Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intrebare intrebatoare

Featured Replies

• Author

Multumesc frumos,Moato asa o sa fac,si eu m-am facut comoda ca in fiecare an intindeam eu aluat si foile,

ei, eu drept sa-ti spun, nici macar nu mi-am permis sa gandesc o asa de mare aroganta. :scratch:

No' moato eu ma gandeam ce ar spune bunica-mea sa auda ca vreau sa fac turte cu foi cumparate,vaii ce ar mai rade,dar eu incerc zau asa sa vad ce-o iesi...

No' moato eu ma gandeam ce ar spune bunica-mea sa auda ca vreau sa fac turte cu foi cumparate,vaii ce ar mai rade,dar eu incerc zau asa sa vad ce-o iesi...

ooo, bunica-mea, saraca, dupa ce ani intregi intinsese foile pe perna, in ultimii ani se daduse dupa mine.

• Author

Moato sarumana' am respectat cu sfintenie tot ce mi-ai spus iaca asa:

Cumparat foi bella...

post-405-12930298313322_thumb.jpg

Copt pe plita...

post-405-12930298376083_thumb.jpg

Pensulat cu sirop de zahar ars stins cu apa zeama si coaja de lamaie si portocala...

post-405-12930298442068_thumb.jpg

Presarat cu nuca macinata in amestec cu zahar si zahar vanilat...

post-405-12930298511805_thumb.jpg

Acu' trag folie peste si dau pe balcon la rece,pana-n ajun...

post-405-12930298575467_thumb.jpg

Multumesc frumos,sexiune atunci si sa vad cum o iesit,dar eu cred ca bine...Multumesc... :pupic: :floare:

Edit ca am scris o aiureala ....vazusem topicul si am intrat pe prima pagina si am raspuns la o intrebare legata de frisca :floare:

Dar daca tot am intrat sa-mi spun si eu parerea despre foile Bella.Am folosit si-mi plac , parca nu-s asa de greu de "dezlipit" ca altele.

• Author

Edit ca am scris o aiureala ....vazusem topicul si am intrat pe prima pagina si am raspuns la o intrebare legata de frisca :floare:

Da nu conteaza poti sa spui ca pe mine ma intereseaza orice este legat si de frisca...

Spuneam ca am folosit Meggle , cea despre care era intrebarea si mi s-a parut destul de buna.Pare mai "adevarata" decat Hulala. In schimb , niciodata sa nu luati Alpa , produsul de la Plus , ca e jalnica , nici nu se bate bine , nici dulce nu e.Eu veci pururea nu voi mai lua.
  • Author

Spuneam ca am folosit Meggle , cea despre care era intrebarea si mi s-a parut destul de buna.Pare mai "adevarata" decat Hulala. In schimb , niciodata sa nu luati Alpa , produsul de la Plus , ca e jalnica , nici nu se bate bine , nici dulce nu e.Eu veci pururea nu voi mai lua.

Ahaa!!!Doar ca Meggle e vegetala...nu ca ar avea nimik rau ca-i vegetala,doar ca eu nu stiusem,si mi-au spus si mie fetele(si baietii,multumesc Alexandru),dupaia... :floare:

Moato sarumana' am respectat cu sfintenie tot ce mi-ai spus

Geany, bravos!

Da' nu te-nvat eu pe tine ca stii de-o suta de ori mai multe!

• Author

Eii na'!! io's ca un burete absorb tot,tot.... :)

Imi place sa invat lucruri noi,sa fiu corectata,sa invat tipsuri,ca deaia suntem aici...Bine da' si un pic de distractie,nu strica... :)

Te pupez Moato si sa mai intervii oridecateori''mai poti , :)

• 1 year later...

Ajutati-ma si pe mine!! :tongue3: Mi s-o ars rezistenta de la grill. Era unul obisnuit, din acelea ieftine care m-a servit eroic timp de 7 ani la copt ardei si vinete.

A venit momentul sa ma orientez spre unul nou, as vrea sa cumpar unul teflonat cu 2 fetze care se deschide si poti folosi ambele parti iar cand ai putin de grillat il folosesti inchis.

O imagine furata de pe net:

post-97-13331080230508_thumb.jpg

Nu retin exact insa parca am vazut pe cutie ca are 1300 ori 1600 watt :floare:

Intrebarea intrebatoare e daca voi putea coace pe el (deschis) vinetele. Voi ce experienta/e aveti?

Mersi anticipat! :floare:

Ajutati-ma si pe mine!! :notworthy: Mi s-o ars rezistenta de la grill. Era unul obisnuit, din acelea ieftine care m-a servit eroic timp de 7 ani la copt ardei si vinete.

A venit momentul sa ma orientez spre unul nou, as vrea sa cumpar unul teflonat cu 2 fetze care se deschide si poti folosi ambele parti iar cand ai putin de grillat il folosesti inchis.

O imagine furata de pe net:

post-97-13331080230508_thumb.jpg

Nu retin exact insa parca am vazut pe cutie ca are 1300 ori 1600 watt :floare:

Intrebarea intrebatoare e daca voi putea coace pe el (deschis) vinetele. Voi ce experienta/e aveti?

Mersi anticipat! =))

mie mi se pare ca se incing cam greu(parerea mea) si ar dura prea mult sa faci vinete.Dar de ce nu le faci pe aragaz?

Eu l-am avut pe Foreman, dar s-a dus pe pluta (nu a fost vina grilului)... apoi am luat un no name/Silver Crest, ieftin. Parca e marca care vine mereu la Lidl. Habar n-am, cert este ca e super! Dar cred ca are la vreo 2200 Watt (la fel ca Foreman).

Se încinge bine de tot, si se poate grila deschis, închis. Eu acolo prajesc si pîinea de zi cu zi. Intra 6 felii deodata. Sau se pot face 6 sandwiciuri calde deodata, grilez vinete, zucchini... etc. Aaa, si carne!

Eu l-am avut pe Foreman, dar s-a dus pe pluta (nu a fost vina grilului)... apoi am luat un no name/Silver Crest, ieftin. Parca e marca care vine mereu la Lidl. Habar n-am, cert este ca e super! Dar cred ca are la vreo 2200 Watt (la fel ca Foreman).

Se încinge bine de tot, si se poate grila deschis, închis. Eu acolo prajesc si pîinea de zi cu zi. Intra 6 felii deodata. Sau se pot face 6 sandwiciuri calde deodata, grilez vinete, zucchini... etc. Aaa, si carne!

Si eu am un Foreman mic si e ok. Acum am vazut ca are unul la care ii schimba gratarele..pe ala l-as vrea :)360 Grill - George Foreman Removable Plate Grill

hopaaa, condimentarea ;)

nu se zice că secondezi atunci cînd esti de acord cu părerea cuiva? puteam să jur cu mîna pe dex http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Smileys/blushing-1.gif

atunci achiesez că foreman e un grill bun :)

mă uitai pe gugăl.ro şi văd că lumea foloseşte expresia "secondez propunerea ..." acu' nu ştiu dacă persoanele, n-or fi tot din ăştia strămutaţi :)

intrebare intrebatoare de la mine.Prin magazine am vazut oua deja colorate, nu, nu vreau sa le cumpar ci doar vreau sa stiu daca as vopsii de joia viitoare ouale pentru pasti,adica sa le tin in frigider o saptamana ar avea ceva?Am sa fiu plecata si nu am cand sa le fac si parca n-as vrea cand ma intorc sa nu am oua de pasti.

Cozonacul deja stiu, am sa-l congelez ca stiu ca merge, da am o dilema cu ouale. :)