: :?:

Seara buna tuturor,

Ma bucur ca v-am regasit! Imi lipseau postarile voastre. Desi eu mai mult citesc decat postez ma bucur ca am fost invitata in ”casa noua”...

Sa aveti/avem un forum frumos si plin de prieteni!!!! :lol: Floricele nu am gasit decat de astea: :read2: Oare sunt bune???? :?:

Seara buna tuturor,

Ma bucur ca v-am regasit! Imi lipseau postarile voastre. Desi eu mai mult citesc decat postez ma bucur ca am fost invitata in ”casa noua”...

Sa aveti/avem un forum frumos si plin de prieteni!!!! :lol: Floricele nu am gasit decat de astea: :read2: Oare sunt bune???? :D

Sunt bune, ca sunt prospete. Nu-s bune ca au multe calorii :?: , dar asa la zile mari, hai treaca-mearga, nu se observa.

Maria22, bine ai venit.

Bine v-am regasit!(de parca a trecut cine stie cat... :) )

Aninita sunt.

Ce-ai intarziat atat? :floare:

Mamadeu(Uu-uu! :) )s sunt.

Bine ai venit! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif=))<" title="arms" />

Asteptam sa-mi lansezi invitatie speciala...dar vazand ca nu mai apare...am luat ultimul tren si am venit %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif=))<" title="arms" />