December 11, 201015 yr comment_66941 [font=Comic Sans MS]O parte din ele vor devenii cadouri cat de curand, cand ajung in Ro .[/font] Report
December 12, 201015 yr comment_67155 Salmy, nu-s o bautoare inraita de ceai(prefer vin ) dar vazandu-ti colectia, ma duc sa-mi fac unul.Si daca as fi sa aleg de la tine as alege Long Life-ul ala! Report
December 12, 201015 yr comment_67233 [font=Comic Sans MS]Ai ales bine, Eataly ... e un amestec de ierburi gen "ayurveda". Cred ca merge cu masajul lor. Desi dupa un astfel de masaj noua ne-a servit un ceai facut din ghimbir proaspat. Merita incercat si acasa. Long life are un gust special, greu de descris, dar calmant. Eu beau ceai, in special din cel verde si mai ales la serviciu ... Suedezii beau prea multa cafea (parerea mea). Nu degeaba sunt pe locul 2 in lume dupa finlandezi la consumul de cafea pe cap de locuitor. Si cum nu pot sa nu socializez la job cand toata lumea bea cafea la "fika", prefer un ceai. Acum la noi acasa are succes cel cu Christmas spices de la Harrods. Te astept la un ceai ... pe alese. [/font] Report
January 18, 201115 yr comment_72810 Cunoaste cineva smintina asta, e buna, nu e buna, va place? Report
January 18, 201115 yr comment_72811 Nu stiu cum e smantana, dar eu am luat saptamana trecuta telemea "La Dorna" si mi-a placut. Report
March 14, 201115 yr comment_81660 pentru fetele din bucuresti (si din alte cateva tari)http://www.mercatidellaterra.it/ Report
March 15, 201115 yr comment_81760 Cel mai aproape de mine e la Alba nu-i aproape, dar din fericire sunt alternative mai aproape o zi buna sa aveti Report
March 23, 201115 yr comment_83124 Cunoaste cineva smintina asta, e buna, nu e buna, va place? e una dintre marcile cele mai consumate in Ro, mie-mi place. Asta-i fermentata, dar din cea dulce de 30%grasime iese o frisca f buna, verificat! Report
March 23, 201115 yr comment_83145 Mersi moatzo, problema pentru mine e ca e prea mare cutia pentru consumul pe care il avem noi, iar alea mici pe care le gasesc nu's asa de bune ca asta.Any, pe a ta n-am vazut-o pina acu. Report
March 23, 201115 yr comment_83150 Mersi moatzo, problema pentru mine e ca e prea mare cutia pentru consumul pe care il avem noi, iar alea mici pe care le gasesc nu's asa de bune ca asta.Any, pe a ta n-am vazut-o pina acu. Acum a aparut si aici la mine, e excelenta, 400 gr 2,50 euro, 20% grasime. Report
August 18, 201115 yr comment_100457 Am luat niste creveti congelati de la Carfourr.Ca lui Manu ii era pofta.Mari si grasi.Nu s-au transformat in cauciuc. Am pozat punga poate va intereseaza. Report
September 7, 201115 yr comment_102237 Ieri am fost la Sibiu, sa ma intalnesc cu furnizorul Callebaut pentru Romania. A fost o zi minunata, am fost servita cu sortimente de praline belgiene si m-am intors acasa cu 5 kg pudra de migdale, 7 kg sirop de glucoza, 1 kg cacao si cate 2,5 kg ciocolata neagra, cu lapte si alba https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif. Acum am tot ce-mi trebuie ca sa ma pun pe treaba pentru fotografiile de prezentare ce vor urma in curandhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif. Report
September 8, 201115 yr comment_102332 Abia astept sa apari cu deserturi si poze noi.Mult succes Andrada! Report
September 8, 201115 yr comment_102344 Adriana m-am uitat si am vazut ca la un moment dat ai adus eclere din Franta cu 1.80 euro bucata.La noi sint aproape 6$ pe bucata si nimeni nu stie sa faca glazura de deasupra. Nu am vazut in absolut nici un magazin o glazura corect executata. Singurul oras unde poti gasi rafinamente in materie de praji la noi este Las Vegas. Acolo la renumitele bufete dela Bellagio sau de la Wynn - (asta din urma e aproape 100$ de persoana) poti gasi prajituri europene bune si corect facute. Report
September 8, 201115 yr comment_102348 Nu mai tin minte daca costa 1.80 bucata sau amindoua, pentru ca sunt la cutii de cite 2, as inclina sa cred ca ala e pretul total. Dar sunt bune, cred ca o singura data le-am gasit gretoase adica cu crema de unt inauntru si vreo glazura naspa, in rest toate cele pe care le-am luat din Franta in supermarket sunt foarte bune, exact asa cum mi le amintesc eu din copilarie.Povestea e ca mama, ca sa aiba grija de mine pina la un moment dat, a cerut sa lucreze 4 ore in loc de 8 si au trimis-o la microcantina, si de acolo imi aducea desertul ei adica eclerele Report
October 13, 201114 yr comment_106681 Buna seara!Stie cineva ceva despre pateul "Ardealul"? L-ati incercat, cum e? Are prostii prin el?Am vazut la alimentara si m-ar tenta sa-l incerc. Mai era si "Mandy".Multumesc. Report
October 13, 201114 yr comment_106684 Buna seara!Stie cineva ceva despre pateul "Ardealul"? L-ati incercat, cum e? Are prostii prin el?Am vazut la alimentara si m-ar tenta sa-l incerc. Mai era si "Mandy".Multumesc. Any.Pateul Ardealul e grozav de bun,eu nu am mai cumparat acum cand am fost acasa ,dar sper sa fi ramas la fel .Obisnuiam sa iau cate o cutie in fiecare zi acu drept ca mi-ai facut o pofta... Report
October 13, 201114 yr comment_106685 Buna seara!Stie cineva ceva despre pateul "Ardealul"? L-ati incercat, cum e? Are prostii prin el?Am vazut la alimentara si m-ar tenta sa-l incerc. Mai era si "Mandy".Multumesc. Any.Pateul Ardealul e grozav de bun,eu nu am mai cumparat acum cand am fost acasa ,dar sper sa fi ramas la fel .Obisnuiam sa iau cate o cutie in fiecare zi acu drept ca mi-ai facut o pofta... Eu n-am mai mancat pateu de la magazin de ani de zile, recunosc ca nici acasa nu fac pt ca mananc numai eu.Asa ca o cutiuta parc-as lua ca sa-l incerc.Am observat ca inainte aduceau alte marci de pateu (unul de sibiu parca), acum le-am remarcat pe astea doua.O sa iau sa-l gust. Merci Nico! Report
October 13, 201114 yr comment_106688 Any, la gust e bun, dar ce-are in el nu vrei sa stii. Ficat cred ca are max 20%, restul e sorici, grasime si-o lunga lista de Euri. Dar de-o pofta nu moare nimeni. Citeste cutia inainte! Report
October 13, 201114 yr comment_106715 Any, la gust e bun, dar ce-are in el nu vrei sa stii. Ficat cred ca are max 20%, restul e sorici, grasime si-o lunga lista de Euri. Dar de-o pofta nu moare nimeni. Citeste cutia inainte! Pai de-o pofta vroiam, ca mi-era dor de pateul ala de pe vremuri, nu mai stiu cum se numea.Merci fetele! Report
October 13, 201114 yr comment_106720 Any, la gust e bun, dar ce-are in el nu vrei sa stii. Ficat cred ca are max 20%, restul e sorici, grasime si-o lunga lista de Euri. Dar de-o pofta nu moare nimeni. Citeste cutia inainte! Pai de-o pofta vroiam, ca mi-era dor de pateul ala de pe vremuri, nu mai stiu cum se numea.Merci fetele!Noi luam (cand e musai nevoie) pateu Bucegi, de porcule. Ala de piu-piu nu ne place, are un gust mai fad, parca. Incerc sa fac eu pateu proaspat, din ficat, dar nu am chiar intotdeauna in casa, asa ca, la o urgenta, cumparam. Report
October 14, 201114 yr comment_106791 Am luat unu' Ardealul si unu' Bucegi, intr-adevar doar 20% ficat de porc in amandoua.Am dat pe net de o lista cu ingredientele din "Bucegi" unde sunt explicate fiecare in parte cu lux de amanunte. Nu stiu daca o sa am curaj sa-l deschid! Report