Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

..Domnul Geany nu e deacord cu asa ceva :sad3:

si eu sunt de acord cu dumnealui. Nu ma duc in concediu ca sa car toate tinghirile dupa mine si sa gatesc

La mine s-ancalzit un pic, a iesit si soarele, or fi vreo 19 grade.

De azi incepe festivalul Rose of Tralee. Asta seara ma duc la un bbq in onoarea unor musafirti din Spania si maine cred ca mergem in grup organizat la "80s Disco" icon_bounce.gifbeer2.gifZilele urmatoare, improvizam laugh.gif ma declar "in concediu", respectiv nu gatesc laugh.gif Fiecare se descurca cum poate

Daaa!! el isi face poftele cu ciorbe de burta ,ciorbe de peste,pesti in toate felurile si toate modurile posibile shubereci' ,eu cu Ale' kürtőskalács ,langosi,gogosi,shubereci,porumbi etc etc etc :P ..''conced' '' placut si tie draga Alph' :sad3: :P

Daaa!! el isi face poftele cu ciorbe de burta ,ciorbe de peste,pesti in toate felurile si toate modurile posibile shubereci' ,eu cu Ale' kürtőskalács ,langosi,gogosi,shubereci,porumbi etc etc etc :P ..''conced' '' placut si tie draga Alph' :sad3: :P

Giani, sa stii ca nu mi-au mai placut shuberecii din colt

drept e ca fusese harmalaie mare, ca s-a nimerit exact cu Sf Maria, si cred ca-i facuse dinainte si-i tinuse la cald

adica nu mai erau deloc crocanti, au fost trasi, umezi si cu f putina umplutura...not!

Daaa!! el isi face poftele cu ciorbe de burta ,ciorbe de peste,pesti in toate felurile si toate modurile posibile shubereci' ,eu cu Ale' kürtőskalács ,langosi,gogosi,shubereci,porumbi etc etc etc :P ..''conced' '' placut si tie draga Alph' :P :-*

Giani, sa stii ca nu mi-au mai placut shuberecii din colt

drept e ca fusese harmalaie mare, ca s-a nimerit exact cu Sf Maria, si cred ca-i facuse dinainte si-i tinuse la cald

adica nu mai erau deloc crocanti, au fost trasi, umezi si cu f putina umplutura...not!

Paii si eu am nimerit asa,si eu dadusem vina ca poate ne-am dus noi mai in extrasezon si ne fiind vanzare ,nu or fi fost proaspat facuti :sad3: ....oricum ii incerc si acum si-ti spun cum au fost :P

Neatza! Ieri am fost dimineata la mama apoi nu am mai iesit din casa. Am dat drumul la aerul conditionat si am lenevit la filme.

Blackie, ca bine zice Moatza, chiar cum a fost furtuna la voi? Chiar m-am gandit la tine!

Lori, tu mai trăiesti sau esti fiarta in suc propriu? Chiar aseara faceau prognostic la tv cu temperatura resimtita de bucuresteni. Si la noi e cald dar la voi parca si mai si.

Buna dimineata

La mine au fost cateva zile frumoase, 18-20 grade, saptamana trecuta, a plouat dar temperatura s-a mentinut la caldut, apoi vineri a tras o ploaie ca la tropice si s-a racit. Azi dimineata cand am pleacat de-acasa erau 13 grade Se-arata a fi o zi ok, poate un pic de ploaie mai tarziu

Lori, tu esti tot in Romania? Iti petreci vacanta acolo? Da...cred ca imbatranesc eu (it's actually a fact biggrin.gif) dar de fiecare data cand ma duc in Romania mi se pare ca e mai cald decat data trecuta. In Petrosani mai adia o boare, mai ploua din cand in cand, puteai sa respiri. Am prins cateva zile in oras, nu se misca nici panza de paianjen! Mergi pe ulita principala precum camila prin desert. Nu mai e nici un pic de umbra. A plouat intr-o seara...abia a ridicat praful

La munte in schimb, a fost superb

Heyyy- hooo, babiz! Back to civilization!

Oameni, am fiert in suc grasimea proprie, am zis de cateva ori ca fac naibii apoplexie. Fraticaaaaaa, ce gena de supravietuitori au nene oamenii din Bucuresti? Bai oameni, unul din cele mai horror orase evah! Stiu, stiu, multi o sa imi sariti in cap. Egal! Asta este Bucurestiul.

Trecand peste traficul infernal, "infrastructura" care paraie din täti-ncheieturili, maica cel mai cras e cand is atatia boi care stau pe loc cate juma de ora cu motorul aprins. Iti vine sa le , ma scuzemuati, futi o tigaie fix in crestet. angryfire.gif Cat de imbecil sa fii bai nene??? In Obcine se defriseaza grupa mare, nimeni nu stie nimic...la stiri tot dau mereu despre canicula, cum , de fapt, temperatura reala este de peste 45, asfaltul nu scade sub 45 grade, un autoturism abia oprit are 60 grade Celsius...apai, ghini-o zîs al de-o zîs: ne cam meritam soarta, aia e...

Caz ca nu ati sesizat, am venit cu capsa pusa. 5 saptamani de tara, batut jumate din ea, sudul si estul. Care mai aveti ceva gloante de rezerva,dati la mandea, va rog!

Una peste alta: missed you , guys! 6.gif

Oameni, am fiert in suc grasimea proprie, am zis de cateva ori ca fac naibii apoplexie. Fraticaaaaaa, ce gena de supravietuitori au nene oamenii din Bucuresti?

Iti vine sa le , ma scuzemuati, futi o tigaie fix in crestet.

da', te rog, ia d-aci!post-100-0-82587600-1566628350_thumb.gif

ca si-asa ma simteam ca naiba, cre' ca nimeni nu ma credea cand ma plangeam de vara din tara, sau cel putin de asta de prin sud-est!

si crede-ma, Lori, ca de multe ori la Bucuresti ploua si la mine nu da niciun strop!

pe mine vara ma scoate din circuit, abia astept sa vina toamna sa respir si io altfel de aer decat conditionat!

ma duc sa-i dau drumul! :sad3:

La lupta, sistah!

Categoric, diferenta intre sezoane am simtit-o pe pielea mea! Am fost in primavara 5 saptamani si acum 5 saptamani. Iadul pe pamant vara!

Sufla un pustiu de vant de se aude ca viscolul iarna. Eu iubeam vara, dar anul asta mi-a pus capac cu diferentele de temperatura.

cafea.gif

ti-ai facut codite? :sad3:

da, vine toamna, cind incep sa se ingalbeneasca primele frunze de la ciresi e primul semn

acu e cel mai bine pentru ca e racoare bine noaptea si cald ziua fara umiditate mare, asta ar fi clima perfecta

de ce nu?

racoare noaptea 18°

cald ziua 30°?

nu e bine?

am stat in seara asta pe terasa pina la 10 si era superb, doar ca nu se mai vedea de la 9

si am si gatit la greu dupa 5 fara grija de improscat, murdarit si mirosuri

de ce nu?

pai...

racoare noaptea 18°

minima la ora 6 era de 23C, la 8 erau deja 26C, la 10 - 31C

cald ziua 30°?

34C resimtite ca 37C

nu e bine?

deci nu!

Helau, helau! M-am topit azi de caldura. Si beleaua e ca mi s-a umflat o masea proaspat imbracata :P si nu pot gusta nimic rece :P , asa ca mi-am facut programare sa ma tund si apoi sa ma vopsesc. Macar atata satisfactie sa am! Pupici si o seara racoroasa sa avem!

Evening every one! Mino, auleu nu e semn bun cu maseaua aia...ai grija mare cu ea.

Si aici cald de te sufoci, de trei zile se chinuie sa dea un strop de ploaie, ni-mic pana acum...

Si Pamantul arde, arde...sad3.gif

Si aici cald de te sufoci, de trei zile se chinuie sa dea un strop de ploaie, ni-mic pana acum...

Si Pamantul arde, arde...

ha, ha, la mine-i relaxata treaba, nici macar nu se chinuie.

ploaie cred ca e mai bine de-o luna de cand n-am vazut, iar inainte, cand a plouat, a fost o stropeala.

macar sunt ok cu capul, ca-n preajma mea toti se plang de caldurile astea fara sfarsit, deci nu-s io defecta total.

in we avem promisiuni sa scada de la 37C la 32C :angryfire:

ei, n-o mai fi cat a fost!

Edited by moatza

'Neața lume! icon_cheers.gif

Moazta, iar te-am pomenit. La noi a plouat molcom și liniștit de la 6 după masa până la 6 dimineața, alaltaieri, și s-a răcorit binișor seara și dimineața. Te-am mai invitat să te muți la Sibiu. Precis ne-am împrieteni și real, nu doar virtual.

M-am apucat și de bulion, că roșiile se coc frumos la țară. Dacă nu e an ploios se fac multe roșii, dacă plouă se fac castraveții, fasolea, dovleceii. E bine oricum. rolleyes.gif

Azi aduc eu cafea.

post-84-0-03638400-1566979818_thumb.jpg

Hello girls and boys! Boni, la mine la tara deja sunt uscate rosiile, iar cele care s-au copt erau manate. La mama nu s-au facut deloc, deci sarac an in recolte, anul asta.

A-nceput scoala, a iesit soarele rolleyes.gif My baby-girl incepe ultimul an de liceu.

Mult succes!