April 27, 201610 yr comment_236769 oameni buni, eu nu mai am timp nici de forum, nici de blog.Cu WA e alta treaba, e mai usor . Report
April 27, 201610 yr comment_236776 Iti multumesc, draga mea! Ma bucur sa te vad si sa te citesc! Da si tu cat poti de des pe aici. Vroiam sa le intreb pe fetele din Romania cum au facut cu concediul de maternitate. Ati stat doi ani, doar un an? Report
April 27, 201610 yr comment_236780 Salutare, dragele mele!Iaca, am apărut cu VEȘTI BUNE!Gata, mâine-mi vine Ștefan acasă. Yupiii! Mâine-i va face ieșirea! E viu, e colorat la față, are tensiune bună (13), hemoglobină 9 (cam micuță, dar cică va mai crește!).Și NU trebuie să țină regim! (???)Azi se simțea bine-bine, făcea bancuri.Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, energii pozitive și gânduri bune! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifStellin, dacă Ștefan a putut, poți și tu! Te pup de nu te vezi, poate ajută să te refaci, că o tragi cam de multă vreme.Felicitări și masteriței tale.Îs invidioasă pe sarmalele lu matale! Te pup mult-mult! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifLorica, multe și sincere condoleanțe.Dar sigur că mămăica ta va merge-n Rai, că acolo merită! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gifȘi ție o îmbrățișare caldă și sincerăhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif să treci ușor peste durerea asta, dar și peste cea de oase! Te pup mult și pe tine! Report
April 27, 201610 yr comment_236781 Vaii! ce ma bucur Zoazo' sa ai grija de el si sa-l ingrijesti cum stii tu mai bine ,va pupam pe amandoi! Report
April 27, 201610 yr comment_236785 Bravo Zuzule!ai grija de dumnealui d'ar si de tine!Lori fi puternica si din toata inima...condoleante:( Report
April 28, 201610 yr comment_236791 Lori, condoleante. Nici eu nu mai am niciunl din ei... Zoazo, ma bucur pentru tine, chiar ca o sa aveti un Paste linistit Stella, sanatate si felicitari pentru V. Report
April 28, 201610 yr comment_236792 Buna dimineata la han.Lorica , pentru umar am facut si va trebui sa tot fac gimnastica.La mana operata cel mai mult mi-a ajutat drenajul si ergoterapia, plus exercitiile care musai sa le fac. Am niscai "plasteline" de framantat , maimult sau mai putin rezistente . In rest, sper si eu sa mearga tot spre bine, dar na, varsta,uzura meseriei etc etc isi spun cuvantul.Multe condoleante si un drum lin mamaicii tale, care sigur a trecut de poarta raiului, si acum sta la taclale cu cei plecati mai devreme.Sa va vegheze mereu cu drag asa cum a facut-o si aici. Spor la toate doamnele si domnii gospodari/dine la pregatirile Pascale. Eu fac pass anul asta, fratello va fi la aparate, va pregati pentru Vale frendu plus nasii Valentinei...eu voi fi in sud, spaerand sa am cateva zile insorite, ca pe aici cam bate spre nov-Craciun in unele ocuri O zi faina tuturor, si oi lipsi iar ceva timp, motivat Gianino, pasca cu branza sau cu smantana?? mie aia cu smantana imiplacea acasa,si oricum mancam doar umplutura Motulin, un wend glorios si voua si tot inainte. Pup tulemond. Zoazo si Coffi, Anutza, Camella Patru, Verb etc etc etc. Va imbratisez incorpore la kieptu-mi jeneros Report
April 28, 201610 yr comment_236793 Stella, sanatate si felicitari pentru V. Mercimult Kiva. Ce-ti face flacaul ? Report
April 28, 201610 yr comment_236794 Gianino, pasca cu branza sau cu smantana?? mie aia cu smantana imiplacea acasa,si oricum mancam doar umplutura Pasca cu smantana nu am facut niciodata,mama a facut tentative mai mult sau mai putin reusite,si f. buna matusa Marlena,mie imi place pasca traditionala cum facea bunica,iar ca si umplutura imi place sa amestec branza dulce de vaci cu branza iute de oi cu stafide ...astea-s din anii trecuti.. Floricele,frunzulite Sexiune'! Mie asta iute -sarata asa, imi place sa o mananc cu lapte batut,sau iaurt In rest soare azi la noi dar e inca racorica,azi doar sucesc sarmalutele maine la fierb,pasca si ourile' cred ca abea sambata,nu stiu inca sigur si precis,spor la treburi tuturor,si o zi minunata Report
April 28, 201610 yr comment_236795 Lasa ca de Zozo am eu grija si daca ea nu vrea! Sa recunoasca public ca i-am zis ca joi il are acasa! Stella drum bun si distractie placuta, o sa fie frumos acolo unde mergi asa am citit eu in cana de ceai! Report
April 28, 201610 yr comment_236797 Lori, condoleante! stiu ce grea e despartirea de bunica (s-a stins in saptamana mare se spune ca portile raiului sunt deschise) Giani, asta-i saptamana patimilor, cea de dupa Paste e saptamana luminata, aia cu portile deschise, ma rog! Azi coloram ouale, maine vine animalutzu', saracu'! Exact ca-n Labis, mananc si plang. mananc. altfel, s-aveti spor! Report
April 28, 201610 yr comment_236799 Vreme bună, Stella, și sărbători fericite tuturor celor care pleacă în vacanțe! Zozo, mă bucur mult că sînteți împreună de sărbători și, cel mai important, că e bine dl. Zozo Eu m-am organizat foarte bine pentru sărbătorile astea, aş fi avut timp de treabă prin bucătărie și azi și mîine, numai că m-au dezorganizat alții cu o grămadă de chestii, așa că tot sîmbătă voi bucătări de dimineață pînă-n seară, așa cum am făcut mereu. Report
April 28, 201610 yr comment_236800 Buna dimineata!Ger afara, da' caldura-n casa! Cam asta e situatia la noi, acum. Azi lucram de-acasa. Bine ca putem.Intre 2 piese, o sa pregatesc si eu ouale. Le inrosesc cu sfecla.Maine, poate fac 1-2 cozonaci. Si-o pasca mica. Sau 2, una cu branza si una cu ciocolata.. sa vad ce zice jupanu'.In rest, nimic. Nema idei. Probabil luam ceva carne de pui si / sau de porc, pentru gratar / friptura. Si niscai verdeturi, pentru salata. Si cam atat. Vedem pe parcurs ce idei avem. Magazinul e la 5 minute de casa, putem merge oricand.Va doresc spor in toate si o zi minunata!! Report
April 28, 201610 yr comment_236803 Stella, sanatate multa , la fel si pt Stefan al lui Zozo. Lapo, condoleante. Am intrat scurt sa va urez Paste Luminat, plin de bucurii, cu masa imbelsugata si cei dragi alaturi. Usurel , usurel ne pregatim si noi, chiar si mancam.Am inceput de 2 saptamani, ne place sa simtim mancare, sa verificam consistenta, suntem independente.Iubim rosia, avocado, sparanghelul Report
April 28, 201610 yr comment_236804 Stella, sanatate multa , la fel si pt Stefan al lui Zozo. Lapo, condoleante. Am intrat scurt sa va urez Paste Luminat, plin de bucurii, cu masa imbelsugata si cei dragi alaturi. Usurel , usurel ne pregatim si noi, chiar si mancam.Am inceput de 2 saptamani, ne place sa simtim mancare, sa verificam consistenta, suntem independente.Iubim rosia, avocado, sparanghelul Manutele-s superbe, iar poza expresiva!!!! Pofta buna!! Report
April 28, 201610 yr comment_236811 Fetelor, va sunt recunoscatoare pentru cuvintele bune! Multumesc mult! E greu sa stii ca [iar] nu iti poti lua ramas bun, ca esti departe si ca nu ti se da dreptul...Aici legea iti permite sa pleci o zi daca e ruda de gradul 1. Plus de asta, incepem bacul la oral si chiar nu am cum sa ajung maine, cand e inmormantarea...si s-au adunat toti. Ioana, ma bucur pentru zambilica ta ca incepe cu diversificarea! Stai sa vezi cand o incepe sa vrea ea sa manance singura cu lingurita, eeeee. Offf, sa ii pup io pe toti piticii! Noi avem o saptamana ucigatoare la job...marti am vut zi de convorbiri cu parintii, de la 3, dupa orele normale, la 7. Aceste ore cat si altele extra , gen pregatirile de bac, corecturile etc. nu se platesc. De regula parintii sunt absolut realisti si stiu cam care sunt punctele minus ale copiilor, dar se mai nimereste si cate-o precupeata cu roz, verde si galben in cap care intra ca in grajd si incepe cu " Din vina dumeavoastra fata mea nu mai are nici o afinitate pentru materia asta! Si ea raspunde mereu si o ignorati total, da?!" Arrrrrghhhhhh. "Desigur ca raspunde, doamna, este mereu activa, doar ca nu la tema si nu la ora ci e preocupata sa discute cu colega de banca ce machiajuri, ce frizuri etc. mai sunt in trend. Si cand o intreb ceva:" - Nici o idee!". Va garantez ca habar nu are cu ce se mananca o conjugare la franceza." Hommmmmmmmm. In rest, c'est la vie, toujours parsiva! Multa sanatate la toti! Report
April 28, 201610 yr comment_236812 Ioana, ma bucur pentru zambilica ta ca incepe cu diversificarea! Stai sa vezi cand o incepe sa vrea ea sa manance singura cu lingurita, eeeee. Offf, sa ii pup io pe toti piticii! Pai mananca singura, nu primeste nimic cu lingurita.Eu merg pe blw(autodiversificare) nu pe cea clasica in care primeste piureuri. Report
April 28, 201610 yr comment_236813 Intru doar rapid la raport,am dus baietii la tuns/frezat ,facut mare parte din cumparaciuni'(mi-a ramas doar casul,paine,am achizitionat si vinete ieftine,4 lei kg. si ardei,le-am copt dar le-am pus la pungute la congi' ca nu am la ce servi acum )sucit sarmalutele,maine la foc mic cu ele ...spor si voua! Report
April 29, 201610 yr comment_236853 Cumparaciuni...,ne-am oprit la o terasa sa ne tragem sufletul,domnul Geany si Ale' se tin de shotii,profitam de ocazie sa va uram de pe acum un paste fericit si luminat (Ale are firmituri pe la botic,ca manca un covrig) Gata cu panarama,2 sarmale pe geam la racit sa vedem daca-s gata.. Pasca cu branza dulce + iute si stafide la racorit si cu ea.. Hi hi hi! cam asta e deocamdata spor si voua! Report
April 29, 201610 yr comment_236855 Și eu aveam în plan să nu ies din bucătărie azi... Da, vezi să nu! Aseară la ora 22 suna telefonul. Concluzie: azi dimineață la muncă! Stau o oră acasă și mă duc cu echipa de volei (Mara) în deplasare la un meci. Așa că într-o oră am băgat o mașină la spălat, mă duc acum să întind una spălată aseară, am pus la fiert pieptul de pui pentru salata buf și am scos de la congelator necesarul pentru drob. Cu ăsta m-am avansat luni. Am tocat toată carnea și verdeața și le-am băgat la congelator. Zici că am avut o presimțire... În seara asta mai trebuie să ajung și pe la muncă. Voi vedea la întoarcere dacă voi mai avea forță de ceva,dacă nu program continuat de bucătăreală sâmbătă zi lumină. Spor la treaba! Eu mă duc să întind rufele. Report
April 30, 201610 yr comment_236862 Sa ai spor Sorinuca sa-ti iasa totul asa cum iti doresti Eu am fiert ouale dupa metoda mea si nu mi s-a crapat nici unul nici anul asta (le las la temperatura camerei de cu o zi inante sa nu fie scoase din frigider ''din cauza'' de soc termic pot crapa,le spal cu apa calduta si detergent de vase ca asa scrie pe plic,in oala in care le fierb pun la fund un servet alb de bucatarie,dar merge orice carpa,ca sa nu ia ele direct contact cu fundul cratitei,le pun frumusel in oala,pun apa cat sa le cuprinda,am pus la fiert o lingura de sare mare si una de otet ca eu asa stiu de la mama,si le fierb la foc mic 8 min. de cand incepe sa clocoteasca apa ,ca la paste,cand sunt gata pun oala sub jetul de apa rece de la robinet,ca sa le racesc bine sa se desprinda usor de coaja la decojit) In rest eu am cam terminat... Mult spor tuturor! Report
April 30, 201610 yr comment_236863 Eu am folosit pliculete simple dr oetker astea.. Mi-au iesit asa(nu am avut oua cu coaja alba) Dar sora-mea a folosi dr. oeker sidefate cu abtipilduri astea Sunt f. faine,Ale e gelos(poza de pe net) Report
May 5, 201610 yr comment_236943 O zi plina de soare ne asteapta pe meleagurile noastre de aici.Gratare, bere si voie buna. Cuptorul incalzit la 250°C, baguette si paine fara framintare.In rest, noi sa fim sanatosi. Un WE plin de impliniri va doresc. Peter Report