November 4, 201015 yr comment_62939 La multi ani, bucurii, sanatate, fericire si multe calatorii iti doresc Report
November 4, 201015 yr comment_62959 Tiza si pietroi-nemtoaica mea La multi ani Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti. Report
November 4, 201015 yr comment_62960 [size=4][color=#ff00ff][b][center][size=4][color=#ff00ff][b]Tu fata,cucuiata , Iti dorsc sa ai : Di tati : Sanatate,fericire,iubire,bani,prieteni buni,fatuca aproape de inima ta,zile luminate. Pentru ca fetele sigur te vor umple de flori ,eu ca sa fiu mai cu motz,iti dedic melodia asta care ma bine dispune de cate ori o ascult.Te pup cu drag Anca [/b][/color][/size][/center][/b][/color][/size] Report
November 4, 201015 yr comment_63010 La Multi Ani, Nico!Multa liniste si voie buna!Sa ne traiesti! Report
November 4, 201015 yr comment_63011 Multi si fericiti ani! In ton cu anotimpul (dar in contrast cu primavara din viata ta) iti dedic o superba melodie de toamna, draga doamna [center].http://www.youtube.com/watch?v=lYG_UdB6wnU.[/center] Report
November 4, 201015 yr comment_63050 La multi ani cu fericire! Sa ti se indeplineasca toate dorintele! Report
November 4, 201015 yr comment_63052 [center][b]La multi ani cu sanatate! Te pup http://www.florina.ch/blumenversand/images/Strauss_bunt.jpg[/b][/center] Report
November 4, 201015 yr comment_63057 LA Multi Ani! Nico Multa sanatate si impliniri.Te pup.Chef-a Report
November 4, 201015 yr comment_63065 La multi ani fericiti draga mea!! Si cat mai multa inspiratie culinara! Sa nu dispari Report
November 5, 201015 yr comment_63166 La multi ani, bucurii, sanatate, fericire si multe calatorii iti doresc Saru`-mana Steluto! Mai,ce ochi ager ai!Sper sa am sanse sa calatoresc mai mult!Dar sa si primesc vizite! ce-mi doresc mie iti doresc si tie ...La Multi Ani! Mersi Darkie! Tiza si pietroi-nemtoaica mea La multi ani Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti. Multumesc Adriana! Report
November 5, 201015 yr comment_63168 La multi ani cu fericire! Sa ti se indeplineasca toate dorintele! Dac-ar fi asa ,as avea doar o singura dorinta,cine stie poate-poate.Multumesc, La multi ani cu sanatate! Te pup Multumesc mult ,Maya! Report
November 5, 201015 yr comment_63169 LA Multi Ani! Nico Multa sanatate si impliniri.Te pup.Chef-a Chefa,Te pup,si-ti multumesc mult! La multi ani Nico! Multumesc din suflet Report
November 5, 201015 yr comment_63170 La multi ani fericiti draga mea!! Si cat mai multa inspiratie culinara! Sa nu dispari ;) Mersi LapoNu dau eu bir cu fugitii asa usor,imi place cu voi,nu ma simt eu confidenta indeajuns,dar asta doar din vina mea,am prea multe prejudecati,nu-i nimic,se repara in timp, Report
November 5, 201015 yr comment_63172 [size=4][color=#ff00ff][b][center][size=4][color=#ff00ff][b]Tu fata,cucuiata , Iti dorsc sa ai : Di tati : Sanatate,fericire,iubire,bani,prieteni buni,fatuca aproape de inima ta,zile luminate. Pentru ca fetele sigur te vor umple de flori ,eu ca sa fiu mai cu motz,iti dedic melodia asta care ma bine dispune de cate ori o ascult.Te pup cu drag Anca [/b][/color][/size][/center][/b][/color][/size] Ancuta,Mersi mult! Ascultand melodia ma intrebam daca le zici pi tati,da ` sa sti o mai omis cate ceva,alea-s lipsa si din inventarul meu La multi ani, si numai impliniri! Carmen ,multumesc mult Report
November 5, 201015 yr comment_63173 La Multi Ani, Nico!Multa liniste si voie buna!Sa ne traiesti! Asa sa fie cum mi-ai urat!Mersi Lily Multi si fericiti ani! In ton cu anotimpul (dar in contrast cu primavara din viata ta) iti dedic o superba melodie de toamna, draga doamna Mersi,Shefoo! cat de frumos,mi-a mers la inima La multi ani cu sanatate!!! Mersi mult Mimisor! Report
November 5, 201015 yr comment_63174 Nico draga, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata. si niciodata sa nu iti lipseasca ceapa Report
November 5, 201015 yr comment_63176 Nico draga, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata. si niciodata sa nu iti lipseasca ceapa M-ai facut sa rad cu...lacrimi,esti o dulceMultumesc, Report
November 5, 201015 yr comment_63231 Nico, La multi ani de la mine,si multa sanatate iti doresc si la cit mai multe retete astept. Report