Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

eu am furat-o pe asta pusa de ramy pe Fb =))

cofee.jpg

laugh.gif Ce tare-i asta!

Cafea si de la mineeeee:

a9c0e7eabe8c3f8083c09479899e3fcd.jpg

Remember the D-day:c9b187df4b97e4e24cde1de797bd309e.jpg

Am vizitat Caen , plaja, muzeul dedicat si am vazut atunci un documentar de la care am iesit plangand...urez omenirii sa invete din toate ororile pe care le-a provocat de buna voie...!

Pentru voi:

Paii nu vazusi ca nu avui curaj la ce gatim azi?! o dadui si io' ashea' mai dupe' coltz' =)) ...Maine planuiesc paste de astea proaspete dar cumparate de la K ,v-am mai aratat eu (ca le gasii la reducere) simple cu sos de rosii picant sau ragu ce or vrea hunii ca apoi joi e inaltarea la noi si planuiesc sarmalute din nou :lol:

Maine la noi e ziua invatatorului si e program 8-12 la scoleri' si in acest rastimp au diverse activitati in scoala nu ore,apoi joi e ziua eroilor si dupa ore doamna alege 10 elevi din clasa sa mearga cu ei dupa ore la cimitirul eroilor,trebuie sa aiba la ei o floare,o candela si panglica tricolora de legat cu funda la cruce,si hartie semnata de parinti ca sunt de acord sa lase copii si ca-si asuma orice evenimente neplacute s-ar putea intampla,si-mi venea sa rad ca pe grup fiecare incerca sa se dea la fund ca nu poate ca aia ca ailalta,Ale' in schimb ii e frica ca nu va fi ales printre ''fericitii'' castigatori cei 10 ca lui ii plac la nebunie astfel de evenimente ,mi-a si spus ca vrea uniforma impecabila =)) in schimb a urat si uraste serbarile,nu-i place sa se scalambaie in roluri si sa se costumeze si sa se zgaiasca oamenii la el...Pff!! aici nu m-a mostenit,paii unde nu asi fi eu sa fac teatru? atmosfera? si sa ma mai si costumez =)) .... =)) =))

Pe mine ma buseste plansu cand vad ca inca se mai propaga practici din astea comuniste sad3.gif Absolut superfluu, cu dampf comunist si zero rol didactic si pedagogic. Oare cand naiba or sa dispara toate baracudele alea fosilizate si cu mintea incalcita din conduceri si ministere...nush. Deja ajung sa cred ca este totul o utopie dezirabila si deloc fezabila. Hai ca ma apuca bocetele de tot! Da' ce mare filozofie bai nene sa ii dea "doamnei" prin minte sa faca o cerere de permisiune din partea directiei a unei excursii cu tematica istorica in rimpul alocat orelor clasice , cu material pregatit din clasa in ore de catre elevi pe tema eroilor ca sa inteleaga si eu cine au fost amaratii astia , care poate nu aveau dupa ce bea apa prin transee dar si-au dat viata pentru o credinta, un ideal, fara ca nici macar sa aspire vreodata la statutul de eroi...fara obraznicia de a forta subtil doar pe cei "alesi" - daca imi mai si spui ca doamna le-a transmis sa procure florile si triccoloru ala pe banii lor proprii si personali...apai zau ca abandonez orice vis de a reveni la vatra- , fara a le lua copiilor din timpul lor liber, care si asa e super redus pentru unii din ei, fara a ii pune in situatii penibile gena "aoleu, daca nu ma duc patesc sigur ceva..." smilie_tra_005.gifSi cu serbarile astea...alta stafie din comunism ... Cati ani are "duamna"?

Neatza! Am facut cafeaua! Vrea cineva?

A trecut dimineata, am baut cafea deja, dar pe asta as da-o pronto peste cap, doar ca...muieti îs posmajii laugh.gif! Una fara lactoze, bitte! laugh.gifTenchiu 6.gif

Ziceai ceva de o teorie pe cre vroiai sa o impartasesti...

a, nu e nimic deosebit, sper sa ma fac inteleasa

cred ca, cei care trag cistig din scrisul pe bloguri sau facutul de retete pe youtube sau mai nu stiu eu unde, tre sa produca retete ca sa poata sa-si ia procentul de la sponsori, si in fuga asta de a face cit mai multe pierd pe drum autenticitatea sau respectul pentru o reteta (daca au avut-o cindva, ca se poate sa n-o fi avut)

pe vreme ce eu, n-am nimic de cistigat, sint bucuroasa de ceea ce stiu pentru ca o fac cu pasiune si fara nici un interes, si o sa lupt pina in pinzele albe pentru carbonara fara smintina =))

DAFUER.gif

smilie_wut_031.gif Poate nu ar fi rau sa batem in pioneze un topic cu retete autentice de la muma lor pentru cei care vor sa verifice , mai ales cand prefera sa mearga pe la locante din astea funky, mondene, nou deschise, care au o predilectie pentru slogane de genul: ca in Italia, sos olandez ca la olandezi, ca la bunica si , ovcorz deja obisnuitul ca la mama acasa laugh.gif Ceva gen "Patrula retetelor autentice!" 71.gif

Eu beau un capuccino in piata mare la umbra. 27 grade la Luxembourg azi. Aveam programare la oftalmolog la 4, cand am sunat la interfon la 4 fara 5 cica nu poti sa te mai plimbi 20 de min? M-a trimis la plimbare cum ar veni:blackeye: . Dar nu ma enervez ca e frumos afara si muzica faina in piata.

Zoe, pai asa iti faci reclama? Eu la luat sange nu am nici o greata,

Nae, crede-ma, moncher, ca n-a fost doar o simpla prelevare!!! ca daca ma duceam, ma intepa si gata! fasss!

m-a intepat de cinci ori, de trei ori la incheietura bratelor, adica de acolo de unde se preleveaza in mod normal, si de doua ori de pe mana, din venele de deasupra degetelor. si aici e cam dureros. basca fiindca nu nimerea vena, se juca un pic dreapta-stanga cu acul prin mine, doar-doar o prinde ceva. oricum a-i da-o, a fost naspa!

ma-ntorsei acum de la plimbarea obisnuita...moama, ce umezeala! am venit fleasca, cu hainele lipite pe mine, scotand aburi - cum s-ar zice, am avut o abureala-n mine!!!

dar crangul e superb, totul verde, proaspat...trece! ca din we vin caldurile alea mari.

acum 20C, cu stele!

Moin, moin, dragilor!

Sa ne servim benzina noastra cea de toate zilele mai intai:

957de45827adb464c3bb260c31f06fae.jpg

464bb3a91c74415bd38c032150ec1a31.jpg

1cd5172a2c7f6963fd084e9e3ee8eab2.jpg

817ffa2fb9c6f18c03984447a6d9d9ea.jpg

Zoe, pai asa iti faci reclama? Eu la luat sange nu am nici o greata,

Nae, crede-ma, moncher, ca n-a fost doar o simpla prelevare!!! ca daca ma duceam, ma intepa si gata! fasss!

m-a intepat de cinci ori, de trei ori la incheietura bratelor, adica de acolo de unde se preleveaza in mod normal, si de doua ori de pe mana, din venele de deasupra degetelor. si aici e cam dureros. basca fiindca nu nimerea vena, se juca un pic dreapta-stanga cu acul prin mine, doar-doar o prinde ceva. oricum a-i da-o, a fost naspa!

ma-ntorsei acum de la plimbarea obisnuita...moama, ce umezeala! am venit fleasca, cu hainele lipite pe mine, scotand aburi - cum s-ar zice, am avut o abureala-n mine!!!

dar crangul e superb, totul verde, proaspat...trece! ca din we vin caldurile alea mari.

acum 20C, cu stele!

Te cred, canarici mic, am trecut si eu prin astea =)) Azi sa bei apa, multa!

A-propos de inabusitor afara, oribil ieri si zilele trecute, cam 29 de grade, umezeala maxima!

Adriana, Lilly, Ramy, totul ok sau a fost alarma falsa?

Cine mai e la Torino si imprejurimi? Taylor parca

Ce s-a intamplat, fetelor? Sunteti bine?

Ieri am fost zero lei zero bani si aseara aveam un concert de pian pe care era cat pe ce sa il aman, dar pana la urma am mers pentru ca am promis si colegilor ca ii duc si aduc. A fost ceva extraordinar! <3 In program iubitul meu Chopin, mai multe va spun cand ma -ntorc :lol:

Sa aveti o zi frumoasa!

Edited by Lapona Enigel

Adriana, Lilly, Ramy, totul ok sau a fost alarma falsa?

Cine mai e la Torino si imprejurimi? Taylor parca

Da, Taylor=Gabriela, e si ea aici in imprejurimi dar nu mai tin minte in ce directie.

Zici de cutremur?

a fost exact in partea opusa fata de unde sintem noi, am aflat dupa citeva minute uitindu-ma pe Fb

noi n-am simtit nimic

mersi =))

Buna dimineata!

Iar n-am murit, I'm alive and kicking, dar dupa weekendul lung am avut prea multa activitate la serviciu si n-am avut timp sa vin pe la voi

A fost....WOW!!! Woodstock-ul nostru! 3 zile de muzica buna cu oameni faini si voie-buna. Sper sa ma mai duc

Oameni de la 14 la 80 de ani, fermieri, CEO, rasta, rockeri, bikeri, goths, hipsteri, hippies, fara apartenenta, familii cu copii, catei, batrani cu scaunele pliante....orice va puteti imagina normal sau excentric a fost acolo. Adunati de placerea de a asculta muzica si a comemora o personalitate a muzicii. Am ras, am dansat, am ascultat. Atmosfera a fost absolut minunata si diferita, nemaiintalnita de mine in jumatea de secol traita pana acum

Fiecare localnic pe o raza de 10 km s-a considerat gazda si ne-au tratat superb. Eu am stat la 7 km de Ballyshannon, si aveam de mers cam 1km pana la statia de autobuz de unde ne lua shuttle-bus. In jurul pranzului plecam si ma intorceam in creierii diminetii, pe la 3. In absolut fiecare noapte soferul m-a intrebat unde ma duc si m-a dus pana in fata usii.

Buna dimineata!

Iar n-am murit, I'm alive and kicking, dar dupa weekendul lung am avut prea multa activitate la serviciu si n-am avut timp sa vin pe la voi

A fost....WOW!!! Woodstock-ul nostru! 3 zile de muzica buna cu oameni faini si voie-buna. Sper sa ma mai duc

Oameni de la 14 la 80 de ani, fermieri, CEO, rasta, rockeri, bikeri, goths, hipsteri, hippies, fara apartenenta, familii cu copii, catei, batrani cu scaunele pliante....orice va puteti imagina normal sau excentric a fost acolo. Adunati de placerea de a asculta muzica si a comemora o personalitate a muzicii. Am ras, am dansat, am ascultat. Atmosfera a fost absolut minunata si diferita, nemaiintalnita de mine in jumatea de secol traita pana acum

Fiecare localnic pe o raza de 10 km s-a considerat gazda si ne-au tratat superb. Eu am stat la 7 km de Ballyshannon, si aveam de mers cam 1km pana la statia de autobuz de unde ne lua shuttle-bus. In jurul pranzului plecam si ma intorceam in creierii diminetii, pe la 3. In absolut fiecare noapte soferul m-a intrebat unde ma duc si m-a dus pana in fata usii.

Ma inspiri la maxim, femeie! wub.gif6.gif You cool chick, you!

Welcome back! Si-acuma pune-ti rebeliunea-n cui si treci la cratita laugh.gif

Stiti reclama aia?

Dedeman. Avem cuie pentru toate poftele laugh.gif

Lalele, äh, asta, cafele, cafele, frumoasele mele cafele. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

07fe33d43c370f653259930f179da6a8.jpg

465f72a571e36de468d65981e553fa8d.jpg

af447eb6c7d2b466aa29f1bd33ed7c4c.jpg

Mino, ce fain ca mi-ai adus aminte de melodie, o iubesc tare mult!

Fetele din Italia, ce magnitutide a avut cutremurul?

E vineri, vine weekend luuuuung! Sa aveti o zi faina!

hello, hello, 20C, cu promisiuni de 30C, ca si ieri =)) saptamana viitoare se anunta peste 34C =)) :lol: =))

Lori, da' de ce aveti we lung, ma rog?

La mine we cu hartii, asta-i viata, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.

Glorie, alea-alea!

Neatzaaaa, amaro si eu, va rog! Pfuai, maine lucrez si astia anunta iar coduri de ploi si furtuni! Nu mai vreau ploi =))

Mino, ce fain ca mi-ai adus aminte de melodie, o iubesc tare mult!

Prima oara cand am ascultat Coldplay a fost cand a terminat G facultatea. Melodia anului lor a fost Paradise! Si de atunci asculd mai des aceasta formatie si imi plac multe din melodiile lor.

In Olanda a fost, nu demult, un cutremur de 3.3 dew l-au declarat asta aproape catastrofal.