Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs: O reteta pentru o carte de retete

Featured Replies

Felicitari Petu si felicitari Koral!

Dar si celorlalte fete care au partecipat si au venit cu retete numai una si una!

Intr-o luna de concurs s-au adunat 8 aperitive, 11 retete interesante de servit calde sau reci si 19 deserturi.Deci...fetelor :hungry: la fiecare!

• 3 weeks later...

Tanananana,am primit premiul :appl:

post-59-12920730171015_thumb.jpg

Ieri am ridicat coletul de la posta.A ajuns in data de 7 decembrie,dar socrul mi-a scos biletul din posta impreuna cu ziarul si a uitat sa-mi zica.Ieri cand am vrut sa arunc reclamele vechi,am dat peste biletul de la postas :P .Ce ma bucur :P :lol:

Multumesc mult de tot Adriana!!!Acum nu-mi ramane decat sa caut sa execut cat mai multe retete din carte.

Aoleu, era cit pe ce sa ramii fara premiu. L-am trimis mai tirziu pentru ca vroiam din rasputeri sa-ti trimit penseta si a durat pina cind am gasit-o :)

Bine ca a ajuns cu bine!

Norocul meu ca verific tot timpul ziarele/reclamele inainte sa le arunc.In mod normal le rasfoiesc tot timpul cand le primesc,dar de data asta nici nu m-am uitat printre ele :icon_fessee:

Ma bucur tare mult pentru premiu si pentru penseta.Nu trebuia sa iti mai faci deranj :) :tongue3:

Iată-mă şi pe mine, mândră şi fericită de premiul obţinut, dar mai ales de dedicaţia şi autograful Adrianei. Mulţumesc, Adriana! De-acum am ceva teme de casă :)

post-508-12926072156442_thumb.jpg

• Author

Iată-mă şi pe mine, mândră şi fericită de premiul obţinut, dar mai ales de dedicaţia şi autograful Adrianei. Mulţumesc, Adriana! De-acum am ceva teme de casă :P

:wasted:

cit esti de frumoasa! :notworthy:

Who, me? :D Mulţumesc! :D (da' să vezi ce deşteaptă sunt! :floare: Despre modestie nu mai zic, că a mea e proverbială şi se remarcă şi cu ochiul liber... :D :D :D )

De-acum mă pun pe treabă, că se apropie sărbătorile.