November 26, 200916 yr comment_1281 Avem voie sa punem poze cu papusi? Papusa aia e vie? Doamne cat e de frumoasa! :oops: Sa va traiasca si sa va bucure! Si tu sa ne mai bucuri cu poze cu ea! Report
November 26, 200916 yr comment_1296 Nu e nici o poveste. Poate doar faptul ca cand i-am zis "chiftea" lumea s-a amuzat. Si mai pusei niste poze cu chifteaua si pe culinar.Cui i-ai zis "chiftea"? Cine-i "chifteaua" si de ce? Da-ne si noua un link de initiere pentru unele si de refresh pentru altii! Te rooooog! Te si pup, daca vrei si daca ma lasi! :oops: Report
November 26, 200916 yr comment_1313 Nu e nici o poveste. Poate doar faptul ca cand i-am zis "chiftea" lumea s-a amuzat. Si mai pusei niste poze cu chifteaua si pe culinar.Cui i-ai zis "chiftea"? Cine-i "chifteaua" si de ce? Da-ne si noua un link de initiere pentru unele si de refresh pentru altii! Te rooooog! Te si pup, daca vrei si daca ma lasi! :oops: Vezi la pozele copiilor! Acolo apare si "chifteluta"! :laughing7: Report
November 26, 200916 yr comment_1351 Bine ca v-am regasit si eu p'aci. Va stau la dispozitie cu tot ce pot si stiu in materie de setari, securitate forum sau ce credeti voi ca ar mai fi de lucru. Dupa data de 4 decembrie cand revin in tara. Report
November 26, 200916 yr comment_1355 Bine ca v-am regasit si eu p'aci. Va stau la dispozitie cu tot ce pot si stiu in materie de setari, securitate forum sau ce credeti voi ca ar mai fi de lucru. Dupa data de 4 decembrie cand revin in tara. Merci, am luat nota, chiar sîntem interesati Bine ai venit! Report
November 26, 200916 yr comment_1356 Bine ca v-am regasit si eu p'aci. Va stau la dispozitie cu tot ce pot si stiu in materie de setari, securitate forum sau ce credeti voi ca ar mai fi de lucru. Dupa data de 4 decembrie cand revin in tara.Wow! Bine-ai venit...domnisoara(!?!) bai, si-asa-s baietei putini p-aici! Travestit nu te stiam! Bine-ai venit in casa cea noua! Report
November 26, 200916 yr comment_1370 Travestit? Chiar nu sunt, n-am fost, dar niciodata nu e prea tarziu Report
November 26, 200916 yr comment_1391 Nu am lipsit decat vreo cateva ore si deja e casa super aglomerata. Ce ma bucur Salut pe toti noii veniti. Report
November 27, 200916 yr comment_1443 Nu e nici o poveste. Poate doar faptul ca cand i-am zis "chiftea" lumea s-a amuzat. Si mai pusei niste poze cu chifteaua si pe culinar.Cui i-ai zis "chiftea"? Cine-i "chifteaua" si de ce? Da-ne si noua un link de initiere pentru unele si de refresh pentru altii! Te rooooog! Te si pup, daca vrei si daca ma lasi! :oops: Chifteaua... Report
November 27, 200916 yr comment_1446 Ce scumpa este!!! (as zice ca îti seamana,dar sper sa nu fiu înteleasa gresit :laughing7: : ) Report
November 27, 200916 yr comment_1450 Ce scumpa este!!! (as zice ca îti seamana,dar sper sa nu fiu înteleasa gresit :laughing7: : ) Seamana, seamana. Report
November 27, 200916 yr comment_1503 Tare frumusica mai e , si ce privire profunda si frumoasa are. Report
November 27, 200916 yr comment_1507 Buna ziua, Eu m-am prins mai greu cu noul forum, dar si cand m-am prins, nu m-am lasat pana nu v-am gasit..Dincolo am fost doar spectatoare, aici as vrea sa incep si eu sa activez, daca ma primiti. Report
November 27, 200916 yr comment_1508 Buna ziua, Eu m-am prins mai greu cu noul forum, dar si cand m-am prins, nu m-am lasat pana nu v-am gasit..Dincolo am fost doar spectatoare, aici as vrea sa incep si eu sa activez, daca ma primiti. Bine ai venit, Delioara! Report
November 27, 200916 yr comment_1509 Bine v-am gasit! Mersi Laponico de mesaj, iata-ma-s la datorie . Report
November 27, 200916 yr comment_1511 Multumesc!Ma bucur din suflet ca v-am regasit, si sa fie intr-un ceas bun. Report
November 27, 200916 yr comment_1514 Bine v-am regasit in casa noua, greut dar pana la urma v-am dibuit Report
November 27, 200916 yr comment_1522 Chifteaua... Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeu ... asa copii frumosi faci ????????E un inger, o frumusete!!!!! Report