September 11, 20197 yr comment_255684 Oh, bloody f*ck! Astia is cretinoizi total sau au management musulman ceva? Americani sunt...or fi ei asa de exagerati.. Prin iulie erea totul plin de dovleci si vrajitoare (si acum mai sunt, dar mai intr-un colt). Si eu care ma dusesem sa caut niste sandale... Well, that explains it ) Vreti Crăciun? Na zăpadă? Bietu Alifantis! Ce sa-i mai acoperi inima, i-o aruncam direct pe foc ))Una peste alta, arati foarte in forma! Report
September 11, 20197 yr comment_255685 Una peste alta, arati foarte in forma!Mersi?Stii cum e, temperatura scăzută mă menține? Report
September 11, 20197 yr comment_255686 confirm, poza e de azi. parerea mea este ca apar asa de devreme ca lumea sa poata face cumparaturile cite putin la fiecare salariu. mai nasol e ca incep cu gingălbels de la 1 decembrie Adriana, parca spuneai ca mergi în in Toscana nu în Antartica Report
September 12, 20197 yr comment_255687 Adriana, parca spuneai ca mergi în in Toscana nu în Antartica poza-i de anul asta? unde sa fie asa zapada? hello, hello, la noi e cald, azi si maine 30C-32C, cica de duminica mai scad vreo 4-5grade. ar fi buna o tura de mare mai rau e ca in sudul tarii e seceta extrema, aratau la tv zone intregi care se desertifica de cativa ani am observat ca toamna si iarna sunt f uscate, abia in primavara mai ploua ceva, dar rezerva de apa din sol e deficitara.avem un prieten care ani la rand cultiva rapita pe suprafete mari - a luat si in arenda pamant, dar se gandeste serios ca trebuie sa renunte la cultura altfel, sunt magazinele pline cu marfuri preponderent din import. Report
September 12, 20197 yr comment_255688 Cafeaua de la ora 5. Si-un sfert!Sper ca sunteti ocupate cu zacustile si dulceturile Neatza! Am luat si eu o cafelutza! Cat despre zacusti..alea sunt gata de mult! ?? Is beginning to look a lot like Christmas... Intr-un hipermarket Costco in Madrid...si pozele sunt facute pe 30 august…AUGUST!! Pai da! Craciun in Iulie!Acum ce sa zic, si eu am vecinele care de Ziua Muncii ( care la noi a fost pe 2 Septembrie) au instalat decoratiunile de Haloween ( care e pe 31 Octombrie).In fiecare seara am monstrii, fantome si dovleci mascati care lumineaza in curtea noastra.Iau si eu o cafea- senchiu! Eu cred ca vor sa vedem cum se simt australienii, cand la noi e iarna si la ei vara Vreti Crăciun? Na zăpadă? Adriana, e frumos, dar sa ramana zapada la munte! La noi sa fie inca toamna! Report
September 12, 20197 yr comment_255689 Va las o cafea aburita...poza e aburita, cafeaua este Ho-nes-tly! Report
September 12, 20197 yr comment_255690 @ Alpha, ca ma tin sa iti spun de multa vreme: Never too old and never to late to rock, baby! \m/ Nu iti pot distinge imaginea la semnatura Sa aveti o zi faina cu totii! Report
September 12, 20197 yr comment_255691 Buna! la noi e vreme blanda de toamna,dimineata e frig 9-10 !gradehttps://www.meteoblue.com/ro/vreme/s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2na/bac%c4%83u_rom%c3%a2nia_685948 acum e aproape ora 10 si sunt 13 grade! Edited September 12, 20197 yr by Geany Report
September 12, 20197 yr comment_255692 Va las o cafea aburita...Cea mai buna cafea de azi a fost "Good morning" din Cantand in ploaie.Multam! Report
September 12, 20197 yr comment_255696 @ Alpha, ca ma tin sa iti spun de multa vreme: Never too old and never to late to rock, baby! \m/ Nu iti pot distinge imaginea la semnatura Sa aveti o zi faina cu totii! Adevar graiesti E doar o piesa draga auzului meu si cu profunde semnificatiiEu inca mai rock'n'roll si n-am planuri sa ma oprescImaginea era "Guinness is good for you" ....nici n-am observat ca nu se mai vede In alta ordine de idei, buna dimineata!Aer neobisnuit de cald cu toate ca e innorat si intunecat. Probabil vine oarece furtuna si impinge aerul calod inainteAdriana, unde ai gasit zapada??? Edited September 12, 20197 yr by alpha Report
September 12, 20197 yr comment_255700 Ala e ceaiul dela ora 5, Alpha? ^^Ia uite, am inceput sa mananc litere! O fi de la dieta )) Report
September 12, 20197 yr comment_255705 Adiiiiiiii Missed you , girl! Da si la Mandea retata la nebuniile alea, trai-tz-ar familia fericita! Reteta nu o dau, se pare ca e secret de stat - ce mi-a iesit mie semana mult cu gogosile noastre; daca imi fac un pic de timp poate pun reteta dupa care am facut eu ultima data, sa vezi, de curiozitate. Am incercat vreo 2-3 retete, nu mi-au iesit niciodata ca la "magazin". Ieri ne-a lovit o caldura mai ceva a ast' vara, iar seara s-a pus de o ploaie, asa incat am avut ocazia sa alunec si sa ingenunchez pe trecerea de pietoni. Norocul meu ca nu-s prea sprintena si mergeam asa, agale, ca o doamna bine (hranita) ce sunt, asa ca nu mi-am invinetit decat un genunchi si degetul mare de la piciorul stang, l-am indoit cumva ca aveam pantofi de panza . Eu zic ca am scapat ieftin... Report
September 13, 20197 yr comment_255706 Neatza! Azi e ultima zi de concediu, nici nu am simtit cand au trecut doua saptamani . Adi, sper ca nu e nimic grav. La mine, anul trecut s-a umflat glezna la o saptamana dupa ce am alunecat gratios pe doua trepte, iar anul asta fix la un an mi s-a umflat iar fara sa mai fi calcat stramb. Deci cum zicea Moatza? Semne de relaxare? . E vineri, deci aproape weekend, maine este sarbatoare cu cruce rosie deci azi facem grosul treburilor! Sa bem o cafea si sa avem sporuri! Report
September 13, 20197 yr comment_255707 Mamaaaaaaaa, ce de-a bunataturi !!! Iau din tääätiiiii, sar'naaaa!Adi, Moata...bai voi ati condus matura cu ceva la bord, ca altfel nu imi pot explica micile incidente...una peste alta, aveti mare grija cu aparatul locomotor. Sanatatea pe primul loc!Adi, tocmai de aia ma minunez la ele, ca arata exact ca in vitrina! Mortalissim!Oameni..este vineri...iar! Nu pricep... Report
September 13, 20197 yr comment_255709 Adi, Moata...bai voi ati condus matura cu ceva la bord, ca altfel nu imi pot explica micile incidente... sigur io? ca poate stii ceva de care inca n-am aflat vezi ca de Mino-i vorba, si mai lasa matura aia cand e ceva la bord!!! pai tu nu stii ca io-s plictisitoare si nu beau nimic? sunt ceva mai relaxata, dar perfect lucida Giani, te plangeam pe tine pe motiv de apa, dar uite ca azi noapte au intervenit si-ai mei la apa din oras. Asa ca ne-am spalat - ca pisica - cu ceva apa plata si cand am venit la birou mi-am dat seama ca, de fapt, a fost apa oprita in tot orasul - probabil ceva lucrari de anvergura - si-acum curge peste tot un fel de zeama de cafea, numa' ca rugina.Mi-am luat un bidon mare de la magazin, am facut o cafea, sunt functionala.Hai, we glorios, io voi fi libera si home alone, ca barbatii se duc la meci la Bucuresti - ce-mi place!!! vorba lu' Giani, parrrty! Report
September 13, 20197 yr comment_255710 Draga Moatzo' eu vazusem ieri distribuit pe facebucul'' lui domnul Geany o stire ca e avarie langa spitalul cfr. si m-am gandit la tine https://www.buzoienii.ro/o-teava-de-diametru-mare-s-a-spart-langa-spitalul-cfr-lucram/,la noi cam de 3 ori pe an se intampla si dureaza zile intregi,data trecuta a durat o saptamana,acum cei mai optimisti spera ca pe sambata dupamiaza sa vina apa desi initial s-a anuntat ca pana duminica seara va dura...E tare naspa fara apa,parca esti legat de maini si de picioare.Noroc cu facebookul' ca am vazut distribuit ca e avarie si am avut timp sa-mi opresc apa si in cada si in bidoane cratite etc,ca desi spun ca se distribuie apa,la noi aici cel putin in cartier nu s-a distribuit nimic toata ziua de ieri,nu stiu azi,la fel cica se da apa cu program,nimeni in oras nu are strop de apa Report
September 13, 20197 yr comment_255711 vai, vai, fara apa e groaznic!uite ca nu stiam de avarie, noi chiar stam in linie dreapta fata de Spitalul CFR. chestia e ca a afectat tot orasul, ca mi-au zis colegii, dar a fost oprita apa doar noaptea.acum e in curs de limpezire. Report
September 13, 20197 yr comment_255712 vai, vai, fara apa e groaznic!uite ca nu stiam de avarie, noi chiar stam in linie dreapta fata de Spitalul CFR. chestia e ca a afectat tot orasul, ca mi-au zis colegii, dar a fost oprita apa doar noaptea.acum e in curs de limpezire.Deci la noi deloc,nici un strop,nici pt. toaleta,deci nu zic mai mult... sa stai asa zile intregi imagineaza-ti,si cei cu copii mici si copiii in scoli... ,e jalee!! Report
September 13, 20197 yr comment_255713 Deci la noi deloc,nici un strop,nici pt. toaleta,deci nu zic mai mult... sa stai asa zile intregi imagineaza-ti,si cei cu copii mici si copiii in scoli... ,e jalee!!Oribil!Si la noi a fost o avarie alaltaseara, au oprit brusc apa pe la 8, fara sa anunte, drept care nimeni nu a strans apa, macar pt WC...I-au dat drumul pe la 5 dimineata, dar tot a fost un chin si ma gandeam la tine, cum te-oi descurca zile intregi fara apa? Report
September 13, 20197 yr comment_255715 Draga Bella! merci ca te gandesti la mine ...eu totusi ma consider norocoasa,(iar o sa rada Carmella de mine cu facebucu' ) dar zau ca vazui distribuit pe contul lui domnul Geany despre avarie si ca se va lua apa si am apucat sa pun si cada plina si in oale cratite bidoane,ca stau in zona mai joasa a orasului,dar am sunat-o imediat pe matusa la gara si ea deja nu mai avea apa era prea tarziu ,deci eu am,dar cand nu curge iti dai seama ca mare lucru nu poti face,meniul de azi,am fost la K' si am luat un pui la rotisor,cartofi pt. prajit congelati ,ca salata de ardei copti am,si un strudel mare cu branza de vaci si stafide congelat doar sa-l bag la copt Report
September 13, 20197 yr comment_255718 Hi hi hi! cum spuneam meniul meu de criza(criza de apa,nu altceva doamne feri' ) Report
September 13, 20197 yr comment_255719 Dupa aia ma duc in Toscanaacu am fost pe ghetarul Marmolada unde-s 3.343 m Report
September 13, 20197 yr comment_255723 Adi, Moata...bai voi ati condus matura cu ceva la bord, ca altfel nu imi pot explica micile incidente... sigur io? ca poate stii ceva de care inca n-am aflat vezi ca de Mino-i vorba, si mai lasa matura aia cand e ceva la bord!!! pai tu nu stii ca io-s plictisitoare si nu beau nimic? sunt ceva mai relaxata, dar perfect lucida Giani, te plangeam pe tine pe motiv de apa, dar uite ca azi noapte au intervenit si-ai mei la apa din oras. Asa ca ne-am spalat - ca pisica - cu ceva apa plata si cand am venit la birou mi-am dat seama ca, de fapt, a fost apa oprita in tot orasul - probabil ceva lucrari de anvergura - si-acum curge peste tot un fel de zeama de cafea, numa' ca rugina.Mi-am luat un bidon mare de la magazin, am facut o cafea, sunt functionala.Hai, we glorios, io voi fi libera si home alone, ca barbatii se duc la meci la Bucuresti - ce-mi place!!! vorba lu' Giani, parrrty! Lucida ori ba, eu is mereu calare Pardoane de eroare! In cap la mine era Mino Report
September 13, 20197 yr comment_255725 Adi, Moata...bai voi ati condus matura cu ceva la bord, ca altfel nu imi pot explica micile incidente... sigur io? ca poate stii ceva de care inca n-am aflat vezi ca de Mino-i vorba, si mai lasa matura aia cand e ceva la bord!!! pai tu nu stii ca io-s plictisitoare si nu beau nimic? sunt ceva mai relaxata, dar perfect lucida Giani, te plangeam pe tine pe motiv de apa, dar uite ca azi noapte au intervenit si-ai mei la apa din oras. Asa ca ne-am spalat - ca pisica - cu ceva apa plata si cand am venit la birou mi-am dat seama ca, de fapt, a fost apa oprita in tot orasul - probabil ceva lucrari de anvergura - si-acum curge peste tot un fel de zeama de cafea, numa' ca rugina.Mi-am luat un bidon mare de la magazin, am facut o cafea, sunt functionala.Hai, we glorios, io voi fi libera si home alone, ca barbatii se duc la meci la Bucuresti - ce-mi place!!! vorba lu' Giani, parrrty! Lucida ori ba, eu is mereu calare Pardoane de eroare! In cap la mine era Mino Nu stiti cat va iubesc eu! Am avut o saptamana nebuna, am fost cu mama la medici, facut rmn...chestii din astea. Macar acum are tratament si sa vedem cum reactioneaza. De luni o iau de coadă cu munca....sunt mai obosita decat la inceputul concediului, dar linistita cu mama.Cand am ajuns acasa am mancat si mi-am pus un pahar cu roze demidulce de busuioaca de bohotin! Cine vrea, e invitat ca mai am in sticlă ! Edited September 13, 20197 yr by mino Report