Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Mmmm! buna dulceata de portocale ,eu sunt mare fan,o sa mai fac si eu ...

Me happy :rolleyes: ,verisoara mea preferata(miresica,va mai amintiti voi :occasion14: )tocmai a nascut un baietel sanatos de 3,400,matusa Marlena si unchiuletul au devenit bunicuti :P deabea astept sa ne vedem,o sa ne pasca dupa nunta un botez :snorting:

In rest la noi frigut,au fost -7 grade cu vant taios,dar acum e soare ,am prajit pui cu mujdei si mamaliguta asa cum mi-am propus,pupaciuni la toata lumea ,si o zi minunata tuturor! :hug:

Să vă trăiască nepoțelul, tușică!Să fie sănătos și să vă bucure!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Geany sa va traiasca! :tongue3:

A mai nascut si o alta doamna distinsa azi. :floare:

Numai bine, multa sanatate la toti, recuperare rapida si o bere ptr. tata. :)

A fost in stare de un baiat. :) :)

Peter

A mai nascut si o alta doamna distinsa azi. :tongue3:

A fost in stare de un baiat. :floare: :)

Foxulina? Ioi ce fain!!!

Felicitări pentru toți bebicii! Multă sănătate și recuperare ușoară. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Multumesc dragilor! :tongue3:

Azi dimineata -10 grade temperatura resimtita -15,acum e ger dar e soare ,nu-i chiar asa rau pe cat ma asteptam,din lipsa de idei o sa fac doar spaghete (cu sos de rosii picant)si am facut pancakes din ochi,2 oua intregi 4 linguri de zahar am mixat cu mixerul sa se albeasca,un praf de sare ,coaja rasa de portocala si esenta de rom pt. gust,200 ml. de lapte(cubulet de la Ale' de la scoala) o cana de faina cu vf. si un praf de copt ce fusese inceput(cam o lingurita),au iesit bune :)

post-405-14859465211855_thumb.jpg

10 bucati ultima un pic mai anemica...Unele unse cu crema de ciocolata,altele cu gem de capsuni,dar si simple cu zahar pudra vanilat,dupa gust...

maine musaca...cam asta e meniul,o zi faina tuturor!

Multumim draga Alph' :)

Frigut azi la noi,dar am auzit ca se va incalzi vremea,Ale' deja de azi in vacanta intersemestriala :tongue3: aveam in plan musaca,insa am gasit la oferta ardei (deia verzulii ca de vara,nu stricati ci doar usor dezhidratati/zbarciti),asa ca schimbare de plan :) ardei umpluti,cu smantana si ardei iuti :floare: o fi dor de vara :)

O zi minunata tuturor! :)

Geany sa va traiasca! :tongue3:

A mai nascut si o alta doamna distinsa azi. :)

A fost in stare de un baiat. :) :)

Peter

Felicitari, Moni!!! Deci, copilotul are un verisor :floare:

Geany, super arata ardeii.

Draga Mili' inca de cand ai inceput sa postezi aici mai recent m-am tinut sa-ti spun :1 ca ma bucur nespus ca postezi si ca suntem din ce in ce mai multi :tongue3: si 2- ca ai cel mai minunat nume(in opinia mea cel putin)asa o cheama pe doamna mea din Italia si daca aveam o fetita,Milena i-asi fi pus numele si asi fi numito Mili' :) dar Mili' a mea a iesit cu ''clopotei'' asa ca e Ale' :) Cat despre ardei au iesit hiper-mega-duper ,imi pare rau ca nu va pot servi decat virtual din pacate :floare: Mii de pupaciuni' :)

Felicitari, Moni!!! Deci, copilotul are un verisor :tongue3:

Geany, super arata ardeii.

felicitari Moni ! sa av traisca sa va bucurati, sa fie sanatos si fericit!

felicitari Geany pt nepotel!

am olecuta de carnita de porc (asa vreo 250 g si vreo 500 g de champignons. ma'c sa incropesc o tigaie picanta ceva

o duminica placuta tuturor!

Draga Mili' inca de cand ai inceput sa postezi aici mai recent m-am tinut sa-ti spun :1 ca ma bucur nespus ca postezi si ca suntem din ce in ce mai multi ;) si 2- ca ai cel mai minunat nume(in opinia mea cel putin)asa o cheama pe doamna mea din Italia si daca aveam o fetita,Milena i-asi fi pus numele si asi fi numito Mili' ;) dar Mili' a mea a iesit cu ''clopotei'' asa ca e Ale' ;) Cat despre ardei au iesit hiper-mega-duper ,imi pare rau ca nu va pot servi decat virtual din pacate ;) Mii de pupaciuni' ;)

Draga mea Geany, este numele meu adoptat. Bunica sotului meu, nu poate pronunta numele meu (Mirela), si de cand m-a cunoscut, mi-a zis Milena. Asa am ramas pt familia sotului, toata lumea imi zice asa acum. Pe mine nu ma deranjeaza, chiar imi place. Pupaturi tie si la ochiosu' Alex.

F.frumos si Mirela ;) e melodios! ;)

La noi ninge serios,chiar se depune ,iar e totul alb !

O seara minunata tuturor! ;)

La noi ninge serios,chiar se depune ,iar e totul alb !

ce bine! la noi n-a fost nici prima data cine stie ce, iar acum avem freezing rain, -3C si, bineinteles la buzau, vant :angryfire:

io n-am putut scoate la capat masinuta, am plecat cu omu'. sa vad cum m-oi duce la sala.

altfel, munca si rutina obisnuita, va pup, toate bune!

Giani, avem un nepotel? sa va traiasca!

da' Moni de ce nu iese deloc la interval? sper ca-s bine cu totii :wub: , io o astept ptr felicitari :rolleyes:

Daa!! Motz' sarumana :wub: e tare dragalas,acum e micut tare,mai mult doarme :71: nu fii de deochi :angryfire: e mancacios si somnoros ,tare cuminte,daca e satul si schimbat nici nu scanceste,e o norocoasa mamicuta lui :rolleyes:

Hello hello, felicitari Gianina si Moni

Deci baietii se tin lant...pe cand o alta fetita?? cine se inscrie?

Va pup din mers...fusei in turneu (ultimul) in Spania,

Copila mea s-amutat la apartamentul ei cu frendul, a inceput jobul...hehe

eu ma indrept spre pensionare..roata vietii se invarte

Hello hello, felicitari Gianina si Moni

Deci baietii se tin lant...pe cand o alta fetita?? cine se inscrie?

Va pup din mers...fusei in turneu (ultimul) in Spania,

Copila mea s-amutat la apartamentul ei cu frendul, a inceput jobul...hehe

eu ma indrept spre pensionare..roata vietii se invarte

Felicitări,Stellin!Ai deja o domnișoară, nu o copilă!

Da, băiețeii vin pe bandă! Ce frumos! Și eu o aștept cuminte pe Fox să ne povestească ce și cum despre îngeraș!

Eu am ajuns la București, că fusi la Brăila să-mi schimb buletinul și permisul. Bine c-am ajuns aseară! Azi n-aș fi ajuns!

Ninge-n disperare, după ce dimineață ploua cu polei (pot să zic ”poleia”?). Abia am ajuns la metrou. Acum mă uit spre telefom, poate primim SMS-ul că nu mergem mâine la muncă! Sper și eu, deși am treabă de bengăn!

De ziua mea am fost la Poliție, cu actele pentru permis.Doar de la 7:30 la 15:30.

A doua zi, de la 7 la 10 la buletin! Azi, la muncă!

Stelin' :wub: ma bucur sa aud asa vesti frumoase despre Vale' :rolleyes: cresc,isi iau viata in propriile maini,si al meu cel mare a plecat departe pe drumul lui,desi abea a fost acasa de craciun si stiu ca in iulie vine iar,ne vedem in fiecare zi pe telefon(cu ajutorul internetului)si deasemeni prin mesaje non stop,tot e greu :71:

Zoazo' draga ,compatimesc alaturi de tine :angryfire:

O seara faina tuturor!

De ziua mea am fost la Poliție, cu actele pentru permis.Doar de la 7:30 la 15:30.

Pai, cineva trebuie sa mai si munceasca, destula distractie pe la ghisee!

Pai, cineva trebuie sa mai si munceasca, destula distractie pe la ghisee!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Nu? Am avut cea mai inedita zi de nastere: eu si 26 de barbati necunoscuti! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Hello la tot Hanul!

M-am vrednicit să mai intru şi eu pe aici! La mine nu este nimic nou, cu serviciul şi cu schimările de şefi la nivel înalt, Alex şi-a găsit să lucreze până la vară ca agent de asigurări. Aştept să vină cineva hotărât să vând casa, momentan numai oferte şi după aceea vine partea cea grea, să găsim un apartament lui Alex şi pentru noi o căsuţă mai mică, acte de rezolvat, ş.a.m.d.

Mă bucur nespus pentru veştile de pe aici! Să trăiască bebeluşii şi părinţilor multă putere ca să poată să îi crească!

Felicitări mătuşica Geany!

Felicitari mămica Foxxy!

post-88-1486639241675_thumb.jpg