Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Pun pozele mai tarziu la etichete daca vreti sa stiti de ce sa va feriti =)) .

hai pune ca-s curioasa

si noi terminam un pachet de un kg, o marca care-s nemaipomenit de buni, ii cumpar pe internet acum

Am pus la "Etichete" - voi de care cumparati? ca si io-s curioasa :sad3: .

Ieri am facut o comanda pe Amazon, diverse, si trebuia sa ajunga pachetul pana la 9 seara. Pe la 8 jumate ma uit sa vad pe unde-i, cica livrat deja pe la 8, "inmanat clientului" fara semnatura (asa fac unii mai nou, dar n-am avut pana acum nicio problema). Ma uit si la usa din spate, scotocesc toti boschetii, nimic! Sun la curier dar nu aveau program cu clientii. Asa ca intru in vorba cu Amazonu' pe chat, imi zice sa astept pana a 2-a zi si daca nu apare rezolva ei intr-un fel sau altul. Si mi-au dat reducere $5 la urmatoarea comanda. La 2 minute dupa ce termin cu ei, suna la usa - nenea cu pachetul! asta era deja dupa 9. Fata buna ce sunt, ii informez pe cei de la Amazon, dar au zis ca reducerea ramane valabila. Ce vremuri traim, dom'le =)) ...

Asta cu $5 reducere mi-a adus aminte de o chestie pe care am patit-o la Starbucks, cand mi-a inmanat cafeaua mi s-a adresat tipu' cu "sir", s-a corectat imediat, eu am ras, ca deh, se intampla, am dat sa plec, dar mi-a dat imediat un card de $5 despagubire =)) - pentru ce, nu stiu, daune morale presupun =)) =)) =)) .

Nush' cine m-a pus sa coc vinete...ba stiu,pofti domnu' Geany :sad3: ,erau 6 lei kg. la K',am luat 3 au fost peste 1 kg. in total,am zis ca ma apuc dimineata pe racoare...Eii,ashi'! facui peste o su' de grade in bucatarie =)) ...Acum sunt la scurs =))

Ma autodeclar absolut lipsita de originalitate, ca vad ca am inceput sa ma iau dupa Motzalinda, am citit ca esti la curs! Ma si pregateam sa te felicit, yeeeeeeey! 71.gif

Chiar, ca tot am inteles anapoda, vroiam sa te intreb: care iti , adica va sunt hobby-urile? Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.

Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc =))

Any, Anyyyyy, ce ma bucru sa te vaaaaaad! 6.gif

Oare Lilly ce-o mai face? A trecut atata timp de cand nu a mai spus nimic. Stiu ca e ocupata cu domnisoara ei sportiva si frumoasa! Lilly, 6.gif, ma gandesc la tine, la Manu si la zuzelul de Yorek 71.gif

Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin! 11.gif

Alphalinda cred ca inca mai are nevoie de timp sa se regenereze dupa concertul rockäresc \m/, you keep rockin', girl!

Rain nu vorbeste cu noi pe aici dar lasa mereu melodii frumoase floare.gif

Dexu mi-a tinut locul ieri 6.gif

Moatza refuza azi sa ne dea cu energia ei solara peste ochi, o tine doar pentru ea, oooooooffff! sm2.gif

Pe Mino ar trebui sa o trimitem undeva prin Caraibe ca sa se refaca. 11.gif

Adriana si-a pierdut verva pe drum...ori a inchis-o iar vreo careva in camara smilie_girl_002.gif?

Bristena nu mai Mundzu.gif, cred ca stiu de ce... isi asteapta cafeaua ei smiley-essen10.gif

Ma mai uit prin catalog intre timp =))

Edited by Lapona Enigel

=)) =)) De vina era caldura ,adevarul e ca eram la scurs si eu si vinetele la propriu =)) acum salata e la frigider la rece,ma invart pe langa lighean ca pisica :sad3: hoby clar ar fi bucataria,in vremurile de demult impletitul si goblenitul,acum mi-a trecut s-a vindecat si locul,nu mai am rabdare ,mi-ar place sa fac un curs de bucatarie,cofetarie,patiserie orice, si de dans(eu nu ma pricep deloc am 2 picioare stangi )

Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.

Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc :sad3:

Fix la asta ma gandeam zilele trecute. In primul rand la limbi straine, si anume franceza. Ne-am lovit la serviciu de niste situatii pe care nu le-am intalnit pana acum, si ar fi fost mai usor daca vorbeam amandoua limbile. Nu e obligatorie franceza, dar as vrea sa o invat de "distractie", ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.

Mecanic auto m-as face daca as putea da timpul inapoi; nu ma pricep deloc la masini, dar mi-ar fi placut sa invat.

Lili, Any, bine ca mai faceti prezenta, ca altfel va lasa repetente doamna profesoara!

Buna ziua!

laugh.gif weekend-ul este pentru lãlãit pe ulita si alte activitati, nu pentru internet.

Si sambata si duminica am avut acelasi program.

Sambata, pana mi-am baut cafeaua am sunat in strainataturi si-am stat la taclale, pana am vorbit eu masina a spalat, am intins haine, apoi am bramburit prin oras cu fie-mea mai mica, ne-am uitat la rochii ca in iulie avem de mers la o nunta...am ajuns acasa pe la 4, am pus repede de-un stake cu salata, am plimbat cainele dupa cina, am mai pigulit vreo doua buruieni dintre flori si m-am prabusit pe canapea la TV, de unde n-am mai plecat pana am cucait de vreo doua ori si-am zis ca e momentul sa ma mut in dormitor. Fie-mea mai mare a fost la concert Metallica, al Slane Castle

Duminica iar telefoane, iar am plecat in oras sa ne uitam la pantofi si alte accesorii laugh.gif, am adunat-o pe Andreea de la prieteni, iar ne-am dus in oras ca nu terminasem, am cumparat cateva haine de vara, am ajuns acasa si-am facut vinete umplute, tocana de curcan in slow-cooker si o ciorba de legume cu carne de porc. Am avut un musafir, am stat de taclale un pic...urechile mi se lungeau de foame! ....a plecat, am mancat si apoi am vazut cateva episoade din seria 3 Designated Survivor

Si uite-asa a trecut weekendul

Azi dimineata era soare si frumos, acu iar e-norat si cred ca s-a racit ca e rece si-n birou. Abia astept sa ma duc in pauza de pranz sa mai pun un cãput pe mine. Am gandit c-a venit brusc vara! N-a venit!

Ce caldura umedă, lipicioasa, afara, bleah! Lori, draga mea nu e rău Caraibe, dar m-as multumi si cu Grecia sau Spania!

Hobby-ul meu cel mai recent este manichiura cu oja permanenta ( am renuntat la gel). Cu masina este alta belea, desi am carnet nu imi place sa conduc, poate si din cauza ca am șofer in permanenta!

Am.renuntat la goblen si impletit din lipsa timpului si...babeala :sad3: . Nu mai vad asa ca in tinerete, asa ca spun pas la lucrurile de finete. Cred ca mi-ar place si gradinaritul dar sa nu am mama/soacra care sa spuna una alta.

Edited by mino

Adriana si-a pierdut verva pe drum...ori a inchis-o iar vreo careva in camara smilie_girl_002.gif?

de m-ar inchide ca m-as distra gatind :sad3:

Bristena nu mai Mundzu.gif, cred ca stiu de ce... isi asteapta cafeaua ei smiley-essen10.gif

bristena e absenta motivata ca a zis ca e ocupata cu mutatul

Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin!

Blackie se consoleaza cumparind bagheta de la distributor automat in Franta =))

Va salut si eu! La mine abia e dimineata si am aterizat la munca. Am un chef-pfuoaleleu!Iar am avut weekend plin, desi dupa ce am citit despre weekendul lui alpha, al meu pare parfum :rolleyes:

Mie mi-ar placea sa pot calatori mai mult, sa fac ceva cursuri de dezvoltare personala, de psihologie si cunoastere personala- ca nici nu stiu cum sa ma exprim. Si as vrea sa studiez mai in detaliu biochimia si biologia celulara - mama ei! Poate in viata viitoare sau cand s-a duce fii-miu la colegiu, asta daca nu mi se prajesc toti neronii pana atunci.

Si as vrea sa am inspiratie la cum sa-mi organizez gradina de flori si ierburi aromatice - landscaping adica. Tot stau si ma uit la peluza si la cat spatiu sta asa degeaba, doar cu iarba. Vreau sa fac ceva dar nu stiu cum ca vreau sa arate bine la final :)

Mda- ma duc sa imi i-au o cafea.

Hello, imi face si mie cineva un rezumat? :rolleyes:

Lipsesc mai bine de doua saptamani(motivat, ce-i drept)Ce mai gatiti?Ce mai vorbiti?

Cine ce a mai facut!?

Toate-s noi şi vechi îs toate?

:)

Rezumat pentru Lilly: TI-AM DUS DORUL 6.gif Sper ca esti si sunteti bine! Vorbim de toate, am cam agatat cratitele-n cui, gatim chestii clasice dar buuuneeeee, facem prostii, ca-ntotdeauna, si mai avem , observ , unele chestii vechi, dar pe care, sper eu sa le remediem 71.gif. Ce bine ca te-ai intors!

Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.

Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc :)

Fix la asta ma gandeam zilele trecute. In primul rand la limbi straine, si anume franceza. Ne-am lovit la serviciu de niste situatii pe care nu le-am intalnit pana acum, si ar fi fost mai usor daca vorbeam amandoua limbile. Nu e obligatorie franceza, dar as vrea sa o invat de "distractie", ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.

Mecanic auto m-as face daca as putea da timpul inapoi; nu ma pricep deloc la masini, dar mi-ar fi placut sa invat.

Lili, Any, bine ca mai faceti prezenta, ca altfel va lasa repetente doamna profesoara!

Daca stateai langa mine, profa (fara doamna, ca nu mi-a iesit si am o usoara certitudine ca nici nu o sa-mi iasa vreodata treaba cu "doamna" ph34r.gif) , asadar profa \m/ iti oferea ore de franceza pe gratis 6.gif Ce pacat ca esti asa departe...

Buna ziua!

laugh.gif weekend-ul este pentru lãlãit pe ulita si alte activitati, nu pentru internet.

Si sambata si duminica am avut acelasi program.

Sambata, pana mi-am baut cafeaua am sunat in strainataturi si-am stat la taclale, pana am vorbit eu masina a spalat, am intins haine, apoi am bramburit prin oras cu fie-mea mai mica, ne-am uitat la rochii ca in iulie avem de mers la o nunta...am ajuns acasa pe la 4, am pus repede de-un stake cu salata, am plimbat cainele dupa cina, am mai pigulit vreo doua buruieni dintre flori si m-am prabusit pe canapea la TV, de unde n-am mai plecat pana am cucait de vreo doua ori si-am zis ca e momentul sa ma mut in dormitor. Fie-mea mai mare a fost la concert Metallica, al Slane Castle

Duminica iar telefoane, iar am plecat in oras sa ne uitam la pantofi si alte accesorii laugh.gif, am adunat-o pe Andreea de la prieteni, iar ne-am dus in oras ca nu terminasem, am cumparat cateva haine de vara, am ajuns acasa si-am facut vinete umplute, tocana de curcan in slow-cooker si o ciorba de legume cu carne de porc. Am avut un musafir, am stat de taclale un pic...urechile mi se lungeau de foame! ....a plecat, am mancat si apoi am vazut cateva episoade din seria 3 Designated Survivor

Si uite-asa a trecut weekendul

Azi dimineata era soare si frumos, acu iar e-norat si cred ca s-a racit ca e rece si-n birou. Abia astept sa ma duc in pauza de pranz sa mai pun un cãput pe mine. Am gandit c-a venit brusc vara! N-a venit!

smilie_sp_014.gif pentru mama de fete metälareeeee! Apä, trabäh buna ai facut! Nu mai stiti incotro pentru ca va mananca puberii urechile si va aduc la capatul rabdarilor?

Loatz d-aici metoda gitarren_smilie_124.gif Succes garantat! headbang.gif

Daca m-as fi nascut aici cred ca as fi studiat Criminalistica sau Forensics si apoi behavioural analysis. S-ar putea sa o faca fie-mea mai mare...o sa-i fur cursurile sa citesc si eu laugh.gif Daca nu se razgandeste

Acum n-as mai studia nimic rolleyes.gif

Hobby? depinde in ce stare sunt....uneori citesc 3 carti odata, alteori nu citesc nimic o luna. Crosetez pãturi...am facut vreo 5 si m-am oprit. Poate mai fac peste o vreme ca am una inceputa.

Imi place sa gatesc, dar de cand dl alpha nu e acasa, nu prea ma omor. De copt nici atat ca ne-ngrasam laugh.gif

Ascult muzica - multa si variata - heavy metal, rock progresiv, blues, blugrass si ciudatenii laugh.gif cimpoaie scotiene, cimpoaie irlandeze, tibetani cantand din gat, japanese drummers, muzica shamanica ....depinde ce stare am laugh.gif Stand-up comedy! LOVE IT!

Cu masina m-as duce si m-as tot duce. Pentru ultimul festival am condus mai bine de 9 ore dus-intors O MINUNATIE!icon_cheers.gif Dar trebuie sa conduc eu. Pasager ma plictisesc

Ce caldura umedă, lipicioasa, afara, bleah! Lori, draga mea nu e rău Caraibe, dar m-as multumi si cu Grecia sau Spania!

Hobby-ul meu cel mai recent este manichiura cu oja permanenta ( am renuntat la gel). Cu masina este alta belea, desi am carnet nu imi place sa conduc, poate si din cauza ca am șofer in permanenta!

Am.renuntat la goblen si impletit din lipsa timpului si...babeala :rolleyes: . Nu mai vad asa ca in tinerete, asa ca spun pas la lucrurile de finete. Cred ca mi-ar place si gradinaritul dar sa nu am mama/soacra care sa spuna una alta.

Am urat, urasc in continuare cusutul, impletitul, crosetatul...nu sunt de mine. Oh daaaaa, imi place tare tare mult gradinaritul si as petrece la fel ca Foxyy ore intregi pe-afara. De fapt, asa si faceam cand aveam gradina...incepusem chiar sa dezvolt un plan arhitectural pentru o gradina in stil englezesc. Englezii sunt terminati dupa flori, mi se par ca stiu sa isi faca gradini, in timp ce aici in Germania, parerea mea, este cat se poate de plictisitor. Peluza si gata...

Dar de ce ai renuntat la gel?`Geany, ce dansuri? Inveti si acasa pasi?

de m-ar inchide ca m-as distra gatind :)

bristena e absenta motivata ca a zis ca e ocupata cu mutatul

Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin!

Blackie se consoleaza cumparind bagheta de la distributor automat in Franta :)

Hm, putem organiza pe stestache o echipa de ninja si sa o trimitem in misiune. Mai ramane sa ne gandim in care camara sa te incuiem 71.gif Una cu multe paste si de toate felurile.

Ah, da, uitasem de Bristena, sper sa treaca repede peste partea grea. Atat m-am mai mutat la viata mea, ca am inceput sa ma intreb serios daca nu ma trag de prin vreun neam de nomazi huh.gif

Blackieeeee, Franta deci, eeeeeee! Abia astept sa vedem cu ce povesti vine.

Alphie, ma duc sa iti dedic ceva la topicum cu muzichie.

Foxyyyyyyy, cum e la gust sangria aia? Sa ne arati cat s-a bronzat Jupanasu :)

Daca m-as fi nascut aici cred ca as fi studiat Criminalistica sau Forensics si apoi behavioural analysis. S-ar putea sa o faca fie-mea mai mare...o sa-i fur cursurile sa citesc si eu laugh.gif Daca nu se razgandeste

One word, I am so, sooooooooo sherlocked wub.gif The truth is rarely pure and never simple, unul din citatele mele preferate din el. Daca nu ai apucat sa vezi serialul cu Cumberbatch, girl, do not lose any more second :rolleyes:

Pe langa cafea, un alt dar magnific al lumii asteia pe care am venit si eu sunt Agatha Christie si Sir Arthur Conan Doyle. Ador literatura si serialele de genul...desi cu cititul criza mare la mine 12.gif

Iti recomand din inima, din inima si Miss Marple cu Margaret Rutheford, facut in anii 60. O productie extraordinara cu o actrita geniala!

Ani de-a randul m-am uitat la Forensic Detectives, pe Discovery :)

Si, à-propos de behavioural analysis, eu il urmaresc pe tipul asta si cred ca o sa ii comand cartile :)

Acum n-as mai studia nimic rolleyes.gif

Hobby? depinde in ce stare sunt....uneori citesc 3 carti odata,

Eu nu imi regaesc pofta de citit 12.gif Prefer modern media, sau ...sunt o victima a lor, mai bine zis...

alteori nu citesc nimic o luna. Crosetez pãturi...am facut vreo 5 si m-am oprit. Poate mai fac peste o vreme ca am una inceputa.Imi place sa gatesc, dar de cand dl alpha nu e acasa, nu prea ma omor. De copt nici atat ca ne-ngrasam laugh.gif

Ascult muzica - multa si variata - heavy metal, rock progresiv, blues, blugrass si ciudatenii laugh.gif cimpoaie scotiene, cimpoaie irlandeze, tibetani cantand din gat, japanese drummers, muzica shamanica ....depinde ce stare am laugh.gif Stand-up comedy! LOVE IT!

Mai am ceva pentru tine, hope you like it:

https://www.youtube.com/watch?v=LfOpe_nD_iA

Cu masina m-as duce si m-as tot duce. Pentru ultimul festival am condus mai bine de 9 ore dus-intors O MINUNATIE!icon_cheers.gif Dar trebuie sa conduc eu. Pasager ma plictisesc

blob8.gif

Ma duc la muzichie sa iti cant 71.gif

Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc :)

Mai scriu si eu asa din cand in cand, nu prea am nimic interesant de zis, dar macar ma fac vazuta pe aici :rolleyes: .

E cald de mori aici la mine, peste 35 de grade in fiecare zi, ieri record pe vara asta 38.

Acum m-am apucat de fiert niste fasole verde, cum ziceam noua ne place mult salata cu umei ev, otet balsamic, sare, piper, oregano si masline mici, "taggiasche" le zice, un soi de masline din regiunea Liguria. Eu de ex le gasesc la Lidl extraordinar de bune, cu samburii scosi si puse in borcan cu ulei extravirgin.

Buna ziua de la 25 de grade, soare si briza. Sangria fuse si se duse. Am si uitat cum e. Trebuie sa iau iar, sa-mi readuc aminte..

post-46-0-24680800-1560181070_thumb.jpg

Legat de vise, pasiuni si ce as vrea..... lista e lunga. Mi-ar trebui cateva vieti si niste saci (fara fund) cu bani, ca se le fac pe toate. As vrea sa calatoresc. Sa vad tot Pamantul. Suprateran, subteran si acvatic. Un fel de Sir David Attenborough, adicatelea.

Apoi, sa fac (invat) niscai sport: tenis, volei, dansuri sportive (si nu numai) si lista poate continua....

As vrea sa ma satur de citit. Carti. Sa am timp si materialul necesar acestei indeletniciri.

Cursuri de bucatarit. De toate soiurile si natiile. Apoi, sa am timp si cobai sa aplic ce invat.

Gradinarit. As vrea sa am o locuinta cu pamant suficient pentru gradina dar si varii animale. Gaini si alte inaripate, cai, pisici, caini si.... mai vad eu. Intai sa am astea, apoi se rezolva. Gradina sa fie suficient de mare incat sa pun acolo de toate pentru toti si sa ne ajunga pe tot anul. Nu ma deranjeaza sa sap cartofii sau sa plivesc capsunile. Oricum, asta si fac!!!!!!! Iar toate astea le-as vrea intr-un mediu unde sa am posibilitatea sa plantez si palmieri, leandri si varii tufe parfumate (de iasomie si altele), dar sa am si iarna, cu nameti..... Un fel de Romania, cred.....

Ma opresc aici. Sunt modesta si nu vreau sa-i sperii pe cei din jur cu visele mele.....

Fete dragi, sunt in plin proces de mutare, mai dureaza o saptamana, apoi de aranjat casa, dar o sa vin cu niste info cat de repede pot

Am lipsit motivat ? si o sa mai lipsesc saptamana asta, casa plina de cutii, nu stiu unde da aranjez lucrurile (ca nu.s ale mele), am dejtele de la maini ca butucii, abia scriu p.aci ca nu nimeresc literele, in plus, m.am invartit si de.o raceala :rolleyes:, da' le.oi birui io pana la sfarsitu' saptamanii (ca drac mort n.am vazut inca ?)

Va salut si eu! La mine abia e dimineata si am aterizat la munca. Am un chef-pfuoaleleu!Iar am avut weekend plin, desi dupa ce am citit despre weekendul lui alpha, al meu pare parfum :rolleyes:

Mie mi-ar placea sa pot calatori mai mult, sa fac ceva cursuri de dezvoltare personala, de psihologie si cunoastere personala- ca nici nu stiu cum sa ma exprim. Si as vrea sa studiez mai in detaliu biochimia si biologia celulara - mama ei! Poate in viata viitoare sau cand s-a duce fii-miu la colegiu, asta daca nu mi se prajesc toti neronii pana atunci.

Si as vrea sa am inspiratie la cum sa-mi organizez gradina de flori si ierburi aromatice - landscaping adica. Tot stau si ma uit la peluza si la cat spatiu sta asa degeaba, doar cu iarba. Vreau sa fac ceva dar nu stiu cum ca vreau sa arate bine la final :)

Mda- ma duc sa imi i-au o cafea.

Eu am avut o clega in timpul studiului aici de aproape 80 de ani, asa ca...repeat after me: yes, we can! Alpha face behaviourism, eu forensics si tu biologie celulara si facem un concurs, care isi sustine mai repede lucrarea de doctorat, ce'zci? Let's brake some barriers, taboos and...necks?! smilie_sp_019.gif

Edited by Lapona Enigel

Fete dragi, sunt in plin proces de mutare, mai dureaza o saptamana, apoi de aranjat casa, dar o sa vin cu niste info cat de repede pot

Am lipsit motivat ? si o sa mai lipsesc saptamana asta, casa plina de cutii, nu stiu unde da aranjez lucrurile (ca nu.s ale mele), am dejtele de la maini ca butucii, abia scriu p.aci ca nu nimeresc literele, in plus, m.am invartit si de.o raceala :), da' le.oi birui io pana la sfarsitu' saptamanii (ca drac mort n.am vazut inca ?)

Fiica d®acilor, keep rockin', babe! Noi te sustinem sufleteste! Sa mai tii mainile in apa rece, sa bei apa plata multa, sa tii picioarele puse pe o perna, ceva mai sus decat restul corpului. Si sa scrii ori de cate ori ai chef si nevoie de noi :rolleyes: 6.gif

Astea sunt, 66.7% masline taggiasche, 32% ulei extravirgin de masline,sare si corector de aciditate. Recomand.

20190610_182440.jpg

Chiar vroiam sa te rog sa le faci o poza. Multumesc mult! Avem si noi produse Italiamo, nu mereu. O sa ma uit dupa ele chiar. Ce iti face baietica? Nu pui si tu o pozica sa il vedem?

'neața! E vară și la noi. Așa că vă ofer socată, cu diferite arome: soc, salcâm, trandafir. Poza nu-i a mea, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt că am făcut din toate.

Socata-cu-sau-fara-drojdie-miere-orez-stafide-pofta-buna-cu-gina-bradea-1.jpg?resize=696%2C464&ssl=1

Multă sănătate tuturor!

hello, hello, 24C la mine, vant si promisiuni de 32C :rolleyes:

aseara fu bine, a venit un nor fara ploaie, dar s-a racorit usor...Giani, 25C la mine in casa, inca nu am dat pe AC dar presimt ca mult nu mai e!

buey, ce sa zic :) , aveti niste dorinte asa de academice de mi-e rusine de ce-as vrea io: vreau sa invat sa folosesc masina de cusut. o am de vreo 8 ani, i-am bagat ata-n ac dupa carte si cam la stadiul asta am ramas. ba, vazand de curand niste tutoriale pe net, am constatat ca nici ata n-am bagat-o bine, de-aia se rupea mereu si de-aia am abandonat-o. mereu imi scoate omu' ochii ca mi-a luat-o degeaba.

deci printre calatorii si invatarea limbilor straine, as vrea sa invat sa cos la masina. aspiratii de-astea mai modeste :)

zile bune, glorie!