October 26, 201015 yr comment_61682 Super chiftelele Petu si asa simple si cu patul de paste de legume. La ChefA , daca mai faci o inca o reteta cu creveti iti dau un premiu.Ai recordul! Report
October 26, 201015 yr Author comment_61746 I-am zis mamei sa-mi caute cartea noua dar n-a gasit-o asa ca mi-a luat tot de Colea, preparate reci. Fiindca se incadreaza perfect cu tema concursului ea va fi premiul pentru locul al II-lea. Dupa ce vine mama ii fac poza si v-o arat Report
October 26, 201015 yr comment_61754 koral, on 25 October 2010 - 08:26 PM, said: ( şi în cel al Adrianei) Vezi ca dupa declaratia asta te consider inscrisa Pfuaaaaai, nu mai poate omu' să se dea mare cu o declaraţie pe-aici, că imediat este văzut, auzit şi înscris cu arcanul... Problema este că, deocamdată , sunt complet lipsită de inspiraţie, muza-mi e în şomaj, dacă nu chiar în pensie de boală, dar adevărul este că am nevoie de un pic de tensiune, gen ultimele zile înaintea termenului, şi atunci parcă-parcă mi se mai învârt şi mie cele 2 rotiţe ruginite... Mizez şi pe faptul că autograful tău, pe cartea care a locuit în biblioteca ta - mă va motiva să depăşesc blocajul psihic care îmi influenţează creativitatea ( remarcaţi terminologia, da? ). Felicitări primelor două participante, superbe reţete. Report
October 26, 201015 yr comment_61758 La ChefA , daca mai faci o inca o reteta cu creveti iti dau un premiu.Ai recordul! Numa' ce ma gandeam si la niste creveti aperitiv. Lasa ca pe aia ii postez separat ca oricum sunt premiati Report
October 26, 201015 yr Author comment_61791 Mizez şi pe faptul că autograful tău, pe cartea care a locuit în biblioteca ta - mă va motiva să depăşesc blocajul psihic care îmi influenţează creativitatea ( remarcaţi terminologia, da? ).Stii ca la asta nu m-am gindit Mersi de idee, o s-o autografez Report
October 27, 201015 yr comment_61888 Petunelo,superbe chiftelele,si tare mult îmi place si pastele false cu sos.O sa le încerc neaparat!Daca iti plac mult chiftelele de peste iti recomand ciftelutele de calamar a lui Eataly!Si alea sint super bune! Report
October 27, 201015 yr comment_61905 Petunelo,superbe chiftelele,si tare mult îmi place si pastele false cu sos.O sa le încerc neaparat!Daca iti plac mult chiftelele de peste iti recomand ciftelutele de calamar a lui Eataly!Si alea sint super bune! Trebuie sa le incerc neaparat!Mersi Report
October 31, 201015 yr comment_62358 Andrada,felicitari!Super arata combinatia ta,iar chutney-ul are o culoare perfecta! Report
October 31, 201015 yr comment_62360 Andrada,felicitari!Super arata combinatia ta,iar chutney-ul are o culoare perfecta! Multumesc! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
November 1, 201015 yr Author comment_62560 Kiken, orezul si chutney-ul se pot servi reci iar carnea calduta asa-i? Report
November 3, 201015 yr comment_62815 Kiken, o bunaciune fara margini ce-ai facut tu acolo.Acu' vreau si eu chutney! Report
November 3, 201015 yr comment_62899 Kiken, orezul si chutney-ul se pot servi reci iar carnea calduta asa-i? Asa-i https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Kiken, o bunaciune fara margini ce-ai facut tu acolo.Acu' vreau si eu chutney! Nimic nu te opreste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
November 3, 201015 yr comment_62905 Maya, exact de asta imi era teama. Glumesc doar. Atunci multa bafta fetelor!Desi îmi place cartea,nu cred ca voi participa...nu am o perioada inspirata Bafta tie,si vezi poate te hotarasti sa prestezi si vreo dulcegarie Io ma mai gandesc, desi nu ma atrage Colea asta. Iara daca oi participa cumva, asta va fi onorific, fara a participa efectiv la concurs. Report
November 3, 201015 yr Author comment_62913 Asa-iPerfect, ai numarul 3 Io ma mai gandesc, desi nu ma atrage Colea asta. Iara daca oi participa cumva, asta va fi onorific, fara a participa efectiv la concurs.Pai daca participi cu chifteaua ii dau un premiu special ei o carte de retete pentru copii da' in italiana Da' fii cuminte si citeste bine regulamentul inainte Report
November 7, 201015 yr Author comment_63509 Am modificat primul mesaj, azi mi-a ajuns cartea de aicihttp://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=14&action=view_product&productID=0906&category=care constituie premiul al doilea. Report
November 11, 201015 yr Author comment_64007 Luminis, te-am trecut pe lista.Aura, somonul tau se poate minca rece sau caldut? Report
November 11, 201015 yr comment_64015 Aura, somonul tau se poate minca rece sau caldut?se mananca caldut sa se simta toate aromele Report
November 14, 201015 yr comment_64400 Am si eu o intrebareVineri am facut o reteta si cind a fost gata nu am mai avut net , am pozat-o am scris biletel"Arta culinara ,la multi ani, data si numele meu) da nu am scris pt concurs ca ca nu am mai stiut exact titlu concursului .Pot sa postez reteta la concurs? Report
November 20, 201015 yr Author comment_65535 Ioana, ciupercile tale se pot servi si reci sau caldute? Report
November 21, 201015 yr comment_65601 Am intrat sa urez si aici bafta multa si succes fetelor iar Adrianei nervi tari Promit sa particip la concursul viitor Report
November 21, 201015 yr comment_65657 Am ajuns , în sfârşit . Am postat reţeta mea , poze pas cu pas nu am făcut, că nu am avut timp, mă tot cursez de 2 săptămâni... La mulţi ani, Artaculinară! Report
November 21, 201015 yr Author comment_65659 Pe ultima suta de metri dar mai bine mai tirziu decit niciodata sau ultimii vor fi cei dintii, nu? Ioana participa cu numarul 7 iar koral cu 8. Report