June 24, 201610 yr comment_237873 A fost o excursie frumoasa,Ale' a fost incantat... Plimbaretilor! Frumos. Peter Merci Pet'! A fost furtuna la noi,asa ca acum s-a racorit http://www.bacau.net/video-s-au-rupt-norii-bacau/ Report
June 24, 201610 yr comment_237875 Voi sunteti bine?Da! merci'! eram acasa cu totii,nu stiu ce o fi prin jur,dar cat am eu vizibilitate de la geamul meu,nu vad nimic grav... Report
June 24, 201610 yr comment_237876 Și la noi 31 grade în casă la 20,30h... Să trăiască aerul condiționat! Azi nu prea ne-a interesat de căldură. Am muncit dimineață și de la 12h până la 16,30h la piscină cu noi. A trebuit să plecăm mai devreme pentru că Giulia avea ultima lecție de Aikido.Mara m-a însoțit la muncă, după am recuperat-o pe Giulia și am biciclat voioase câțiva kilometri spre casă. Suntem acasă! Am reușit și să păpăm. Noroc cu ciorbița de văcuță deja făcută... Acum mi-am întins oasele bătrâne pe divan, tare bine mai e! Report
June 24, 201610 yr comment_237879 Cum ziceam am fost la zoo,si era acolo o veverita,cred ca inebunise saraca,nu am gasit decat giful asta sa va arat cam cum facea ,cam in genul asta doar ca repede-repede! cat am stat acolo numa asa si le ziceam azi la huni azi cand se incaierau ca de obicei:'' ooff!!! ca o sa ma faceti sa inebunesc,sa ajung ca veverita de la zoo,zau ashea'! ... Acuma pe bune,saraca,imi era mila de ea... Report
June 25, 201610 yr comment_237880 Poate era agitata de la caldura, toate animalele sunt, sau poate se plictisea! Report
June 25, 201610 yr comment_237884 Poate era agitata de la caldura, toate animalele sunt, sau poate se plictisea!Daa!! tot ce posibil! saraca! Azi ai mei au sarbatorit 43 de ani de casatorie,asa ca mama a decis sa mergem la o terasa,baietii s-au delectat cu ciorba de burta,restul pizza,care bere care carafa cu limonada ,m-a cadorisit mama cu tije de marar cu floare asa ca am si pus castraveciori la murat cu pepene(primii pe anul asta).Maine o sterg in vizeta la matusa (din cauza de motive tehnice,plecarea lor s-a amanat pe termen nelimitat,asa ca eu tot ma plimbaresc) Dimineata la noi a fost racoare,pe la amiaza a ars soarele dar acum pe seara e bine ,e racoare iar (inca se cunosc efectele furtunii de ieri) O seara minunata tuturor! Report
June 27, 201610 yr comment_237890 Si eu am pus castraveti murati sambata dimineata cred ca pe maine sunt chiar facuti!Altfel cald, fara ploaie azi deja e mai cald ca ieri la aceeasi ora! Report
June 27, 201610 yr comment_237898 Si eu am pus castraveti murati sambata dimineata cred ca pe maine sunt chiar facuti!Altfel cald, fara ploaie azi deja e mai cald ca ieri la aceeasi ora!Daa!! cald si la noi,dar ori am inceput sa ma obisnuiesc eu cu canicula,ori e ceva mai bine ca bate un vantulet....despre castraveti,deja si ai mei au o culoare de parca-s opariti,zeama e acidulata,am mai scos cateva linguri din ea ca deja imi plangea borcanul,e f. picanta si buna la gust,dar calda de parca a fost incalzita pe foc si la mine in maxim 2 zile sunt gata cred...In rest azi omleta cu marar,branza si salata asortata cu de toate ca de canicula asa aseara am facut shakshuka https://forum.artaculinara.ro/topic/4037-shakshuka/ ,a fost f. apreciata si la matusa facusem pt. ei,pe seara pt. noi O zi faina tuturor! Report
June 28, 201610 yr comment_237903 La noi azi ploua, e racoare si bine ,ce rau imi pare ca a murit Piedone http://www.romaniatv.net/piedone-a-murit-cine-a-fost-bud-spencer-uriasul-care-a-cucerit-milioane-de-telespectatori_300659.html Pe seara vreau sa fac asta https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1405-pasticcio-cu-rosiiceapa-si-scamorza-afumata/ dar trebuie sa iau umbrela si sa merg la cumparaturi,sa vad ce branza afumata gasesc(avea intr-un timp la noi un cas afumat f. bun,daca nu cascaval afumat ,alta varianta n-am) O zi faina tuturor! Report
June 28, 201610 yr comment_237905 Da, a murit, sa-i fie tarina usoara. Cu 80 +. Respect. Sa ajung eu asa. La noi asa si asa. Dar bine. Ce nu ar da vinatorii ptr. locuri de astea.. Peste nu am prins. Peter Report
June 28, 201610 yr comment_237906 Da, a murit, sa-i fie tarina usoara. Cu 80 +. Respect. Sa ajung eu asa. La noi asa si asa. Dar bine. Ce nu ar da vinatorii ptr. locuri de astea.. Peste nu am prins. PeterN-ai prins peste, da' ai avut companie!! :D Report
June 29, 201610 yr comment_237919 N-ai prins peste, da' ai avut companie!! Pentru ca il prinsesera ele? Dar azi dimineata sa vezi. Face doamna rata baie langa mine asa.. Rusine.Rusine de mine ca nici aparat foto, nici smartphone cu mine...Si vine un alt ratoi pe langa ea. Sa vezi ce face al ei. Apare dupa o creanga lasata asa in apa si il ratoieste pe celalalt. Numai sa nu-mi dea unditele in apa, asa lupta s-a dezvoltat.. Tare mai arata. Dar peste..to nic. Si atunci mai tirziu pe la vreo 8:15 vad ca pe malul celalalt apare o camasa mai galbena. Aud ca vorbeste cu cineva...dupa ce apare si o alta camasa galbena(mai mica de statura). Ma uit, desi am ochetii pe nas; nu mi-am dat seama imediat ca sunt din gashca care au grija de noi si ne pazeste.. Se uita ei crancen/fix la mine asa(poate, poate sunt cumva cu musca pe caciula si o intind imediat...) Eu ma uit tot asa fixat la ei(din cauza ca nu am vazut asa bine..) Si-au dat seama ca nu o intind. Au intins-o ei.. Din pricipiu sunt cu toate actele(si de pesti) in ordine. Parca au stiut. Peter Report
June 29, 201610 yr comment_237927 Si-au dat seama ca nu o intind. Au intins-o ei.. Vaiii ce aventuri si nici macar smartphone-ul nu-l ai la tine. Ca Stefano esti, de git vi l-as lega Report
June 30, 201610 yr comment_237931 Multi Ani , Peter si fir intins ! Floricica, merci frumos! Peter Report
June 30, 201610 yr comment_237932 Vaiii ce aventuri si nici macar smartphone-ul nu-l ai la tine. Ca Stefano esti, de git vi l-as lega Da, da si de cind i-am dat sefei smartphone( cu WA si toate cele..), ce crezi ca face? Se joaca numai cu ala... Peter Report
June 30, 201610 yr comment_237934 Da, da si de cind i-am dat sefei smartphone( cu WA si toate cele..), ce crezi ca face? Se joaca numai cu ala... PeterDa, si tu ca si el nu intelegi de ce Chiar ca el esti Report
June 30, 201610 yr comment_237936 La multi ani Pet' pt. ieri (si tuturor celor ce si-au serbat ziua de nume,cu intarzaiere ca nu prea am avut loc la calculator de huni )La noi s-a mai racorit,maxime de 28 de grade,minime de 16, e bine,bate vantul,asa ca azi la mine zi de masini de spalat si de copt,vinete si ardei,pt salata de vinete si mancarica de ardei copti ,dar astea pt. maine abea,azi doar le coc sa fie gata si maine le montez,azi le fac,carnaciori cu oua ochiuri,branza de oi si mamaliguta ,pe seara crenvusti cu mustar ca asta fu cererea,f. rar le fac...Aaa!! ieri am facut''caltituri'' cu de toate si snitele, si am inaugurat castraveciorii murati de vara cu pepenas murat,erau facuti in proportie de 75%,mai trebuie sa mai stea putin,dar picanti si buni la gust... Cam asta e de la Bacau,pupacuni' si salutari tuturor Report
June 30, 201610 yr comment_237951 Astazi discutii" fructuoase " cu autoritatile, ca sa-mi scot hotararea de divort legalizata, sa-mi schimb C.I. ca a expirat, trebuie sa-mi scot Adeverinta provizorie de identitate, ca sa-mi pot legitima existenta( CNP-ul vietii nu conteaza) si dreptul de a cere legalizarea hotararii, apoi sa fac cerere sa-mi dea hotararea de divort legalizata, ca sa ma duc sa-mi faca C.I. normal! Q.E.D! Asa se iau banii de doua ori si pentru adeverinta de identitate si pentru Cartea de Identitate! Nu vad ora in care idiotii astia patenti o sa-si verifice singuri pe net toate rahaturile astea depuse la ei de vreo 3 ori cu diverse ocazii! Sper ca trece ordonanta aia, desi daca o sa mearga ca minunatul sistem cu cardul de sanatate e clar! Report
July 1, 201610 yr comment_237960 Am avut phonul cu mine azi(sa nu rida Adriana de mine) si uite ce-mi vad ochii. Ratele s-au cam obisnuit acum cu mine, in afara de toaleta de dimineata, deja se pun sa doarma pe acolo asa. Acum le-am invatat sa-mi manince din mina. Dar mai si sterpelesc din momeala ptr. pesti daca eunu sunt prin apropiere.. Ma tot uit la ele, odata vad ca pica un ou in apa.. O sa mi-l fac la pranz, ca-i proaspat. Probabil s-a revansat ptr. mancarea de zilele trecute. Peter PS. Acu sunt si "tata" ratelor? Report