Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Mie in primul rand mi se pare ca toate preturile/facturi au explodat! Cumperi trei fleacuri de mancare si sau dus o multime de bani si numai cu aer zau nu pot trai. Si mai este o chestie....cand ma duc cu foarte putini bani la mine si vad ca altii inaintea mea au cosurile cu varf, de parca vine foametea, ma apuca asa o depresie, ca nu inteleg cat ar trebui sa muncesc sa nu le mai duc grija banilor? Desi intrebarea corecta ar trebui sa fie, unde ar trebui sa muncesc sa imi ajunga banii?

Imi pare rau, draga mea, dar...in strainataturi....ca tara nu se ingrijeste sa avem un trai decent...asta e realittea :(

Dar, chiar si aici ai rate , facturi, nu mai spun de preturi la electricitate, telefonie etc.

Asa ca ma cosolez si eu cu filozofia lui Blackie, investesc in cele cateva momente de bucurie: un parfum, un pantof, o ceramica :))

Lori draga sunt constienta ca in strainataturi nu sunt cainii cu colaci in coada si daca as fi mai tanara si mai sanatoasa zau ca as pleca, dar asta e imposibil acum.

Ma intrebam unde as putea munci aici in tara sa castig mai bine...poate doar undeva unde sa fiu bugetara dar cum nu am pile nici relatii de partid este exclus asta.

post-142-0-39274600-1561564712_thumb.jpg

acu o juma de ora, cu soarele ascuns dupa nori

Io n.am termometru smeker ca al Adrianei, da' nici asta nu.i departe de adevar

Lori draga sunt constienta ca in strainataturi nu sunt cainii cu colaci in coada si daca as fi mai tanara si mai sanatoasa zau ca as pleca, dar asta e imposibil acum.

Ma intrebam unde as putea munci aici in tara sa castig mai bine...poate doar undeva unde sa fiu bugetara dar cum nu am pile nici relatii de partid este exclus asta.

Ia uite un exemplu:

https://www.youtube.com/watch?v=ChD26RBnS2k

acu o juma de ora, cu soarele ascuns dupa nori

Io n.am termometru smeker ca al Adrianei, da' nici asta nu.i departe de adevar

noroc cu poza ta ca mi-am adus aminte de el ca-l pusesem la soare cind am ajuns :)

post-4-0-56885400-1561567101_thumb.jpg

Termometre cu alcool, poate s.au imbatat ?

Wonderful, nu vad ce ai pus acolo, o fi din cauza laptopului? Ce ne plangem acum de caldura si ce o s-o dorim peste vreo 3 luni maxim :)

Wonderful, nu vad ce ai pus acolo, o fi din cauza laptopului? Ce ne plangem acum de caldura si ce o s-o dorim peste vreo 3 luni maxim :)

Mino,asa ceva io nu pot dori veci!cand vine septembrie, parca-mi vine resuscitarea.

chestia-i ca, ori anturajul meu a-mbatranit si. aia e, nu mai suporta niciunul caldura, ori e intr-adevar prea cald si prea multe zile-n sir!

ca un'te-nvarti, un' te duci, toata lumea se vaita de caldura.

dar ce beau, draga, blue curacao? la noi e placut acum, adie si vantul, 26C

Nu ma pricep la aperitive de astea exotice, da vazand ce temperaturi is o fi crezand ca ii prin caraibe pe undeva ?

Edited by bristena

Nu ma pricep la aperitive de astea exotice, da vazand ce temperaturi is o fi crezand ca ii prin caraibe pe undeva ?

Asta.i raspunsul pentru Moata, nu stiu de ce afiseaza "carnatul" ala de mai sus

Scriu de pe smartphone

Numai aiureli imi afiseaza in seara asta, scuzati

draguta, scrie ce vrei tu, ca io-s la racoare si pricep tot :)

Se vede diferenta (de temperatura), nici smartphonul nu.i in stare sa trimita mesajele corect ?

Wonderful, nu vad ce ai pus acolo, o fi din cauza laptopului? Ce ne plangem acum de caldura si ce o s-o dorim peste vreo 3 luni maxim :(

Mino,asa ceva io nu pot dori veci!cand vine septembrie, parca-mi vine resuscitarea.

chestia-i ca, ori anturajul meu a-mbatranit si. aia e, nu mai suporta niciunul caldura, ori e intr-adevar prea cald si prea multe zile-n sir!

Moatzo, calduri asa mari nu mai suport nici eu,desi inca ma invelesc cu pilota de vara aia mai subtire, dar de prin octombrie asa, as vrea sa fie minim 20 de grade tot timpul hai maxim 25 grade :)

Salut!

V-a fost dor de mine?

Iaca-ma-s!

Partea proasta, Motzulin, e ca-au zis aia de la METEO ca vara vom avea doar in august SI septembrie! Acu cica-i toamna tarziu!

Eu...ma ocup cu tat feliu de trebi care sa ma tina ocupata, doar-doar mai uit! Am mai uita, dar...22-29 iunie eram la Albena! Acum...Maine merg la Pitesti!

La mine-n Militari a fost o furtuna puternica si-a daramat un copac. Bine c-am apucat sa mut masina in alta parte!

Ca DA, am cumparat Matizul rosu! Si DA, mi-e frica sa-l conduc singura!

Si nu stiu de ce, Yahooulnu vrea sa ma mai duca la voi!

Dar va pup si-mi mai fac drum p-aici!

Salut!

V-a fost dor de mine?

Iaca-ma-s!

Partea proasta, Motzulin, e ca-au zis aia de la METEO ca vara vom avea doar in august SI septembrie! Acu cica-i toamna tarziu!

Eu...ma ocup cu tat feliu de trebi care sa ma tina ocupata, doar-doar mai uit! Am mai uita, dar...22-29 iunie eram la Albena! Acum...Maine merg la Pitesti!

La mine-n Militari a fost o furtuna puternica si-a daramat un copac. Bine c-am apucat sa mut masina in alta parte!

Daaaa :) ! te pup si eu, pe fuga, ca intr-un minut zbor la serviciu, dar sper sa te mai vedem p-aici la povesti!

bine-ai revenit si sa te tii de noi! :(

sa stapanesti sanatoasa masina, fara evenimente, si baga mai repede furia rosie in acceleratie!

asteptam (numai) vesti bune de la tine! :)

Wonderful, nu vad ce ai pus acolo, o fi din cauza laptopului? Ce ne plangem acum de caldura si ce o s-o dorim peste vreo 3 luni maxim :(

Salut!

V-a fost dor de mine?

Iaca-ma-s!

:) :happy2: Bine ai revenit aici Nico! Mai fa-ti drum pe aici, mai spunem o gluma, iti mai apare un zambet, mai uiti de necaz, te incurajam cu condusul Matizului...mama ce mi-as dori si eu unul. Ma lasa balamalele si tare bun ar fi cand fac cumparaturi pentru mama sau sa ajung la ea mai usor.

Salut!

V-a fost dor de mine?

Iaca-ma-s!

Tare ma bucur sa te vad!!! 6.gif

Va salut si eu pe graba, ca iar s-au adunat multe.

Sunt, inca, intr-o stare semi-euforica de mandrie 71.gif.

N-am apucat sa vin sa ma laud, da' vin cu sampania dupa se ce face repartizarea copiilor pe licee.Pana atunci tot trebuie sa zic, pe scurt de tot: Maia mea a luat 10 la mate!cool.gif

Ce faceti, babiz?

Am trecut sa va las un cafeu.

Zozoricoooooo, ma bucur sa te vaaaad!

Eu alerg, festivitati de bac, audit, alergaturi...Ne-auzim ! Big6.gif la gramada!

505d231498c671c8bbd3c20f40488e1e.jpg

bravo Maia si familia mandră!

si la noi e cald si umiditatea e in crestere as ca ne pregatim de furtuna. luni e liber ca e ziua nationala si cica vom avea un weekend tumultos

Era la umbra, de azi dimineata, in acelasi loc, doar l.am cocotat pe pahar ca sa se vada bine numerele, se vede putin in josul pozei unde da soarele direct