September 22, 201015 yr Author comment_57390 Supa crema cu orz, limanda gratinata si salata verde cu rosii.Fructe: piersiciGustare: paine cu ricotta si zahar. Report
September 22, 201015 yr comment_57393 dimineata: paine cu branza si ceai cu lamaiepranz: supa cu galuste, mazare cu carne de vita, fursecurigustare: cozonac si iaurt Report
September 22, 201015 yr comment_57426 si eu m.am uitat mai in vara de gradinite cu meniu cat mai natural. Ma tem ca nu e usor sa gasesc ceva fara dulciuri cumparate in Buc.Dar mai vedem pana peste 3 ani ce-o mai fi.O sa scriem si noi cand ne apucam de diversificare, daca ne primiti Report
September 22, 201015 yr comment_57432 Azi: - pizza- legume crude- iaurt cu fructeSi ca gustare mar. Am scris din cartulia care o am de la scoala ca sincer a fost o nebunie azi si nu am aprofundat subiectul pe ziua de azi cu ea. Report
September 23, 201015 yr comment_57434 O sa scriem si noi cand ne apucam de diversificare, daca ne primiti Aici e vorba despre ce maninca copiii la cresa, gradinita, scoala Report
September 23, 201015 yr comment_57439 Aici e vorba despre ce maninca copiii la cresa, gradinita, scoala stai ca-ncepe si-a' meu facultatea si mananca la cantina, atunci ma bag si io! am voie? Report
September 23, 201015 yr comment_57440 stai ca-ncepe si-a' meu facultatea si mananca la cantina, atunci ma bag si io! am voie? Pai tu da ca tot scoala se cheama ca e Report
September 23, 201015 yr comment_57441 md: cacao cu lapte, paine cu unt si gemfruct: bananapranz: ciorba de fasole, papricas de pui cu salata de varza, rulada cu gemgustare: macaroane cu branza Report
September 23, 201015 yr Author comment_57452 Da , cantina sa fie, Moazta!Se pune. Ce le dam la aia mici, trebuie topic separat.La cantina mananca ce le dau ei, diversificare e ce le facem noi acasa.Nu se pune. Noi azi: Orez simplu, sunca si mazare, pepene galben. Gustare: focaccia. Report
September 23, 201015 yr comment_57494 stai ca-ncepe si-a' meu facultatea si mananca la cantina, atunci ma bag si io! am voie? Pai tu da ca tot scoala se cheama ca e ai dreptate Adriana! si tu Eataly! Iau batul singurica si imi aplic corectia ca m-am zapacit aseara: m-am uitat iar la titlu si nu am citit ce era scris mic. Mea culpa! Report
September 24, 201015 yr comment_57541 md: paine cu unt, sunca si rosii, ceai cu lamaiefruct: piersicapranz: supa cu taitei, musaca de cartofi, compot de meregustare: placinta cu branza Report
September 24, 201015 yr comment_57572 stai ca-ncepe si-a' meu facultatea si mananca la cantina, atunci ma bag si io! am voie? Pai tu da ca tot scoala se cheama ca e ai dreptate Adriana! si tu Eataly! Iau batul singurica si imi aplic corectia ca m-am zapacit aseara: m-am uitat iar la titlu si nu am citit ce era scris mic. Mea culpa! Lasa , Daniella , ca peste cateva luni facem noi topic cu paparele pt BBi si nu le primim si pe ele c-o sa fie prea batrane pt noi Report
September 24, 201015 yr Author comment_57600 Boni, imi place meniul de la voi.Mai ales cel de dimineata. Noi:paste cu rosii proaspete si busuioc, ton cu morcovi si dovlecei.Banana.Gustare: iaurt de fructe. Daniella, Simo, o sa venim si noi pe la voi, ca noi am trecut prin asta, poate va putem ajuta, sfatui. Report
September 24, 201015 yr comment_57604 Lasa , Daniella , ca peste cateva luni facem noi topic cu paparele pt BBi si nu le primim si pe ele c-o sa fie prea batrane pt noi sa vezi cand om cauta si noi gradi cu mancare mai naturala ... ce penurie pe la mine ... cand incepem domne sa le dam si noi mancare, cand incep sa rada, sa vada bine si sa ne jucam cu bebeii nostri? dupa topicul asta am visat ca ii dadeam sandwichuri si pe urma o certam pe mama ca nu are voie hrana solida Report
September 24, 201015 yr comment_57605 Daniella, Simo, o sa venim si noi pe la voi, ca noi am trecut prin asta, poate va putem ajuta, sfatui. abia va asteptam cu sfaturi Report
September 24, 201015 yr comment_57607 Aici e vorba despre ce maninca copiii la cresa, gradinita, scoala stai ca-ncepe si-a' meu facultatea si mananca la cantina, atunci ma bag si io! am voie? dar ce flacaul de facultate iti mai marturiseste meniul zilnic? ... cred ca mananca pe la fete ... Report
September 27, 201015 yr Author comment_57950 Noi azi: paste cu ton.Nu prea ma incanta pe mine pasta asta cu ton(conserva), dar o data pe luna merge, si daca la copii place...Omleta la cuptor cu dovlecei.Salata mixta si fructe.Gustare: paine cu ulei de masline si oregan. Report
September 27, 201015 yr comment_57976 Azi: paste cu sos de rosii, ton, morcov, salata, ca fruct mar (vad ca altceva nu vrea sa aleaga).A fost si ziua unui coleg asa ca au rontait si ceva prostioare si au baut suc. Report
September 29, 201015 yr comment_58240 ieri nu am apucat sa scriu si azi nu am apucat sa ma uit la meniu deci cel de ieri:md: paine cu unt si salam si ceai cu lamaiefruct: marpranz: supa cu zdrente (sunt turnateii lui nico), peste pane cu cartofi natur, fursecurigustare: mamaliga cu branza si smantana Report
October 1, 201015 yr comment_58356 ieri: md: cacao cu lapte si paine cu gempranz: supa cu galuste, varza scazuta cu carne de vita, compotgustare: mamaliga cu branza si smantana azi:md: ceai cu lamaie si paine cu unt si salamfruct: marpranz: ciorba de fasole verde, tocanita de pui cu macaroane, ruladagustare: fursecuri si iaurt Report
October 1, 201015 yr Author comment_58357 Ieri:pasta simpla ulei si parmigiano, chiftelute carne porc alla pizzaiola, fasole verde.pepene galben. Azi:orez cu ragu vegetal, o branza moale si cremoasa si spanac cu ulei si lamaie.Gustare: focaccia. Report
October 4, 201015 yr Author comment_58555 De multe ori meniul lor de la grdi m-a inspirat si am pregatit si eu acasa.Cum a fost cazul chiftelutelor de urda in sos de rosii.Nu stiam reteta, am aflat-o de la o mama din parc.Acum as vrea si eu chiftelute "alla pizzaiola" sau orezul cu ragù vegetal. Azi iar nu-mi convine, au ton. Supa crema de spanac cu orez, ton si salata de rosii, fructe. E clar, azi o astept cu un sandwich, n-o sa se sature. Report
October 4, 201015 yr comment_58584 La scoala publica locala, meniul zilei, la alegere: Beef Hot Dog & Wheat Roll OR Soft Beef Tacos OR Hamburger/Cheeseburger Eu ii pun pachet de acasa zilnic Report
October 5, 201015 yr comment_58627 si e ii pun pachet zilnic dar ea ar vrea sa manance la cantina mereu imi zice. lor le livreaza la clase cand au morning tea(la 10, fruct si iaurt) si la 13 la fel, le duce la clasa pachetul cu ce ai comandat, mancare sanatoasa nici un fel de junk sau dulciuri9nu ai voie sa le dai nici de acasa fast food sau alune sau dulciuri) de ce nu iti place tonul eataly? ale mele nu mananca nici una ton in paste dar mananca daca le fac la cuptor sau fish fingers Report
October 5, 201015 yr Author comment_58651 Daca vorbim de ton proaspat, da.Dar lor le da ton din conserva(pe care eu il ador), nu sunt de acord sa le dea lor, la scoala.As prefera sa nu le dea conserve.Mai bine le dadea o mozzarella, o felie de sunca, orice. Asta vroiam sa subliniez: cum se schimba meniul de la tara la tara, continent la continent.La Chef, inteleg de ce le faci pachet. Noi azi:pasta cu rosii si ricottasunca(prosciutto cotto)Salata mixtafruct Gustare: paine cu ulei de masline si oregan. Report