January 23, 20179 yr comment_240708 Salut la lume!! Peter vad ca sufera, e cam gri si cetos peste tot pe-acolo! Foarte bine Geany ca se invarteste mama ta dupa pofta inimii! Aici gri, se topesc stresinile, pe unde n-au curatat zapada unii nesimtiti, e pelicula de apa, trebuie sa mergi incordat ca o sa cazi in fiecare moment! Report
January 23, 20179 yr comment_240712 Pff!! din pacate nu a ajuns nici acum scaunul,desi la telefon ni s-a spus ca ajunge azi(interesul lor probabil fiind acela de a te convinge sa faci comanda)...e plecat de la firma a fost preluat de fancurier,asa ca acum depinde de ei cand il livreaza Oricum nu e nici o graba,doar ca Ale' e f. nerabdator sa-i duca scaunul lui bunica-sa bine ca e liber si maine...Speram ca macar maine ajunge.Poate ca asa a fost sa fie sa vad si eu primul episod din Kosem,serialul care incepe la canal D la ora 20 de luni pana joi.De cand cu Sulyman nu m-a mai prins nici o telenovica ,acum am zis ca numa' ma uit putin sa vad daca-mi place,ca daca nu e grele' cu telenovicile .laudau ,canal d ca si la Suleyman ,coloana sonora,costumele si bijuurile,asa ca ma uit si eu macar ashea de gura-casca da' totusi sper sa nu ma prinda microbul Report
January 23, 20179 yr comment_240714 primul episod din Kosem,serialul care incepe la canal D la ora 20 de luni pana joi. e tot istoric? Report
January 23, 20179 yr comment_240715 primul episod din Kosem,serialul care incepe la canal D la ora 20 de luni pana joi. e tot istoric? Seamana mult cu Suleyman ,inceputul e promitator Edit' cu impresii,la sf. episodului a scris ca e inspirat din fapte reale...Vad ca s-a punctat pe aspectele : succesiunea la tron ce implica fratecidul (uciderea fratilor de sex masculin pt. a nu fi nici un alt pretendent la tron,decat copii sultanului,care urmau apoi acelasi ciclu)si rapirea fetelor din tarile vecine (care sa nu fie musulmane)pt. a umple haremul cu scopul de ai face sultanului cat mai multi copii,preferabil de sex masculin,ca sa aiba ce omora mai apoi Report
January 24, 20179 yr comment_240726 Bucurati-va de vremea buna. Freezing rain, azi in Montreal, adica ploaie inghetata.Sstrazile sunt ca un patinoar, scoli inchise, drumuri inchise, si tot asa... Report
January 24, 20179 yr comment_240728 Da, Adriana, ploua si ingheata instantaneu, patinoar. Sa nu mai zic la masini, ca ai ce razali la geamuri... Bine ca acum s-a oprit. A dat-o pe ninsoare si viscol. Report
January 24, 20179 yr comment_240729 Oribil imi amintesc un an de 4 decembrie a fost asa, nu puteai sa faci un pas, toata lumea era ca Bambi!! Report
January 24, 20179 yr comment_240730 Hello. Frig si aici,mabucuram ca plecin Spania in turneu..cica e frig si acolo Report
January 24, 20179 yr comment_240732 Hello. Frig si aici,mabucuram ca plecin Spania in turneu..cica e frig si acolo Este, este! Report
January 25, 20179 yr comment_240737 Hello. Frig si aici,mabucuram ca plecin Spania in turneu..cica e frig si acolo Este, este! Depinde unde esti in Spania. Zau, nu ma putu-i abtine. Peter Report
January 25, 20179 yr comment_240741 Hello. Frig si aici,mabucuram ca plecin Spania in turneu..cica e frig si acolo Este, este! Depinde unde esti in Spania. Zau, nu ma putu-i abtine. Peter Te inteleg, nici eu nu m-as fi abtinut desi, daca ajungi pe sus pe la Teide...eu as zice sa iti iei geaca. Sunt acolo unde merge Stella Report
January 25, 20179 yr comment_240742 Ia nu va mai plangeti ca aici e frig de o luna, plus zapezile, viscolul,gheata, acum flescaraia!! Ieri macar a fost soare asa ca m-am dus cu omul la Muzeul Antipa, in afara de copii si parintii lor, am mai intalnit doua cupluri care se plimbau printre fosile si animale impaiate! Ne-am jucat cu tabletele din fata dioramelor puneai degetul pe animalul din poza si-ti spunea ce este, daca e in pericol de stingere sau nu, daca se vaneaza pentru blana, hrana, colti, etc.! Eu as fi stat mai mult la Fluturi unde au pus toata colectia pe suport digital, si trebuia sa stai sa te uiti la un ecran si erau tare frumosi, imaginea de mare calitate, aveau bancute, dar omul dupa 5 minute s-a plictisit!La final am dat 5 lei si i-am scos si medalie cu muzeul national de istorie naturala cam greu ca trebuie sa dai de o rotita pana stanteaza bucatica aia de cupru, m-a ajutat el pe final, dar desi a zis ca am dat in mintea copiilor si-a bagat-o rapid in buzunar! Report
January 25, 20179 yr comment_240752 Ia nu va mai plangeti ca aici e frig de o luna, plus zapezile, viscolul,gheata, acum flescaraia!! Ieri macar a fost soare asa ca m-am dus cu omul la Muzeul Antipa, in afara de copii si parintii lor, am mai intalnit doua cupluri care se plimbau printre fosile si animale impaiate! Ne-am jucat cu tabletele din fata dioramelor puneai degetul pe animalul din poza si-ti spunea ce este, daca e in pericol de stingere sau nu, daca se vaneaza pentru blana, hrana, colti, etc.! Eu as fi stat mai mult la Fluturi unde au pus toata colectia pe suport digital, si trebuia sa stai sa te uiti la un ecran si erau tare frumosi, imaginea de mare calitate, aveau bancute, dar omul dupa 5 minute s-a plictisit!La final am dat 5 lei si i-am scos si medalie cu muzeul national de istorie naturala cam greu ca trebuie sa dai de o rotita pana stanteaza bucatica aia de cupru, m-a ajutat el pe final, dar desi a zis ca am dat in mintea copiilor si-a bagat-o rapid in buzunar! Ieee,ce frumos!Io n-am prins medalie, Dar eu am fost prin Paleozoic, acum vreo 7 ani, cred!Și eu am stat mult la fluturi, nu erau pe digital, dar euam stat mult la pietre.Azi a fost prima zi după vacanță! Sadic! A-nceput să-mi placă săptămâna de trei zile! Mai vreau! Report
January 27, 20179 yr comment_240777 HELLO! Chiar si saptamana de 3 zile pare lunga ... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Bravo de examen zoazo! super la P&G! enjoy maxim cat mai aveti din vacanta! aici un ger dimineata! iar masini inghetate si polei pe trotuare (se scurge din acoperisuri/stresini/turturi) maine la scoala, recuperam ziua de luni! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif Din nou desteptarea la 6:50! Stiti cat am dorit pana am gasit un serviciu unde sa nu mai am condica la 8:30!!!!! acum na, belea: scoala! zau, dorinta pe anul asta e sa ma trezesc zilnic cand vrea muschiul meu! ...dar pare ca 12 ani de scoala ... s-a cam dat cu zarurile privind desteptarea! pe frigul asta, eu am luat in piept trendul "supping" si prin urmare, let's supping de vreo 2 ori in fiecare saptamana, diverse supe aromate si sanatoase. Ieri am gasit bok choy (2 bucati), diseara fac o salata, posibil pastrez o bucata si pt tras la tigaie cu legume, alaturi de un orez integral! ...pentru variatie ...pt restul cetei lui Pitigoi, probabil M B S sper ca la voi toate bune, VA IMBRATISEZ, VA DORESC ZILE SENINE si un we cum vi-l doriti! Report
January 27, 20179 yr comment_240779 Daa!! la fel si Ale' noi am avut doar 2 zile libere atunci,luni si marti si maine ar fi recuperare si luni si marti program pana la 14,acum ma duc la consilierea cu parintii sa o intreb pe doamna,sa vad poate-l scap pe maine fie si daca-i pune absent,dar daca le preda la scriere si mate,trebuie sa-l trimit,n-avem incotro In rest frig rau,-16 grade erau dimineata,ger de crapa pietrele si alunecus...O zi minunata tuturor,fug la consiliere! Report
January 28, 20179 yr comment_240785 Dany, draga mea, tu nu ai idee cât te înțeleg eu cu trezitul de dimineață. De luni până vineri la 6h toată casa e în picioare. Se speră ca măcar sâmbăta și duminica să se lenevească un pic mai mult... Se speră! Că realitatea e foarte diversă. Soțul sâmbăta muncește așa că nu ai cum să nu-l auzi când se trezește... Elegant ca un elefant într-o cameră cu porțelanuri. El încearcă săracul, dar nu-i merge mereu. Spre exemplu, în dimineața asta sunt trează de la 5,30h. Noi să fim sănătoși! Duminica, eeeee duminica altă mâncare de pește: avem meciul de Volei. Bine, Mara joacă, dar toată familia e prezentă. Anul școlar trecut am fost norocoși că aveam meciul sâmbătă după-amiază. Anul acesta partita o avem duminica dimineață la 9,30h. Doar că încălzirea începe o oră înainte, deci la 8,30h pe teren. Când joci acasă e floare la ureche. O duce Tati și o lasă acolo, familionul se prezintă la meci. Problema apare când ești în deplasare și ai meci la 30-45 de minute de casă... La 8h ești deja pe drum. Și partea frumoasă e că sunt brave și luptă și uite așa meciurile se termină între 12,30h și 13h. Și până se bucură că au câștigat, până se schimbă... până ajungi acasă mori de foame. Astea sunt duminicile noastre. Dar ne distrăm. Suntem între 10-12 familii care ne petrecem duminicile în felul acesta. Și acum suntem încă bine. Fetele noastre sunt Under 12, doar că fiind brave și clubul unde joacă ea neavând o echipă de Under 13 când se va termina acest campionat (mai sunt 3 meciuri) le vor înscrie pentru următoarea perioadă pentru dublu campionat (U12 și U13)... Ceva de genul duminica dimineață un meci și duminică după amiază sau sâmbăta al doilea meci. Să vedeți atunci nebunie. Și stați așa că vine puternic din urmă Giulia... Report
January 28, 20179 yr comment_240789 Dany, draga mea, tu nu ai idee cât te înțeleg eu cu trezitul de dimineață. De luni până vineri la 6h toată casa e în picioare. Se speră ca măcar sâmbăta și duminica să se lenevească un pic mai mult... Se speră! Că realitatea e foarte diversă. Soțul sâmbăta muncește așa că nu ai cum să nu-l auzi când se trezește... Elegant ca un elefant într-o cameră cu porțelanuri. El încearcă săracul, dar nu-i merge mereu. Spre exemplu, în dimineața asta sunt trează de la 5,30h. Noi să fim sănătoși! Duminica, eeeee duminica altă mâncare de pește: avem meciul de Volei. Bine, Mara joacă, dar toată familia e prezentă. Anul școlar trecut am fost norocoși că aveam meciul sâmbătă după-amiază. Anul acesta partita o avem duminica dimineață la 9,30h. Doar că încălzirea începe o oră înainte, deci la 8,30h pe teren. Când joci acasă e floare la ureche. O duce Tati și o lasă acolo, familionul se prezintă la meci. Problema apare când ești în deplasare și ai meci la 30-45 de minute de casă... La 8h ești deja pe drum. Și partea frumoasă e că sunt brave și luptă și uite așa meciurile se termină între 12,30h și 13h. Și până se bucură că au câștigat, până se schimbă... până ajungi acasă mori de foame. Astea sunt duminicile noastre. Dar ne distrăm. Suntem între 10-12 familii care ne petrecem duminicile în felul acesta. Și acum suntem încă bine. Fetele noastre sunt Under 12, doar că fiind brave și clubul unde joacă ea neavând o echipă de Under 13 când se va termina acest campionat (mai sunt 3 meciuri) le vor înscrie pentru următoarea perioadă pentru dublu campionat (U12 și U13)... Ceva de genul duminica dimineață un meci și duminică după amiază sau sâmbăta al doilea meci. Să vedeți atunci nebunie. Și stați așa că vine puternic din urmă Giulia... Ceprogramfrumos!Sănătatesăfie! Report
January 30, 20179 yr comment_240808 Super, Sorina! La tine de cand ai inceput sa ne schitezi un program zilnic, am priceput ca esti mereu pe fuga din zori si pana-n noapte! e grozav ca va distrati! o saptamana cu bucurie va doresc! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
January 30, 20179 yr comment_240816 Salut la lume, o saptamana frumoasa va urez! Din cauza Adrianei duminica am facut dulceata de portocale si mi-a placut maxim ! Eu nu i-am pus nimic, ca n-o mananc eu singura, cred ca mi-ar si placut niste ghimbir! Report
January 31, 20179 yr comment_240846 Da' sa stii ca dupa ce sta putin nu se simte deloc, ramine doar aroma de bun, eu am spalat portocalele sa o mai fac si in duminica asta dar n-am mai apucat. Report
January 31, 20179 yr comment_240847 Mmmm! buna dulceata de portocale ,eu sunt mare fan,o sa mai fac si eu ... Me happy ,verisoara mea preferata(miresica,va mai amintiti voi )tocmai a nascut un baietel sanatos de 3,400,matusa Marlena si unchiuletul au devenit bunicuti deabea astept sa ne vedem,o sa ne pasca dupa nunta un botez In rest la noi frigut,au fost -7 grade cu vant taios,dar acum e soare ,am prajit pui cu mujdei si mamaliguta asa cum mi-am propus,pupaciuni la toata lumea ,si o zi minunata tuturor! Report
January 31, 20179 yr comment_240848 Bine ca v-am provocat la dulceata de portocale, e tare buna! Sa traiasca micutul , bine ca toate sunt cu succes! Report
January 31, 20179 yr comment_240850 Geany, felicitari! Sa fie sanatos si norocos in viata, micutul. Report