June 27, 20197 yr comment_254369 @ Bonicica, multumesc de surprizaaaaa! Voi doua v-ati vorbit, tu si cu Blackie. Si la ea era coriandrul inflorit si mandru nevoie mare, cred ca vroia sa-mi semnalizeze ca e teritoriul lui acolo, tre' sa ma apropii cu respect. Sa va creasca sanatos! Poti sa il folosesti la cataplana :)Felicitari maxime Maiei! Bravo bravo!@ Bristena: caaaaaaaat?!!!? 48 de grade? Au mama! Hidratati-va sanatos!La noi azi s-a racorit dar tot au taiat orele de dupa amiaza pentru ca efectiv nu se poate sta in cladire. Deja imi imaginez cam cum e in iad... Report
June 27, 20197 yr comment_254371 Wonderful, nu vad ce ai pus acolo, o fi din cauza laptopului? Ce ne plangem acum de caldura si ce o s-o dorim peste vreo 3 luni maxim Mino,asa ceva io nu pot dori veci!cand vine septembrie, parca-mi vine resuscitarea.chestia-i ca, ori anturajul meu a-mbatranit si. aia e, nu mai suporta niciunul caldura, ori e intr-adevar prea cald si prea multe zile-n sir!ca un'te-nvarti, un' te duci, toata lumea se vaita de caldura. Salut!V-a fost dor de mine?Iaca-ma-s!Partea proasta, Motzulin, e ca-au zis aia de la METEO ca vara vom avea doar in august SI septembrie! Acu cica-i toamna tarziu!Eu...ma ocup cu tat feliu de trebi care sa ma tina ocupata, doar-doar mai uit! Am mai uita, dar...22-29 iunie eram la Albena! Acum...Maine merg la Pitesti!La mine-n Militari a fost o furtuna puternica si-a daramat un copac. Bine c-am apucat sa mut masina in alta parte!Ca DA, am cumparat Matizul rosu! Si DA, mi-e frica sa-l conduc singura!Si nu stiu de ce, Yahooulnu vrea sa ma mai duca la voi!Dar va pup si-mi mai fac drum p-aici! Sa stapanesti sanatoasa masina !! Azi a fost canicula la noi,acum se intunericeste,vad,sa vedem daca o ploua sau nu,dar macar se mai racoreste ca nu mai arde soarele,hunii asteapta sa inceapa meciul ,si cam atat Report
June 27, 20197 yr comment_254372 l-am pus pe celalalt pe terasa la soare, peste putin ma duc sa-l iau s-a sinucis Report
June 27, 20197 yr comment_254373 s-a sinucis WOW! Asa ceva! M-as ofili instantaneuS-a-ncalzit si la mine. Termometrul din masina arata 26, dar nu cred ca e atata. Masina sta in soare de cateva ore. Adie o briza racoroasa...e bine. Am tricou si un flanel pe mine si nu mi-e cald FELICITARI Maia! Bravo, bravo! Bine-ai revenit Zoazo! sper sa vii mai des Ah! am uitat sa confirm: mai am un stranepot Va ziceam ca naste nepoata-mea....a nascut in ziua aiaAm 6 stranepoti, sa-mi traiasca Edited June 27, 20197 yr by alpha Report
June 27, 20197 yr comment_254374 hello, cum, ma, 50C? chiar si-n soare la mine erau 37C la masina, acum 33C la umbracica de maine se mai potoleste. Bravo, Maia, asteptam sampania de la Boni! Report
June 27, 20197 yr comment_254375 cred ca o fi luat-o raznadesi ieri dupa-amiaza mai tirziu insa arata 44deci se poate sa fie adevarat Report
June 27, 20197 yr comment_254377 Acum 8-9 minute (ora locala ?) 48? Valeleu! s-a sinucis WOW! Asa ceva! M-as ofili instantaneuS-a-ncalzit si la mine. Termometrul din masina arata 26, dar nu cred ca e atata. Masina sta in soare de cateva ore. Adie o briza racoroasa...e bine. Am tricou si un flanel pe mine si nu mi-e cald FELICITARI Maia! Bravo, bravo! Bine-ai revenit Zoazo! sper sa vii mai des Ah! am uitat sa confirm: mai am un stranepot Va ziceam ca naste nepoata-mea....a nascut in ziua aiaAm 6 stranepoti, sa-mi traiasca Wow, sa iti traiasca familionul! Salut!V-a fost dor de mine?Iaca-ma-s!Tare ma bucur sa te vad!!! Va salut si eu pe graba, ca iar s-au adunat multe.Sunt, inca, intr-o stare semi-euforica de mandrie . N-am apucat sa vin sa ma laud, da' vin cu sampania dupa se ce face repartizarea copiilor pe licee.Pana atunci tot trebuie sa zic, pe scurt de tot: Maia mea a luat 10 la mate! Bravo Maia! Sa aiba numai bucurii si impliniri! Ce faceti, babiz?Am trecut sa va las un cafeu. Zozoricoooooo, ma bucur sa te vaaaad! Eu alerg, festivitati de bac, audit, alergaturi...Ne-auzim ! Big la gramada! Babiz. da de tine ai grija? Sarumana de cafeu...io ti-am lasat o poala-+n brau....la ce am copt azi! Report
June 28, 20197 yr comment_254384 Acum 8-9 minute (ora locala ?) 48? Valeleu! s-a sinucis WOW! Asa ceva! M-as ofili instantaneuS-a-ncalzit si la mine. Termometrul din masina arata 26, dar nu cred ca e atata. Masina sta in soare de cateva ore. Adie o briza racoroasa...e bine. Am tricou si un flanel pe mine si nu mi-e cald FELICITARI Maia! Bravo, bravo! Bine-ai revenit Zoazo! sper sa vii mai des Ah! am uitat sa confirm: mai am un stranepot Va ziceam ca naste nepoata-mea....a nascut in ziua aiaAm 6 stranepoti, sa-mi traiasca Wow, sa iti traiasca familionul! Salut!V-a fost dor de mine?Iaca-ma-s!Tare ma bucur sa te vad!!! Va salut si eu pe graba, ca iar s-au adunat multe.Sunt, inca, intr-o stare semi-euforica de mandrie . N-am apucat sa vin sa ma laud, da' vin cu sampania dupa se ce face repartizarea copiilor pe licee.Pana atunci tot trebuie sa zic, pe scurt de tot: Maia mea a luat 10 la mate! Bravo Maia! Sa aiba numai bucurii si impliniri! Ce faceti, babiz?Am trecut sa va las un cafeu. Zozoricoooooo, ma bucur sa te vaaaad! Eu alerg, festivitati de bac, audit, alergaturi...Ne-auzim ! Big la gramada! Babiz. da de tine ai grija? Sarumana de cafeu...io ti-am lasat o poala-+n brau....la ce am copt azi! Buna dimineata la toata lumea! E , wait for it, vi-neri!In the making: espresso de vineri Italiencele, unde se gaseste espressor din ala? Cica e traditional Sa aveti o zi frumoasa! Edited June 28, 20197 yr by Lapona Enigel Report
June 28, 20197 yr comment_254386 Azi am iesit afara si mi-a fost frig ,meteoblue indica 20 de grade ,temperatura resimtita 19 grade,bate un vant rece https://www.meteoblue.com/ro/vreme/s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na/bac%c4%83u_rom%c3%a2nia_685948 Ale' a spus ca vrea pizza ,asa ca pizza sa fie O zi minunata si racoroasa tuturor! Report
June 28, 20197 yr comment_254389 Febletea mea deja o stiti alba(bianca) inalta apas cu degetele sa-i fac gropite,ulei de masline,ceapa,fulgi de ardei iute ,piper,putin rosmarin,oregano uscat de la plic,fulgi de ardei iute branze,masline Report
June 28, 20197 yr comment_254391 Salutare! 25 de grade, soare, cer albastru curat, fara pic de nor. Bate vantul taman cat sa poti face balonase - trai pe vatrai. Am iesit la plimbare, la terenul din sat. Baietii cica joaca fotbal. ?Maine se anunta 31 de grade. Inca nu ne-am decis asupra programului. Vedem diseara.Am spalat rufele jupanasului, 3 ture. Apoi le-am scos in curte, pe sfoara. Cred ca diseara le pot baga in dulap! ?Am facut pui cu smantana si mamaliga.am oprit focul (era totul gata) si am iesit la plimbare. Mancam cand revenim.Am mai facut si niste pulpe si aripi stil KFC, la cuptor. As face si o supa, in seara asta, dar sa vedem la cat ne intoarcem acasa. Am cirese, inca ma mai gandesc daca le halim ca atare sau le transform in vreun desert.Va doresc o seara frumoasa si un sfarsit de saptamana minunat!!!! Report
June 28, 20197 yr comment_254393 Mamaaaa, la pui cu smantana si ciuperci , ciulama ca la Putna, imi statea si mie gandul...Azi la noi e mai racoare, dar in Forum, unde s-a tinut festivitatea de inmanare a diplomelor de bac erau cam 100 grade...am ametit si am plecat , nu am reusit sa stau pana la final...dar imi scot maine parleala la banchet. S-a mai dus o generatie, d-au m ai dus niste ani... Report
June 28, 20197 yr comment_254396 Hello si de la mine! O saptamana nebuna! Maine plec la nord si o sa lipsesc o saptamana dar tot o sa va spionez eu cumva.Sper sa treaca cu bine valul asta de foc de peste Europa. Si la noi e cald, dar nu chiar asa.Felicitari absolventilor si parintilor care au absolventi! Mult succes in continuare si vacanta placuta! Ce mi-ar mai placea o vacanta de vara de 2 luni... Report
June 28, 20197 yr comment_254401 Mamaaaa, la pui cu smantana si ciuperci , ciulama ca la Putna, imi statea si mie gandul... Bun! Dupa jumatea lu' iulie o sa plec cu masina in Romania. Probabil voi intra pe la Nadlac si ma voi duce la Bucuresti. Intre Arad si Bucuresti e fun drum ce trebe evitat? As merge si la mare cateva zile, ca tot tre sa ajung si la Constanta. Am inteles ca la Corbu ar fi misto. Ati fost? Sunt acolo posibilitati de cazare? Edited June 28, 20197 yr by dragos Report
June 29, 20197 yr comment_254402 Mamaaaa, la pui cu smantana si ciuperci , ciulama ca la Putna, imi statea si mie gandul... Bun! Dupa jumatea lu' iulie o sa plec cu masina in Romania. Probabil voi intra pe la Nadlac si ma voi duce la Bucuresti. Intre Arad si Bucuresti e fun drum ce trebe evitat? As merge si la mare cateva zile, ca tot tre sa ajung si la Constanta. Am inteles ca la Corbu ar fi misto. Ati fost? Sunt acolo posibilitati de cazare? Noi facem mereu Arad Brasov.Mi se pare varianata cea mai buna ca ai 3 bucati autostrada Arad intrare, Deva ocolitoare si Sibiu Ocolitoare, dupa...rabdare si tutun.? Report
June 29, 20197 yr comment_254403 Cand temperatura se apropie de 40 grade, nici mancarea nu aluneca pe gatlej, da' noroc cu bericica Report
June 29, 20197 yr comment_254405 La noi s-a racorit bine de tot 22 de grade trase de par,minima 12 grade ,eu am iesit cu blugii si bluzita cu maneca lunga ca mi-e racorica' ,dar luni si marti cica iar ne paste canicula,asa ca mai profit si eu,am facut o placintoaca cu iaurt,dar in care am pus si branza si stafide (mie imi place asa mai labartzata' in tava cea mai mare de la aragaz) la hectar Report
June 29, 20197 yr comment_254406 Mamaaaa, la pui cu smantana si ciuperci , ciulama ca la Putna, imi statea si mie gandul... Bun! Dupa jumatea lu' iulie o sa plec cu masina in Romania. Probabil voi intra pe la Nadlac si ma voi duce la Bucuresti. Intre Arad si Bucuresti e fun drum ce trebe evitat? As merge si la mare cateva zile, ca tot tre sa ajung si la Constanta. Am inteles ca la Corbu ar fi misto. Ati fost? Sunt acolo posibilitati de cazare? Noi facem mereu Arad Brasov.Mi se pare varianata cea mai buna ca ai 3 bucati autostrada Arad intrare, Deva ocolitoare si Sibiu Ocolitoare, dupa...rabdare si tutun.? Si io ma gandeam la varianta asta insa gandul ca trec prin statiuni si apoi valea Prahovei m acan tin ein loc. Stau si ma intreb cum o fi pe valea Oltului. Adevarul e ca as prefera sa intru in Buc dinspre Pitesti, ca sa nu mai trebuie sa strabat orasul pana in prelungirea Ghencea. Iar centura Buc iese din discutie. Report
June 29, 20197 yr comment_254407 Mamaaaa, la pui cu smantana si ciuperci , ciulama ca la Putna, imi statea si mie gandul... Bun! Dupa jumatea lu' iulie o sa plec cu masina in Romania. Probabil voi intra pe la Nadlac si ma voi duce la Bucuresti. Intre Arad si Bucuresti e fun drum ce trebe evitat? As merge si la mare cateva zile, ca tot tre sa ajung si la Constanta. Am inteles ca la Corbu ar fi misto. Ati fost? Sunt acolo posibilitati de cazare? Noi facem mereu Arad Brasov.Mi se pare varianata cea mai buna ca ai 3 bucati autostrada Arad intrare, Deva ocolitoare si Sibiu Ocolitoare, dupa...rabdare si tutun.? Si io ma gandeam la varianta asta insa gandul ca trec prin statiuni si apoi valea Prahovei m acan tin ein loc. Stau si ma intreb cum o fi pe valea Oltului. Adevarul e ca as prefera sa intru in Buc dinspre Pitesti, ca sa nu mai trebuie sa strabat orasul pana in prelungirea Ghencea. Iar centura Buc iese din discutie.Pentru nord - vest, centura e cea mai buna solutie, zic eu. 2 benzi pe sens, bine facuta... Cel putin asa era acum vreo 3 ani. Poti merge pe autostrada de la Ploiesti la Bucuresti, apoi dai direct in centura, care e tot tip autostrada facuta, pe portiunea aceea. Report
June 29, 20197 yr comment_254409 Mamaaaa, la pui cu smantana si ciuperci , ciulama ca la Putna, imi statea si mie gandul... Bun! Dupa jumatea lu' iulie o sa plec cu masina in Romania. Probabil voi intra pe la Nadlac si ma voi duce la Bucuresti. Intre Arad si Bucuresti e fun drum ce trebe evitat? As merge si la mare cateva zile, ca tot tre sa ajung si la Constanta. Am inteles ca la Corbu ar fi misto. Ati fost? Sunt acolo posibilitati de cazare? Noi facem mereu Arad Brasov.Mi se pare varianata cea mai buna ca ai 3 bucati autostrada Arad intrare, Deva ocolitoare si Sibiu Ocolitoare, dupa...rabdare si tutun.? Si io ma gandeam la varianta asta insa gandul ca trec prin statiuni si apoi valea Prahovei m acan tin ein loc. Stau si ma intreb cum o fi pe valea Oltului. Adevarul e ca as prefera sa intru in Buc dinspre Pitesti, ca sa nu mai trebuie sa strabat orasul pana in prelungirea Ghencea. Iar centura Buc iese din discutie.Pentru nord - vest, centura e cea mai buna solutie, zic eu. 2 benzi pe sens, bine facuta... Cel putin asa era acum vreo 3 ani. Poti merge pe autostrada de la Ploiesti la Bucuresti, apoi dai direct in centura, care e tot tip autostrada facuta, pe portiunea aceea. Ok. Merci. Report
June 30, 20197 yr comment_254421 B'jour, b'jour!Cafeluci, cafelele, floricele. Azi sa nu aveti belele! Report
July 1, 20197 yr comment_254436 Yelleu, soldiers!Coffee?Iar incepe o noua saptamana! In ultimul timp am senzatia ca incepe cam in fiecare zi una noua...Sa aveti una frumoasa! Report
July 1, 20197 yr comment_254438 hello, hello, sa fie o saptamana buna si racoroasa!(da, da! cica 37C resimtite ca 45C vor fi )24C deocamdata, la ora 8! succes examinatilor, azi incepe bacu' scris! Report
July 1, 20197 yr comment_254439 Se respira, in sfarsit 28 grade la aceasta ora (fata de 32-33 saptamana trecuta) Sa aveti o saptamana asa cum va doriti Report