November 30, 200916 yr comment_2991 nu am scris mai deloc pe celalalt forum (cu toate ca va citeam de multi ani si aproape zilnic) dar dupa o zi mizerabila la serviciu, mi-ati facut o bucurie gasindu-va; sper sa fie la fel de bun acest forum ca celalalat in timpurile lui bune Report
November 30, 200916 yr comment_3044 Bun gasit !Nici eu nu prea scriam pe dincolo, dar am fost o urmaritoare pasionata a multora dintre voi. Ii urez viata lunga, frumoasa si gustoasa forumului ! Report
November 30, 200916 yr comment_3047 Bun gasit !Nici eu nu prea scriam pe dincolo, dar am fost o urmaritoare pasionata a multora dintre voi. Ii urez viata lunga, frumoasa si gustoasa forumului !Multumim,si bun venit Carmella Report
November 30, 200916 yr comment_3145 Buna seara!Bine v-am (re)gasit .Ma bucur sa va 'vad' si sa va'aud'pe un nou forum.La cati mai multi utilizatori,si la cate mai multe bunatati Report
November 30, 200916 yr comment_3146 Buna seara!Bine v-am (re)gasit .Ma bucur sa va 'vad' si sa va'aud'pe un nou forum.La cati mai multi utilizatori,si la cate mai multe bunatati Bun sosit si speram sa ne incanti cu retete fel si chip! :laughing7: Report
December 1, 200916 yr comment_3377 Bun gasit !Nici eu nu prea scriam pe dincolo, dar am fost o urmaritoare pasionata a multora dintre voi. Ii urez viata lunga, frumoasa si gustoasa forumului !Carmella? Cea datorita careia eu am mincat rosioare bune toata vara trecuta? Bine ai venit! Mentiune speciala pentru Cornelia, membrul nr. 250 :shock: Mon cher, ai inceput sa pupi pe cine se inscrie?Vezi ca devin geloasa Report
December 1, 200916 yr comment_3401 [ :shock: Mon cher, ai inceput sa pupi pe cine se inscrie?Vezi ca devin geloasa Pe mine nu m-a pupat nimeni. Report
December 1, 200916 yr comment_3402 [ :shock: Mon cher, ai inceput sa pupi pe cine se inscrie?Vezi ca devin geloasa Pe mine nu m-a pupat nimeni. Makes two of us, po' sa te pup eu? Report
December 1, 200916 yr comment_3404 [ :shock: Mon cher, ai inceput sa pupi pe cine se inscrie?Vezi ca devin geloasa Pe mine nu m-a pupat nimeni. Makes two of us, po' sa te pup eu? Daaaaaaaaaa :( Report
December 1, 200916 yr comment_3417 Carmella? Cea datorita careia eu am mincat rosioare bune toata vara trecuta? Bine ai venit! Daaa, eu ! Multumesc pentru primirea calduroasa Report
December 1, 200916 yr comment_3454 [ :shock: Mon cher, ai inceput sa pupi pe cine se inscrie?Vezi ca devin geloasa Pe mine nu m-a pupat nimeni. Vaaaai, Bonicut, se poate? Nu te pupaiesc io mereu? Ia d-aici! :hello: Las' ca stii tu ca meriti! Report
December 1, 200916 yr comment_3535 :shock: Mon cher, ai inceput sa pupi pe cine se inscrie?Vezi ca devin geloasa Mie-mi conviiiinnneee! Hai, mai Adriana, lasa baiatul sa pupe! Ia si tu! Report
December 1, 200916 yr comment_3539 Mentiune speciala pentru Cornelia, membrul nr. 250 Shefoo? Cand se ajunge la 1000 is pe faza , ca ma mai inscriu o data S-atunci iau premiu , cu coronitza , nu mentziune............ Report
December 1, 200916 yr comment_3551 Mentiune speciala pentru Cornelia, membrul nr. 250 Shefoo? Cand se ajunge la 1000 is pe faza , ca ma mai inscriu o data S-atunci iau premiu , cu coronitza , nu mentziune............ si vei fi 92oranomis? Si, da, nu esti clona, esti...alta! Ce simpatica esti! Report
December 1, 200916 yr comment_3562 Bine v-am regasit dragii mei... sa avem o comunitate frumoasa, linistita si prietenoasa... pt admini si initiativa.. Report
December 1, 200916 yr comment_3565 Vaaaai, Bonicut, se poate? Nu te pupaiesc io mereu? Ia d-aici! =)) Las' ca stii tu ca meriti! Ba da, ma pupacesti si te pupacesc si io, Uaaaaaaaau Boni........vino-n bratzele mele sa te tzuc Uite acu' vin %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Da' Alexandru tot nu m-a pupat de bun venit. Report
December 1, 200916 yr comment_3566 Bine v-am regasit dragii mei... sa avem o comunitate frumoasa, linistita si prietenoasa... pt admini si initiativa.. Criss,bun venit! Îmi place avatarul tau! Si eu l-am avut odata dedemult,o vara intreaga Report
December 1, 200916 yr comment_3567 Vaaaai, Bonicut, se poate? Nu te pupaiesc io mereu? Ia d-aici! =)) Las' ca stii tu ca meriti! Ba da, ma pupacesti si te pupacesc si io, Uaaaaaaaau Boni........vino-n bratzele mele sa te tzuc Uite acu' vin %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Da' Alexandru tot nu m-a pupat de bun venit. Boni,bun venit! (te pup eu oleaca,pîna apare Alex,sa te pupe si el nitel ) Report