Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Concurs: O reteta pentru o carte de retete

Featured Replies

Ioiiii nu-mi vine sa cred!!!

Stiam ca ieri s-au terminat concursurile si am zis sa intru si eu sa vad cine a castigat si sa impart felicitarile de rigoare.Cand colo ma asteapta aici o mare-mare-mare surpriza :)

Adriana ma bucur tare mult atat pentru locul ocupat,dar cel mai mult pentru faptul ca reteta postata de mine ti-a placut atat de mult.Asta e cel mai mare premiu si cea mai mare bucurie.

Multumesc mult de tot :P mi-a sarit si somn si tot acu' ;)

Felicitari Koral :floare:

Petunela si koral,felicitari maxime! :P :)

Petunie si Koral :floare: :D Felicitari !!!!!

Felicitari castigatoarelor ;) si tuturor participantilor :D

Va multumesc tuturor :P

Inca nu mi-am revenit,vai ce bucuroasa :P

• Author

Adriana ma bucur tare mult atat pentru locul ocupat,dar cel mai mult pentru faptul ca reteta postata de mine ti-a placut atat de mult.Asta e cel mai mare premiu si cea mai mare bucurie.

Mi-a placut de la inceput, si mai apoi nici una dintre cele care au venit dupa n-a egalat-o, in opinia mea. :lol:

Cu asta nu vreau sa zic ca restul nu sunt bune si sper ca nici una dintre celelalte fete sa se simta nedreptatite, doar ca asta am simtit, cum gusturile nu se discuta sper sa nu va suparati pe mine :)

Petunela, Koral, felicitari.Asteptam cat mai multe retete prestate din premiile primite. :lol:

Ioana, ciupercile tale se pot servi si reci sau caldute?

Adriana, merg si si, nefiind prajite in ulei nu-s gretoase.

Inca odata felicitari castigatoarelor si tie Adriana pt concursul adus .

Petunela,

Felicitari pentru o reteta inedita ,pe care vorba Adrianei,dupa ce o vezi,simti nevoia sa te duci iute sa o incerci.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Koral,

Felicitari pentru un tort sarat,care as fi jurat ca-i dulce dupa cat de fumos e decorat.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Felicitari Petu! :)

Felicitari Koral! :P

Si mie mi-au placut toate retetele si mai ales cum au fost prezentate,eram mai fericita daca si reuseam sa gust un pic,mai ramane o alternativa,trebuie sa incerc sa le fac!

Felicitari tuturor!,pentru atatea retete pofticioase! :lol:

Adriana,felicitari ! :P

Felicitari Petu! :)

Felicitari Koral! :P

Si mie mi-au placut toate retetele si mai ales cum au fost prezentate,eram mai fericita daca si reuseam sa gust un pic,mai ramane o alternativa,trebuie sa incerc sa le fac!

Felicitari tuturor!,pentru atatea retete pofticioase! :P

Vreau sa felicit castigatoarele, Petunie si Koral ambele sunt dementiale, dar Koral trebuie sa iti spun ca la prima vedere am crezut ca ai postat un desert si nu un tort aperitiv. Imi place foarte mult e si pe lista mea.

Bravo fetelor.

si Adriana felicitari pentru ideea de concurs, imi pare rau la tine nu am mai apucat sa ma inscriu in concurs, ramene pe data aviatore:)

:lol: un buchet de flori la toate fetele si la multi ani formului !!! :P

Felicitări, Petunico! :notworthy:

După cum spuneau şi celelalte fete , chiar că, privind reţeta ta , este imposibil să nu o pui pe lista de ,, trebuie să o fac şi eu,,. Aşa că, da , am să o fac şi eu , că sunt fan peşte.-iar pastele acelea sunt cam Montignac, aşadar, nu îngraşă...

Mulţumesc , de asemenea , pentru premiu, pentru cuvintele frumoase , pentru comparaţia cu un desert( mai ales că , se ştie, sunt corigentă la deserturi :) :hug: :) , mă bucur că v-am păcălit măcar că pot face un tort... :) )

Dar adevăratele felicitări le merită, pe drept cuvânt, Adriana , ca şi Maya şi Eataly ca şi organizatori de concursuri, Alexandru, pentru contribuţia lui la acest forum , şi , de ce nu, fiecare dintre noi, pentru că fiecare învaţă ceva de la cei de aici, din tehnici şi idei prezentate, din spiritul de echipă care s-a creat aici, din prietenia, susţinerea şi visele pe care ni le împărtăşim.

Cu drag, Corina. :)

P.S: Da , am să pun reţete din carte pe forum , cartea chiar mi se potriveşte foarte bine. :)

Felicitari Petu' si Koral,scuze Adriana dar nu m-am simtit inspirata aici cu rece sau caldut mi-am tot batut eu capul,am ales pana am cules ca nu am stiut ce sa prestez,poate data viitoare,''La multi ani''!!! tuturor :notworthy: :hug:
Felicit si eu castigatoarele! Si felicit si ceilalti participanti fara de care concursul (urile) nu ar mai fi fost atat de interesant (e). Eu una stiu ca m-am distrat...si mi-a placut sa particip pentru ca am mai iesit un pic din rutina zilnica si pentru asta :notworthy: adriana, maya si foxyy

Petu si Koral felicitari si la mai mare! Asteptam retete noi din cartile alea. :)

Adriana, multumim pentru organizare. :)