Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bine v-am regasit!

Featured Replies

Bine v-am gasit in casa noua!

Poate nu postez eu cine stie ce dar im place sa va citesc zi de zi, asa ca nu puteam sa nu va urmez aici :scratch:

Bine v-am gasit, viata lunga noului club, retete multe si veselie :scratch:

Anat, ce mult ma bucur sa te vad %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

Bine v-am regasit,felicitari pentru noul forum. :P

Salut! hai, dam o cafea? :P ;)

Bine v-am regasit,felicitari pentru noul forum. :P

Salut! hai, dam o cafea? :P :P

salutare %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:P<" title="arms" /> ,dau eu o cafea :P

bine v-am regasit si eu :lol:

norocc cu blogul Mayei ca altfel nu va gaseam

sper sa am timp sa fiu mai activa aici,pt ca dincolo nu postam dar va citeam in fiecare zi :lol:

bine v-am regasit si eu :lol:

norocc cu blogul Mayei ca altfel nu va gaseam

sper sa am timp sa fiu mai activa aici,pt ca dincolo nu postam dar va citeam in fiecare zi :lol:

Bine-ai venit! Asteptam sa-ti vedem creatiile! :lol:

Ziua buna, sanatate si noroc la toate lumili! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Nu-s asa periculoasa dupa cit ma laud in nick dar cind l-am creat aveam o claie rebela si electrizata de semanam cu cea care m-a inspirat, adica tant' Gorgona, acu' am mai cosmetizat-o, recte scurtat-o, la hair stilista, ptiu, uitasem ca e mea e mai modesta si tot coafeza se denumeste! :lol:

Sa urez forum de piatra? :love7:

Neeee, am gasit, forum de diamant! :love7: ;) ;)

Buna seara lume draga , eu am primit invitatia aseara si nu stiam daca am voie sa vin sau nu ...Si am intrebat daca e vre-o problema in cazul in care as dori sa ma inregistrez.Frumusica in cauza a zis ca nu , ca e loc pentru toata lumea cu suflet curat si o vorba buna .

Deci bine v-am regasit si sper sa facem un forum de toata mandria. :occasion14: :love3:

Buna seara lume draga , eu am primit invitatia aseara si nu stiam daca am voie sa vin sau nu ...Si am intrebat daca e vre-o problema in cazul in care as dori sa ma inregistrez.Frumusica in cauza a zis ca nu , ca e loc pentru toata lumea cu suflet curat si o vorba buna .

Deci bine v-am regasit si sper sa facem un forum de toata mandria. :occasion14: :love3:

Ca bine le mai zici. Bine ai venit.

ufffffffffffff,mult v-am mai cautat :roll: da' de mine nu ati scapat :twisted: nu am fost io prea vorbareata nici dincolo da" nici fara voi nu stau.acu'...ma primiti sau nu io tot am venit :occasion14:

bine v-am regasit!!!!

Din tot sufletul va urez si eu sa aveti parte doar de lucruri bune si frumoase in noua voastra casa. Pardon... noua noastra casa. Chiar daca nu am fost prea cunoscuta dincolo, sper sa fie si pentru mine un inceput si sa devin mai activa. :occasion14:
boticello (nu bonicello, muica da' chiar e greu!!) da' noi nu stem rai si agresivi!! "ailaltz" sunt aia rai ... nush care-s "ailaltz", da' intelegi tu ... "aia", care nu-s aici

Vaxile,TU ma asiguri ca nu esteti rai aici? TU, drac impielitat? :cheers:

Ah, stati linistite, v-am "invadat" doar pentru ca m-a invitat Alex iar el, impreuna cu Adriana si Maya sunt cam singurii mei prieteni aici. Uitasem de "amabilitatea" forumistica romaneasca.

Alex, Maya si Adriana, bafta cu noul forum, ma bucur ca faceti ceva pe cont propriu.

Scuza-ma, eu sunt de vina, dar am crezut ca face cineva misto de mine. Adica, daca observi avem nume asemanatoare, foarte asemanatoare. :laughing7: :laughing7:

Bine-ai venit, :blob8: . Ma scuzi? :cheers: Zi, ma scuzi? Ai, te rog. :D

Iti dau bomboana cu martipan facuta de mine, vrei? :D :laughing7:

Una, ca la chiori ? :D Aolica ce zgarcennnnieeee :roll:

Referitor la nume, ce sa zic...great minds think alike :D

Din tot sufletul va urez si eu sa aveti parte doar de lucruri bune si frumoase in noua voastra casa. Pardon... noua noastra casa. Chiar daca nu am fost prea cunoscuta dincolo, sper sa fie si pentru mine un inceput si sa devin mai activa. :cheers:

Bun venit,Coco :blob8:

Activitatea,face bine :D

Din tot sufletul va urez si eu sa aveti parte doar de lucruri bune si frumoase in noua voastra casa. Pardon... noua noastra casa. Chiar daca nu am fost prea cunoscuta dincolo, sper sa fie si pentru mine un inceput si sa devin mai activa. :cheers:

Bun venit,Coco :blob8:

Activitatea,face bine :D

Multumesc. Nici nu stii cat adevar ai grait. Ai aruncat drept la tinta. Greu este pana te urnesti. Dupa aceea devii dependent. Cel putin pentru mine...

Bine v-am gasit ,adica regasit si eu ca nu stiam pe unde umblati

Va doresc sa aveti parte numai de lucruri minunate aici! :lol:

Felicitari pt. site! Astept cu nerabdare sa va admir creatiile si sa ma inspir.

:pupic:

Bine v-am regasit ,

ma bucur enorm , sper sa avem parte de lucruri cat mai frumoase impreuna . E si pt mine un inceput , sper sa fie cat mai productiv aici .

Felicitari pt site , felicitari pt initiativa , la mai mare !

Bine v-am gasit in casa noua , cum se spune . :floare: multe pentru voi toate . Ma temeam ca va mutati undeva si n-o sa va mai gasesc , dar multumita unei fete cu suflet , si cu maini de aur , iata-ma si pe mine aici . Nu-s eu foarte activa , dar citesc tot-tot . Va multumesc ca existati , am invatat multe de la voi . :love7: