Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Neatza si o saptamana frumoasa tututor! Dupa o saptamana de boala am inceput munca, poate asa imi revin si eu. Astia anunta ca vine frigul, azi e inca placut afara, numai bine sa ma adaptez si eu la vremuri.

Adriana, sa iti traiasca sotul, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!

Eu nu am inteles faza cu stilul eolian...ph34r.gif Luminati si pe Tilica, va rog...

Valeu, am dat scroll mai sus si m-am impiedicat in prajiturile lui Any smilie_sh_023.gif

Adriana a scris pe blog in italiana, iar Moatza a citit transcrierea facuta de Google in romana:

Insalata di ombrina all’eoliana = Salata umbriană cu stil eolian :)

Salata umbriană cu stil eolian

asta e salata de mori de vânt headbang.gif

n-ai inteles ptr ca te-ai impiedicat in prajituri :lol:

>> Deja devine totul periculos...incepi sa ma cunosti suspect de bine ^^

in afara de hazul starnit, exista totusi Insulele Eolie, ia!

>> Si eu care ma dadeam geograf...ma duc la colt!

71.gif71.gif71.gif Good to be back! Ati vazut ce face cafeaua din voi? Verva si umor, sa curga cafeaua! Poftiti:

7bc8fa099ed0124064d05c22ae926c72.jpg

c3c1434c67293a5541591ee17baaecba.jpg

de31eb24723baa97e85c3d72b535826d.jpg

f129a3ce06cff1d820a5812e99732414.jpg

f72c79092c18c2b6b512f93db9900365.jpg

dd18bd01ee9f37f052a5bb3bbb45645e.jpg

Edited by Lapona Enigel

Aplauze pentru Minoriciu, care a revenit pe pozitii!!!

smilie_sp_107.gif

Baby, you're a champ ('course you are, you're from VS tongue.gif) ! smilie_sp_118.gif

Si, asta e pentru toti: d82f9cc443ac7f5361540626c08ebc0f.jpg Sa aveti o saptamana frumoasa, relaxata, cu mai multe bucurii decat provocari :) P.S. Cineva lipseste la apel...mai strig o data catalogul. Mda, la litera G... director.gif Oi, chiuleala la inceput de saptamana? Ce-i asta?

Hait! Si la F! Asa ceva... 12.gif

Si, asta e pentru toti: post-12-0-44409000-1557134908_thumb.jpg Sa aveti o saptamana frumoasa, relaxata, cu mai multe bucurii decat provocari :) P.S. Cineva lipseste la apel...mai strig o data catalogul. Mda, la litera G...

Mnee!! fusei ocupata zau ashea' :) ,greu cu revenirile astea bre' dupe' sarbatori :) ce nu s-a mancat am inghesuit in congelator,in rest plimbari,''vizeturi'' etc,ca si meniuri,slabut,gnochi,pizza ,paste,ciorbita de vitzel cu verdeturi dreasa cu smantana,apoi pregatit ''pretenii'' unul pt. scarbici' unul pt. scoala (teme in ultima zi,calcat uniforma,etc,valabil pt. ambii :lol: :) ) azi carnaciori de aia proaspeti de stii tu Lapo' ca ti i-am mai pozat aici la han cu piure si salata verde cu ceapa verde ridichi alea-alea...

Astia vreau sa zic :lol: ...Ie' ''grele'' ce sa va mai spun?!

post-405-0-13017700-1557137752_thumb.jpg

post-405-0-81533700-1557137765_thumb.jpg

Acum e intunericios,nici nu ploua nici nu sta,il astept pe Ale' sa vina de la scoala ...

O zi faina tuturor!!

Edited by Geany

Geany, cum arata carnatii aia! Ieri am vrut sa fac si eu o portie dar pana la urma am facut pulpe de pui la grătar cu o salata alaturi.

Geany, cum arata carnatii aia! Ieri am vrut sa fac si eu o portie dar pana la urma am facut pulpe de pui la grătar cu o salata alaturi.

Draga Mino in primul rand multa sanatate :rolleyes: :director: ,in al doilea rand carnatii nu sunt facuti de casa,sunt cumparati de la Kaufland,lui domnul Geany ii plac,eu sincar nu ma omor dupa ei,prefer carnatii sa fie afumati sau semiafumati,dar vad ca si Ale' mananca asa ca e bun asa rau :rolleyes:

Sanatate mino!

La noi a plouat toata ziua ieri, cand mai tare cand mai incet. Astazi soare si frumos asa ca dupa ce iau masa de pranz o sa ies la soare.

O saptamana buna tuturor!

hello, hello! a inceput si la noi sa ploua si a durat 3min, se vede cerul aproape senin.

bineinteles ca dupa tornada aia care-a facut mari stricaciuni, se-ntrec toate serviciile de urgenta sa anunte fel de fel de coduri rosii si urgii, de exemplu chiar acum avem o multime de avertizari ptr zona mea, pe telefon, bipaie continuu.

azi am avut o zi cam grea, cred ca ma culc.

Multa sanatate tuturor ca vremea asta e cu nabadai!

La noi racorel acum cu vant de rupe pomii ?

Iar domnul mat imi facea in ciuda servici, cred ca maine il las acasa ?

post-591-0-46077900-1557163917_thumb.jpg

post-591-0-38212400-1557163931_thumb.jpg

Draga Mino in primul rand multa sanatate :rolleyes: :director: ,in al doilea rand carnatii nu sunt facuti de casa,sunt cumparati de la Kaufland,lui domnul Geany ii plac,eu sincar nu ma omor dupa ei,prefer carnatii sa fie afumati sau semiafumati,dar vad ca si Ale' mananca asa ca e bun asa rau :rolleyes:

Sunt productie locala, Geany? Zi-mi si mie cum ii cheama, sa ii incerc si eu cand ajung la ai mei. Multumesc! floare.gif

Draga Mino in primul rand multa sanatate :rolleyes: :rolleyes: ,in al doilea rand carnatii nu sunt facuti de casa,sunt cumparati de la Kaufland,lui domnul Geany ii plac,eu sincar nu ma omor dupa ei,prefer carnatii sa fie afumati sau semiafumati,dar vad ca si Ale' mananca asa ca e bun asa rau :director:

Sunt productie locala, Geany? Zi-mi si mie cum ii cheama, sa ii incerc si eu cand ajung la ai mei. Multumesc! floare.gif

Da! cred ca da,cred ca sunt marca lor,sunt la vitrina cu servire si sunt diverse sortimente,doar porc,porc cu vita,cu ceafa,astia grosi si mai sunt si subtiri,sunt si facuti melc asa pe frigaruie si de aia am incercat sunt f. buni si aia subtiri si picanti sunt,de aia nu am avut inca,curaj ca nu stiu cat de picanti or fi,mereu spun ca o sa incerc dar inca nu am luat :director:

Edited by Geany

Ready to start?

Neataaaaaa!

c2a968dbe18459792a600723ae606da8.jpg

b42eb861528bc1ffe6321eef325ecfd1.jpg

7fca8018ea18dcc01eaacd4e9593f45c.gif

Wait for it...gata, eu am intrat in viteza a-ntaia. Voi?

dff6e9303a5946ce4033c2e031753d60.jpg

@ Geany: Multumesc pentru ponturi! Chiar o sa ma uit si eu dupa ei. Zilele trecute am mancat unul aici la gratar...aici porcii taiati sunt vieri. Nu va spun cat de urat mi-a ramas gustul doua zile dupa...efectiv de balegar de porc, bleah!

@ Clau: Haios rau dihania ta mica <3

O zi faina tuturor!

P.S.: Va rog si eu ceva: A pus Dani o metoda de copt vinete foarte rapida, ceva la cuptor parca...am salvat-o si habar nu am unde, asa ca va rog daca stiti despre ce vorbesc, puneti-mi si mie un link. Multumesc si spor la treaba!

Edited by Lapona Enigel

Neatza! Mama, cum arata cafele astea, draga Lori! In alta ordine de idei, a plouat mult, toată noaptea si am avut o durere ciudata de spate care nu m-a lasat sa dorm. Acum am luat un antiinflamator si e mai bine. Azi ma duc iar la dentist si las o caruta de bani la endodont. Macar de ar reusi sa salveze maseaua. In rest va doresc o zi frumoasă in ciuda vremii de afara.

Mino, dar stiu ca s-au adunat! Avem din ce in ce mai multa experienta.

hello, hello, la mine a plouat peste noapte, dar nu f mult - ca la Buzau.

Avem 10C, cu vant usor si nor, inspre Penteleu se vede cerul limpede, e o atmosfera curatita de praf, lucru f rar in zona asta.

Urmeaza o zi incarcata.

Buna ziua tuturor!

Mino iti doresc multa sanatate, sa scapi de toate problemele.

Lori cafele servesc cu placere, ca de obicei vii cu bunataturi.

Aici a fost vant foarte puternic ieri, saracul meu busuioc cred ca-si da duhul, asa de tare l-a batut vantul.

Bafta mino! Sa treaca toate repede si cu bine!

Lori eu eu portie dubla ca am nevoie. Nu stiu de ce e asa greu, parca din ce in ce mai greu.

La mine vremea e buna dar e ceva de genul o zi cu soare, una cu nori, una cu ploaie si tot asa. Acum dimineata e frumos dar cica avem ceva ploaie torentiala dupa-amiaza.

P.S.: Va rog si eu ceva: A pus Dani o metoda de copt vinete foarte rapida, ceva la cuptor parca...am salvat-o si habar nu am unde, asa ca va rog daca stiti despre ce vorbesc, puneti-mi si mie un link. Multumesc si spor la treaba!

https://www.artaculi...ete-fel-de-fel/

Multumesc muuuult, Geany! 11.gif

Buna ziua tuturor!

Mino iti doresc multa sanatate, sa scapi de toate problemele.

Lori cafele servesc cu placere, ca de obicei vii cu bunataturi.

Aici a fost vant foarte puternic ieri, saracul meu busuioc cred ca-si da duhul, asa de tare l-a batut vantul.

Daca tin la voi 11.gif

E amiaza, time for a ...

93638c6ed4fc860df129f6f95e4bca8f.jpg

Neatza doamnele mele dragi! Ultima prajitura o vreau eu, sau macar o gura din ea....mama cum arata! Pana atunci beau doar o cafea fara zahar. Ieri nu a reușit endodontul sa salveze maseaua din asa ca mor de oftica. Trebuie sa strang bani de implant, mama ei de treaba!

Edited by mino

Ultima prajitura

cat de ingenios e decorul! astia-s mai mult decat simpli cofetari!

hello, hello!9C si nor la mine, plus un vant subtire! de multi ani luna mai nu e tocmai florar.

hai, o zi buna sa aveti!