June 2, 201610 yr comment_237446 Felicitari Alex'! Felicitari draga Giorgi' ! La noi azi ploua de rupe,dar ieri a fost frumos si o zi de 1 iunie perfecta,am fost intr-o mini excursie cu trenul pe aici prin imprejurimi(cu trenul) Vacute!! Trenul e full! nici nu aveam loc aer conditionat tot!! Din punctul meu de vedere domnu' Geany a luat tzeapa ...da' mna'! treaba lu' mnealui'! Ale' s-a scos cu pizza Si mici cumparaturi ca nu se putea altfel... Report
June 2, 201610 yr comment_237447 Giorgiuta, mi-au dat lacrimile! Ce repede-a trecut timpul!Parca ieri ne aratai cum manca cupilul paine cu gem, intrase in clasa intai...Sa traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa razbeasca in tot ce-si propune! Va pup pe toti!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
June 2, 201610 yr comment_237448 Multumim pentru urari!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toti copiii, sa aiba bafta la examene si noroc in viata!!!Am lacrimat eu la festivitate si pentru voi!!!! Geany, pozele cu excursia de 1 Iunie le-am vizionat pe FB...super!!!!! Report
June 2, 201610 yr comment_237449 Giorgiuta, mi-au dat lacrimile! Ce repede-a trecut timpul!Parca ieri ne aratai cum manca cupilul paine cu gem, intrase in clasa intai...Sa traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa razbeasca in tot ce-si propune! Va pup pe toti!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Da, iubire!!! Parca nu imi vine sa cred.... De pozele astea iti aduci aminte?! Report
June 2, 201610 yr comment_237452 Pina si eu mai tin minte pozele cu Alex. Felicitari, sa va traiasca si numai bine ptr. viitor. Peter Report
June 3, 201610 yr comment_237458 Pina si eu mai tin minte pozele cu Alex. Felicitari, sa va traiasca si numai bine ptr. viitor. Peter Multumim!!!! Pupici!!!! Report
June 3, 201610 yr comment_237459 Giorgiuta, mi-au dat lacrimile! Ce repede-a trecut timpul!Parca ieri ne aratai cum manca cupilul paine cu gem, intrase in clasa intai...Sa traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa razbeasca in tot ce-si propune! Va pup pe toti!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Da, iubire!!! Parca nu imi vine sa cred.... De pozele astea iti aduci aminte?! Eiii, ce de vreme a trecut... Cati ani avea aici? Report
June 3, 201610 yr comment_237460 Eiii, ce de vreme a trecut... Cati ani avea aici? Era in vara lui 2009...11 ani! Report
June 3, 201610 yr comment_237462 ce mai trece timpul, copiii cresc, noi devenim mai intelepti...mda! sa va traiasca si sa va bucure tot timpul! la mine-i cam aglomerat programul, da' de rau, de bine, e bine!hai, glorie in we si sanatate mereu! Report
June 3, 201610 yr comment_237463 ce mai trece timpul, copiii cresc, noi devenim mai intelepti...mda! sa va traiasca si sa va bucure tot timpul! la mine-i cam aglomerat programul, da' de rau, de bine, e bine!hai, glorie in we si sanatate mereu! Da, corect..."noi devenim mai intelepti"...in niciun caz...nu imbatranim! Multumim!!! Sa traiasca si al vostru si sa va bucure! Report
June 3, 201610 yr comment_237466 Felicitări, Alex! Noi suntem deabia la stadiul de 11 ani cu Mara.... mai avem de crescut! Școala se termină miercuri 8 iunie (mai avem un pic). Am trecut și de ziua de ieri, obosiți morți, dar am trecut. Mara e născută pe 2 iunie (în Italia e ziua Republicii, așa că toată lumea stă acasă) și o sărbătorim mereu la "zi mare" împreună cu Giulia (care e născuta și ea foarte aproape). Între adulți și copii am fost în 22 (nou născuții nu au fost problema mea așa că nu i-am pus la numărat)... floare la ureche după cei 40 de copii de duminică. Dimineață eram toți cam adormiți, dar după un mic dejun "voios" toată lumea a plecat de acasă, care la muncă care la școală... Tot înainte! O seară bună vă doresc! Report
June 3, 201610 yr comment_237478 Felicitări, Alex! Noi suntem deabia la stadiul de 11 ani cu Mara.... mai avem de crescut! Școala se termină miercuri 8 iunie (mai avem un pic). Am trecut și de ziua de ieri, obosiți morți, dar am trecut. Mara e născută pe 2 iunie (în Italia e ziua Republicii, așa că toată lumea stă acasă) și o sărbătorim mereu la "zi mare" împreună cu Giulia (care e născuta și ea foarte aproape). Între adulți și copii am fost în 22 (nou născuții nu au fost problema mea așa că nu i-am pus la numărat)... floare la ureche după cei 40 de copii de duminică. Dimineață eram toți cam adormiți, dar după un mic dejun "voios" toată lumea a plecat de acasă, care la muncă care la școală... Tot înainte! O seară bună vă doresc! La multi ani! Sa va traiasca fetele, Sorinuca! Sa fie sanatoase, fericite si sa va bucurati! Report
June 4, 201610 yr comment_237480 Acum inca arata bine(in afara de macara) dar va fi mai urit. Nici "fetele" nu prea mai vor pe afara Degeaba m-asi fi dus la pesti. Totul ud si ploaia te surprinde din minut in minut.Am facut tarta de santiago a lui Titi.Am aluatul de pizza in frigider. Aluat cu lievito madre, faina de grano duro+550 Nu stiu ce sa fac de mancare maine. Mancare ce se potriveste la baguette proaspat(a). Viata e un chin. WE plin de soare va doresc. Ca la mine nu vine. Soarele. Peter Report
June 5, 201610 yr comment_237509 nici eu nu am mai vazut soarele demult....asta mi am dorit asta am. Bine macar ca la mine nu i ca in Seine et Marne....nu i asa Maestre?apele incep sa scada....vine si footbalul si vineri vom vedea care pe cine. In rest dieta supe ceaiuri cruditati si fructe.De apa nu mai zic ca m am saturat.... duminica "frumoasa"!! Report
June 5, 201610 yr comment_237515 Hello hello. Bravo Alex , feliitari si bafta la ce urmeaza.Sa traiasca toti copilasii si seria de gemeni de pe forum ( si suntem ceva)In rest , am lucrat, si cred ca voi face o halta rapida prin Bucale, mergand la Moldova, unde se marita nepoata si fina mea.Duminica frumoasa tuturor.Nu mai stiu daca v-amzisca mandra mea a terminat cu brio masterul,si acum face un job devara lafac, urmand saaibe o mare vacanta cu frendul pe alte meleaguri. Report
June 5, 201610 yr comment_237525 Hello hello. Bravo Alex , feliitari si bafta la ce urmeaza.Sa traiasca toti copilasii si seria de gemeni de pe forum ( si suntem ceva)In rest , am lucrat, si cred ca voi face o halta rapida prin Bucale, mergand la Moldova, unde se marita nepoata si fina mea.Duminica frumoasa tuturor.Nu mai stiu daca v-amzisca mandra mea a terminat cu brio masterul,si acum face un job devara lafac, urmand saaibe o mare vacanta cu frendul pe alte meleaguri. Felicitări lui Vale! Dar nici nu se putea altfel!Când faci halta? Tu cum te mai simți? Ce-ți face mânuța! Report
June 5, 201610 yr comment_237526 Felicitări lui Vale! Dar nici nu se putea altfel!Când faci halta? Tu cum te mai simți? Ce-ți face mânuța! Multumesc Zozo.In jur de 20iunie , dar am de facut multe si marunte...oi vedea ce si cum ma impartMana e relativ recuperata...am facut 2 serii...acum recuperez o *usurare seniori* de asta si pot veni Report
June 6, 201610 yr comment_237527 Felicitări lui Vale! Dar nici nu se putea altfel!Când faci halta? Tu cum te mai simți? Ce-ți face mânuța! Multumesc Zozo.In jur de 20iunie , dar am de facut multe si marunte...oi vedea ce si cum ma impartMana e relativ recuperata...am facut 2 serii...acum recuperez o *usurare seniori* de asta si pot veni Mmmm...nasol! Pe 20 dimineața plecam la bulgari! Poate data viitoare! Report
June 6, 201610 yr comment_237535 Stelin' ,Zoazo' vacanta placuta( cum mai e Stefan?! ) E bine! Și-așa sper să rămână! Azi trebuia să meargă la control, dar ”cineva” a uitat să ia trimitere de la doctorelul de familie, așa că s-a amânat până pe miercuri.Cât nu mânca, acum îmi mănâncă urechile.N-are voie prea multe, așa că nu prea mai știu ce să inventez! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif de întrebare.Are voie (fiert sao copt) cartofi, paste, orez.Carne de pui sau macră, fără grăsime.NU roșii, NU castraveți, NU usturoi, NU varză de nici un fel, NU vinete...Cam puține opțiuni.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Report
June 9, 201610 yr comment_237556 Doamne, doamne nu se mai opreste ploaia asta bleaga? PeterHai incoa'! Aici e soare si cald. Cam 23 - 26 de grade e temperatura "oficiala", zilnic. Temperatura resimtita (tot de meteorologi data) e cu cateva grade mai mare (cam 27 - 28 de grade). Iar in plin soare, termometrul indica 35 - 40.. Si asa va fi pana in septembrie, inclusiv! O placere!! Report
June 9, 201610 yr comment_237557 Aici e ozi zboara o zi nu zboara...azi inca nu ploua...Mda la anglizoi e soare si cald....ei s-a intors lumeape dos...curand vor fi si cei mai ce gastronomi Report