July 23, 20197 yr comment_254749 Daca o sa absentez sa stiti ca e din cauza de lipsa de loc la calculator,s-a dus hardul la calculatorul cel mare al hunilor,asa ca se inghesuie toti pe al meu asta micu' ,se va rezolva dar mai dureaza ca e in garantie(are fix un an de zile) si tre' sa sune domnul Geany de unde l-a comandat ,va veni un curier sa-l ridice,va ajunge intr-un servis la Bucuresti sa se constate defectiunea si abea apoi sa ne trimita altul sau nu stiu ce o mai fi,e de durata Azi a plouat toata ziua,si eu am umblat toata ziua prin ploaie din cauza calculatorului,ca intai am fost sa luam nu stiu ce la el,apoi am venit acasa nu s-a rezolvat,l-am luat l-am dus la reparat l-am lasat acolo,ne-am dus sa-l luam spunandu-ne ca e problema asta ,sper sa nu ma fi prins vreo raceala.Maine plecam intr-o mica excursie cu trenul asa cum facem noi prin imprejurimi ,prognoza meteo pare ok. O seara minunata tuturor! Report
July 25, 20197 yr comment_254758 Zîua buna la gaspadinili frumoase, destepte si artiste! Breeee, care ati uitat caldura deschisaaaaa?Butulesti: cald, caaaaaaald! Multi imbecili si nesimtiti in libertate pe strazi...dimineata la metrou - superaglomeratie echivalenta cu cea a unui megalopolis gen Tokyo...am inteles c s-ar fi aruncat cineva in fata metroului la Izvor si din cauza asta a fost totul dat peste cap. Eu, dupa ce bat Bucurestiul de la S la N si incers, zici ca am participat la Triatlon. Sa bem ceva corespunzator cu gradele de-afar, zic: Miha si Mino big big hug! Si eu sunt in galeata...dar mergem inainte, ce sa facem?Vreau friiiiig si ploaieeeee si sa doooorm. Edited July 25, 20197 yr by Lapona Enigel Report
July 25, 20197 yr comment_254759 M-am dus la cumpărat verdeață de la producător și cînd am intrat in mașină zicea termometrul că-s 42°CDacă nu mai scriu înseamnă că m-am topit? Report
July 25, 20197 yr comment_254760 Un frappe as bea si eu. Bravo Lori! Spor la rezolvat trebi pe acolo pe unde sti tu Adriana stay cool! Sa beti apa si sa stati la umbra. Trece el si valul asta de caldura. Report
July 25, 20197 yr comment_254761 ar trebui sa se amelioreze de miine doar ca simbata sint anuntate furtuni, tocmai cind avind musafiri planuisem cina pe terasasa speram doar ca nu va distruge nimic Report
July 25, 20197 yr comment_254762 M-am dus la cumpărat verdeață de la producător și cînd am intrat in mașină zicea termometrul că-s 42°CDacă nu mai scriu înseamnă că m-am topit? pe balcon, la umbra si zilele trecute (duminica daca nu ma tradeaza memory) Report
July 25, 20197 yr comment_254764 am murit numai uitindu-ma la ale tale Invatam sa traim cu temperaturi de Qatar ? Report
July 25, 20197 yr comment_254765 am murit numai uitindu-ma la ale tale Invatam sa traim cu temperaturi de Qatar ? Macar umiditatea e mica. Noi avem si umiditate de 60-75% uneori. Faci sauna daca iesi din casa.. Report
July 25, 20197 yr comment_254766 am murit numai uitindu-ma la ale tale Invatam sa traim cu temperaturi de Qatar ? Macar umiditatea e mica. Noi avem si umiditate de 60-75% uneori. Faci sauna daca iesi din casa.. Sauna si la gradul asta de umiditate, douazeci de pasi la soare si esti ca dupa dush Report
July 26, 20197 yr comment_254767 Ieri nu m-am uitat dar tura cealaltă cînd a fost atât de cald era și aici 60 in casă. Acu e 53. Ieri a fost groaznic pentru că am umblat pe drumuri și făcut treabă acasă. Ar trebui doar să stai, dar din păcate eu nu pot ? Report
July 26, 20197 yr comment_254768 Hello, hello, frumos vara, nu?Si io cand va ziceam...la noi anul asta parca a fost ma bine, dar tot abia astept sa se duca, duca-se!Intre timp, saptamana trecuga Transbucegi - Transalpina - Transfagarasan, cu pauze de respirat Saptamana asta, Venus-Olimp Saptamana viitoare amenajari-reamenajari-pavoazari-constructii...nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!☹️ Report
July 26, 20197 yr comment_254769 Ce frumos Moatzo' si eu de abea astept sa o stergem si la munte si la mare ,dar mai dureaza putin,(vreo 2 saptamani ) nu te invidiez in schimb deloc pt. amenajari-reamenajari-pavoazari-constructii'' noi le-am avut anul trecut si mi-au iesit pe ochi !..Temperaturi decente la noi pana acum sa vedem ce ne mai asteapta de acum in colo ! O zi minunata tuturor! Report
July 26, 20197 yr comment_254771 Noroc ca nu-s acasa la noi, dar, oricum, tb implicare. Treaba asta ma destabilizeaza, dar n-avem incotro.Hai cu vacanta! Report
July 26, 20197 yr comment_254772 amenajari-reamenajari-pavoazari-constructii...+ 1 cred ca pot sa deschid business de design si renovari ca la cite am citit/invatat m-am specializat la maxim Report
July 26, 20197 yr comment_254773 amenajari-reamenajari-pavoazari-constructii...+ 1 cred ca pot sa deschid business de design si renovari ca la cite am citit/invatat m-am specializat la maxim Pai te angajez! Eu sunt 0 barat la amenajari. Drept urmare, casa mea e foarte minimalist decorata: pat, masa cateva scaune, o canapea... Nu le am decoc! Report
July 27, 20197 yr comment_254775 amenajari-reamenajari-pavoazari-constructii...+ 1 cred ca pot sa deschid business de design si renovari ca la cite am citit/invatat m-am specializat la maxim Pai te angajez! Eu sunt 0 barat la amenajari. Drept urmare, casa mea e foarte minimalist decorata: pat, masa cateva scaune, o canapea... Nu le am decoc! Si daca e minimalist e vreo problema? Eu simt ca nu am aer daca sunt prea multe prin casa, nu mai suport sa vad mobila multa plina cu de toate, decoratiuni multe pe pereti! Parca se face curat si mai usor cand sunt mai putine prin casa Report
July 27, 20197 yr comment_254776 Neatza! Am pregatit cafeaua si am fugit la munca. Sa avem un eeekend placut! Report
July 27, 20197 yr comment_254778 Buna dimineata cu cea mai buna dulceata de afine ever. E cumparata (Raureni) dar eu sunt indragostita de dulceturile pe care le fac ei, sunt asa cum scrie la carte. Mino iau si eu o cafea! Report
July 27, 20197 yr comment_254779 Pauza de masa si imi cad ochii pe clatita ta, Any! Mama cum arata, înghit in sec! Diseara daca mai am putere, clatite imi fac! Report
July 27, 20197 yr comment_254780 Paine.prajita cu unt si dulceata, Mino.Mi-ai dat o idee cu clatitele! Report
July 27, 20197 yr comment_254782 Buna dimineata cu cea mai buna dulceata de afine ever. E cumparata (Raureni) dar eu sunt indragostita de dulceturile pe care le fac ei, sunt asa cum scrie la carte. Mino iau si eu o cafea! Subscriu. Eu nu fac gemuri si dulceturi dar in rarele ocazii in care cumparam in Canada, de Raureni luam de visine, cirese amare, nuci. Edited July 27, 20197 yr by black_cat Report
July 27, 20197 yr comment_254783 Buna dimineata cu cea mai buna dulceata de afine ever. E cumparata (Raureni) dar eu sunt indragostita de dulceturile pe care le fac ei, sunt asa cum scrie la carte. Mino iau si eu o cafea! Subscriu. Eu nu fac gemuri si dulceturi dar in rarele ocazii in care cumparam in Canada, de Raureni luam de visine, cirese amare, nuci. Și mie îmi place tot ce fac ei, dulceață au și de ardei iute, excelente sînt! Report
July 28, 20197 yr comment_254788 lume, lume daca tineti minte, va spuneam acum ceva timp despre o briosa pe care o luam de la magazinul de paine in copilarie si care avea un gust pe care nu l-am mai regasit niciunde am incercat tot felul de muffins, ce se vinde aici sub denumirea de brioche sau alte produse de patiserie, nimic, nici pe departe ieri am luat de la patiseria japoneza "honey madeleines" si surprise, aveau exact forma briosei si gustul dupa care tinjeam de atitia anii. me happy!! Report
July 28, 20197 yr comment_254789 Oooo!! ma bucur ca ti-ai facut pofta Dex si ca ai gasit gustul pe care-l cautai ... Oare care o fi reteta?! Report