July 28, 20197 yr comment_254790 ieri am luat de la patiseria japoneza "honey madeleines" si surprise, aveau exact forma briosei si gustul dupa care tinjeam de atitia anii. me happy!!deci sint madeleine cu miere?te-ai simtit un pic Proust? Report
July 28, 20197 yr comment_254791 Proust all the way! sunt madeleine cu miere, eu stiam ca madeleinele sunt in forma de scoica... nici nu cred ca am mincat iar daca am mincat nu erau ca astea. dupa reteta mai sapam... daca va arat si cheesecake souffle; va stric ziua Report
July 28, 20197 yr comment_254792 pai teoretic aia e forma lor corectadar erori stim prea bine ca virgula circula multe hai arata Report
July 29, 20197 yr comment_254798 Buna dimineata, sweethearts!Mi-e dor sa stau in liniste acasa la mine si sa simt ca e vacanta cu adevarat. De saptamani alerg in continuu, probleme, probleme, lovit de aceiasi pereti...Sunt deja cu deficit de energie dupa calatorit de la A la B cu trenul in fabuloasa tara muma, iar cazul Caracal nu face decat sa imi confirme punctele noastre minus ale romanilor... E cald inca, sa bem : Sper ca ati avut un inceput de saptamana reusit. Va pup pe toti si va mai vizitez Report
July 29, 20197 yr comment_254800 Neatza! Ultima cafea o vreau eu...azi stau la 12 ore la munca..bleah! Pupici la toata lumea! Report
July 29, 20197 yr comment_254802 Eu azi mi-am luat deja biletele de tren pt. la mare ...Mddaa'!! stiu,am curaj ... Duoamne' ajuta' Report
July 29, 20197 yr comment_254808 Hello, hello! caldura mare, monser! Eu am simtit ca azi a fost cea mai calduroasa zi din an. Am iesit dimineata pe la 8 din casa cu gandul sa iau autobuzul spre serviciu, dar am facut stanga-mprejur si l-am somat pe domnul sot sa ma "teleporteze" cu masina....Asa ca niste cafea cu gheata poftesc la ora asta, mersi Laponel!Fiica-mea ma tot bate la cap sa-i iau icecap de la cafenea, ca asta si-a comandat cand au fost cu scoala intr-o plimbare intr-una din ultimele zile. A fost musai sa-mi cumpar una sa vad cum o fi la gust, ca eu de astea nu-mi comand de obicei, si i-am facut acasa cu... Inka. Stiu ca beam cand eram copii, dar habar n-am daca e buna sau nu, are ceva bazaconii in ea? Proust all the way! sunt madeleine cu miere, eu stiam ca madeleinele sunt in forma de scoica... nici nu cred ca am mincat iar daca am mincat nu erau ca astea. dupa reteta mai sapam... daca va arat si cheesecake souffle; va stric ziua Dex, e din aia japoneza care "tremura" ca gelatina? am vazut reteta pe facebook, dar n-am apucat sa fac, cum e la gust?De cand ai pus clatitele alea tot am vrut sa te intreb daca stii si reteta. Eu gasisem una cu albusuri batute separat, alta care seamana cu cea pe care o am eu, doar ca se toarna compozitia intr-un inel si asa se obtine o clatita inalta... Cred ca tot la clasicele clatite americane raman, ca n-am chef sa spal mai multe vase . Report
July 29, 20197 yr comment_254809 Cred ca tot la clasicele clatite americane raman. Hai ca am ajuns sa ma citez io pe mine - astea-s clatitele pe care le fac aproape in fiecare weekend . Report
July 31, 20197 yr comment_254824 Mama, dar vad ca va tineti de aventuri, nu gluma!Mare, ori mare altitudine (Moatza e la Balea acolo, nu?) , tavane picate, Wowy, iti cam place adrenalina , curcubee, nebunii.Imi place ca nu va plictisiti!Eu inca ma lupt cu infernala caldura bucuresteana, totul emana caldura, cand trece de 32 temperatura, te plimbi practic printre cuptoare... nu stii unde sa te mai ascunzi. Ca sa nu mai zic ca unele portiuni de trotuar sunt fara cea mai mica pata de umbra. Ori in hell, ori pe acolo in B ziua-n amiaza mare, tot ala e!Pe mine m-a cam infiat Victor, avem program de nechezeli, topaieli si hlizeli in fiecare seara. De cum intra pe usa: Looo-li? Mare zuzic! Abia astept sa il vad si pe Mociclist. V-am pupat si sa aveti mare grija de voi! Edited July 31, 20197 yr by Lapona Enigel Report
July 31, 20197 yr comment_254825 Draga Laponica ,din fericire de maine se pare ca se racoreste https://www.meteoblue.com/ro/vreme/s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na/bucure%c8%99ti_rom%c3%a2nia_683506?day=3 bine ca ai companie placuta ceea ce recompenseaza tot disconfortul noi maine iar voiam sa o stergem putin,dar din cauza de vreme incerta am renuntat/amanat,tocmai am aflat ca trenul dinspre mare spre moldova noastra e in camp ca s-a defectat locomotiva ,sper sa nu am aventuri de astea O seara minunata tuturor! dar ce spun eu?! mai bine somn pufos Report
August 1, 20197 yr comment_254826 Neatza tuturor! S-a innorat putin afara dar in birou e crima si pedeapsă...29 grade! Si se anunță ploi si scaderi de temperaturi...uraaaa! Lori, pupaceli si îmbrățișari...daca ajungi prin zona da un semn, poate punem de o intalnire! E joi, acusi e weekend! Yupiii Report
August 1, 20197 yr comment_254827 Neața lume La noi plouă în reprize. A început de ieri și văd că o ține și azi. S-a mai răcorit ceva afară. Vă îmbrățișez pe toti cu drag și îmi iau un mic rămas bun pentru că plecăm în vacanță. Să ne vedem sănătoși la întoarcere. Report
August 2, 20197 yr comment_254840 Tocmai a venit hardul la calculatorul cel mare la huni (ca al meu e asta micu' ) i-a trimis unul nou sigilat,domnul Geany are acum multa treaba ,dar bine ca am scapat de ei de pe cap ,iar o sa am calculatorasul meu ,doar al meu ,doar pt. je' ... Report
August 2, 20197 yr comment_254843 Bravo Geany! Eu nu mai folosesc de muuuult calculatorul. Sta in debara si va deveni obiect antic . Am fost iar la endodont, fratica maselele astea ma usuca de bani. Am niste radacini curbate in forma de C iar canalele comunica intre ele, iar un stomatolog nu poate sa le curete/obtureze , asa ca au zburat iar 800 lei, tratamentul doar pe o masea. Macar e weekend si sunt libera. Am in plan sa rascolesc casa, putin. Report
August 2, 20197 yr comment_254844 eu in schimb am ca si obiect antic telefonul meu e mic cu butoane Allview ,la mine telefonul e pe principiul dau verde raspund dau cu rosu inchid si nu-mi place sa fiu deranjata fara rost daca sunt plecata de acasa,la fel sun ca sa comunic ceva importanat dar altfel eu nu-i inteleg pe cei care si in autobuz,la terasa/restaurant etc numa' cu nasu-n telefon eu nu suport si daca e cineva cu mine trebuie sa-mi acorde mie atentie nu cu nasu-n telefon,butoneaza cine stie ce or tot butona acolo,cu mama cu matusa cu sor-mea vb. de pe telefonul fix ,ne cam stim programele ca sa nu deranjam,ca asa functioneaza la mine ,iar poze fac cu camera foto primita cadou de la Laponica ..dar asa sunt eu defecta,am buba la cap n-ai ce sa faci,rad hunii de mine de numa Report
August 3, 20197 yr comment_254846 Buna dimineataaaaa!La bine si la rau o bem; Azi, ceva mai de weekend Report
August 3, 20197 yr comment_254847 Hai neatza! Sar'mana de cafea, aia ultima ma tenteaza pe mine! Eu am pus zacusca de galbiori la fiert, comanda de la G, asa ca ma execut azi . Report
August 3, 20197 yr comment_254849 nu.i frumoasa, nu.i aspectuoasa, da' a fost gustosa si mi.am facut pohta ce am pohtit ? Report
August 4, 20197 yr comment_254870 Daa!! si eu le-am admirat ..dar mi-a ramas gandul la zacusca ta de galbiori Mino,asa incat azinoapte am visat ca culegeam galbiori si mai apoi ii si gateam desi nici nu-i cunosc ca sa-i culeg Report
August 4, 20197 yr comment_254872 Daa!! si eu le-am admirat ..dar mi-a ramas gandul la zacusca ta de galbiori Mino,asa incat azinoapte am visat ca culegeam galbiori si mai apoi ii si gateam desi nici nu-i cunosc ca sa-i culeg Acum vreo cateva saptamani am gasit la oferta la Lidl si am luat 4cutii. Cum aveam 4 kg de ardei copti la congelator am executat zacusca. Am facut greseala si am pus sucul de rosii nescazut si era cam zemoasa, dar am luat sosul de deasupra si am facut doua borcane de sos pentru paste Astia sunt galbiorii! http://ciupercomania.blogspot.com/2014/03/galbiorul-cantharellus-cibarius.html Report
August 4, 20197 yr comment_254874 Daa ii stiu dar nu m-asi risca sa-i culeg din padure ca poate seamana cu altele ''nebune'' si mi-ar fi frica,eu doar ghebele le cunosc sa le culeg ,am cules in nenumarate randuri si nu am avut niciodata probleme cu ghebele,am o placere sa le gasesc si sa le culeg eu cu mana mea Despre sos ,spusesei ca nu prea esti fan paste asa ca,ca si idee il poti folosi si la altele de exemplu pui cu sos (ostropel) (era doar o idee ) Despre visul meu,eu repede superstitioasa m-am dus sa caut ce inseamna ,cica e boala daca visezi ca culegi ciuperci dar daca sunt curate si albe e de bine,ale mele erau galbui asa ca sper si eu doar intr-o usoara durere de cap si gata! Report
August 4, 20197 yr comment_254876 Sa-ti fie de bine, Bris! Arata super! Saru.mana, mi.a fost, sa stii Report
August 4, 20197 yr comment_254877 Daa ii stiu dar nu m-asi risca sa-i culeg din padure ca poate seamana cu altele ''nebune'' si mi-ar fi frica,eu doar ghebele le cunosc sa le culeg ,am cules in nenumarate randuri si nu am avut niciodata probleme cu ghebele,am o placere sa le gasesc si sa le culeg eu cu mana mea Despre sos ,spusesei ca nu prea esti fan paste asa ca,ca si idee il poti folosi si la altele de exemplu pui cu sos (ostropel) (era doar o idee ) Despre visul meu,eu repede superstitioasa m-am dus sa caut ce inseamna ,cica e boala daca visezi ca culegi ciuperci dar daca sunt curate si albe e de bine,ale mele erau galbui asa ca sper si eu doar intr-o usoara durere de cap si gata! Din doua borcane, cat a iesit deja unul este amanetat mamii si unul lui G si gata, am scapat de ele. Eu nu am de unde sa culeg ciuperci si mie si teama sa nu culeg altceva, vorba ta. Iar de cumparat de pe marginea drumul nu mai cumpar ca am luat odata si pana acasa erau mancate toate de viermi! Report