May 21, 20197 yr comment_253179 de am framantat instant 1/2 de kg de făină. Iar afara a tras o rapaiala si era un intuneric de ziceai ca vine potopul, frate. nimic nu mi se pare mai potrivit decat sa coci ceva la cuptor cand e nor si ploaie afara! Uainlei, voi schingiuitoatr trebuia sa va faceti de meserie...eu am stat doua ore la sala, facut partea de jos plus cardio, dupa sauna...nu am mancat decat niste capsuni azi. Nu va povestesc ce fuame de crocobaur te-apuca dupa sauna, au mama! Report
May 21, 20197 yr comment_253190 'Mna seara! Va multumesc pentru urari si le doresc si eu sarbatoritilor multa sanatate si La multi ani! ?Aici e deja vara. Soare si cald, jupanasu' iese la interval in pantaloni scurti si maneca scurta. Si sandale. Azi am bantuit juma' de zi. Dimineata am fost la joaca, apoi la o intrunire, apoi prin oras (s-a ales cu niste masinute si carti, luate de la magazine de caritate), am vizitat niste prieteni si le-am luat caruciorul (ne pregatim de vacanta), apoi cumparaturi pentru cina si hai acasa. Am plecat inainte de 10 si ne-am intors dupa ora 4! ?Jupanasu' a bagat o tura de somn, iar eu am pregatit tartine cu somon si ardei rosu, friptura de curcan si piure plus strudele cu fructe de padure. Jupanu' a adus un vin alb si-am petrecut!!!!! ? ?Maine dimineata mergem la joaca, apoi la gradina. Avem la treaba acolo...... Joi, sper sa fie iar vreme buna si sa ajungem, cat de cat, la zi cu gradinaritul.Vineri zice jupanu' sa iesim la crasma, cu prietenii, ca azi era prea tarziu sa ne adunam. Iar unii se mai duc si la munca maine. Sambata o sa mergem la o aniversare. Duminica si luni vedem ce facem. Luni e liber aici, asa ca se va lasa cu ceva iesiri / plimbari. Si cam gata raportu'.Paru' fu spalat saptamana trecuta, sper sa aiba maine iar parte de-o balaceala. Abdomenele stau bine unde sunt. Sau la cine sunt. Desi, ne-am putea lauda cu niscai flotari si lumanari. Facute de jupan si jupanas!!!!! ? ? ? Se pune, da? ?O seara placuta va doresc!!!! ? Report
May 22, 20197 yr comment_253198 Aaaaaaand acti , asta, coffee! Neata la popor!Buuun, buuuun, F -ul a semnat condica! Pupaciuni la jupanas A-ul e prin zona, B-ul primeste de la mine ca ma ajuta cu cafelele! C-ul scrie doar in miez de noapte, bun si-asa!La D constatam absenteism la greu - alooooo, sexul ala de se da tare! Halal! Bon, vreau pulsul planetei, va rog!Ce mai face Trumpica? Cica acum i s-a pus pata pe Iran. Ah, da si, se pare ca ii place sa vorbeasca despre ilustra-i persoana la a III-a singular. capitalism = neosclavagism=consumerism= catastrofism as in Trump, Jong-un etc. Care-i vremea pe ultima suta de metri din mai? Ce desuuri mai purtati? Parul ce mai zice? De sport cand v-apucati? Pe la piata cand mai dati? In zona Europei de Vest, respectiv vestul Teutoniei vremea e ca de obicei in ultimii jde ani de cand traiesc eu pe aceste meleaguri adica gri. Cu o usoara imbunatatire fata de ieri. Nu mai ploua. Sau, mai bine zis, inca nu ploua. Over. Sa aveti o zi productiva si, pe cat posibil, fara suparaciuni, enervari, din astea. Edited May 22, 20197 yr by Lapona Enigel Report
May 22, 20197 yr comment_253202 Neatza! Lori, mersi de cafelutza! Imi vine sa mai fac una. Nu stiu ce am dar ma enerveaza la macim oamenii care in loc sa isi faca treaba, cauta nod in papura si intreaba de ce sa isi faca treaba....n alta ordine de idei afară e soare iar cand ies fe la munca, tre sa ma duc la biserica la un mort si urasc asta, dar nu am incotro! Report
May 22, 20197 yr comment_253204 Auleu...asta e unul din putinele evenimente la care eu nu sunt in stare sa asist...mi-am luat zeci de bobarnace ca nu am fost la inmormantari in familie, mi se pun in carca tot felul de acuze pentru ca am lipsit la niste evenimente de genul ...nu, nu pot si gata. E alegerea mea si imi asum consecintele. La noi la ortodocsi este doar cu sicriu deschis...traumatizant pentru mine...cand eram mica a trebuit sa asist la niste inmormantari la tara si ma urcau pe scaun ca sa pup mana mortului. Si cand a murit tataia meu, fie-i tarana usoara, nu m-au lasat in pace pana nu l-am pupat sub ochii lor. Tine-te tare! Sper sa nu fii asa sensibiloasa ca mine Report
May 22, 20197 yr comment_253209 Buna ziua tuturor!Sa va arat cu ce m-am ocupat eu ieri toata ziulica. Am curatat bobi productie proprie, apoi i-am oparit si le-am scos pielita, apoi am facut portii in pungi de plastic pe care le-am bagat la congelator pentru iarna. Munca de chinez batran. Nu mai vreau sa vad bobi deocamdata . Edited May 22, 20197 yr by any_annette Report
May 22, 20197 yr comment_253210 hello, hello-n miezul zilei! 21C, preponderent senin, vant acceptabil.saptamana trecuta am fost si eu la o inmormantare, strabunica Ralucai, avea 95 de ani, saraca!a vorbit asa frumos preotul despre ea!mie nu-mi repugna evenimentele astea, fac parte din viata, tre sa-i conduca si pe ei cineva pe ultimul drum. niciunul nu scapam!si fiind si-un om batran, a fost ceva f firesc. eh, altfel, ca sa mai amanam evenimente de genul asta, astazi ma plimbai oliac' pi la doctori, mai de control, mai de nevoie...am un CT Sindrom de care ma mai caut, ca n-as vrea sa ajung la operatie, cel putin nu inca.si altele, deh, dupa experienta fiecaruia! ceea ce NU va doresc! edit: Any, ce sa zic, sper sa merite!am sechele din tinerete cand am desfacut cu mama si o cunostinta, deci 3 persoane, 2 saci de mazare.nu stiu ce-o fi fost in capul nostru, cata mazare credeam ca putem manca? in primavara am cadorisit toate cunostintele cu pungi de mazare congelata Edited May 22, 20197 yr by moatza Report
May 22, 20197 yr comment_253211 Inmormantarile nu imi repugna in mod special, dar imi repugna fanfaronada de acolo. Mortul de azi imi este necunoscut, dar este fratele femeii cu care traieste fratele meu. Ma duc din respect pentru el si incerc sa uit comportamentul ei. Il pun pe seama durerii. Report
May 22, 20197 yr comment_253212 Any, cata rabdare poti sa ai! Buna ziua ca e 12:22 Inca e vreme buna, da' maine tre sa ploua. Asa zice la prognoza. Report
May 22, 20197 yr comment_253213 Buna! la noi soare cucu-bau,vanticel cu norisori dar azi cel putin nu se intrevad posibilitati de ploaie,asa ca am profitat sa pun masina de spalat la treaba scimbat lenjerii alea-alea,in rest nimic nou sub soare ,o zi minunata va doresc Report
May 22, 20197 yr comment_253214 Buna! Raportez vreme frumoasa cu soare si temperaturi placute. Poate ies la o plimbare mai pe la ora mesei. Report
May 22, 20197 yr comment_253215 Munca de chinez batran. Nu mai vreau sa vad bobi deocamdata.Ehe, dar cine o sa scoata, ca o floare, punguta gata pregatita si o sa manance bobi in timp ce noi balim? Nu te invidiez pt munca, doar pt rezultat! Report
May 22, 20197 yr comment_253216 Any, cata rabdare poti sa ai! Buna ziua ca e 12:22 Inca e vreme buna, da' maine tre sa ploua. Asa zice la prognoza. A trebuit sa am ce sa fac, era si pacat sa ramana sa se usuce pe camp, e primul an cand congelez. Fara pielita aceea ar trebui sa se digere mai usor. Munca de chinez batran. Nu mai vreau sa vad bobi deocamdata.Ehe, dar cine o sa scoata, ca o floare, punguta gata pregatita si o sa manance bobi in timp ce noi balim? Nu te invidiez pt munca, doar pt rezultat! Ehehe, intr-adevar e comod tare sa ai la congelator. Report
May 22, 20197 yr comment_253217 Vineri zice jupanu' sa iesim la crasma, cu prietenii, ca azi era prea tarziu sa ne adunam. Iar unii se mai duc si la munca maine. Sambata o sa mergem la o aniversare. Duminica si luni vedem ce facem. Distractie placuta! Si eu ma duc la pub. Tot vineri! ca sa am timp sa-mi revin. La varsta mea am nevoie de doua zile Noi avem liber lunea ailalta, pe 03/06 Report
May 22, 20197 yr comment_253218 Moni cum de aveti liber, ce sarbatoare e? Iar voi, Alpha? Adriana vacanta placuta in continuare! Report
May 22, 20197 yr comment_253228 Buna ziua tuturor!Sa va arat cu ce m-am ocupat eu ieri toata ziulica. Am curatat bobi productie proprie, apoi i-am oparit si le-am scos pielita, apoi am facut portii in pungi de plastic pe care le-am bagat la congelator pentru iarna. Munca de chinez batran. Nu mai vreau sa vad bobi deocamdata ������. Phii, si eu care am crezut ca te-a legat vreunu fedeles si a fugit cu tine-n spinare Mie bani sa-mi fi dat careva si nu ma convingea sa fac ce-ai facut tu. Una la mana ca mi-i urat sa dejghioc orice de cand ma punea bunica vara sa dejghioc fasole , stateam cu ea pana terminam cate-o balie. Bai mai trebuia sa si punem fasolele pe craprarii: Michigan, albe, pestrite, negre Acuma ma bucur ca asa am petrecut multe multe ore cu ea. Doi la mana ca nu-mi plac boghii nici de frica. Mamaia si tataia aveau in gradina, mamaia in fiecare vara facea mancare de boghi, si in fiecare vara isi punea tot arsenalul in uz ca sa ma convinga sa mananc. Si in nici o vara nu m-a convins. Acu' as manca si-o oala pe nerasuflate, macar de as mai avea-o aievea macar cateva clipe... Report
May 22, 20197 yr comment_253231 Multumesc frumos Ne-am intors cu peripetii azi dupa-masa in loc de aseara trecind prin Elvetia si Franta (la intoarcere greva in italia=zbor anulat ) , 500 de poze si 17 video, da' tre sa aveti rabdarica finca miine si poimiine tre sa lucrez masiv ca sa recuperez zilele astea 3 de concediu si in weekend sint voluntara la sarbatoarea din catunul nostru asa ca timp liber=0 da' revin cit pot de curind cu impresii si tot restul Report
May 22, 20197 yr comment_253233 Adriana, bine te.ai intors, astept(am), astept(am) Eu am intrat sa.ntreb de Sorina, cred ca ea e prin zona Piacenza... sau nu?! Report
May 22, 20197 yr comment_253234 Moni cum de aveti liber, ce sarbatoare e? Iar voi, Alpha? Adriana vacanta placuta in continuare!Pe alte meleaguri se da liber luni, in loc de cand-pica-in-timpul-saptamanii (ori-ba). Adicatelea: 1 mai se serbeaza prin munca si se sta acasa in prima luni din mai. Ca e chiar 1, ca e 7 mai, tot un drac. La final de mai iar e liber, cred eu, datorita Rusaliilor. Mai e o zi de luni libera, la final de august. Ca e in loc de Sfanta Maria ori alte dracii, haberi n-am. Ideea e sa aiba omu' mai multe zile libere legate, sa se bucure de vacanta, nu sa lucreze una, sa stea alta, sa.....Dar, poate Alpha ne lamureste mai bine. Eu nici nu am intrebat / studiat prea in amanunt problema, recunosc. ? Report
May 23, 20197 yr comment_253241 punem fasolele pe craprarii: Michigan, albe, pestrite, negre Lori, parc-o vad pe buna-ta: vezi cu Michiganu' ala! sa nu amestesteci Michiganu! ai pus deoparte Michiganu? Ne-am intors bine-ai venit! s-a devansat excursia? parca ziceai ceva de toamna asteptam impresii, mai intai de la sarbatoarea voastra locala. hello, hello, 16C cu soare, placut!o zi glorioasa tuturor! Edited May 23, 20197 yr by moatza Report
May 23, 20197 yr comment_253243 bine-ai venit! s-a devansat excursia? parca ziceai ceva de toamna asteptam impresii, mai intai de la sarbatoarea voastra locala.mersi frumos nu, a fost cind era programata, da' nu cre ca am zis cind va fisarbatoarea e pe cimp in cort miine seara (vineri) e dedicata tinerilor cu rock muzici de toate neamurile, grupuri si bautura multa plus vreun cirnat la gratar si cartofi prajitisimbata si duminica seara gratar si cartofi prajiti si agnolotti si citeva feliute de salam plus dans cu orchestra mai serioasa, chestia e ca toata munca, organizarea, servitul, gatitul e facut de toti cei care locuim in catun. Stefano e in echipa de barbecuisti deci se coace si se afuma la foc lent 2 zile de nu-i mai trebuie gratar alte 2 luni iar eu o sa ma duc doar seara la incasat banii ca nu mai pot sta in picioare la pus mincarea in farfurii ca ma doare un picior asa ca stau pe scaun Marco se defileaza ca se duce la curse de moto. Report
May 23, 20197 yr comment_253244 Buna ziua tuturor!Sa va arat cu ce m-am ocupat eu ieri toata ziulica. Am curatat bobi productie proprie, apoi i-am oparit si le-am scos pielita, apoi am facut portii in pungi de plastic pe care le-am bagat la congelator pentru iarna. Munca de chinez batran. Nu mai vreau sa vad bobi deocamdata ������. Phii, si eu care am crezut ca te-a legat vreunu fedeles si a fugit cu tine-n spinare Mie bani sa-mi fi dat careva si nu ma convingea sa fac ce-ai facut tu. Una la mana ca mi-i urat sa dejghioc orice de cand ma punea bunica vara sa dejghioc fasole , stateam cu ea pana terminam cate-o balie. Bai mai trebuia sa si punem fasolele pe craprarii: Michigan, albe, pestrite, negre Acuma ma bucur ca asa am petrecut multe multe ore cu ea. Doi la mana ca nu-mi plac boghii nici de frica. Mamaia si tataia aveau in gradina, mamaia in fiecare vara facea mancare de boghi, si in fiecare vara isi punea tot arsenalul in uz ca sa ma convinga sa mananc. Si in nici o vara nu m-a convins. Acu' as manca si-o oala pe nerasuflate, macar de as mai avea-o aievea macar cateva clipe... Neatza! A doua-i a mea, cu corn cu tot . Lori sora mea, nici eu nu iubesc bobul. Sa nu aud de el, desi soacra mea isi planteaza in fiecare an. Report
May 23, 20197 yr comment_253246 Adriana, nush de ce intelesesem io ca va fi la toamna oricum, sunt sigura ca ti-a placut! sa pui evenimentul din satul tau la topicul dedicat si sa ne spui cu ce ocazie e desfasurarea de forte.cum o fi bobul asta? n-am mancat niciodata. Report