July 5, 20197 yr comment_254521 Cu ai mei la un cocktail de la revedere ... Frumos, frumos!!! Felicitari pentru asa copii buni. Salutari tuturor. La noi e foarte bine azi, s-a mai racorit (26-27 grade) si e frumos afara. Va doresc un we asa cum va doriti. Report
July 5, 20197 yr comment_254530 Ce dragut din partea voastra, fetelor! Ma bucura foarte mult complimentele voastre, sincer! Si va multumesc, la fel de sincer!Daca cineva ar fi venit acum 20 de ani sa imi spuna in trecut : vezi ca tu ai sa fii profa, vezi ca ai sa ajungi in Germania, vezi ca...cred ca ma duceam si ii cautam eu personal terapeut Dar...vedeti cum e viata asta? Niciodata nu stii ce te-asteapta dupa colt... Cand eram printr-a 4-a asa, ma vedeam actrita ca aia de ii aratau mereu la Telecinemateca, mai tarziu am aflat ca era vorba de Hollywood Inca din generala am stiut ca iubesc limbile straine si, tot de mica, Teleenciclopedia mi-a format ideea mea despre ce voi fi cand ma voi face mare. Si si Emil Garleanu Ani de zile am visat ca voi ajunge oceanograf si ca voi lucra cu National Geographic... inca mai e timp Cat despre copii...ce sa va spun, am marele privilegiu sa fiu parte din echipa unui liceu respectat si cu rezonanta aici...am de a face cu tot felul de copii din diverse paturi sociale si diverse proveniente culturale. Intotdeauna am visat ca voi avea mereu de a face cu lumea, ca voi fi conectata, ca o sa am libera miscare, ca o sa fiu globala Scoala de aici are putine puncte comune cu cea romaneasca...fanafaronada e inca un standard in tara Trist...trist de tot...parintii care isi doresc o educatie solida pentru copiii lui aleaga sa pleceDaca e cineva interesat de detalii privind sistemul de invatamant de aici, am explicat intr-un articolas, asa in linii mari. Cu placere trimit linkul pe privat, daca se doreste. Si acum sa revenim la ale noastre: Nu stiu ce am avut azi, probabil m-a prins oboseala, dar azi abia m-am miscat...Am pus sa mai gatesc si eu ceva...iara fac cruce in calendar Report
July 5, 20197 yr comment_254531 Draga mea Laponel' te-am cautat mult cu privirea in poza printre ''tineretze'' ,ai spus asa de bine si la obiect,fanfaronada,o uraste Ale' al meu cel mai mult la scoala in rest la noi racorica si bine,acum cand era bine de focarit iaca n-am mai focarit,ai mei au vrut omleta cu salata de rosii au si hunii meii niste pofte,n-ai vazut Somn pufos tuturor! Report
July 5, 20197 yr comment_254534 Ce dragut din partea voastra, fetelor! Ma bucura foarte mult complimentele voastre, sincer! Si va multumesc, la fel de sincer!Daca cineva ar fi venit acum 20 de ani sa imi spuna in trecut : vezi ca tu ai sa fii profa, vezi ca ai sa ajungi in Germania, vezi ca...cred ca ma duceam si ii cautam eu personal terapeut Dar...vedeti cum e viata asta? Niciodata nu stii ce te-asteapta dupa colt... Cand eram printr-a 4-a asa, ma vedeam actrita ca aia de ii aratau mereu la Telecinemateca, mai tarziu am aflat ca era vorba de Hollywood Inca din generala am stiut ca iubesc limbile straine si, tot de mica, Teleenciclopedia mi-a format ideea mea despre ce voi fi cand ma voi face mare. Si si Emil Garleanu Ani de zile am visat ca voi ajunge oceanograf si ca voi lucra cu National Geographic... inca mai e timp Cat despre copii...ce sa va spun, am marele privilegiu sa fiu parte din echipa unui liceu respectat si cu rezonanta aici...am de a face cu tot felul de copii din diverse paturi sociale si diverse proveniente culturale. Intotdeauna am visat ca voi avea mereu de a face cu lumea, ca voi fi conectata, ca o sa am libera miscare, ca o sa fiu globala Scoala de aici are putine puncte comune cu cea romaneasca...fanafaronada e inca un standard in tara Trist...trist de tot...parintii care isi doresc o educatie solida pentru copiii lui aleaga sa pleceDaca e cineva interesat de detalii privind sistemul de invatamant de aici, am explicat intr-un articolas, asa in linii mari. Cu placere trimit linkul pe privat, daca se doreste. Si acum sa revenim la ale noastre: Nu stiu ce am avut azi, probabil m-a prins oboseala, dar azi abia m-am miscat...Am pus sa mai gatesc si eu ceva...iara fac cruce in calendar Evident ca a vrut sa scriu copiii lor aici, dar intre o ciulama ca la Putna, cautat reteta de savarina si ascultat Shakespeare am derapat Mor de ras aici, va recomand cu draga inima: Aoleeeu, pana acum am jurat ca fac savarine, acum m-am blocat cu privirea in muffinul ala din poza cu cafele de la Mino si mi-a venit in minte reteta Kikei Hana, dar cred ca e mai de toamna asa. Trebuie sa o mai fac si pe aia din nou, prea buna crema aia Facuta acum ceva ani, bineinteles ca nu mai stiu ce am facut cu reteta... Report
July 5, 20197 yr comment_254535 Aoleeeu, pana acum am jurat ca fac savarine, acum m-am blocat cu privirea in muffinul ala din poza cu cafele de la Mino si mi-a venit in minte reteta Kikei Hana, dar cred ca e mai de toamna asa. Trebuie sa o mai fac si pe aia din nou, prea buna crema aia Facuta acum ceva ani, bineinteles ca nu mai stiu ce am facut cu reteta... Report
July 6, 20197 yr comment_254538 dar intre o ciulama ca la Putna, cautat reteta de savarina si ascultat Shakespeare am derapat Mor de ras aici, va recomand cu draga inima: io-s generatie de am dat examen la intrarea in liceu.dupa prima proba, cred ca lb romana, in drum spre casa, m-am oprit la o librarie care-mi placea mie mult, cu toate ca nici nu stiu acum ce-ar fi putut sa-mi placa carti erau doar de-ale tovarasului, daca aduceau altceva, se epuizau rapid, rar apucam fara pile.si ce vad eu? Shakespeare! cu banii de buzunar, renuntand la 2 eclere, mi-am luat cartea.si, bineinteles, in loc sa repet ptr urmatoarea proba de examen, matematica , m-am ghemuit intr-un fololiu in camera bunicii mele, mare cititoare, mare!- am terminat cartea. am luat si examenul, cu medie mare, btw Edited July 6, 20197 yr by moatza Report
July 6, 20197 yr comment_254539 Bravooooo, Moatza! Si eu tot din generatie din aia am fost...vremuri. Report
July 9, 20197 yr comment_254574 Și eu, tot cu cheia de gât, și îmi cumpăram cărți cu bani de-o prăjitură. Și nu înțelegeam pe atunci cum pot să fie cărțile așa de scumpe încât să trebuiască să economisești ca să-ți cumperi cărți, așa cum ne povesteau cei care aveau rude/prieteni în străinătate. Bună dimineața! La noi plouă mărunțel și s-a răcorit. Moatza, ai fi foarte fericită în Sibiu! Vă las o cafea și fug la treburi. Report
July 9, 20197 yr comment_254576 Neatza lume! Va pup si eu din mers. Am inceput munca dar macar ma bucur ca afara s-a racorit si este placut, chiar innorat putin. Boni, ai idee daca este vreun festival in weekend la voi? Ca ar vrea sa vina G sa petreaca weekend-ul in Sibiu? Report
July 9, 20197 yr comment_254578 Bună dimineața! La noi plouă mărunțel și s-a răcorit. Moatza, ai fi foarte fericită în Sibiu! hello, hello, la mine nu ploua, dar s-a facut asa cum imi place mie, 19C, nor...bine-bine! Boni, acum cartile-s scumpe, se gasesc, dar parca-i prea putin timp ptr ele.si cand incep cate una, chiar daca nu ma satisface la un moment dat, tot ma chinui cu ea...cea mai recenta, veronika se hotaraste sa moara, meh! altfel, tre sa-mi fac un drum, macar pana la banca, sa ies un pic, ca-i prea misto afara! Report
July 9, 20197 yr comment_254580 Boni, ai idee daca este vreun festival in weekend la voi? Ca ar vrea sa vina G sa petreaca weekend-ul in Sibiu?Eu știu de festivalul Sibiu Guitat Meeting, care se desfășoară în centrul orașului, și mai știu de ceva manifestări culturalo-gastronomice în muzeul satului (Astra). Report
July 9, 20197 yr comment_254582 Boni, ai idee daca este vreun festival in weekend la voi? Ca ar vrea sa vina G sa petreaca weekend-ul in Sibiu?Eu știu de festivalul Sibiu Guitat Meeting, care se desfășoară în centrul orașului, și mai știu de ceva manifestări culturalo-gastronomice în muzeul satului (Astra). Mersi o sa-i transmit! Desi cu siguranta o sa caute el ce manifestari vor fi! Report
July 12, 20197 yr comment_254604 Bună dimineața lume!!! Până să postez s-a făcut prânz. Am promis că vin cu șampania când se termină de tot cu repartiția pe licee. Pun și de o masă, doar virtuală, din păcate. Și cine mai vrea și cafea, primește tot ce poftește. Mă mai laud o dată că am copil bun și a intrat unde și-a dorit. Report
July 12, 20197 yr comment_254605 Bravo, Boni! Ma bucur mult pentru voi!Multumesc tare mult pentru cacaua-cafeluta ta! Am iesit pe la piata din sat sambata, am gasit chestii interesante:Florile alea erau cat o minge, nu am mai vazut pana acum... Report
July 12, 20197 yr comment_254607 Bună dimineața lume!!! Până să postez s-a făcut prânz. Am promis că vin cu șampania când se termină de tot cu repartiția pe licee. Pun și de o masă, doar virtuală, din păcate. Și cine mai vrea și cafea, primește tot ce poftește. Mă mai laud o dată că am copil bun și a intrat unde și-a dorit. Felicitari, copila draga Maia, vacanta placuta, relaxanta, exuberanta, sa fie cum iti dovresti si mult succes in noua etapa a vietii Report
July 12, 20197 yr comment_254609 Felicitari fetei, Boni! Sa dea Domnul sa aiba numai reusite toata viata ei si sa fiti mandri de ea cum sunt eu de G. Asta e cea mai mare bucurie a noastra, sa ne vedem copii împliniți si fericiti.E vineri si deja sunt obosita de parca nu am avut trei saptamani de concediu. Macar weekend frumos sa avem....si poate putin mai calduros Ca dimineata mi-a fost frig de-a binelea iar aseara am pus pilota groasa pe mine. Bravo, Boni! Ma bucur mult pentru voi!Multumesc tare mult pentru cacaua-cafeluta ta! Am iesit pe la piata din sat sambata, am gasit chestii interesante:Florile alea erau cat o minge, nu am mai vazut pana acum... Ce culori frumoase au...cred ca sunt dalii. Mie nu prea imi placeau cand eram copil Report
July 12, 20197 yr comment_254610 Hello! Noi am fost la nord dar nu am gasit răcoarea așa ca ne-am întors.De vreo săptămâna tot vreau sa las un mesaj dar nu apuc. De ziua Canadei: Felicitari fetei Boni! De acum sa va bucurati de vara in liniste! Edited July 12, 20197 yr by Wowerful Report
July 12, 20197 yr comment_254611 Bună dimineața lume!!! Până să postez s-a făcut prânz. Am promis că vin cu șampania când se termină de tot cu repartiția pe licee.Mă mai laud o dată că am copil bun și a intrat unde și-a dorit. Felicitări! Ce bucurie! Să aveți o vară frumoasă și mult succes în viața de liceu! Report
July 12, 20197 yr comment_254613 Vă mulțumesc frumos. I-am transmis și Maiei și vă mulțumește și ea. Va fi o vacanță frumoasă. Report
July 13, 20197 yr comment_254614 Neatza lume! Cafeaua e gata! Eu am inceput cu stangul weekend-ul, mi-am pierdut un cercel si mor de ciuda! Sanatoasa sa fiu sa cumpar altii, dar tot mie ciuda ca imi erau dragi. Hello! Noi am fost la nord dar nu am gasit răcoarea așa ca ne-am întors.De vreo săptămâna tot vreau sa las un mesaj dar nu apuc. De ziua Canadei: Felicitari fetei Boni! De acum sa va bucurati de vara in liniste! Ce frumos e castelul, parca ca e din povesti! Report
July 13, 20197 yr comment_254615 Da în casă l-ai pierdut? Că dacă da o să-l găsești cînd te aștepți mai puțin☺ Report
July 13, 20197 yr comment_254619 Bună dimineața lume!!! Până să postez s-a făcut prânz. Am promis că vin cu șampania când se termină de tot cu repartiția pe licee. Pun și de o masă, doar virtuală, din păcate. Și cine mai vrea și cafea, primește tot ce poftește. Mă mai laud o dată că am copil bun și a intrat unde și-a dorit. Ai voie sa te lauzi de cate ori vrei. Felicitari si drum lin de aici inainte ! Hello! Noi am fost la nord dar nu am gasit răcoarea așa ca ne-am întors.De vreo săptămâna tot vreau sa las un mesaj dar nu apuc. De ziua Canadei: Felicitari fetei Boni! De acum sa va bucurati de vara in liniste! Daca veneai anul trecut am fi baut o cafea impreuna. Pe de alta parte, anul trecut cu humidexul au fost vreo 40 si ceva de grade in Ottawa de ziua Canadei, nu mai tin minte exact cate grade dar stiu ca a fost un record de temperatura. Noroc cu niste baieti inimosi care racoreau pe cei veniti la festivitati . PS Nimeni nu se supara ca pana jos ajungea doar ca o burnita asa, numai bine sa te racoreasca putin. Neatza lume! Cafeaua e gata! Eu am inceput cu stangul weekend-ul, mi-am pierdut un cercel si mor de ciuda! Sanatoasa sa fiu sa cumpar altii, dar tot mie ciuda ca imi erau dragi. Hello! Noi am fost la nord dar nu am gasit răcoarea așa ca ne-am întors.De vreo săptămâna tot vreau sa las un mesaj dar nu apuc. De ziua Canadei: Felicitari fetei Boni! De acum sa va bucurati de vara in liniste! Ce frumos e castelul, parca ca e din povesti! Mino, sper si eu sa iti gasesti cercelul, daca nu cum zici si tu sa fii sanatoasa sa iei altii si mai frumosi. Pana vine Wow imi permit sa zic eu: castelul e cladirea Parlamentului din Ottawa. Edited July 13, 20197 yr by black_cat Report
July 14, 20197 yr comment_254628 Hello, hello! Gata a trecut si weekend-ul asta, cu bune si rele. Multumesc Blacky pentru informatie . Da în casă l-ai pierdut? Că dacă da o să-l găsești cînd te aștepți mai puțin☺ Asa credeam dar se pare ca nu e in casa, asta e! Cu ocazia asta o sa iau altii si mai frumosi, cum zice si Blacky Edited July 14, 20197 yr by mino Report
July 15, 20197 yr comment_254635 De ziua Canadei: Daca veneai anul trecut am fi baut o cafea impreuna. Pe de alta parte, anul trecut cu humidexul au fost vreo 40 si ceva de grade in Ottawa de ziua Canadei, nu mai tin minte exact cate grade dar stiu ca a fost un record de temperatura. Noroc cu niste baieti inimosi care racoreau pe cei veniti la festivitati . PS Nimeni nu se supara ca pana jos ajungea doar ca o burnita asa, numai bine sa te racoreasca putin. Ce frumos e castelul, parca ca e din povesti! Pana vine Wow imi permit sa zic eu: castelul e cladirea Parlamentului din Ottawa. Buna dimineata de la mine!Asa este- palatul parlamentului vazut de langa muzeul copiilor din Gatineau.A fost cald cu umiditate si anul asta. Chiar am avut si o avertizare de caldura mare cat am stat pe acolo!Era frumos sa ne intalnim la o cafea! Ne-am intalnit cu multi romani acolo. Am vizitat o prietena buna si ne-am vazut cu prieteni de-ai ei- moldoveni si romani. Tare faina comunitatea!Si m-am intors cu bors si pepene murat. La magazinul nostru din NY nu gasesc asa ceva! Sau cel putin nu am gasit pana acum.. Report